χαχαχα εχετε ξεπερασει καθε οριο φαιδροτητας και κομπλεξισμου βρε καμμενα ναυαγια... εχω ξεραθει στο γελιο με τις απελπιδες προσπαθειες σας να με συγκρινετε με τη δικη σας μηδαμινοτητα! Την μια οτι ταχα δεν φορανε σορτσακια οταν κανει ο κοσμος jogging και παροτι τον ταπωσα εντουτοις οχι μονο δε ζητησε συγνωμη αλλα συνεχισε πυροβολωντας ασφαιρα να υποστηριξει τη μαλακια που ειπε ταχα για να με προσβαλει. Ο αλλος παρεξηγηθηκε λεει επειδη εγω ειμαι πλουσιος και τολμαω να του αλωνω τα δικα του τσιφλικια, λες και τα κατουρησε και τα οριοθετησε το ζωο, λες και απαγορευεται ή ειναι τιποτε το σουπερ παραξενο να παω να πηδηξω σε στουντιο ή στη φυλης μια γκομενα που εχω δει ή εχω διαβασει κριτικες και γουσταρω, αμ αυτο ειναι το κομλπλεξ του ομως, οτι εγω μπορω να παω να γαμησω στη φυλης, αυτος ουτε σε εκατο ζωες δε μπορει να γαμησει τη τζινα ή τη τζουλια
Last but not least η απελπιδα προσπαθεια των φτωχομπινεδιαρηδων να με βγαλουν ασυνεπη επειδη στον μονο κοσμο που γνωριζουν, αυτον του πληκτρολογιου τους, ειδαν πως ταχα δε λειτουργει μια ξενοδοχειακη επενδυση εκατονταδων εκατομμυριων παρα μονο απο την 1η Ιουνιου μεχρι 1 Οκτωβριου
Λες και τα ξενοδοχεια τετοιου μεγεθους ειναι τουριστικα μπαφομαγαζα στο ελαφονησι και δουλευουν 3 μηνες το χρονο
Φανταζομαι πως αν καποιος επιχειρησει να κλεισει Πασχα (που πεφτει Μαρτη-Απριλη) στο Κοστα Ναυαρινο θα φαει πορτα, μαλλον καλυτερα δε θα του σηκωσει κανεις το τηλεφωνο επειδη θα ειναι κλειστο για χειμωνα
Φαντασου να θελει να κλεισει κανενα συνεδριο κανεις, οι υπευθυνοι του ξενοδοχειου θα βαλουν τα γελια και θα του το κλεισουν στη μουρη λεγοντας του να τους ξαναπαρει τον ιουνιο που ανοιγουν
νομιζουν τα τιποτενια κατακαθια πως οι σοβαρες επιχειρησεις παγκοσμιου βεληνεκους στις οποιες δεν εχουν περασει ουτε απεξω , οτι μπαινουν σε χειμερια ναρκη οπως κανουν οι ιδιοι αυτοι οι τεμπελχαναδες για να στρωνουν μαγουλακια και να μολυνουν την κοινωνια με τις αμπελοφιλοσοφιες της πορδης και την κριτικη απεναντι στο κεφαλαιο και τον καπιταλισμο
Ειστε τοσο σκουπιδια που εχετε καταφερει να επιβαλλετε τη βρωμια σας σε ολοκληρη τη χωρα, Ειστε η αφορμη της καταστροφης της χωρας, καλα κανετε και τα παθαινετε, μακαρι να εξαφανιστει τελειως το ειδος σας απο το χαρτη βρωμερα κατακαθια. Ουτε το σαλιο απο τη ροχαλα που θα σας εφτυνα στη μουρη δεν αξιζετε γελοια κομπεξικα ανθρωπακια. Το μονο καλο, ειναι πως ειδα το μεγεθος της καταστροφης που εχει επιφερει στην χωρα και τους πολιτες της, η ιδεολογικη ηγεμονια του ψευτοκουμουνισμου που κατατρωει τη χωρα απο τον εμφυλιο και δεν την αφηνει να ορθοποδησει... αδυνατουσα να συλλαβω το μεγεθος της καταστροφης... συντασσομαι απολυτα με οσους καλουν τον Κιμ της κορεας να στειλει τα πυρηνικα του και να εξαφανισει ολα τα ελληνοφωνα σκουληκια απο τουτο τον τοπο....