Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

b3t33n

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τι είναι τούτος ???? (Νεκρό σημείο)

Επισκέπτης
διακρινω μια αγωνια για να σου δωσω σημασια. οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε
:2funny:
άντε και αρχιμανδρίτης  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:παπά Γιώργη θα αποκτήσεις και προϊστάμενο εδώ μέσα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ατομα που εχουν αυτες τις συνηθιες(οπως και εσυ) συμφωνα με στατιστικες εχουν προβληματα με την στυση τους και λογο ανικανοτητα και ντροπης καταφευγους σε αυτες τις κυριες πληρωνοντας για να εξισορροπισουν την ανικανοτητα τους

Ναι, είναι ανίκανοι και πάνε στις κυρίες για να παίξουν τάβλι.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Τα δύο σχετικά θέματα συγχωνεύτηκαν.
Επί της ουσίας τώρα: το site ΔΕΝ πουλήθηκε. Αναρωτιέμαι κιόλας πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα. "Υπό νέα διαχείριση" λέμε και όχι "υπό νέα ιδιοκτησία". Αυτό που έγινε απλά ήταν κάτι σαν μικρός "εσωτερικός ανασχηματισμός". Ένα απ' τα αποτελέσματα του ανασχηματισμού αυτού το βλέπετε στο nick μου. Τα πράγματα ουσιαστικά παραμένουν ως έχουν.

θα μα ςπεις περισσοτερες λεπτομερειες για τον ανασχηματισμο...ποιοι εφυγαν?
ποιοι μπηκαν?

b3t33n

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
διακρινω μια αγωνια για να σου δωσω σημασια. οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε

:uglystupid:  Δεν πάμε καλά

Επισκέπτης
συνεχισε. βλεπω αγωνιωδεις προσπαθεις να με προσβαλεις. το εχεις πολυ αναγκη. το μονο που κανεις ομως ειναι να διασυρεις τον εαυτο σου παγκοσμιος.
οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε
εσένα όχι γιαούρτι σου χρειάζεται αλλά τζατζίκι με μπόλικο σκόρδο.

Επισκέπτης
nekro_shmeio

οχι πολλα πολλα εδω μεσα, τωρα που ειναι και ο θειος παλι πισω.
μην σε γεμισω με τατουαζ παντου που να γραφουν, ειμαι μελος του bourdela.com

μην μας τα σκοτιζεις και πολυ.   :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765

Συνεχιζεις copy paste.
Δεν σου εμαθαν οτι ειναι μεγαλη αγενεια οταν σε ρωτανε κατι να απαντας?
Οποτε περα απο γραφικος εισαι και αγενης αλλα και τεμπελης για να κανεις copy paste τις απαντησεις σου.Συνεχισε να δουμε και τι αλλο εισαι.

[/quote]

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
προσεχτε ομως γιατι μπορει να βρεθειτε καποια στιγμη ενωπιο δικαστηριου για αυτα που λετε.

Ελα τωρα ελα... καλα το επαιξες ως εδω. Αυτο μας το εχει ξανα αναφερει ο Ιωαννης, στο θρεντ του Κου Παρασκευαιδη.

Κανε την εκπληξη νεκρο σημειο. Περιμενουμε να τα παιξεις ολα για ολα στην αρενα του φορουμ μας.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
nekro_shmeio

ο θειος παντως δεν συνηθιζε να γραφει με τετοιο  στυλ και υφος.
Θα δειξει αν ειναι ο αυθεντικος ή καποιος που εκανε  νεο account βαζωντας ενα κεφαλαιο W

b3t33n

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελα τωρα ελα... καλα το επαιξες ως εδω. Αυτο μας το εχει ξανα αναφερει ο Ιωαννης, στο θρεντ του Κου Παρασκευαιδη.

Κανε την εκπληξη νεκρο σημειο. Περιμενουμε να τα παιξεις ολα για ολα στην αρενα του φορουμ μας.

Τα παίζει ήδη  :jerking:  :jerking:  :jerking: ώρα τώρα

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
συνάδελφοι έχετε συνειδητοποιήσει ότι σε forum με θέμα "το bourdela.com υπό νέα διαχείριση" ασχολείστε όλοι με τις παπαριές του "νεκρό σημείο" και αγνοήσατε το γεγονός ότι ο warhol είναι και πάλι μέσα με 2 μηνύματα - πρόσκληση ως τώρα........?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
nekro_shmeio

Welcome back ;)

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
γραφετε γραφετε αλλά μην νομιζετε οτι διαβαζω ολο αυτο το παραληρημα.
εαν ειχατε καλυτερες συνηθειες και συναναστρεφοσατε με καλυτερου ηθους ανθρωπους δεν θα εκφραζοσαστε κατ'αυτο τον τροπο. θα υπηρχε μια καλυτερη παιδεια. διακρινω ενα τρομερο αγχος μια τρομερη αναγκη να βρισετε και να μειωσετε. προσωπικα δεν με επιρεαζει οτι και να γραφετε. βεβαια πισω απο αυτο το παραληρημα κρυβετε μια αναγκη να βγαλετε καπου τα καταπιεσμενα συναισθηματα σας που δεν μπορειτε να βγαλετε στον εξω κοσμο γιατι πολυ απλα δεν εχετε την δυναμη. θα πεσει σφαλιαρα και πολυ πιθανο θα βρεθειτε κατηγορουμενοι σε καποιο δικαστηριο. ετσι κρυβεστε πισω απο εναν υπολογιστη και βριζετε χυδαια νιωθοντας οτι ειστε κατι και οτι ειστε ισχυροι. υπαρχει βεβαια και το νομικο πλαισιο για διωξεις ακομη και μεσω διαδικτυου. πισω απο αυτο κρυβοντε φυσικα αποθυμενα και απογοητευσεις απο την καθημερινη ζωη. ενας ακομη λογος που ατομα επιλεγουν τον αγοραιο ερωτα ως λυση ειναι και αυτος ο λογος. δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τις γυναικες. φοβουντε ετσι κρυβοντε και πηγαινουν εκει. πληρωνουν για να γινουν αποδεκτοι να εξισσοροπισουν την αδυναμια του χαρακτηρα τους.

Επισκέπτης
γραφετε γραφετε αλλά μην νομιζετε οτι διαβαζω ολο αυτο το παραληρημα.
εαν ειχατε καλυτερες συνηθειες και συναναστρεφοσατε με καλυτερου ηθους ανθρωπους δεν θα εκφραζοσαστε κατ'αυτο τον τροπο. θα υπηρχε μια καλυτερη παιδεια. διακρινω ενα τρομερο αγχος μια τρομερη αναγκη να βρισετε και να μειωσετε. προσωπικα δεν με επιρεαζει οτι και να γραφετε. βεβαια πισω απο αυτο το παραληρημα κρυβετε μια αναγκη να βγαλετε καπου τα καταπιεσμενα συναισθηματα σας που δεν μπορειτε να βγαλετε στον εξω κοσμο γιατι πολυ απλα δεν εχετε την δυναμη. θα πεσει σφαλιαρα και πολυ πιθανο θα βρεθειτε κατηγορουμενοι σε καποιο δικαστηριο. ετσι κρυβεστε πισω απο εναν υπολογιστη και βριζετε χυδαια νιωθοντας οτι ειστε κατι και οτι ειστε ισχυροι. υπαρχει βεβαια και το νομικο πλαισιο για διωξεις ακομη και μεσω διαδικτυου. πισω απο αυτο κρυβοντε φυσικα αποθυμενα και απογοητευσεις απο την καθημερινη ζωη. ενας ακομη λογος που ατομα επιλεγουν τον αγοραιο ερωτα ως λυση ειναι και αυτος ο λογος. δεν μπορουν να αντιμετωπισουν τις γυναικες. φοβουντε ετσι κρυβοντε και πηγαινουν εκει. πληρωνουν για να γινουν αποδεκτοι να εξισσοροπισουν την αδυναμια του χαρακτηρα τους.
πάλι καλά που δεν υπάρχει υπουργείο μαλακίας να σου το δώσουν ισόβια.

Επισκέπτης
ουτε ξερετε και ουτε μπορειτε να γνωριζετε τι συνεβη. αρα για την ωρα αφηστε το.
παντως και ο alexxx εχει διαγραψει τον λογαριασμο του.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ουτε ξερετε και ουτε μπορειτε να γνωριζετε τι συνεβη. αρα για την ωρα αφηστε το.
παντως και ο alexxx εχει διαγραψει τον λογαριασμο του.
war εσυ εισαι φιλε? καλωςηρθες με το καλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom