Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Συνεχισε να με επιβεβαιωνεις.

Θα μπορουσες να παρακαμψεις αυτα που θεωρεις βρισιες ( που εγω δεν βλεπω καμια βρισια σε αυτο που παρεθεσες αλλα ο καθενας βλεπει με τα δικα του ματια ) και να απαντησεις σε αυτα που σου θετω, αλλα αδυνατεις να το κανεις.

Οπως νομιζεις, συνεχισε την ανουσια ζωη σου στην οποια αφιερωνεις τουλαχιστον δυο ωρες της σημερινης μερας για να ασχοληθεις με κατι αναξιο σημασιας, ανηθικο, κακο για το κοινωνικο συνολο και κατακριτεο απο ατομα μηδενικου πνευματικου υποβαθρου οπως οι θρησκοληπτοι παντος ειδους, οπως ο εαυτος σου.

Το site παρολα αυτα θα συνεχισει και οταν εσυ θα βαρεθεις να ασχολεισαι με αυτο, καθως οι ψευδοπροφητειες σου δεν θα επαληθευτουν ποτε.

αλλο ενα ποστ χωρις κανενα απολυτος νοημα και μονο για εντυπωσιασμο....
οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε....

Τα επιχειρηματα θα τα περιμενουμε πολυ ακομα?
Σε λιγο αν συνεχισεις ετσι θα εχεις να απαντησεις σε 500 ερωτησεις.
ολο θεωριες του κολου(συγνωμη φιλτατε Anal_Hunter)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά αφήστε τον..για άλλο είναι το thread

Επισκέπτης
Προσβληθηκε η κυρα...

Μαλλον για πουστακι αγαμητο σε κοβω.

Εκανες την οικογενειουλα σου, σου γαμανε τη γυναικα μπουρδελιαρηδες milf-hunters οπως στο site εδω, και εσυ το γυρισες στην πισω πορτα μπας και δεις χαρα, γιατι να ξαναγαμησεις δεν το κοβω, μιας και εκανες το καθηκον προς τον θεο σου, τεκνοποιωντας!

Ε ρε νουμερα :cheesy:
ρε μήπως είναι ο γκευ μπόι και μας το παίζει του κατηχητικού?

Επισκέπτης
Είχα καιρό να μπω, δεν παρακολούθησα από την αρχή τι έγινε... Δεν ξέρω τι και πως αλλά ελπίζω το site να συνεχίσει έτσι.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Προσβληθηκε η κυρα...

Εκανες την οικογενειουλα σου, σου γαμανε τη γυναικα μπουρδελιαρηδες milf-hunters οπως στο site εδω, και εσυ το γυρισες στην πισω πορτα μπας και δεις χαρα, γιατι να ξαναγαμησεις δεν το κοβω, μιας και εκανες το καθηκον προς τον θεο σου, τεκνοποιωντας!

αυτα ειναι τα ατελειωτα επιχειρηματα σου που μενουν αναπαντητα. τετοιου υφους. εαν ειχες διφορετικες συνηθιες θα εκφραζοσουν και διαφορετικα.
οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε ψοφιο σημειο τοτε γιατι μπαινεις στο σαιτ και συναναστρεφεσαι με ατομα χαμηλου επιπεδου σαν εμας?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αλλο ενα ποστ χωρις κανενα απολυτος νοημα και μονο για εντυπωσιασμο....

Θες ενα post με νοημα?

Ωραια, μια ερωτηση :

Σε ποια θρησκεια πιστευεις και σε τι βαθμο?

Φροντισε να απαντησεις, εφοσον το μονο που ψαχνεις ειναι ενα post με "επιπεδο". Οπως και να απαντησεις στους υπολοιπους που σου εθεσαν τα ερωτηματα τους με κοσμιο τροπο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Προσβληθηκε η κυρα...

Κάποιος έγραψε στο θρέντ για τις βρισιές το εξής:
"Χαιρετίσματα στην γυναίκα σου και στα παιδιά μου".
Σε κάτι παρόμοιο αναφέρεσαι?  :think: :think: :think: :think: :think:

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
όχι ρε πούστη μου δεν θα μου σηκωθεί σήμερα.

ατομα που εχουν αυτες τις συνηθιες(οπως και εσυ) συμφωνα με στατιστικες εχουν προβληματα με την στυση τους και λογο ανικανοτητα και ντροπης καταφευγους σε αυτες τις κυριες πληρωνοντας για να εξισορροπισουν την ανικανοτητα τους

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
αυτα ειναι τα ατελειωτα επιχειρηματα σου που μενουν αναπαντητα. τετοιου υφους. εαν ειχες διφορετικες συνηθιες θα εκφραζοσουν και διαφορετικα.
Θα σε χαρακτηριζα με μια λεξη
ΓΡΑΦΙΚΟΣ

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε αριον πες το τοση ωρα.ο νεκρο σημειο ειναι ευνουχος τελικα.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Επειδή:
1. Δεν πιστεύω στις θεωρίες περί αυτο-οργάνωσης κ.λ.π.
2. Επειδή κάποιοι την ελευθερία που είχε επιτρέψει - προς τιμήν της - η προηγούμενη διαχείριση κάποιοι την εξέλαβαν ως μπάτε σκύλοι αλέστε...
3. Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω posts του τύπου  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :h  :jerking: :jerking: :jerking: ή τι κάνεις μεγάλε μπουρδελιάρη κ.λ.π.

πιστεύω ότι το bourdela πρέπει να παραμείνει ένα site με πλήρη θεματολογία, χωρίς συνδρομή αλλά με διαφημίσεις,  και με λίγο πιο αυστηρούς κανόνες (π.χ. limit των posts per day).

Οι προηγούμενοι admins απλά έγραψαν ιστορία στον ελληνικό ιστοχώρο. Τους αφιερώνω την διαφήμιση του Johnny Walker:
You can achieve immortality by simply doing one great thing. Keep walking....

Επισκέπτης
ατομα που εχουν αυτες τις συνηθιες(οπως και εσυ) συμφωνα με στατιστικες εχουν προβληματα με την στυση τους και λογο ανικανοτητα και ντροπης καταφευγους σε αυτες τις κυριες πληρωνοντας για να εξισορροπισουν την ανικανοτητα τους
καλά την Κυριακή που θα πας στο κατηχητικό πριν μπεις στην εκκλησία βγάλε την έξω χάιδεψε την μήπως σηκωθεί βάλε ένα χαλικάκι επάνω κάνε την σφεντόνα να δούμε θα χτυπήσεις την καμπάνα?   

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ωχ ο war.τι εγινε ρε φιλε παλι μεσα?που χαθηκες?

Επισκέπτης
δεν αναφερομαι προσωπικα σε εσενα αλλά καποιος που δεν μπορει να βρει μια σχεση πιστευω οτι δεν φταιει απολυτα το αντιθετο φυλο. ισως υπαρχουν προσωπικοι λογοι, συναισθηματικοι οπως ανεφερα και ποιο πανω. ισως εχει προβλημα επικοινωνιας με το αντιθετο φυλο.

Πιστεύεις ότι μπορείς να βρείς γυναίκα σε αυτόν τον τόπο σε μια μέρα;
Αυτοί που γαμάνε πουτάνες , γιατί θεωρείς ότι δεν μπορούν να βρουν γυναίκα;
Τι νομίζεις δηλαδή ότι είναι όλοι αντικοινωνικοί , περιθωριακοί , αγάμητοι που δεν έχουν δει ποτέ γυναίκα;
Είναι πολύ μεγάλοι οι τζίροι των πουτάνων στην Ελλάδα και πολύ μεγάλος ο αριθμός των πελατών τους για να τους κατηγορήσεις όλους αυτούς σαν περιθωριακούς. Σίγουρα θα υπάρχουν και παντρεμένοι , ψυχανώμαλοι , διεστραμμένοι αλλά μήπως δεν υπάρχουν πάμπολοι τέτοιοι και στην κατηγορία των παντρεμένων;
Αν θυμάσαι ο Αλβανός βιαστής με το κατσαβίδι ήταν παντρεμένος με παιδιά.

Οι πουτάνες λοιπόν είναι ένα χρήσιμο συπλήρωμα. Είναι κάτι σαν πρόχειρο φαγητό. Μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο , τρώνε από αυτές. Όταν υπάρχει πλήξη σε μια σχέση για να μην διαλυθεί παίρνουν ένα συμπλήρωμα από πουτανάκια και ... σώζονται γάμοι!
Κάποιος που στέλνει τη γκόμενα στο διάολο, μέχρι να βρεί άλλη πως λες εσύ ότι πρέπει να τη βγάζει; Στο χειροκίνητο; Σε αυτόν τον τόπο σπάνια όταν διώχνεις μια γκόμενα βρίσκεις άλλη την ίδια μέρα (εκτός κι αν είσαι μπαρμαν στη Μύκονο ή πολίστας ή πορτιέρης σε trendy-μαγαζί!). Εκεί καλύπτουν τα κενά οι πουτάνες.

Εσύ που λες ότι είσαι οικογειάρχης, πόσο χρονών γνώρισες τη γυναίκα σου; Μέχρι τότε τι έκανες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom