ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο εχουν σπουδασει τυπε
την απατη. Πως να εξαπατανε
Ακριβώς.
αυτο εχουν σπουδασει τυπε
την απατη. Πως να εξαπατανε
Καταρχήν έχει σημασία κ ποιος ενεργεί πολλές φορές....όπως τώρα,κακώς δεν το εξετάζεις.
Οπότε πρέπει να δεις κ τον Γκλέτσο.
Κατά τα άλλα δεν πρέπει να κάψεις την ''δημοκρατία'' αλλά να την κάνεις δημοκρατία.
Καταλαβαινώμαστε πιστεύω!!!![]()
Ντάξει κατάλαβα.Καθόλου πιστεύω δεν καταλαβαινόμαστε.
θέλεις πολύ δουλειά.
Αλλά το θέμα είναι ότι η ''δημοκρατία'' ή δημοκρατία δεν υπάρχει καν. Είναι ουτοπία.
μια κοινοβουλευτική φασιστική χούντα εχεις χειρότερη από όλες τις άλλες.
και για αυτό πρέπει να λυπάσαι που υποστηρίζεις και ακολουθείς τις διαδικασίες τους.
δηλαδη είσαι ένα πιόνι τους.
αυτά είχα να σου πω.
σκέψου τα, και μπορεί να τα ξαναπούμε.
βασικα δεν μας φταιει ο παπαζολης.
ΑΠλα προσπαθει να ειναι ηπιος και ψυχραιμος
εσυ τι λες να ειναι αλλος?τυπε τελικα ειναι αυτος στην φωτο?![]()
α ρε ξυλο που θελει ο καριολης ο δημοσιογραφισκος!
Αυτοι ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΩΝ ΣΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΔΗΝ και απο εκει ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣΗ προσωπικη μου γνωμη ειναι, οτι του ειπε το λιγοτερο δυνατο. Θα επρεπε να τον ξεχεσει πατοκορφα, τον καθε μαλακα δημοσιογραφο που εκτελουν οπως και κατι αλλοι στον ΣΚΑΙ, εντεταλμενη υπηρεσια στα Γ Α Μ Ο Α Φ Ε Ν Τ Ι Κ Α Τ Ο Υ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτοι ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΩΝ ΣΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΔΗΝ και απο εκει ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ
Συμφωνω απολυτα ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ πλεων δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ 3 διαστημοπλοια ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΠΗΓΗ PRAVDAΣαφώς και ύπάρχουν κακά καί καλά στοιχεία ,ένδεχομένως καί ύπηρέτες συμφερόντων,
τέτοιοι όμως υπάρχουν παντού ή μήπως δέν γνωρίζης κανέναν μεταξύ των έκδοτών
καί τών δημοσιογράφων, μεταξύ πολιτικών καί δικαστικών καί γενικά όπου ύπάρχει άνθρώπινη δραστηριότητα!!!!!!!!!!!
Πολυ σωστος ο sonderage και παλι,εγω επαιρνα παντα κυριακατικη εφημεριδα και μαλιστα ανεξαρτητη υπο την εννοια οτι τη βγαζει δημοσιογραφος.Οταν συνειδητοποιησα οτι για ΟΛΑ τα σκανδαλα που εβγαλε,βατοπεδι,μιζες υπουργων,πολυτελεις δαπανες υπουργων γραμματεων δεν μπηκε κανενας φυλακη αναρωτηθηκα για ποιο λογο να ενημερωνομαι αφου για κανενα δεν υπαρχει ποινη.Το ιδιο και με τις εκπομπες του τριανταφυλοπουλου,πολλα σκανδαλα κανεις φυλακη και οποτε τσακωνοντουσαν με καποιον για τα προσωπικα τους συμφεροντα ξεκιναγε ενας πολεμος δημοσιευματων για την αληθεια,η μονη αληθεια που ξερω ποια ειναι οτι μου ειναι τελειως αδιαφορα ολα αυτα και μονο μεταξυ μας με δικες μας πρωτοβουλιες μπορουμε να πετυχουμε καποια πραγματα.Επαγγελματιες ψεύτες είναι ,στην υπηρεσία των συμφερόντων των αφεντικών τους και τιποτε αλλο...
Για μενα ο κόσμος πρέπει να σταματήσει να αγοράζει τις κωλοφυλλάδες και να βλεπει τα πουστοκαναλα της ξεφτίλας,με τους ρουφιανους τυπου Καμπουρακη,Τρεμη κλπ.
ΟΧΙ στην αυτοδικία.
ΟΧΙ στην ελαφρότητα.
ΟΧΙ στην τζάμπα μαγκιά.
ΝΑΙ στον αγώνα για το δίκαιο.
ΝΑΙ στην αγωνιστικότητα και την αυτοθυσία.
ΝΑΙ στη σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων.
ΝΑΙ στη σωφροσύνη.
Σε τι από τα παραπάνω ανταποκρίνεται η πράξη και οι δηλώσεις του κ. Γκλέτσου άραγε;
σε κανένα... και για την ιστορία (γνωρίζω πολύ καλά μιας και έχω εξοχικό στην εν λόγω περιοχή) ο παράδρομος έχει σχεδιαστεί και είναι προς κατασκευήν.. έχει όμως κολλήσει διότι κάτοικοι (από αυτούς που φωνάζουνε για τα διόδια) έχουν προσφύγει κατά των απαλλοτριώσεων ζητώντας να πληρωθούν σαν οικόπεδα τα ελαιοπερίβολα τους... και φυσικά η υπόθεση εκκρεμεί και το δικαστήριο έχει διατάξει αναστολή των εργασιών..
Ρε μαλάκες εκεί στο Δρομοκατειο,πώς τον αφήσατε?
Το "κανενα" δεν ειναι απαντηση.
Εγω τουλαχιστον εχω τη λογικη του μη χειρον βελτιστον.
Η διατυπωση μιας νεφελωδους αποψης περι "του ερχομου μιας ημερας που θα ψηφιζουμε τους ικανους μακρια απο τις περιχαρακωσεις του δικομματισμου", οντως δεν ειναι καν θεωρια και φιλοσοφια.
Ειναι αερας κοπανιστος.