You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 298
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Εγω παντως θα ελεγα να μπει συνδρομη. 1 ευρω το μηνα ή 10 ευρω το χρονο. Μη μου πειτε οτι ειναι μεγαλο το ποσον. Ισον με 3 πακετα τσιγαρα ειναι.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Τι εγινε ρε κωλοτριπιδοκυνηγε?Κλασε μας τα αρχιδια παπαρακο.
Εισαι νεκρος παρτο χαμπαρι.
Και το χειροτερο δεν ειναι οτι εισαι νεκρος, εισαι ενας νεκρος μαλακας.
Εισαι τοσο μιζερος και δεν την παλευεις στη ζωη σου και βριζεις και αλλο μελος?
Πως ρε και δεν ευχεσαι να πεθανει το παληκαρι?
Συνεχισε να βριζεις αφου βλεπω οτι μεχρι τωρα εχει πεσει τρελο βετο στο ban.
Α ρε γελια στο bourdela.com!
Κωλοτριπιδοκυνηγε,μαγκα του πληκτρολογιου οταν τελειωσεις πηγαινε στο περιπτερο να παρεις
2 ασπιρινες,τα τορεντ με τις κωλοτριπιδες εχουν παρενεργειες!!!
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ποιος σε στραβογαμησε πρωινιατικα ηθελα να'ξερα και μας σπας ομαδικα τα αρχιδια.
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
Τι εγινε ρε κωλοτριπιδοκυνηγε?
Εισαι τοσο μιζερος και δεν την παλευεις στη ζωη σου και βριζεις και αλλο μελος?
Πως ρε και δεν ευχεσαι να πεθανει το παληκαρι?
Συνεχισε να βριζεις αφου βλεπω οτι μεχρι τωρα εχει πεσει τρελο βετο στο ban.
Α ρε γελια στο bourdela.com!
Κωλοτριπιδοκυνηγε,μαγκα του πληκτρολογιου οταν τελειωσεις πηγαινε στο περιπτερο να παρεις
2 ασπιρινες,τα τορεντ με τις κωλοτριπιδες εχουν παρενεργειες!!!
επρεπε να το συνεχισεις και εδω ε?
ε ρε επιπεδο
μια παρεα ειμαστε εδω
σε οποιον δεν αρεσει τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
Ποιος σε στραβογαμησε πρωινιατικα ηθελα να'ξερα και μας σπας ομαδικα τα αρχιδια.
ελα ντε ποιος?
αναρωτιεμαι και εγω
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Ρε κωλοτριπιδοκυνηγε,μαρεσει που συνεχιζεις να βριζεις ασυστολα παλι.
Νομιζεις οτι αποδεικνυεις κατι ετσι?
Μαρεσει επισεις που μιλας εξονοματος και ολων των μελων.
Ενταξει ξερω οτι ειχες 1300 ποστ και τα μετρας ακομα,αλλα χαλαρωσε λιγο.
Εγω τουλαχιστον βλεπεις οτι συνεχιζω να μιλαω οσο πιο κοσμια μπορω,βλεπεις
δε με περνει και πολυ μιας και δεν εχω ασυλεια οπως εσυ.
cool down man,μη βριζεις τα αλλα μελη.
Spiridona το καλοκαιρι περασε και οι παραλιες εκλεισαν.
Οταν λες παρεα δειχνει οτι εισαι ακομα νεος,
εδω δεν υπαρχουν παρεες,
παρεες υπαρχουν ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ!
Realise that dude..
εδω δεν υπαρχουν παρεες,
Realise that dude..
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ρε κωλοτριπιδοκυνηγε,μαρεσει που συνεχιζεις να βριζεις ασυστολα παλι.
εδω δεν υπαρχουν παρεες,
Realise that dude..
Εγω ποτε δεν μιλουσα κοσμια, ουτε πριν ουτε τωρα. Και ειδικα σε τυπους οπως ο nekro_shmeio, που αν διαβαζες λιγα posts πιο πριν θα καταλαβαινες το τι και το πως.
Τα αλλα μελη οταν σπιλωνουν μνημες νεκρων ( εστω και αν με αυτα που εγραψες συμφωνω εν μερη, διαφωνω καθετα ομως με τον τροπο και την χρονικη στιγμη που επελεξες να το κανεις ) και οταν απλα απαξιωνουν το οτιδηποτε εχει σχεση με εμας, το site και τα χομπι/ιδιαιτεροτητες μας, πιστευω οτι εαν τα βρισω δεν θα τους πεσει ο κωλος.
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
dude o χρηστης νεκρο σημειο μπορει να εχει αλλα 10 νικ σε αυτο το φορουμ και να ποσταρει για το
χαβαλε του επιτηδες για να σπαει πλακα.
Αυτο και μονο δειχνει οτι ΠΟΤΕ δε παιρνουμε τοσο τοις μετρητοις ΟΠΟΙΑ αποψη και ακουγεται.
Αυτο που κανεις αρμοζει ΜΟΝΟ στην κανονικη ζωη σου.
Να τα χωνεις ευθυς σε οποιον σε θιξει.
Το να το κανεις μεσω ιντερνετ δε λεει τιποτα.
Αμα μπεις και σε αλλα φορουμ θα δεις οτι και για πιο ασημαντα θεματα γινεται σκοτωμος.
Αν ειναι καθε τι που ακουγεται να το εκλαμβανουμε τοις μετρητοις χεσε μεσα.
Ο νεκρο σημειο και ο καθε νεκρο σημειο μπορει να γραφει μαλακιες και να ειναι ενας γνωστος σου,ενας συγγενης,ενας που στο παιζει mod εδω για να κανει ντορο το φορουμ καθε 3 και λιγο.
Προσωπικα φιλε,απο ιντερνετ ΠΟΤΕ δεν εχω κανει το λαθος ΟΤΙ και να γραφτει να με αγγιξει εστω
και λιγο.
Μονο για διασκεδαση ειναι και οχι για ψυχικο εθισμο.
Ετσι ειναι το σωστο.Αλλο αν δεν υφισταται στην πραγματικοτητα.
Γενικως παντως αν αλλη μερα δεις τα ποστ που εγιναν στο μκραυ με ενα φιλαρακι σου μαζι μετα απο την αναλογη τσαρκα ισως γελασεις και πεις.."κοιτα τι μαλακιες γραψαμε".
Αυτο και στο σπυριδωνα που λεει για κουβαδακια xωρις να εχει σκεφτει οτι εγω μπορει να εχω εδω και χρονια 4-5 λογαριασμους στο φορουμ ενεργους ετσι για πλακα(το οποιο παντου συμβαινει).
χαβαλε του επιτηδες για να σπαει πλακα.
Αυτο και μονο δειχνει οτι ΠΟΤΕ δε παιρνουμε τοσο τοις μετρητοις ΟΠΟΙΑ αποψη και ακουγεται.
Αυτο που κανεις αρμοζει ΜΟΝΟ στην κανονικη ζωη σου.
Να τα χωνεις ευθυς σε οποιον σε θιξει.
Το να το κανεις μεσω ιντερνετ δε λεει τιποτα.
Αμα μπεις και σε αλλα φορουμ θα δεις οτι και για πιο ασημαντα θεματα γινεται σκοτωμος.
Αν ειναι καθε τι που ακουγεται να το εκλαμβανουμε τοις μετρητοις χεσε μεσα.
Ο νεκρο σημειο και ο καθε νεκρο σημειο μπορει να γραφει μαλακιες και να ειναι ενας γνωστος σου,ενας συγγενης,ενας που στο παιζει mod εδω για να κανει ντορο το φορουμ καθε 3 και λιγο.
Προσωπικα φιλε,απο ιντερνετ ΠΟΤΕ δεν εχω κανει το λαθος ΟΤΙ και να γραφτει να με αγγιξει εστω
και λιγο.
Μονο για διασκεδαση ειναι και οχι για ψυχικο εθισμο.
Ετσι ειναι το σωστο.Αλλο αν δεν υφισταται στην πραγματικοτητα.
Γενικως παντως αν αλλη μερα δεις τα ποστ που εγιναν στο μκραυ με ενα φιλαρακι σου μαζι μετα απο την αναλογη τσαρκα ισως γελασεις και πεις.."κοιτα τι μαλακιες γραψαμε".
Αυτο και στο σπυριδωνα που λεει για κουβαδακια xωρις να εχει σκεφτει οτι εγω μπορει να εχω εδω και χρονια 4-5 λογαριασμους στο φορουμ ενεργους ετσι για πλακα(το οποιο παντου συμβαινει).
Επισκέπτης
α καλά κρασιά.... γι αυτό και οι απότομες πολλές αρνητικές κριτικές στην ντάρια....
apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
TO site είναι σαν μια επιχείρηση την πουλάς όταν είναι στα up...!Όπως έκανε ο γερμανός.Την έφτιαξε την ανέβασε τα οικονόμισε και την έκανε.αποψή μου είναι ότι κάναν λάθος και πουλήσαν το σαιτ αν το πουλήσαν ??διότι έχει καλή προοπτική καί θα πρέπει νά είδαν τό τώρα. αλλά μετά 5 χρόνια πόσα μέλη θά ειναι??σε πρωτοτυπια το μπουρδελα είναι πρωτο καί χωρίς ανταγωνισμό...ελπίζω να μήν χαλάσει..τώρα μιά συνδρομή μικρή υπό την προυπόθεση ότι θα ανέβει η ποιότητα δέν θά ήμουν αρνητικός..αλλά παιδιά δεν αποκλείετε καί νά το χαλάσουν θα δούμε..
Το σωστό είναι να ισχύουν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους. Επομένως είναι απαράδεκτο να είναι warned o gamaomanoules και όχι όλοι αυτοί που με τις εκφράσεις τους προσβάλλουν όχι μόνο αυτόν απέναντι στον οποίο απευθύνονται αλλά και όλους εμάς που τους διαβάζουμε. Με τον πληρωμένο έρωτα ασχολούνται άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των εισοδημάτων και ως εκ τούτου αν οι διαχειριστές θέλουν να αποτελεί το bourdela.com τόπο συνάντησης όλων όσων αποσκοπούν να αντλήσουν αλλά και να δώσουν πληροφορίες για τον πληρωμένο έρωτα και όχι μόνο υπανθρώπων θα πρέπει να αλλάξουν στάση.
Τέλος πιστεύω πως ο gamaomanoules αν και διαφονώ σε πολλά σημεία με όσα ισχυρίζεται απέχει πόλύ από το επίπεδο αυτών που τον βρίζουν και τελούν υπό μια ιδιότυπη ασυλία...
Τέλος πιστεύω πως ο gamaomanoules αν και διαφονώ σε πολλά σημεία με όσα ισχυρίζεται απέχει πόλύ από το επίπεδο αυτών που τον βρίζουν και τελούν υπό μια ιδιότυπη ασυλία...
TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
1)θα προτιμουσα να μην απαντησω σε οποιεσδηποτε προκλησεις και
2)παρακαλεισθε να μην μαμησετε και αυτο το thread
ο τιτλος του ειναι : "Το bourdela.com Υπό Νέα Διαχείριση"
ευχαριστω
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
Υποθετω οτι εδω και καιρο συζητανε την αλλαγη διαχειρησης.
Απο τοτε που αλλαξε η εμφανιση και βγηκε το ονομα Γλομπεος. Παντως δεν ειμαι εφορια να ασχουλουμαι με ποσα πηρε ή δεν πήρε ο καθενας!!!
Ασχετο αλλα οι νεοι διαχειρηστες να παραγγειλουν 3 τονους πετρελαιο τον Οκτωβριο γιατι θα ακριβυνει(μπουχα χα)
Απο τοτε που αλλαξε η εμφανιση και βγηκε το ονομα Γλομπεος. Παντως δεν ειμαι εφορια να ασχουλουμαι με ποσα πηρε ή δεν πήρε ο καθενας!!!
Ασχετο αλλα οι νεοι διαχειρηστες να παραγγειλουν 3 τονους πετρελαιο τον Οκτωβριο γιατι θα ακριβυνει(μπουχα χα)
Το σωστό είναι να ισχύουν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους. Επομένως είναι απαράδεκτο να είναι warned o gamaomanoules και όχι όλοι αυτοί που με τις εκφράσεις τους προσβάλλουν όχι μόνο αυτόν απέναντι στον οποίο απευθύνονται αλλά και όλους εμάς που τους διαβάζουμε. Με τον πληρωμένο έρωτα ασχολούνται άνθρωποι όλων των κοινωνικών τάξεων και όλων των εισοδημάτων και ως εκ τούτου αν οι διαχειριστές θέλουν να αποτελεί το bourdela.com τόπο συνάντησης όλων όσων αποσκοπούν να αντλήσουν αλλά και να δώσουν πληροφορίες για τον πληρωμένο έρωτα και όχι μόνο υπανθρώπων θα πρέπει να αλλάξουν στάση.
Θα συμφωνήσω Αυστραλέ.
Χωρίς να έχω καμιά διάθεση να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις....
Ο gamao βρίζει και σωστά έγινε warned....κατά τη γνώμη μου χαριστικά δεν έγινε muted.
Και του το είπα και πιο πριν, σε άλλο θρεντ....και μάλιστα το δέχτηκε...γιατί του το είπα χωρίς να τον προσβάλλω.
Tον έβρισαν όμως επανηλλειμένα.
Και το άλλο μέλος δεν υπέστη καμιά τέτοια τιμωρία.
Ε , αυτό όπως και να το κάνουμε, είναι προκλητικό.
Δίνει την εντύπωση ότι υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά.
Οι υπέυθυνοι νομίζω πως πρέπει να δουν το θέμα λίγο πιο προσεκτικά.
Βέβαια είναι περίοδος που στο σάιτ συμβαίνουν ανακατατάξεις....και λογικά οι αρμόδιοι ίσως έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να βρίσκουν έδαφος και να γα**νε όλα τα θρεντ ......επειδή ίσως το Moderation να είναι λίγο ελλειπές.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ.
Να θυμίσω ότι μόλις πριν 1-2 μέρες , ο φίλος Darksideofthemoon, (ουφ ! το γραψα.) έγινε Muted εν ριπή οφθαλμού....και για ασήμαντη αφορμή.
Λίγη σοβαρότητα δεν θα έβλαπτε κανέναν.
Να ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων, αν ακούγομαι λίγο ....έντονος.
Δεν είναι τίποτα άλλο στις προθέσεις μου, πέρα από το να διατηρηθεί και να καλυτερέψει το σάιτ που όλοι μας αγαπάμε.
Δεν θα δώσω καμιά συνέχεια στο θέμα...είπα την άποψη μου....δεν σκοπέυω να παρατείνω μια κατάσταση που δεν μου αρέσει καθόλου.
Φιλικά προς όλα τα παιδιά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 15