Επισκέπτης
πηδάω κάτι περίεργους σαν εσένα.εσυ δεν μας ειπες σε ποια απο τις δυο κατηγοριες ανηκεις; πως βγαζεις το ψωμακι σου;
πηδάω κάτι περίεργους σαν εσένα.εσυ δεν μας ειπες σε ποια απο τις δυο κατηγοριες ανηκεις; πως βγαζεις το ψωμακι σου;
Τοτε δεν πας κατα ΘΙΒΕΤ μερια να μας αφησεις και ησυχους βραδιατικα.με ενοχλει η γκεττοποιηση των περιοχων που ανθει η πορνεια. προφανως δεν ενδιαφερσε για το τι συμβαινει γυρω σου και στην χωρα σου
Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει.Εγω σου μεταφερω αυτα που ειχες πει οταν εκανες την θορυβωδη εμφανιση σου και οχι σημερα.Αν θυμασαι καλα ειχα ανοιξει ολοκληρο θεμα για την προσωπικοτητα σου και εκει μας ειχες κατηγορησει.Τοτε θυμαμαι οτι ειχες φυγει απαξιωτικα και λεγοντας οτι δεν θα μας ξαναενοχλησεις.
Γιατι ξαναγυρισες?
Καλα δεν ησουνα στον μικροκοσμο σου.
[size=10pt]παραγωγο μου θυμιζεις[/size]
μονος σου αυτοχαρακτηριστηκεςπηδάω κάτι περίεργους σαν εσένα.
ποιο γκέτο ρε πεθαμένε;;
Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράματα που έχει το κωλοκράτος που ζούμε! Μη νομίζεις πως η πολιτεία δεν τα ξέρει τα σπιτάκια;; Που ζεις;;
φοβασε το ενδεχομενο της μυνησης σωστα; αυτο ειναι ολο. ο νομος υπαρχει τωρα εαν ασκησω το δικαιωμα μου ειναι δικο μου θεμα και δεν θα σε προειδοποιησω.
δηλαδή θα μας κάνεις μήνυση για δούλεμα και προσβολή μαλακισμένου άντρα?φοβασε το ενδεχομενο της μυνησης σωστα; αυτο ειναι ολο. ο νομος υπαρχει τωρα εαν ασκησω το δικαιωμα μου ειναι δικο μου θεμα και δεν θα σε προειδοποιησω.
φοβασε το ενδεχομενο της μυνησης σωστα; αυτο ειναι ολο. ο νομος υπαρχει τωρα εαν ασκησω το δικαιωμα μου ειναι δικο μου θεμα και δεν θα σε προειδοποιησω.
με ενοχλει η γκεττοποιηση των περιοχων που ανθει η πορνεια. προφανως δεν ενδιαφερσε για το τι συμβαινει γυρω σου και στην χωρα σου
Πω πωωωω!
Μας έκανες τη μούρη κρέας τώρα!
Αλοιφή!
Υ.Γ: Η πορνεία δεν "ανθεί". Φύεται.
...δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω ....
όμως δικαστήριο για μαλάκες δεν υπάρχει αλλά αν είσαι βλάκας απαλλάσσεσαι λόγο βλακείας.φοβαστε ευτυχως που υπαρχει και ο νομος για να προτατευοντε οι ανθρωποι...οι ενηλικες ανθρωποι ειναι υπολογοι των πραξεων τους και κρινοντε για αυτες. δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω πιστευω οτι ημουν σαφεστατος.
Δεν σου δωσαμε σημασια εδω και αρχισες να ποσταρεις και σε αλλα θρεντ.φοβαστε ευτυχως που υπαρχει και ο νομος για να προτατευοντε οι ανθρωποι...οι ενηλικες ανθρωποι ειναι υπολογοι των πραξεων τους και κρινοντε για αυτες. δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω πιστευω οτι ημουν σαφεστατος.
μαλλον εγω δεν σας δινω σημασια...
φοβαστε ευτυχως που υπαρχει και ο νομος για να προτατευοντε οι ανθρωποι...οι ενηλικες ανθρωποι ειναι υπολογοι των πραξεων τους και κρινοντε για αυτες. δεν εχω τιποτε αλλο να προσθεσω πιστευω οτι ημουν σαφεστατος.