Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τα πραγματα αλλαζουν....................................................

Επισκέπτης
μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάμε αν το site άλλαξε η δεν άλλαξε χέρια δεν μπορούμε να αυτό αναιρούμε αυτά που λέμε σε άλλες συζητήσεις δηλαδή οι περισσότεροι να είμαστε υπέρ της επιχειρηματικότητας και στο συγκεκριμένο ζήτημα λόγο αποχώρησής ορισμένων συναγωνιστών να το παίζουμε συνήγοροι του διαβόλου.     

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Για χαλαρώστε , γιατί πολύ στην φιλοσοφία το ρίξαμε . Ούτε μέτοχοι σε εταιρία είμαστε ούτε ιδιοκτήτες καταστήματος να κρίνουμε τον manager που προσλάβαμε . Το μαγαζί δεν είναι δικό μας , ο ιδιοκτήτης διαλέγει το προσωπικό και τους κανόνες λειτουργίας εάν δεν μας αρέσει πάμε αλλού , εάν ρωτήσουν την γνώμη μας την λέμε , αλλά μην καβαλάμε και καλάμι και απαντάμε και θέλουμε και να αποφασίζουμε στο μαγαζί του άλλου ..

Πάντα τον χειρισμό του ποντικού και την επιλογή το πού θα πάμε να περάσουμε την ώρα μας το επιλέγουμε εμείς . Έτσι λοιπόν και ο κάθε ιδιοκτήτης αποφασίζει πώς θα στήσει το κατάστημα του.

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
To να ζητάμε να μπούν κάποιοι κανόνες δεν νομίζω ότι είναι καβάλημα καλαμιού. Εσύ για να έχουμε καλό ερώτημα πως νομιμοποιήσαι να κατακρίνεις όσους εκφέρουν την άποψή τους για το σαιτ που θέλουν. Πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες δεν έχουν ανάγκη από αυτόκλητους συνηγόρους

Επισκέπτης
μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάμε αν το site άλλαξε η δεν άλλαξε χέρια δεν μπορούμε να αυτό αναιρούμε αυτά που λέμε σε άλλες συζητήσεις δηλαδή οι περισσότεροι να είμαστε υπέρ της επιχειρηματικότητας και στο συγκεκριμένο ζήτημα λόγο αποχώρησής ορισμένων συναγωνιστών να το παίζουμε συνήγοροι του διαβόλου.     
Για χαλαρώστε , γιατί πολύ στην φιλοσοφία το ρίξαμε . Ούτε μέτοχοι σε εταιρία είμαστε ούτε ιδιοκτήτες καταστήματος να κρίνουμε τον manager που προσλάβαμε . Το μαγαζί δεν είναι δικό μας , ο ιδιοκτήτης διαλέγει το προσωπικό και τους κανόνες λειτουργίας εάν δεν μας αρέσει πάμε αλλού , εάν ρωτήσουν την γνώμη μας την λέμε , αλλά μην καβαλάμε και καλάμι και απαντάμε και θέλουμε και να αποφασίζουμε στο μαγαζί του άλλου ..

Πάντα τον χειρισμό του ποντικού και την επιλογή το πού θα πάμε να περάσουμε την ώρα μας το επιλέγουμε εμείς . Έτσι λοιπόν και ο κάθε ιδιοκτήτης αποφασίζει πώς θα στήσει το κατάστημα του.
Συμφωνώ αφού τα απλά μέλη τα οποία αποτελούμε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του φόρουμ δε μας απασχολεί αν και γιατί άλλαξε η διαχείριση του σάιτ.Άλλωστε ίσως γίνουν και καλύτερα τα πράγματα με αυτές τις αλλαγές!

OP
OP
TheTester

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.573
Πόντοι
21.585
To να ζητάμε να μπούν κάποιοι κανόνες δεν νομίζω ότι είναι καβάλημα καλαμιού. Εσύ για να έχουμε καλό ερώτημα πως νομιμοποιήσαι να κατακρίνεις όσους εκφέρουν την άποψή τους για το σαιτ που θέλουν. Πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες δεν έχουν ανάγκη από αυτόκλητους συνηγόρους

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Συμφωνώ αφού τα απλά μέλη τα οποία αποτελούμε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του φόρουμ δε μας απασχολεί αν και γιατί άλλαξε η διαχείριση του σάιτ.Άλλωστε ίσως γίνουν και καλύτερα τα πράγματα με αυτές τις αλλαγές!
σωστός αν δεν γουστάρουμε τις αλλαγές την κάνουμε κατ ευθείαν στην πηγή εγώ εναλλακτικό site έχω το βουλγάρικο γνωριμιών και περνάω καλά.

Επισκέπτης
σωστός αν δεν γουστάρουμε τις αλλαγές την κάνουμε κατ ευθείαν στην πηγή εγώ εναλλακτικό site έχω το βουλγάρικο γνωριμιών και περνάω καλά.
Πόσοι από αυτούς που γράφουν νομίζεις ότι γνωρίζουν τις αλλαγές;Σε δουλειά να βρισκόμαστε  :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
fantasy-19.gif
Ειστε απαραδεκτοι παντως…
Εγινε της πουτανας εδώ μεσα…και δεν με φωναξε κανεις…!!!!
Αχαχαχαχαχα….!!!!

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
34
Πόντοι
1
Πάλι απέχεις από τα καθηκοντά σου?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Άσε γαμώτο κι εγώ εκ των υστέρων τα διάβασα!
Εκατσα τωρα και διαβασα 18 ολοκληρες σελιδες…
Αλλαξε λεει το σκηνικο εδώ μεσα ε?…Χμ…!!!
Ε…και τι εγινε?
Πάλι μια χαρα θα ειμαστε πιστευω…!!!
Δεν χρειαζεται να το πολυψιριζουμε κι ολας το θεμα…
Τι να πω?
Καλή αρχη για αυτους που ανελαβαν και καλα κουμαντα…
Ααααα….
Κι αν πετυχει κανεις αυτόν τον νεκρο σημειο…στειλτε τον
από το μαγαζι να του ριξω ένα μανικι των 75euro μπας και συνελθει…!!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.528
Πόντοι
12.056
To μανικι 75
Τ 2 μανικια 150...κανενα 200αρι το πουκαμισο δηλαδη.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εκατσα τωρα και διαβασα 18 ολοκληρες σελιδες…
Αλλαξε λεει το σκηνικο εδώ μεσα ε?…Χμ…!!!
Ε…και τι εγινε?
Πάλι μια χαρα θα ειμαστε πιστευω…!!!
Δεν χρειαζεται να το πολυψιριζουμε κι ολας το θεμα…
Τι να πω?
Καλή αρχη για αυτους που ανελαβαν και καλα κουμαντα…
Ααααα….
Κι αν πετυχει κανεις αυτόν τον νεκρο σημειο…στειλτε τον
από το μαγαζι να του ριξω ένα μανικι των 75euro μπας και συνελθει…!!!!
κι αν σου βγει αδελφούλα το παλικάρι?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
παντως αυτος ο nekro_shmeio εχει αποκτησει καλη δημοτικοτικα με αυτα που κανει.
λεω να κανονισουμε μια συναντηση μαζι του, φαινεται πολυ ενδιαφερον ανθρωπος...
θα ηθελα να πολυ να βρεθω μαζι του ...  :knuppel: :knuppel: :knuppel:
ε τι λετε δεν συμφωνειτε?  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

samurais.gif
samurais.gif
samurais.gif

training.gif
training.gif
training.gif
training.gif

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
παντως αυτος ο nekro_shmeio εχει αποκτησει καλη δημοτικοτικα με αυτα που κανει.
λεω να κανονισουμε μια συναντηση μαζι του, φαινεται πολυ ενδιαφερον ανθρωπος...
θα ηθελα να πολυ να βρεθω μαζι του ...  :knuppel: :knuppel: :knuppel:
ε τι λετε δεν συμφωνειτε?  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

samurais.gif
samurais.gif
samurais.gif

training.gif
training.gif
training.gif
training.gif
tank.gif
tank.gif
Μονο να μου πειτε…ημερομηνια..ωρα και τοποθεσια
για να βαλω την στολη μου να ερθω….!!!!

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Σπέρα!

Κατ αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά λόγια που ακούστηκαν. Είναι ευχάριστο να βλέπεις ότι υπάρχουν άτομα που αναγνωρίζουν τη δουλειά που γίνεται, η οποία δεν φαίνεται κατά μεγάλο ποσοστό. Και φυσικά μεγάλο μέρος της δουλειάς πάει και στους moderators αλλά και σε μέλη που έχουν συμβάλει, ο καθένας με το τρόπο του.

Τώρα ως προς την ουσία του thread. Εγιναν κάποιες αλλαγές, που δεν νομίζω ότι αφορούν τα μέλη μας για να δώσουμε εξηγήσεις στο που πότε ποιοι και γιατί. Για αυτό και δεν θα αναφέρω τίποτα. Αυτό που αφορά τα μέλη μας είναι ότι:

• [li]Δεν θα αλλάξει κάτι ως προς το site αυτού επ αυτού (content, σχεδιασμός, κτλ.)[/li]
    [li]Το site θα προχωράει ΠΑΝΤΑ προς το καλύτερο. Δεν θα το αφήναμε να πάρει έτσι απλα το κατήφορο, το θεωρούμε "παιδί μας". Το αγαπάμε όσο και εσείς[/li]
    [li]Θα συνεχίσω να κάνω administration[/li]
    [li]Οι mods θα μείνουν ως έχουν. Εκτός από κάποιες μικρο-αλλαγές που ίσως προκύψουν.[/li]
    [li]Ο Γλομπέος Πουτανιάρης ζει και βασιλεύει. Έχετε όλοι χερετίσματα  :grin:[/li]

Αυτά!

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Μπράβο Alexxx για ότι έκανες με αυτό το site και εσύ και οι mods αλλά πάνω από όλα,τα μελή.Είμαι σίγουρος ότι αφού λες "Δεν θα το αφήναμε να πάρει έτσι απλά το κατήφορο, το θεωρούμε "παιδί μας". " το εννοείς,και σε πιστεύω.Και πάλι μπράβο και καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις. Το bourdela.com ζει και βασιλευει..... :rockon:  :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ωραιος ο αλεξ.

Γερα ρε θηριο, γαμησε τους.  :rockon: