Νέα

Το καλύτερο κεμπάπ στην Αθήνα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nofucksgiven
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Αν και η καταγωγη μου απο τεσσερα διαφορετικα μερη της Ελλαδος, εκτος Ρωσσοποντιων η, Ποντιων, εν μερει εχει δικιο.
ετρωγες σουβλακι μπιφτεκι καυτερο στο σταυρο τον οριτζιναλ που ανοιγε 9 το πρωι και εκλεινε 4 το απογευμα ?
φανταζομαι και μετα απο ξενυχτι ραμονα ε γερο? τα παντα ολα εκει μεσα τοτε:tooth::s&m_2:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.989
Πόντοι
206
Μαγκες...εκτος απο το χυσιμο το χεσιμο και τον υπνο..
Το κεμπαπ για μενα ειμαι και αυτο μια ηδονη και θελω να μαζεψουμε εδω τα πιο ωραια κεμπαπτζιδικα.
Ξεκιναω.
Λευτερης ο πολιτης (ομονοια)
Το ροδι (κολωνος)
Υπαρχουν πολλα ωραια αλλα αυτα τα δυο ειναι τοπ για μενα.
Από Αθήνα μόνο ο πολίτης μετά ο Βόσπορος έχει καλό κεμπάπ στον Πειραιά. Και από προσωπική εμπειρία. Δυστυχώς για πραγματικά καλό κεμπάπ μόνο Κωσταντινούπολη

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
ετρωγες σουβλακι στο σταυρο τον οριτζιναλ που ανοιγε 9 το πρωι και εκλεινε 4 το απογευμα ?
φανταζομαι και μετα απο ξενυχτι ραμονα ε γερο? τα παντα ολα εκει μεσα τοτε:tooth::s&m_2:
Τοτε, λιγο πριν παω φανταρος, καυλαντιζα και καληνυχτιζα μια γκομενα Ποντια και την βγαζαμε "Κορτσοπον" στην Πειραιως. Κανα χρονο πηγαινα, να χορευω δεν εμαθα. Μονο να βριζω ποντιακα, (ακουγα τον πατερα της που την εβριζε καθε φορα που την πηγαινα σπιτι της και εγω ετρεχα να μην με παρουν τα σκαγια). Τελικα με αφησε μεσα σε αυτοκινητο την προηγουμενη πριν παω φανταρος, να της τον βαλω αναμεσα στα μπουτια, ενω καθοταν πανω μου και να την πιτσιλισω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Τοτε, λιγο πριν παω φανταρος, καυλαντιζα και καληνυχτιζα μια γκομενα Ποντια και την βγαζαμε "Κορτσοπον" στην Πειραιως. Κανα χρονο πηγαινα, να χορευω δεν εμαθα. Μονο να βριζω ποντιακα, (ακουγα τον πατερα της που την εβριζε καθε φορα που την πηγαινα σπιτι της και εγω ετρεχα να μην με παρουν τα σκαγια). Τελικα με αφησε μεσα σε αυτοκινητο την προηγουμενη πριν παω φανταρος, να της τον βαλω αναμεσα στα μπουτια, ενω καθοταν πανω μου και να την πιτσιλισω.
πηγαινες τοτε δαβακη σταυρο?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Από Αθήνα μόνο ο πολίτης μετά ο Βόσπορος έχει καλό κεμπάπ στον Πειραιά. Και από προσωπική εμπειρία. Δυστυχώς για πραγματικά καλό κεμπάπ μόνο Κωσταντινούπολη
εχει μια κορη ο πετρος ο βοσπορος... :smiling-face-with-heart-eyes:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
πηγαινες τοτε δαβακη σταυρο?
Oχι τοτε ηταν στη μοδα η Πλατεια της Ν,Σμυρνης, μολις την ειχε φτιαξει ο Παπαθανασιου ο χουντικος, Γαλαξια για καφε και μετα για σουβλακι στην Ομηρου (Σαββας νομιζω το λεγανε το σουβλατζιδικο)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.056
Πόντοι
26.096
Oχι τοτε ηταν στη μοδα η Πλατεια της Ν,Σμυρνης, μολις την ειχε φτιαξει ο Παπαθανασιου ο χουντικος, Γαλαξια για καφε και μετα για σουβλακι στην Ομηρου (Σαββας νομιζω το λεγανε το σουβλατζιδικο)
Συνεχίσατε σεις να συζητάτε περί του ευτελούς κεμπάπ και μετά αρχίσατε να αναρωτείσθε διατί δεν ευρίσκετε γκόμεναν!
Φευ!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
ποσες φορες τον ειχαν σπασει αυτο τον ερμο τον γαλαξια στα ντερμπι και φραπες σαν του λετζου για 8ωρες αραγμα αρμενικη βιζιτα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Συνεχίσατε σεις να συζητάτε περί του ευτελούς κεμπάπ και μετά αρχίσατε να αναρωτείσθε διατί δεν ευρίσκετε γκόμεναν!
Φευ!
Αναπολωντας τους προηγουμενους αιωνες και ενθυμουμενος να κλαις:confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.200
Πόντοι
3.656
τον εχω γραψει κι εγω καλος

Καλό ή όχι ;
Κρατάει κάτι από παλιές εποχές;
Δεν γουστάρω να βλέπω εμπριμέ σουπλά σε κεμπαπτζίδικο ρε πούστη ..........

μου φέρνει στο νου τη πράντ θήκη καριόλας ινφλουένσερ για το αϊφόνι και ξενερώνω ...........
Θέλω να θυμηθώ τα παιδικά χρόνια που τρώγαμε με τον πατέρα μου στη δραπετσώνα και μετά κάναμε προπόνηση στο σάκκο ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν έχει φάει πιροσκί πριν από 50 χρόνια από Ρωσσίδες στην Καλλιθέα, για αυτό μιλάει.:confused:

Γέρο , έτρωγες κεμπάπ τη μέρα που έφερε ο κονδύλης το γεώργιο στην ελλάδα ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Καλό ή όχι ;
Κρατάει κάτι από παλιές εποχές;
Δεν γουστάρω να βλέπω εμπριμέ σουπλά σε κεμπαπτζίδικο ρε πούστη ..........

μου φέρνει στο νου τη πράντ θήκη καριόλας ινφλουένσερ για το αϊφόνι και ξενερώνω ...........
Θέλω να θυμηθώ τα παιδικά χρόνια που τρώγαμε με τον πατέρα μου στη δραπετσώνα και μετά κάναμε προπόνηση στο σάκκο ....

Γέρο , έτρωγες κεμπάπ τη μέρα που έφερε ο κονδύλης το γεώργιο στην ελλάδα ;
αφου θα πας μπροσ τα εκει πηγαινε καλυτερα διπλα περιστερι στον παναγιωτη κατσε στην αυλη καλυτερος και το ιδιο καλτ αμα βρεχει πηγαινε νικο

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0
Aladin το κορυφαιο κεμπαπ. Ο ιδιοκτητης καταγεται απο Συρια.
Mακρια απο κοινα σουβλατζιδικα, οπου το απλο μπιφτεκι το βαφτιζουν κεμπαπ.
Μόνο αυτός έχει γνήσιο κεμπαμπ και όταν λέμε κεμπαμπ δεν εννοούμε το μπιφτέκι.κεμπαμπ σημαίνει κρέας .οπότε όταν ζητάτε κεμπαμπ σε οποιαδήποτε μαγαζί Έντι μεντι κυρ άριστος κυρ λευτερηε κ η μόνη επιλογή είναι αυτό με το κιμά είναι απλά απομίμηση του τουρκικού.φατε Αλλαντίν κ θα καταλάβετε,ο Ερντογάν αν έρθει Ελλάδα θα φάει εκεί κ μόνο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.114
Πόντοι
5.006
Μονο ρομβης ΜΟΝΟ.ταλαιπωρια πάλι

Συνημμένα

• 20230929_140102.jpg
    20230929_140102.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 38

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
αφου θα πας μπροσ τα εκει πηγαινε καλυτερα διπλα περιστερι στον παναγιωτη κατσε στην αυλη καλυτερος και το ιδιο καλτ αμα βρεχει πηγαινε νικο
Παλαιότερα υπηρχε τρομερο κεμπαπτζιδικο στην αναοδο Συγγρου ακριβως γωνια με Καλλιροης - εγραφε γιογουρτλου και το ειχε ποντιος παππους με το γυιο του .... πλεον εκλειΣΕ ΠΡΟ 5ΕΤΙΑς ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ .... ηταν το κατι αλλο ....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Μόνο αυτός έχει γνήσιο κεμπαμπ και όταν λέμε κεμπαμπ δεν εννοούμε το μπιφτέκι.κεμπαμπ σημαίνει κρέας .οπότε όταν ζητάτε κεμπαμπ σε οποιαδήποτε μαγαζί Έντι μεντι κυρ άριστος κυρ λευτερηε κ η μόνη επιλογή είναι αυτό με το κιμά είναι απλά απομίμηση του τουρκικού.φατε Αλλαντίν κ θα καταλάβετε,ο Ερντογάν αν έρθει Ελλάδα θα φάει εκεί κ μόνο.
ο ερντογαν θα ετρωγε στο αλλαντιν γιατι δεν θα χωραγε η συνοδεια του στον τομας αλλιως στον τομας θα πηγαινε για αυτο το εβαλα δευτερο στη λιστα μου :tooth:

Παλαιότερα υπηρχε τρομερο κεμπαπτζιδικο στην αναοδο Συγγρου ακριβως γωνια με Καλλιροης - εγραφε γιογουρτλου και το ειχε ποντιος παππους με το γυιο του .... πλεον εκλειΣΕ ΠΡΟ 5ΕΤΙΑς ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ .... ηταν το κατι αλλο ....
ηταν καντινα νομιζω η πολυ μικρο μαγαζι δεν ειχε τραπεζια μεσα

dg67

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
82
Πόντοι
0
irobot έγραψε:

Πριν 30 χρόνια σίγουρα είχε και τραπέζια...

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
ο ερντογαν θα ετρωγε στο αλλαντιν γιατι δεν θα χωραγε η συνοδεια του στον τομας αλλιως στον τομας θα πηγαινε για αυτο το εβαλα δευτερο στη λιστα μου :tooth:

εχεις δικιο μονο σε πακετο .....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795

Μαγαζι ηταν.

nikpapas6969

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
60
Πόντοι
0

Δεν έχω φάει από τον Τόμας μη λέω μαλακίες ,αλλά ο Αλλαντίν έχει όλα τα είδη κεμπαμπ και αυθεντικα όχι τύπου πολιτικά τύπου τουρκικά ,adana kebab,urfa kebab , iskender kebab,kayserli kebab κτλ.καθαρα τουρκικό μενού .όχι σκέτο μπιφτέκι με κόκκινο πιπέρι + γιαούρτι α το κάναμε γιαορτλου.θα δοκιμάσω Τόμας αλλά πιστεύω ότι θα είναι τρομερό αλλά όχι αυθεντικό τουρκικό.τοπ ελληνικό κεμπάπ σίγουρα θα είναι .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
Δεν έχω φάει από τον Τόμας μη λέω μαλακίες ,αλλά ο Αλλαντίν έχει όλα τα είδη κεμπαμπ και αυθεντικα όχι τύπου πολιτικά τύπου τουρκικά ,adana kebab,urfa kebab , iskender kebab,kayserli kebab κτλ.καθαρα τουρκικό μενού .όχι σκέτο μπιφτέκι με κόκκινο πιπέρι + γιαούρτι α το κάναμε γιαορτλου.θα δοκιμάσω Τόμας αλλά πιστεύω ότι θα είναι τρομερό αλλά όχι αυθεντικό τουρκικό.τοπ ελληνικό κεμπάπ σίγουρα θα είναι .
Ελπίζουμε να επιζήσεις να μας διηγηθείς την ιστορία σου :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom