arxidoulis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τα πραγματα αλλαζουν....................................................
μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι ζόρι τραβάμε αν το site άλλαξε η δεν άλλαξε χέρια δεν μπορούμε να αυτό αναιρούμε αυτά που λέμε σε άλλες συζητήσεις δηλαδή οι περισσότεροι να είμαστε υπέρ της επιχειρηματικότητας και στο συγκεκριμένο ζήτημα λόγο αποχώρησής ορισμένων συναγωνιστών να το παίζουμε συνήγοροι του διαβόλου.
Συμφωνώ αφού τα απλά μέλη τα οποία αποτελούμε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του φόρουμ δε μας απασχολεί αν και γιατί άλλαξε η διαχείριση του σάιτ.Άλλωστε ίσως γίνουν και καλύτερα τα πράγματα με αυτές τις αλλαγές!Για χαλαρώστε , γιατί πολύ στην φιλοσοφία το ρίξαμε . Ούτε μέτοχοι σε εταιρία είμαστε ούτε ιδιοκτήτες καταστήματος να κρίνουμε τον manager που προσλάβαμε . Το μαγαζί δεν είναι δικό μας , ο ιδιοκτήτης διαλέγει το προσωπικό και τους κανόνες λειτουργίας εάν δεν μας αρέσει πάμε αλλού , εάν ρωτήσουν την γνώμη μας την λέμε , αλλά μην καβαλάμε και καλάμι και απαντάμε και θέλουμε και να αποφασίζουμε στο μαγαζί του άλλου ..
Πάντα τον χειρισμό του ποντικού και την επιλογή το πού θα πάμε να περάσουμε την ώρα μας το επιλέγουμε εμείς . Έτσι λοιπόν και ο κάθε ιδιοκτήτης αποφασίζει πώς θα στήσει το κατάστημα του.
To να ζητάμε να μπούν κάποιοι κανόνες δεν νομίζω ότι είναι καβάλημα καλαμιού. Εσύ για να έχουμε καλό ερώτημα πως νομιμοποιήσαι να κατακρίνεις όσους εκφέρουν την άποψή τους για το σαιτ που θέλουν. Πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες δεν έχουν ανάγκη από αυτόκλητους συνηγόρους
σωστός αν δεν γουστάρουμε τις αλλαγές την κάνουμε κατ ευθείαν στην πηγή εγώ εναλλακτικό site έχω το βουλγάρικο γνωριμιών και περνάω καλά.Συμφωνώ αφού τα απλά μέλη τα οποία αποτελούμε την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του φόρουμ δε μας απασχολεί αν και γιατί άλλαξε η διαχείριση του σάιτ.Άλλωστε ίσως γίνουν και καλύτερα τα πράγματα με αυτές τις αλλαγές!
Πόσοι από αυτούς που γράφουν νομίζεις ότι γνωρίζουν τις αλλαγές;Σε δουλειά να βρισκόμαστεσωστός αν δεν γουστάρουμε τις αλλαγές την κάνουμε κατ ευθείαν στην πηγή εγώ εναλλακτικό site έχω το βουλγάρικο γνωριμιών και περνάω καλά.
Άσε γαμώτο κι εγώ εκ των υστέρων τα διάβασα!Ειστε απαραδεκτοι παντως…
Εγινε της πουτανας εδώ μεσα…και δεν με φωναξε κανεις…!!!!
Αχαχαχαχαχα….!!!!
Εκατσα τωρα και διαβασα 18 ολοκληρες σελιδες…Άσε γαμώτο κι εγώ εκ των υστέρων τα διάβασα!
κι αν σου βγει αδελφούλα το παλικάρι?Εκατσα τωρα και διαβασα 18 ολοκληρες σελιδες…
Αλλαξε λεει το σκηνικο εδώ μεσα ε?…Χμ…!!!
Ε…και τι εγινε?
Πάλι μια χαρα θα ειμαστε πιστευω…!!!
Δεν χρειαζεται να το πολυψιριζουμε κι ολας το θεμα…
Τι να πω?
Καλή αρχη για αυτους που ανελαβαν και καλα κουμαντα…
Ααααα….
Κι αν πετυχει κανεις αυτόν τον νεκρο σημειο…στειλτε τον
από το μαγαζι να του ριξω ένα μανικι των 75euro μπας και συνελθει…!!!!
To μανικι 75
Τ 2 μανικια 150...κανενα 200αρι το πουκαμισο δηλαδη..
παντως αυτος ο nekro_shmeio εχει αποκτησει καλη δημοτικοτικα με αυτα που κανει.
λεω να κανονισουμε μια συναντηση μαζι του, φαινεται πολυ ενδιαφερον ανθρωπος...
θα ηθελα να πολυ να βρεθω μαζι του ...
ε τι λετε δεν συμφωνειτε?