antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το ΚΚΕ ζει στο 1920.
Μην τρέχεις φίλε
Στο 1917 είμαστε, αλλά όπως πάμε εκεί θα γυρίσουμε πιθανότατα!
το ΚΚΕ ζει στο 1920.
και να του βγει απο το στομα του παλιοπουστα ...σούβλισμα από τον κώλο πούστη δημοσιογράφε
η λύση δεν θα έρθει σχεδιασμένα φίλε.
ο έλληνας
έχει επίσης χάσει τη πίστη του στους ηγέτες και στους θεσμούς άρα κανείς δεν μπορεί να μπει μπροστά.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν αλληλοαπαξιωθεί
το ΚΚΕ ζει στο 1920.
η ΓΣΕΕ? εξαφανισμένη!
όταν έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι, απλά θα το νιώσουμε.
όπως ακριβώς κατεβήκαμε να πανηγυρίσουμε το γιούρο το 2004.
Μην τρέχεις φίλε
Στο 1917 είμαστε, αλλά όπως πάμε εκεί θα γυρίσουμε πιθανότατα!
Δεν εισαικαι νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Για να αναδειχθεί ο έλληνας Πούτιν πρέπει το κράτος να έχει και τους απαραίτητους συντελεστές που θα παράξουν ισχυ .. βλέπεις εσυ λχ να έχουμε δυνατη οικονομία ?
Διοτι δεν υπαρχει διαδοχος με εναλλακτικη προταση ισως? Ή μαλλον δεν υπαρχει γενικοτερα αλλη προταση αφου πορευομαστε με επιχειρηματα του 1950.Κανένας ψαγμένος σύντροφος θα μας πει γιατί κρατάνε αρχηγό Παπαρήγα κ επιμένουνε αν κ δεν υπάρχει απόδοση....
Γνώμη μου είναι ότι οι ηγέτες φτιάχνουν τα δυνατά κράτη, και όχι τα δυνατα κράτη τους ηγέτες.
Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω πρέπει να υιοθετήσει το ΚΚΕ:''ελεγχόμενος καπιταλισμός'' κ να γίνουνε ένα.Διοτι δεν υπαρχει διαδοχος με εναλλακτικη προταση ισως? Ή μαλλον δεν υπαρχει γενικοτερα αλλη προταση αφου πορευομαστε με επιχειρηματα του 1950.
,ενά μικρό κράτος σαν την ελλάδα δεν προκείται να επιβιώση στο διεθνές συστήμα (εξαίρεση απότελεί η σοβιετική ένωση την περίοδο 1924-1941 που εκβιομιχανιστηκε αλλα παρατηρουμε οτι ο δημογραφικος και ο γεωγραφικος παράγων έκκλιναν υπέρ της..στην ελλάδα δεν συμβαίνει τίποτε απο τα δυο..
την ακούω όταν εντοπίζει τα προβλήματα, όμως δεν μπορώ να την ακολουθήσω όταν προτείνει τις λύσεις.
και νομίζω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Κανένας ψαγμένος σύντροφος θα μας πει γιατί κρατάνε αρχηγό Παπαρήγα κ επιμένουνε αν κ δεν υπάρχει απόδοση....
...Την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύω πρέπει να υιοθετήσει το ΚΚΕ:
Δεν εισαι
O δημογραφικός παράγων πράγματι είναι ισχυρό μειονέκτημα
Με τον μέσο Ελληνα ψηφοφόρο στα 45+ ας μην περιμένουμε (άσκοπα) αλλαγές.
Μούχλα βρωμάει.
Ο Κονδύλης γράφει: Όπου δεν βράζει νεανικό αίμα δεν γεννιούνται ιδέες ικανές να κινητοποιήσουν μάζες...
(Ειδικά όσο τα πανεπιστήμια ελέγχονται από τα καθεστωτικά κομματόσκυλα θα συμπλήρωνα εγώ )
Για κυβέρνηση με τέτοια άνοδο για πότε το κόβεις;;;Πόση απόδοση θες ρε συντροφάκι?
Εχουμε ενα σταθερό ποσοστο με αλαφρά ανοδικές τάσεις τα τελευταία χρόνια
...
Πιπέρι
Εκτός αν βολεύει απλά να φωνάζει το κόμμα κ τίποτε άλλο...
Γνώμη μου είναι ότι οι ηγέτες φτιάχνουν τα δυνατά κράτη, και όχι τα δυνατα κράτη τους ηγέτες.