Γιατί ρε νέους "οι νέοι" ιδιοκτήτες θα έχουν "περισσότερη" πρόσβαση στα στοιχεία σου απ' όση οι παλιοί? Επειδή οι παλιοί είχαν σκουριάσει ας πούμε?
Πετάς μια παπαριά εδώ, για εξήγησέ την κι όλας!
Και τι είναι αυτή η "online εύρεση"? Να τη μάθουμε και μεις?
Πρώτα από όλα μιλάω καλοπροαίρετα και ούτε τους παλιούς ούτε του νέους ιδιοκτήτες ήξερα και ξέρω. Άρα ούτε παπαγαλίζω ούτε και με ενδιαφέρουν τα συμφέροντα κάποιων, παρά μόνο το δικό μου. Αυτό για να ηρεμήσουν οι χωρίς λόγο εχθρότητες.
Και οι νέοι και οι παλιοί είχαν - πιστεύω - την ίδια πρόσβαση. Απλώς με τους παλιούς (που τους ήξεραν όσοι τους ήξεραν) δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί κάτι.'Ηταν, σαν να λέμε οι "δοκιμασμένοι". Δεν κατηγορώ τους νέους αλλά ο χρόνος θα δείξει. Επίσης δεν κατηγορώ τους παλιούς σαν σκουριασμένους. Ίσως κουράστηκαν (μια και θέλει ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ και ΜΕΡΑΚΙ αυτή η δουλειά - πο οι νέοι ελπίζω να έχουν), ίσως το πούλησαν (μια και το ποσοστό συμμετοχής εμφανίζει το site σαν κελεπούρι προς αγορά), ίσως... ότι άλλο σκεφτεί κανείς . Δεν με ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση γιατί άλλαξε χέρια το site (δικό μου ήταν??). Απλώς δηλώνω μία επιφύλαξη στους άγνωστους νέους. Δικαίωμά μου δεν είναι να εκφράζω μία σκέψη?
Όσο για την online εύρεση, δεν είναι μυθιστόρημα, τουλάχιστον για μένα που και moderator είμαι σε άλλα site αλλά και όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι μπορούν - μια και το ip address είναι φανερό και με λίγη "βοήθεια" - να γίνει. Αυτό για το περί τεχνολογικού αναλφαβητισμού και του X-files (που με την ευκαιρία ήμουν στο fan club του).
Τέλος δεν θέλω να αλλάξω γειτονιά (και δεν ξέρω αν υπάρχει και άλλη με τέτοια ενημέρωση, ελευθερία και εύρος πληροφοριών).
Χωρίς να σκοπεύω να ανοίξω διάλογο (που θα κουράσει σε τελική ανάλυση τους περισσότερους), ξεκαθαρίζω τη θέση μου και όποιες παρερμηνείες πάνε να γίνουν εις βάρος μου.
Ευχαριστώ