Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ουτε ξερετε και ουτε μπορειτε να γνωριζετε τι συνεβη. αρα για την ωρα αφηστε το.
παντως και ο alexxx εχει διαγραψει τον λογαριασμο του.

για πες μας εσυ ρε μεγαλε...γιατι εγω νομιζω οτι εισαι μουφας

παραγωγο μου θυμιζεις

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γραφετε γραφετε αλλά μην νομιζετε οτι διαβαζω ολο αυτο το παραληρημα.
εαν ειχατε καλυτερες συνηθειες και συναναστρεφοσατε με καλυτερου ηθους ανθρωπους δεν θα εκφραζοσαστε κατ'αυτο τον τροπο. θα υπηρχε μια καλυτερη παιδεια. διακρινω ενα τρομερο αγχος μια τρομερη αναγκη να βρισετε και να μειωσετε. προσωπικα δεν με επιρεαζει οτι και να γραφετε. βεβαια πισω απο αυτο το παραληρημα κρυβετε μια αναγκη να βγαλετε καπου τα καταπιεσμενα συναισθηματα σας που δεν μπορειτε να βγαλετε στον εξω κοσμο γιατι πολυ απλα δεν εχετε την δυναμη. θα πεσει σφαλιαρα και πολυ πιθανο θα βρεθειτε κατηγορουμενοι σε καποιο δικαστηριο. ετσι κρυβεστε πισω απο εναν υπολογιστη και βριζετε χυδαια νιωθοντας οτι ειστε κατι και οτι ειστε ισχυροι. υπαρχει βεβαια και το νομικο πλαισιο για διωξεις ακομη και μεσω διαδικτυου. πισω απο αυτο κρυβοντε φυσικα αποθυμενα και απογοητευσεις απο την καθημερινη ζωη. ενας ακομη λογος που ατομα επιλεγουν τον αγοραιο ερωτα ως λυση ειναι και αυτος ο λογος. δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τις γυναικες. φοβουντε ετσι κρυβοντε και πηγαινουν εκει. πληρωνουν για να γινουν αποδεκτοι να εξισσοροπισουν την αδυναμια του χαρακτηρα τους.

Ρε φιλαράκιο ήθελα να ξερα τι κάθεσαι και ασχολήσε!!
Αφού το βλέπεις πως είσαι τελείως εκτός, δεν πας σε κανένα άλλο φόρουμ να πεις ότι μαλακία θες;;
Και κάτι άλλο.. μην κρίνεις για να μην κριθεις!!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
γραφετε γραφετε αλλά μην νομιζετε οτι διαβαζω ολο αυτο το παραληρημα.
εαν ειχατε καλυτερες συνηθειες και συναναστρεφοσατε με καλυτερου ηθους ανθρωπους δεν θα εκφραζοσαστε κατ'αυτο τον τροπο. θα υπηρχε μια καλυτερη παιδεια. διακρινω ενα τρομερο αγχος μια τρομερη αναγκη να βρισετε και να μειωσετε. προσωπικα δεν με επιρεαζει οτι και να γραφετε. βεβαια πισω απο αυτο το παραληρημα κρυβετε μια αναγκη να βγαλετε καπου τα καταπιεσμενα συναισθηματα σας που δεν μπορειτε να βγαλετε στον εξω κοσμο γιατι πολυ απλα δεν εχετε την δυναμη. θα πεσει σφαλιαρα και πολυ πιθανο θα βρεθειτε κατηγορουμενοι σε καποιο δικαστηριο. ετσι κρυβεστε πισω απο εναν υπολογιστη και βριζετε χυδαια νιωθοντας οτι ειστε κατι και οτι ειστε ισχυροι. υπαρχει βεβαια και το νομικο πλαισιο για διωξεις ακομη και μεσω διαδικτυου. πισω απο αυτο κρυβοντε φυσικα αποθυμενα και απογοητευσεις απο την καθημερινη ζωη. ενας ακομη λογος που ατομα επιλεγουν τον αγοραιο ερωτα ως λυση ειναι και αυτος ο λογος. δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τις γυναικες. φοβουντε ετσι κρυβοντε και πηγαινουν εκει. πληρωνουν για να γινουν αποδεκτοι να εξισσοροπισουν την αδυναμια του χαρακτηρα τους.

Μηπως εχεις ξεχασει το πως μας ειχες χαρακτηρισει εσυ παλιοτερα.
Ποσα παραβολα δικαστηριου μπορεις να πληρωσεις ως κατηγορουμενος?
Μην ξεχνας οτι μας ειχες αποκαλεσει εμμεσως νταβατζηδες και περιθωριακους?
1 αγωγη για ηθικη βλαβη με 1 αναβολη και ενα εφετειο=1500 ευρουλακια μινιμουν για δικηγορο μονο + εξοδα δικαστηριου.
Εχεις ιδεα αυτη η προκλητικη συμπεριφορα σου ποσο μπορει να σου κοστισει?

Θειε war welcome back

Επισκέπτης
Ρε φιλαράκιο ήθελα να ξερα τι κάθεσαι και ασχολήσε!!
Αφού το βλέπεις πως είσαι τελείως εκτός, δεν πας σε κανένα άλλο φόρουμ να πεις ότι μαλακία θες;;
Και κάτι άλλο.. μην κρίνεις για να μην κριθεις!!
ξέρεις κανένα καλό φόρουμ για φοιτητές με μεταπτυχιακό στο κουλόφωνο να του συ στήσεις?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πως αποδεικνύεται ότι αυτός που γράφει ως War είναι όντως ο παλιός :think:
Μπερδευτηκα :think:
Είδατε για να διαγράφετε λογαριασμούς :headbang:
Όσο για τον Νεκρό Σημείο μου θυμίζει μια γκόμενα που είχε έρθει να μας ψυχολογήσει
Χέσε ψηλά και αγνάντευε :tickedoff:

Επισκέπτης
συνεχιζεις το παραληρημα σου :2funny:
πιστευω οτι ολες οι αγωγες θα πανε για εσας. μαλλον ξεχνας γρηγορα για κοιτα τις προηγουμενες σελιδες να δεις τι γραφετε; απειρες βρισιες. εγω δεν σας χαρακτηρισα οπως λες τωρα οτι υπαρχουν "νταβατζιδες" και περιθωριακοι στον χωρο, εαν υπαρχουν ατομα απο αυτο το σάϊτ που εχουν συμφεροντα απο τον αγοραιο ερωτα, αυτο πιστευω οτι ειναι γνωστο και πραγματικο γεγονος. ισως πρεπει να αναθεωρησεις.....
ρε μήπως είσαι η Λουκά?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
συνεχιζεις το παραληρημα σου :2funny:
πιστευω οτι ολες οι αγωγες θα πανε για εσας. μαλλον ξεχνας γρηγορα για κοιτα τις προηγουμενες σελιδες να δεις τι γραφετε; απειρες βρισιες. εγω δεν σας χαρακτηρισα οπως λες τωρα οτι υπαρχουν "νταβατζιδες" και περιθωριακοι στον χωρο, εαν υπαρχουν ατομα απο αυτο το σάϊτ που εχουν συμφεροντα απο τον αγοραιο ερωτα, αυτο πιστευω οτι ειναι γνωστο και πραγματικο γεγονος. ισως πρεπει να αναθεωρησεις.....

Οπως ειχα δει και σε εναν τοιχο στην Αθηνα :

Συρσου στο σταυρο και ψοφα! :cheesy: :cheesy:

Και ελα κλασε μου τα παπαρια με φορα οποιος και να εισαι, γιατι ξερω ποιος εισαι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ αλλα αν το εχει τοση αναγκη να ψαξουμε να του βρουμε ενα

κάπου είχε ανοιχτεί ένα τόπικ που έλεγε "δείτε τι λένε για μας"!!!
Αφορούσε ένα σάτι με computer freaks!!!
κάπου στις γενικές συζητήσεις θα ναι...

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
nekro_shmeio δεν βαρέθηκες να μας πρήζεις με τις μαλακίες σου ??? αντε, μάζεψε τα κουβαδάκια σου και τράβα παίξε σε άλλη παραλία...

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Οπως ειχα δει και σε εναν τοιχο στην Αθηνα :

Συρσου στο σταυρο και ψοφα! :cheesy: :cheesy:

Και ελα κλασε μου τα παπαρια με φορα οποιος και να εισαι, γιατι ξερω ποιος εισαι.

αλλο ενα ποστ με αμαχητα επιχειρηματα.  σιγουρα με γνωριζεις καλα; απο τον στρατό μηπως;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom