Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο στον Αlexxx.
Με λίγα και καλά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Καλή συνέχεια Alexxx.
Θα χαρώ να βλέπω ως Admin το ίδιο άτομο που είχα μάθει εδώ και πολύ καιρό να βλέπω στο σάιτ.

Εννοείται και η καλή επιτυχία στον Αntisthenis !

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εκατσα τωρα και διαβασα 18 ολοκληρες σελιδες…
Αλλαξε λεει το σκηνικο εδώ μεσα ε?…Χμ…!!!
Ε…και τι εγινε?
Πάλι μια χαρα θα ειμαστε πιστευω…!!!
Δεν χρειαζεται να το πολυψιριζουμε κι ολας το θεμα…
Τι να πω?
Καλή αρχη για αυτους που ανελαβαν και καλα κουμαντα…
Ααααα….
Κι αν πετυχει κανεις αυτόν τον νεκρο σημειο…στειλτε τον
από το μαγαζι να του ριξω ένα μανικι των 75euro μπας και συνελθει…!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: χλωμο το βλεπω γιατι προφανως το μονο νεκρο σημειο που θα εχει το παληκαρι θα ειναι το εργαλειο του  :2funny: καπως ετσι πρεπει να εξηγουνται ολα

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Ας πάψουμε να φαγωνόσμαστε λοιπόν ;)

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε παιδια τελικα ο warhol που μπηκε προχτες ηταν ο γνωστος η οχι?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ρε παιδια τελικα ο warhol που μπηκε προχτες ηταν ο γνωστος η οχι?
Να σου πω την αμαρτια μου κι εγω στην αρχη προβληματηστικα συναδερφε :think: αλλα ο τροπος που γραφει δεν μου μοιαζει για γουωρ...που'σαι ρε γουωρ...????λειπεις... :grouphug:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.922
Πόντοι
6.495
'Εχετε σκεφτεί ότι τώρα πλέον οι νέοι (όπιοι και αν είναι αυτοί...) ιδιοκτήτες θα έχουν περισσότερη πρόσβαση στα προσωπικά μας στοιχεία?? Ακόμα και online  εύρεση?? Μπας και είναι καλό να αλλάζουμε (να υπάρχει σχετικό...) γειτονιά??? Σκέψη κάνω....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
nick9x αν μπορεις να τεκμηριωσεις αυτο που λες τοτε ισως υπαρχουν και καποιοι να σε πιστεψουν.

Αν δεν μπορεις σου συνιστω ειτε να σταματησεις να λες ανακριβειες, ειτε να αλλαξεις γειτονια εφοσον το θες τοσο πολυ.

Αυτος ο τεχνολογικος αναλφαβητισμος του Ελληνα τελικα ειναι χειροτερο πραγμα και απο μια αγαμητη Ελληνιδα ωρες ωρες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
'Εχετε σκεφτεί ότι τώρα πλέον οι νέοι (όπιοι και αν είναι αυτοί...) ιδιοκτήτες θα έχουν περισσότερη πρόσβαση στα προσωπικά μας στοιχεία?? Ακόμα και online  εύρεση?? Μπας και είναι καλό να αλλάζουμε (να υπάρχει σχετικό...) γειτονιά??? Σκέψη κάνω....

Γιατί ρε νέους "οι νέοι" ιδιοκτήτες θα έχουν "περισσότερη" πρόσβαση στα στοιχεία σου απ' όση οι παλιοί? Επειδή οι παλιοί είχαν σκουριάσει ας πούμε?

Πετάς μια παπαριά εδώ, για εξήγησέ την κι όλας!

Και τι είναι αυτή η "online εύρεση"? Να τη μάθουμε και μεις?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Μήπως βλέπεις πολύ X-FILES (σε DVD πλέον) ή είσαι κάνα καλοπροέραιτο παπαγαλάκι???? Για πες μας τι γειτονικό σκέφτεσαι? ;)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μήπως βλέπεις πολύ X-FILES (σε DVD πλέον) ή είσαι κάνα καλοπροέραιτο παπαγαλάκι???? Για πες μας τι γειτονικό σκέφτεσαι? ;)

Εγώ πάλι άκουσα από έγκυρη πηγή ότι η νέα διαχείριση αντί για συνδρομή θα υποχρεώσει όσους θέλουν να είναι μέλη να κάνουν τατουάζ το Γλομπέο και το 666 και να φυτέψουν ένα τσιπάκι κάτω από τ' @@ ώστε όταν κάνουν δυσμενή κριτική στο Σουζάνα ή στην Κατερίνα να τους γίνεται ηλεκτροσοκ...

Την όλη επιχείρηση θα την ενορχηστρώσει η Ρούλι η οποία έχει ήδη αρχίσει τον ψυχολογικό πόλεμο σε ανυπεράσπιστα μέλη του σάιτ και χρησιμοποιεί τα γυναικεία θέλγητρά της  :boobies: για να πείσει τους μοντς να υλοποιήσουν τα αρρωστημένα σχέδιά της...

Αντί άλλων σχολίων  :uglystupid:  :headbang:  :jerking:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εγώ πάλι άκουσα από έγκυρη πηγή ότι η νέα διαχείριση αντί για συνδρομή θα υποχρεώσει όσους θέλουν να είναι μέλη να κάνουν τατουάζ το Γλομπέο και το 666 και να φυτέψουν ένα τσιπάκι κάτω από τ' @@ ώστε όταν κάνουν δυσμενή κριτική στο Σουζάνα ή στην Κατερίνα να τους γίνεται ηλεκτροσοκ...

Την όλη επιχείρηση θα την ενορχηστρώσει η Ρούλι η οποία έχει ήδη αρχίσει τον ψυχολογικό πόλεμο σε ανυπεράσπιστα μέλη του σάιτ και χρησιμοποιεί τα γυναικεία θέλγητρά της  :boobies: για να πείσει τους μοντς να υλοποιήσουν τα αρρωστημένα σχέδιά της...

Αντί άλλων σχολίων  :uglystupid:  :headbang:  :jerking:

θα τα χάσω όλα αυτά επειδή μένω Χανιά!!!!! :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Γιατί ρε νέους "οι νέοι" ιδιοκτήτες θα έχουν "περισσότερη" πρόσβαση στα στοιχεία σου απ' όση οι παλιοί? Επειδή οι παλιοί είχαν σκουριάσει ας πούμε?

καλα βρε σταυρο, αυτα σε απασχολουνε τωρα ??
τη μειωση μισθων που ανακοινωθηκε στους μοντ, την περνας ετσι στο ντουκου ????

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.922
Πόντοι
6.495

Πρώτα από όλα μιλάω καλοπροαίρετα και ούτε τους παλιούς ούτε του νέους ιδιοκτήτες ήξερα και ξέρω. Άρα ούτε παπαγαλίζω ούτε και με ενδιαφέρουν τα συμφέροντα κάποιων, παρά μόνο το δικό μου. Αυτό για να ηρεμήσουν οι χωρίς λόγο εχθρότητες.

Και οι νέοι και οι παλιοί είχαν - πιστεύω - την ίδια πρόσβαση. Απλώς με τους παλιούς (που τους ήξεραν όσοι τους ήξεραν) δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί κάτι.'Ηταν, σαν να λέμε οι "δοκιμασμένοι". Δεν κατηγορώ τους νέους αλλά ο χρόνος θα δείξει. Επίσης δεν κατηγορώ τους παλιούς σαν σκουριασμένους. Ίσως κουράστηκαν (μια και θέλει ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ και ΜΕΡΑΚΙ αυτή η δουλειά - πο οι νέοι ελπίζω να έχουν), ίσως το πούλησαν (μια και το ποσοστό συμμετοχής εμφανίζει το site σαν κελεπούρι προς αγορά), ίσως... ότι άλλο σκεφτεί κανείς . Δεν με ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση γιατί άλλαξε χέρια το site (δικό μου ήταν??). Απλώς δηλώνω μία επιφύλαξη στους άγνωστους νέους. Δικαίωμά μου δεν είναι να εκφράζω μία σκέψη?

Όσο για την online εύρεση, δεν είναι μυθιστόρημα, τουλάχιστον για μένα που και moderator είμαι σε άλλα site αλλά και όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι μπορούν - μια και το ip address είναι φανερό και με λίγη "βοήθεια" - να γίνει. Αυτό για το περί τεχνολογικού αναλφαβητισμού και του X-files (που με την ευκαιρία ήμουν στο fan club του).

Τέλος δεν θέλω να αλλάξω γειτονιά (και δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλη με τέτοια ενημέρωση, ελευθερία και εύρος πληροφοριών).
Χωρίς να σκοπεύω να ανοίξω διάλογο (που θα κουράσει σε τελική ανάλυση τους περισσότερους), ξεκαθαρίζω τη θέση μου και όποιες παρερμηνείες πάνε να γίνουν εις βάρος μου.
Ευχαριστώ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
καλα βρε σταυρο, αυτα σε απασχολουνε τωρα ??
τη μειωση μισθων που ανακοινωθηκε στους μοντ, την περνας ετσι στο ντουκου ????

Ελπιζω να κανεις πλακα ετσι....

Εμενα παντως ελπιζω να μη μου μειωθει ο μισθος ως τιμημενος... γιατι αλλιως τη γαμησα δεν εχω και δουλεια τωρα και το μερτικο απο το bourdela.com ηταν το μονο εισοδημα μου.  :(

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ελπιζω να κανεις πλακα ετσι....

Εμενα παντως ελπιζω να μη μου μειωθει ο μισθος ως τιμημενος... γιατι αλλιως τη γαμησα δεν εχω και δουλεια τωρα και το μερτικο απο το bourdela.com ηταν το μονο εισοδημα μου.  :(

Δεν έμαθες τα νέα Άναλ;
Για να παραμείνουμε τιμημένοι και  να συνεχίσουμε να εισπράττουμε το γνωστό παχυλό μισθό μας πρέπει να γράφουμε τουλάχιστον 5 fake reviews το μήνα, να υπερασπιζόμαστε τη ρούλι σε κάθε επίθεση που της κάνουν τα αγνά μέλη του σάιτ και μια φορά τη βδομάδα να κάνουμε τον τσάτσο στα συνεργαζόμενα με το σάιτ σπίτια, φορώντας ρομπίτσα και πασουμάκι...

Τί τραβάμε και μείς οι τιμημένοι για € 1500 / μήνα, αμάξι (χιουντάι γκετζ- τις μερσεντες τις έχουν οι μοντς) και εταιρικό κινητό...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι λες ρε μ$&&((@α!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΕ AUTOBIANCHI ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ!!!

Ε ρε τα λαμογια!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Δεν έμαθες τα νέα Άναλ;
Για να παραμείνουμε τιμημένοι και  να συνεχίσουμε να εισπράττουμε το γνωστό παχυλό μισθό μας πρέπει να γράφουμε τουλάχιστον 5 fake reviews το μήνα, να υπερασπιζόμαστε τη ρούλι σε κάθε επίθεση που της κάνουν τα αγνά μέλη του σάιτ και μια φορά τη βδομάδα να κάνουμε τον τσάτσο στα συνεργαζόμενα με το σάιτ σπίτια, φορώντας ρομπίτσα και πασουμάκι...

Τί τραβάμε και μείς οι τιμημένοι για € 1500 / μήνα, αμάξι (χιουντάι γκετζ- τις μερσεντες τις έχουν οι μοντς) και εταιρικό κινητό...

ετσι να αρχισουν να βγαινουν οι αλη8ειες σιγα σιγα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom