Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
με ενοχλει η γκεττοποιηση των περιοχων που ανθει η πορνεια. προφανως δεν ενδιαφερσε για το τι συμβαινει γυρω σου και στην χωρα σου
Τοτε δεν πας κατα ΘΙΒΕΤ μερια να μας αφησεις και ησυχους βραδιατικα.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει.Εγω σου μεταφερω αυτα που ειχες πει οταν εκανες την θορυβωδη εμφανιση σου και οχι σημερα.Αν θυμασαι καλα ειχα ανοιξει ολοκληρο θεμα για την προσωπικοτητα σου και εκει μας ειχες κατηγορησει.Τοτε θυμαμαι οτι ειχες φυγει απαξιωτικα και λεγοντας οτι δεν θα μας ξαναενοχλησεις.
Γιατι ξαναγυρισες?
Καλα δεν ησουνα στον μικροκοσμο σου.

φοβασε το ενδεχομενο της μυνησης σωστα; αυτο ειναι ολο. ο νομος υπαρχει τωρα εαν ασκησω το δικαιωμα μου ειναι δικο μου θεμα και δεν θα σε προειδοποιησω.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
πηδάω κάτι περίεργους σαν εσένα.
μονος σου αυτοχαρακτηριστηκες :2funny:

ποιο γκέτο ρε πεθαμένε;;
Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράματα που έχει το κωλοκράτος που ζούμε! Μη νομίζεις πως η πολιτεία δεν τα ξέρει τα σπιτάκια;; Που ζεις;;

καλυτερα να ενδιφερομαι παρα να αδιαφορω.

Επισκέπτης
φοβασε το ενδεχομενο της μυνησης σωστα; αυτο ειναι ολο. ο νομος υπαρχει τωρα εαν ασκησω το δικαιωμα μου ειναι δικο μου θεμα και δεν θα σε προειδοποιησω.

Σε προκαλούμε να το ασκήσεις αν υπάρχει. Δείξε μας οτι είσαι πιο ανώτερος οπως λές.

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα ρε nekro_shmeio. Πως είναι το σωστο;
1. Θα  ΣΟΥ κάνω μήνυση, ή
2. Θα   ΣΕ κάνω μήνυση  ???

Με λες σε παρακαλώ ???

Edit apo mod:
Άλλαξα το "ου" σε "ε".
Κουμπώνει καλύτερα.

Επισκέπτης
δηλαδή θα μας κάνεις μήνυση για δούλεμα και προσβολή μαλακισμένου άντρα?

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765

Ηταν ενα πρασινο αλογο στη σεληνη και καπνιζε καθως του επιτεθηκαν τα γκρεμλινς ενω απο το πουθενα εμφανιστηκε ενας ιπποτης τζενται με ρετσινα στο πετο του και τελικα εριξε χαλαζι.

Καπως ετσι ειναι και οι απαντησεις σου.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
με ενοχλει η γκεττοποιηση των περιοχων που ανθει η πορνεια. προφανως δεν ενδιαφερσε για το τι συμβαινει γυρω σου και στην χωρα σου

Πω πωωωω!
Μας έκανες τη μούρη κρέας τώρα!
Αλοιφή!

Υ.Γ: Η πορνεία δεν "ανθεί". Φύεται.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
φοβαστε ευτυχως που υπαρχει και ο νομος για να προτατευοντε οι ανθρωποι...οι ενηλικες ανθρωποι ειναι υπολογοι των πραξεων τους και κρινοντε για αυτες. δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω πιστευω οτι ημουν σαφεστατος.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Πω πωωωω!
Μας έκανες τη μούρη κρέας τώρα!
Αλοιφή!

Υ.Γ: Η πορνεία δεν "ανθεί". Φύεται.

ειναι προφανεστατο οτι δεν ενδιαφερεσε για το τι συμβαινει στην χωρα σου. δεν πιστευω οτι σε τιμαει κατι τετοιο.

Επισκέπτης
φοβαστε ευτυχως που υπαρχει και ο νομος για να προτατευοντε οι ανθρωποι...οι ενηλικες ανθρωποι ειναι υπολογοι των πραξεων τους και κρινοντε για αυτες. δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω πιστευω οτι ημουν σαφεστατος.
όμως δικαστήριο για μαλάκες δεν υπάρχει αλλά αν είσαι βλάκας απαλλάσσεσαι λόγο βλακείας.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Δεν σου δωσαμε σημασια εδω και αρχισες να ποσταρεις και σε αλλα θρεντ.
Κριμα που ειναι αυτοι που σε παρατησαν να τους μαλωσω

OP
OP
TheTester

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
παιδες καλησπερα και παλι
αν και νεος ανοιξα αυτο το πρωτο μου post για ενα θεμα που μπορει να απασχολει αρκετους απο εμας
και αφορα το site και τι εγινε τι γινεται και τι θα γινει μελλοντικα μετα την αλλαγη διαχειρισης
αν ξερει καποιος κατι ας πει
απο τις 17 σελιδες αν και με χαροποιει οτι εφτασαν τοσες πολλες με λυπει οτι καθομαστε και ασχολουμαστε με καποιον 
αφηστε τον δωσαμε πολυ σημασια
για οσους θελουν να ασχοληθουν μαζι του ακολουθει link:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Τελικά έχεις περισσότερη πλάκα από ότι φανταζόμουνα :2funny:!!
Τις συνειδήσεις μας, μια χαρά τις έχουμε ;)
Το ποιος κάνει παραλήρημα και κύρηγμα φαίνεται... ;)
Κι εγώ είπα για ποστς, όχι σελίδες! Κόψε τη  :jerking: ή το :knockinb:, εάν κάνεις γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι
Έλληνες "παν μέτρον άριστον"!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Κλασε μας τα αρχιδια παπαρακο.

Εισαι νεκρος παρτο χαμπαρι.

Και το χειροτερο δεν ειναι οτι εισαι νεκρος, εισαι ενας νεκρος μαλακας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom