Νέα

Το δράμα του Γκλέτσος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Που τη βρηκες ρε τραμουντάνα τη συμβαση και πρόλαβες και τη διάβασες κιόλας???
Την είχαν μια μέρα σε μια εκπομπή και ήταν ένας ολόκληρος τόμος  :grin:

Μη δείτε να θίγεται κάνα μεγαλοσυμφέρον.
Αμέσως να τρέξετε να το υπερασπιστείτε  :uglystupid:

γρήγορη ματιά είπα έριξα ρε... 187 σελίδες είναι...

και μία σύμβαση θα πρεπει πάντα να είναι σεβαστή.... αν ρίχτηκε το δημόσιο θα πρεπει να κυνηγηθούν αυτοί του δημοσίου που την πρότειναν/συνέταξαν/αποδέχτηκαν και όχι ο αντισυμβαλλόμενος... αλλιώς θα γίνει μύλος..

σκέψου τον εαυτό σου να νοικιάζεις ένα σπίτι για τρία χρόναι και στους τρείς μήνες να σου λέει ο ιδιοκτήτης "χέσε το συμβόλαιο τώρα θέλω τα διπλα"
ή το ανάποδο... θα σου άρεσε?

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
γιατι το γαμημενο το κ.κ.ε πρεπει να καπελωνει οποιαδηποτε πρωτοβουλια πολιτων;;; τι σκατα δουλεια εχει το παμε με το ΄'' κινημα των διοδιων'';;;

Απ ότι ξέρω θα ανοίξει στην ανατολική Πελοπόνησο τους σταθμους...
Το ΠΑΜΕ για να ξέρεις έχει κάνει κινητοποιήσεις από πέρσι για τα διόδια, εκτός του άλλλου κινήματος
καθώς και μερικές φορές για να ανοίξουν κάποιες παραλίες της Αττικής
Δεν είναι κακό.
Μακάρι να έρθει κι ο Καρατζαφέρης σε κάνα τέτοιο μπλόκο...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιατι το γαμημενο το κ.κ.ε πρεπει να καπελωνει οποιαδηποτε πρωτοβουλια πολιτων;;; τι σκατα δουλεια εχει το παμε με το ΄'' κινημα των διοδιων'';;;

επειδή μπορεί :dunno:

θυμάμαι προ δεκαετίας περίπου είχα πάει να πάρω το τελευταίο βραδυνό τρόλει από Βασσιλίσσης Σοφίας για να γυρίσω σπίτι μου και αντελήφθην ότι ο δρόμος είχε κλείσει λόγω διαδήλωσης του ΠΑΜΕ στην Αμερ. Πρεσβεία.
όταν λοιπόν ρώτησα έναν από τους διαδηλωτές να μου πεί γιατί γινόταν αυτό το πράμα και πώς εγώ τώρα θα επέστρεφα σπίτι μου (σημειωτέον ήμουν φοιτητής και το βράδυ εκείνο δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου για ταξί), εκείνος μου απάντησε με πομπώδες ύφος μπαρουτοκαπνισμένου λαϊκού επαναστάτη το εξής: φίλε, ο λαός γαμάει...!

τα σχόλια περιττεύουν.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
στη μπανανια που ζουμε,

δημοσιογραφοι παραπληροφορουν, δικαζουν, επιρεαζουν, χρηματιζονται.

δημαρχοι (με θητεια ηθοποιου) πέρνουν το νομο στα χερια τους

ηθοποιοί (με θητεία δημαρχου) γινονται πολιτικοι (αργοτερα)

οι πολιτικοι αναθετουν κοινπραξιες - δημοσια εργα

τα δημοσια εργα χρηματοδοτουνται απο το λαο - για την ακριβεια προπληρωνονται (καλη ωρα διοδια)

ο νεος δημαρχος, επικρινοντας τον παλιο/πολιτικο πλεον, περνει μπουλντοζα και τα γκρεμιζει

ο κυκλος εκλεισε.

ο λαος - τα ζωα- γουσταρει, επικροτεί.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ< ΚΥΡΙΟΙ.

και θα φουνταρουμε με την αξια μας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
επειδή μπορεί :dunno:

θυμάμαι προ δεκαετίας περίπου είχα πάει να πάρω το τελευταίο βραδυνό τρόλει από Βασσιλίσσης Σοφίας για να γυρίσω σπίτι μου και αντελήφθην ότι ο δρόμος είχε κλείσει λόγω διαδήλωσης του ΠΑΜΕ στην Αμερ. Πρεσβεία.
όταν λοιπόν ρώτησα έναν από τους διαδηλωτές να μου πεί γιατί γινόταν αυτό το πράμα και πώς εγώ τώρα θα επέστρεφα σπίτι μου (σημειωτέον ήμουν φοιτητής και το βράδυ εκείνο δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου για ταξί), εκείνος μου απάντησε με πομπώδες ύφος μπαρουτοκαπνισμένου λαϊκού επαναστάτη το εξής: φίλε, ο λαός γαμάει...!

τα σχόλια περιττεύουν.

Αρκετες φορες εχω διαφωνησει μαζι σου, αλλά τωρα υποκλινομαι!
+10000000000000000000000000000000000000000000000

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Επειδή το politically correct αυτό το καιρό είναι:

- Να σκίζουμε τα ιμάτιά μας για την εφαρμογή των νόμων και να φωνάζουμε ότι ο Γκλέτσος δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις με το να ρίχνει τις μπάρες στην ΕΟ
- Να βάζουμε τις νοικοκυρές που δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους ενάντια στους απεργούς των ΜΜΜ
- Να νοιαζόμαστε περισσότερο για το συμφέρον των τραπεζών, της Ευρώπης, του ευρώ και .. των "αντισυμβαλλομένων" απότι για το δικό μας.
- Να βαφτίζουμε τις αυξήσεις 40% των διοδίων και των εισιτηρίων "εξορθολογισμό"...

... για αυτό:

Λέω ένα μεγάλο μπράβο στο Γκλέτσο και στο "κίνημα των διοδίων".
Σε όσους ακόμα υπάρχουν που αντιστέκονται στη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ
Και σε όσους δεν κάθονται αναπαυτικά μπροστά στο λάπτοπ με σταυρωμένα χέρια και κριτικάρουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαγκιορικη φαινομενικα κινηση το ξηλωμα των προστατευτικων. τα καραγκιοζιλικια που εκανε μετα που εβγαινε στα μπαλκονια και μετα το αυτοφωρο, που σηκωνε τα δαχτυλα victory στα πληθη και τις καμερες...για πολλα φασκελα. ισα ρε γκιοζη θεατρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
- Να νοιαζόμαστε περισσότερο για το συμφέρον των τραπεζών, της Ευρώπης, του ευρώ και .. των "αντισυμβαλλομένων" απότι για το δικό μας.

δεν θα έλεγες τα ίδια αν ο αντισυμβαλλόμενος ήσουν εσύ ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία... guess who and when ... :pipa1: :kissass: :fuck1:
[/quo
ΕΧΕΙΣ καταλαβει οτι λες μαλακιες...?
120 μερες στα σοδομα μεσιε εχουνε καταντησει....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαγκιορικη φαινομενικα κινηση το ξηλωμα των προστατευτικων. τα καραγκιοζιλικια που εκανε μετα που εβγαινε στα μπαλκονια και μετα το αυτοφωρο, που σηκωνε τα δαχτυλα victory στα πληθη και τις καμερες...για πολλα φασκελα. ισα ρε γκιοζη θεατρο

καλύτερα ένας δήμαρχος ψωνάρα (ενοχλεί την αισθητική μας), παρά ένας ακόμα δήμαρχος διεφθαρμένος (ενοχλεί την τσέπη μας)

ασχέτως κινήτρων και νομιμότητος της πράξης του, σε κάθε περίπτωση αυτή ήταν υπέρ των δημοτών του και με προσωπικό κόστος

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή το politically correct αυτό το καιρό είναι:

- Να σκίζουμε τα ιμάτιά μας για την εφαρμογή των νόμων και να φωνάζουμε ότι ο Γκλέτσος δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις με το να ρίχνει τις μπάρες στην ΕΟ
- Να βάζουμε τις νοικοκυρές που δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους ενάντια στους απεργούς των ΜΜΜ
- Να βαφτίζουμε τις αυξήσεις 40% των διοδίων και των εισιτηρίων "εξορθολογισμό"...

... για αυτό:

Λέω ένα μεγάλο μπράβο στο Γκλέτσο και στο "κίνημα των διοδίων".
Σε όσους ακόμα υπάρχουν που αντιστέκονται στη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ
Και σε όσους δεν κάθονται αναπαυτικά μπροστά στο λάπτοπ με σταυρωμένα χέρια και κριτικάρουν.

σωστός ο τύπος..αλλά το ερώτημα παραμένει το ίδιο : τι να κάνουμε ατομικά,σαν πολίτες ?

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
δεν θα έλεγες τα ίδια αν ο αντισυμβαλλόμενος ήσουν εσύ ....

τα ίδια λέω.
δεν είναι δυνατόν όμως

....από τη μια το κράτος να λέει "εγώ θα τηρήσω τις υποχρεώσεις από τη σύμβαση με τους εργολάβους", υποχρεώσεις που ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ τελικά τους πολίτες να πληρώνουν!

...και από την άλλη το ίδιο κράτος να αθετεί τις ΔΙΚΕΣ του συμβάσεις με τους πολίτες όπως για παραδειγμα το κόψιμο των συντάξεων, τη ΜΗ επιστροφή ΦΠΑ, τη ΜΗ επιστροφή φόρου εισοδήματος!!!

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο φίλε και μη πιάνεσαι κότσος!

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία... guess who and when ... :pipa1: :kissass: :fuck1:
[/quo
ΕΧΕΙΣ καταλαβει οτι λες μαλακιες...?
120 μερες στα σοδομα μεσιε εχουνε καταντησει....

ρε πες μου ποιός το είπε και πότε και άσε όλα τα άλλα ... για να δεις οτι ο εκμαυλισμός της ηθικής και του δίκαιοθ ειναι διαχρονικό φαινόμενο και μόνο με δραστικές λύσεις λύνεται..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλύτερα ένας δήμαρχος ψωνάρα (ενοχλεί την αισθητική μας), παρά ένας ακόμα δήμαρχος διεφθαρμένος (ενοχλεί την τσέπη μας)

ασχέτως κινήτρων και νομιμότητος της πράξης του, σε κάθε περίπτωση αυτή ήταν υπέρ των δημοτών του και με προσωπικό κόστος

σιγα το προσωπικο κοστος. γυρναει τα καναλια τωρα και ζηταει τη βοηθεια του τριανταφυλλοπουλου. μια χαρα πλατες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
:thumbsup:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ κανενα νομο να ψηφιζεται υπερ των πολιτων?????
οχιιιιιι
τι εχετε παρατηρησει ομως?
νομους ανεφαρμοστους πρακτικα ,απιστευτα βλακωδεις και νομους φωτογραφικους για κολλητους ,μεγαλο-ιδιοκτητες ΕΤΑΙΡΙΩΝ,διαπλοκη,διαφθορα,κουμπαριλικια ,τηλεκατευθυνομενες αναθεσεις,υπερτιμολογησεις κα...
ΟΤΙ γουσταρουν κανουν -εκαναν-θα κανουν ...επικαλουμενοι τον ταδε νομο την ταδε παραγραφο την εξης δικαστικη αποφαση και βαλε και αλλα...
ΚΑΙ ξερετε το γιατι?
ΓΙΑΤΙ ολοι εμεις ξυνουμε τα αρχιδια  μας πισω(πλεον)απο ενα λαπτοπ βλεποντας ειδησεις σοου και μετα και καμια κολωτρυπιδα -ελα μωρε θα σωσουμε τον κοσμο τωρα εμεις-.
ΜΑΣ πετανε και κανα ξεροκομματο και δωσε μπαρμπα να σωθουμε παει η δουλεια...δεν παραπονιεμαι ομως γιατι στο ντι βι ντι μου ο καλος νικαει παντα...και στα δικα σας ...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
σωστός ο τύπος..αλλά το ερώτημα παραμένει το ίδιο : τι να κάνουμε ατομικά,σαν πολίτες ?

η λύση δεν θα έρθει σχεδιασμένα φίλε.
ο έλληνας έχει χάσει τη πίστη του στο "θα πετύχω αν δουλέψω" ή "θα πετύχω αν αγωνιστώ".
έχει επίσης χάσει τη πίστη του στους ηγέτες και στους θεσμούς άρα κανείς δεν μπορεί να μπει μπροστά.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν αλληλοαπαξιωθεί
το ΚΚΕ ζει στο 1920.
η ΓΣΕΕ? εξαφανισμένη!
τα ΜΜΕ? σε διατεταγμένη υπηρεσία.
η Δικαιοσύνη? άστο καλύτερα.

όταν έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι, απλά θα το νιώσουμε.
όπως ακριβώς κατεβήκαμε να πανηγυρίσουμε το γιούρο το 2004.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.532
Πόντοι
2.606
η λύση δεν θα έρθει σχεδιασμένα φίλε.
ο έλληνας έχει χάσει τη πίστη του στο "θα πετύχω αν δουλέψω" ή "θα πετύχω αν αγωνιστώ".
έχει επίσης χάσει τη πίστη του στους ηγέτες και στους θεσμούς άρα κανείς δεν μπορεί να μπει μπροστά.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν αλληλοαπαξιωθεί
το ΚΚΕ ζει στο 1920.
η ΓΣΕΕ? εξαφανισμένη!
τα ΜΜΕ? σε διατεταγμένη υπηρεσία.
η Δικαιοσύνη? άστο καλύτερα.

όταν έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι, απλά θα το νιώσουμε.
όπως ακριβώς κατεβήκαμε να πανηγυρίσουμε το γιούρο το 2004.
ΜΕΓΑΛΕ δεν εχεις αδικο αλλα μιλας για αλλους...εδω για να γινει η οργη ποταμι πρεπει να τελειωσει το λιπος,να μην παρει ο βαζελος η ο γαυρος πρωταθλημα,να κοπουν τα μεσημεριανα απροειδοποιητα,να καουν απο ενα μαγικο ραδιοκυμα ηλιακης καταιγιδος η και σκετης γιδος ολα τα Πι.Σι τα Τι.Βι τα μπλου ρει ,τα σκετα Ρει και τελος να φαληρισει η εσπρεσο και το σταρ...μετα σιωπη και μετα εκρηξη...
-ΜΟΝΟΙ μας βγαζουμε τα ματια μας αφηνωντας αλλους να παιρνουν αποφασεις για εμας-γιατι εμεις ειμαστε μπιζι...η κληση σας αγνοειται...

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
γρήγορη ματιά είπα έριξα ρε... 187 σελίδες είναι...

και μία σύμβαση θα πρεπει πάντα να είναι σεβαστή.... αν ρίχτηκε το δημόσιο θα πρεπει να κυνηγηθούν αυτοί του δημοσίου που την πρότειναν/συνέταξαν/αποδέχτηκαν και όχι ο αντισυμβαλλόμενος... αλλιώς θα γίνει μύλος..

σκέψου τον εαυτό σου να νοικιάζεις ένα σπίτι για τρία χρόναι και στους τρείς μήνες να σου λέει ο ιδιοκτήτης "χέσε το συμβόλαιο τώρα θέλω τα διπλα"
ή το ανάποδο... θα σου άρεσε?

Ρε συ φίλε, βρίσκεις κάτι επιχειρήματα δηλαδή....
να μου υπερασπιστείς τωρα τον ακτωρα, την χοκτιφ και όλα τα άλλα λαμογιέν????

Εχουν δει τόσα τα μάτια μου σε (πιο μικρά) έργα που δεν με ενδιαφέρει καν αν κλείσουν.
Φαντάζομαι τι γίνεται στα μεγάλα
Εχουν μασήσει για 14 γενεές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom