You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πορνεία βοηθούν τις πόρνες να μείνουν υγιείς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ναι αλλά άμα πέσει χοντρό χρήμα;;;;φιλε καινουργιος εισαι με την εντυπωση οτι η καθε κοπελα δεν σκεφτεται τον εαυτό της;
πρώτη εκείνη θα θέλει να κανει εξετάσεις και να περασει απο ενα σωρο γιατρους. εκεινη τον εαυτό της σκέφτεται κι όχι εσενα.
Y.Γ.Εγώ προσωπικά θα κάνω κάποια στιγμή μία δοκιμή!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Επίσης φίλε δεν είναι όλες οι πόρνες ενημερωμένες και λογικές οπότε αν τεθεί ως κίνητρο το χρήμα μάλλον θα ενδώσουν!!!φιλε καινουργιος εισαι με την εντυπωση οτι η καθε κοπελα δεν σκεφτεται τον εαυτό της;
πρώτη εκείνη θα θέλει να κανει εξετάσεις και να περασει απο ενα σωρο γιατρους. εκεινη τον εαυτό της σκέφτεται κι όχι εσενα.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Οι γνώσεις σου περί ιπατήτιδας είναι έγκυρες;;;φιλε romantic χωρις να θελω να σε τρομάξω, η εξεταση δεν θα δειξει τιποτα τις πρωτες ημερες. σε 6 μηνες περίπου φαινεται αυτο.
Επίσης οι πορνες ειναι υγιεις αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι εσεις θα παραμείνετε υγιεις μετα απο μια επισκεψη. Η ηπατίτιδα μεταδίδεται και με το σάλιο. αν υποθέσουμε οτι πριν απο σενα ηταν καποιος με υπατίτιδα κι εγλειψε το στήθος της κοπελας και σε 5 λεπτα το γλύφεις κι εσυ. λες να γλυτώσεις; Το μόνο σίγουρο ειναι πως η κοπέλα δεν κόλλησε τίποτα αλλα εσυ κολλησες.
γι'αυτο λοιπον, προσοχή τι γλείφουμε και τι μας γλείφουνε. κι όπως κάνει εμβόλια η κάθε πόρνη καλο είναι να κανουμε όλοι. Για τις ηπατίτιδες ειναι μια σειρά απο 3 εμβόλια (ένα καθε μήνα περίπου)
Χωρίς παρεξήγη αλλά είχα την εντύπωση ότι λόγω του εμβολίου η ασθένεια/νόσος κοντεύει να εκλίψει!!!
Μύθος 2: Η ηπατίτιδα Β είναι μια σπάνια ασθένεια με την οποία είναι δύσκολο να έρθω σε επαφή.Οι γνώσεις σου περί ιπατήτιδας είναι έγκυρες;;;
Χωρίς παρεξήγη αλλά είχα την εντύπωση ότι λόγω του εμβολίου η ασθένεια/νόσος κοντεύει να εκλίψει!!!
Αλήθεια 2: Η ηπατίτιδα Β είναι μια από τις πλέον κοινές μολυσματικές ασθένειες στον κόσμο. Περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μολυνθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Β1 Περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι είναι χρόνιοι φορείς.2 Αυτό σημαίνει ότι έχουν μια σοβαρή μορφή της ασθένειας που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ασθένεια του ήπατος και καρκίνο του ήπατος. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι οι οποίοι διατρέχουν κίνδυνο από μόλυνση με ηπατίτιδα Β να επισκεφθούν τον γιατρό τους και να υποβληθούν σε εξέταση αίματος.
μονο με το οτι υπαρχουν ασθενειες που μεταδίδονται μεσα σε ενα πορνείο δεν χρειαζεται περισσότερη ενημέρωση και οσο παραλογη κι αν ειναι καποια θα κανει εξεταση.Επίσης φίλε δεν είναι όλες οι πόρνες ενημερωμένες και λογικές οπότε αν τεθεί ως κίνητρο το χρήμα μάλλον θα ενδώσουν!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Eυχαριστώ με ξέμπλεξες,νομίζω υπάρχει και η ηπατίτιδα Γ η οποία είναι αθεράπευτη νόσος;;;Μύθος 2: Η ηπατίτιδα Β είναι μια σπάνια ασθένεια με την οποία είναι δύσκολο να έρθω σε επαφή.
Αλήθεια 2: Η ηπατίτιδα Β είναι μια από τις πλέον κοινές μολυσματικές ασθένειες στον κόσμο. Περισσότερο από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μολυνθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Β1 Περίπου 350 εκατομμύρια άνθρωποι είναι χρόνιοι φορείς.2 Αυτό σημαίνει ότι έχουν μια σοβαρή μορφή της ασθένειας που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ασθένεια του ήπατος και καρκίνο του ήπατος. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι οι οποίοι διατρέχουν κίνδυνο από μόλυνση με ηπατίτιδα Β να επισκεφθούν τον γιατρό τους και να υποβληθούν σε εξέταση αίματος.
υπαρχει και Γ και μεταδίδεται μεσω μετάγγυσης αίματος. δεν ξερω αν δεν θεραπεύεται.Eυχαριστώ με ξέμπλεξες,νομίζω υπάρχει και η ηπατίτιδα Γ η οποία είναι αθεράπευτη νόσος;;;
υπαρχουν συνολικά 6 ηπατίτιδες A,B,C,D,E και G
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Φίλε σε βρίσκω πολύ θετικό και καλοπροέρετο άνθρωπο,ας συμφωνήσω ότι θα κάνει εξετάσεις.Αν το αποτέλεσμα βγει θετικό πιστεύεις ότι θα αποσυρθεί;;;μονο με το οτι υπαρχουν ασθενειες που μεταδίδονται μεσα σε ενα πορνείο δεν χρειαζεται περισσότερη ενημέρωση και οσο παραλογη κι αν ειναι καποια θα κανει εξεταση.
Δεν είμαι κατά του πληρωμένου έρωτα και τα όσα λέω δεν απευθύνονται προς εσένα επιθετικά και αποκλειστικά αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ οφθαλμαπάτη η άποψη:Πληρωμένο sex σε οίκους=safe sex!!!!
Πραγματικά θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν έχει ζητήσει από κοπέλα εξετάσεις!!!
κατ'αρχη δεν θα σου τις δειξουνε γιατι ο κυριος λόγος ειναι να κρατηθει η ανωνυμία της κοπέλας. σιγα μην πιστεψουμε το καθε όνομα που πλασαρουν τα πορνεία για την καθε κοπελα. αρα, ειτε εχει ειτε οχι δεν θα το δεις.
επισης πληρωμενο σεξ δεν σημαινει safe sex
κατα 99% πιστευω πως θα αποσυρθει για να μη χαλασει το ονομα του πορνείου και ισως να το κλεισουνε. ο ιδιοκτητης μπορει ανετα την επομενη μερα να αντικαταστησει την κοπελα.
κατα 99% πιστευω πως θα αποσυρθει για να μη χαλασει το ονομα του πορνείου και ισως να το κλεισουνε. ο ιδιοκτητης μπορει ανετα την επομενη μερα να αντικαταστησει την κοπελα.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Το ξέρω φίλε μου και σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω αλλά από μερικά πράγματα που έχω διαβάσει εδώ μέσα,αρκετοί από εδώ μέσα το πιστεύουν και είναι τραγικό λάθος,αφού ποτέ κανένας δεν θα πάρει εξετάσεις στα χέρια του πώς οριοθετήται το νόμιμο πληρωμένο sex και μη;;;;κατ'αρχη δεν θα σου τις δειξουνε γιατι ο κυριος λόγος ειναι να κρατηθει η ανωνυμία της κοπέλας. σιγα μην πιστεψουμε το καθε όνομα που πλασαρουν τα πορνεία για την καθε κοπελα. αρα, ειτε εχει ειτε οχι δεν θα το δεις.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Θελω να επαναφερω αυτο το θεματακι ,για ενα και μονο λογο:
να παραθεσουν τις εμπειριες τους οι συναγωνιστες με εμπειρια 10ετιων στον αγοραιο ερωτα ,δηλαδη αν εχουν κολλησει ποτε τιποτα σοβαρο απο τις επισκεψεις του στους οικους...
Στην αρχη ειχαμε καποιες ,δηλωσεις των πιο "παλιων" ,αλλα μετα το threadακι εγινε λιγο ανευ ουσιας (sorry για τους συναγωνιστες που ποσταραν) ,αλλα νομιζω οτι οι διαβεβαιωσεις των πιο εμπειρων θα ηταν ωφελιμες για ολους.
;)
να παραθεσουν τις εμπειριες τους οι συναγωνιστες με εμπειρια 10ετιων στον αγοραιο ερωτα ,δηλαδη αν εχουν κολλησει ποτε τιποτα σοβαρο απο τις επισκεψεις του στους οικους...
Στην αρχη ειχαμε καποιες ,δηλωσεις των πιο "παλιων" ,αλλα μετα το threadακι εγινε λιγο ανευ ουσιας (sorry για τους συναγωνιστες που ποσταραν) ,αλλα νομιζω οτι οι διαβεβαιωσεις των πιο εμπειρων θα ηταν ωφελιμες για ολους.
;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Sorry rigomorti για το ασχετο,αλλα εχω την εντυπωση οτι η προταση του συναγωνιστη που παρεθεσα δεν ισχυει κια θελω να βεβαιωθω.Η ηπατίτιδα μεταδίδεται και με το σάλιο.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Sorry rigomorti για το ασχετο,αλλα εχω την εντυπωση οτι η προταση του συναγωνιστη που παρεθεσα δεν ισχυει κια θελω να βεβαιωθω.
οκ απανταω εγω ,σπανιο αυτο που λεει ,αρκει να μην εχεις ματωσει ( ουλιτιδα ,μικροαιμορραγιες) και η αλλη να μην εχει κολλησει ,αλλα γενικα παρα πολυ σπανιο
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παππουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ,γιωργη ,για πες μας τη γνωμη σου