Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλά την Κυριακή που θα πας στο κατηχητικό πριν μπεις στην εκκλησία βγάλε την έξω χάιδεψε την μήπως σηκωθεί βάλε ένα χαλικάκι επάνω κάνε την σφεντόνα να δούμε θα χτυπήσεις την καμπάνα?   
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τώρα ήρεμα γιατί πέσανε και σπόντες για δικαστήρια...

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
πωπω πολυ μπλα μπλα εισαι ρε γαμωτο.για πες μου ρε νεκρε γαμας καθολου?

Επισκέπτης
μαλλον στον εαυτο σας αναφερεστε.
αυτα ειναι τα ατελειωτα επιχειρηματα σου που μενουν αναπαντητα. τετοιου υφους. οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε
καλά δεν το έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι ότι σε δουλεύουμε? είχαμε καιρό να μας πέσει τέτοιο ταλέντο εδώ μέσα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τώρα ήρεμα γιατί πέσανε και σπόντες για δικαστήρια...

...

Δεν μπορεις να πας καποιον σε δικαστηριο για μια διαμαχη σε ενα φορουμ. Ακομα και να προσπαθησεις δεν παιζει να ασχοληθει κανεις με την παρτη σου.

Αξια του δινουμε του μαλακα.

VIVA BOURDELA.COM! Και υπο νεα διαχειριση θα γαμαει οπως γαμουσε και πριν, απλα τα πραγματα.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
ειδα το επιπεδο σου προηγουμενος περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα; το θεμα δεν ειναι σε τι θρησκευμα πιστευω και εαν πιστευω. σου ειπα νομιζεις οτι με διασυρεις τον εαυτο σου διασυρεις. προσεχε ομως γιατι βριζοντας πολυ μπορει να βρεθεις και σε καποιο δικαστηριο κατηγορουμενος.

Ευγενικη χορηγια απο εμενα τα δικηγορικα εξοδα της υπερασπισης του Anal_Hunter σε κορυφαιο ποινικολογο καθως και τα εξοδα για τυχον μυνησεις που θα θελησει να κανει αυτος.Γιατι το να βρισεις καποιον ειναι το ιδιο με να τον υποβιβαζεις.Πραγμα το οποιο το κανεις σε ολους μας.

Θα με αφησετε να ποσταρω επιτελους!!!!

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
γιατι τα δικα σου πανε για βραβειο?μας βριζεις απο την μια αλλα απο την αλλη μενεις μεσα στο σαιτ.γιατι δεν φευγεις καλυτερα?

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Οταν λες νεκρό σημείο αναφέρεσαι στο πάνω ή στο κάτω κεφάλι ?

Επισκέπτης
Ευγενικη χορηγια απο εμενα τα δικηγορικα εξοδα της υπερασπισης του Anal_Hunter σε κορυφαιο ποινικολογο καθως και τα εξοδα για τυχον μυνησεις που θα θελησει να κανει αυτος.Γιατι το να βρισεις καποιον ειναι το ιδιο με να τον υποβιβαζεις.Πραγμα το οποιο το κανεις σε ολους μας.

Θα με αφησετε να ποσταρω επιτελους!!!!
τι προβλέπει ο ποινικός κώδικας για προσβολή ανέραστου?

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
πωπω εισαι πολυ τρομπας τελικα και δεν μου απαντας κιολας

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Νεκρό σημείο πριν μερικά χρόνια ήμουν κι εγω πουριτανός στο θέμα του σεξ, του σχετικου χιουμορ, προσπαθούσα να είμαι ευγενικος κλπ κλπ. Μην νομίζεις οτι αυτα εχουν τοσο στενη σχεση με ηθικη ! Δηλαδη ποιον ηρθες να κρινεις εδω ?? Στο κατω κατω αν οσα διαβαζεις τα βρισκεις τοσο ανηθικα, ρε αδερφε δεν ανηκεις εδω ! Γουστο σου και καπελο σου, οπως και ΚΑΘΕ αλλου μελους.

Η ερωτικη επιθυμια ειναι εμφυτη στον ανδρα !! Δε πας να την καλυπτεις με προσωπεια ευγενειας και καλων τροπων !!! Οπως λεει και ο πιτσι-λουκ, ειναι μια ασθενεια !! Αν θελει καποιος να βρει ακρες για να πηδηξει οπως δεν πηδιεται οπως γουσταρει, ειτε επειδη ειναι ξενερωτη η γκομενα ειτε επειδη ειναι μονος, θα βρει την ακρη και μπουρδελα.κομ να μην υπαρχει. Για ρωτα και καναν 60αρη τι γινοταν και στα παλια τα χρονια !!! Επειδη δεν γινοταν βουκινο η ζωη του καθενος και ηταν πιο σφικτα τα πραματα, μηπως νομιζεις οτι δεν συνεβαιναν ΤΑ αισχη ???

Σημασια εχει να ξερουμε που βαζουμε το πουλι μας και την υπογραφη μας ( ΝΟΜΟΣ ! ), και πλεον λογω πειρασμων, να μην αφηνουμε το κατω κεφαλι να κανει κουμαντο τη ζωη μας ...

Επισκέπτης
τον εαυτο σας γελοιοποιειτε γιατι απλα τα γραφομενα σας χαρακτηριζουν και το επιπεδο σας. μαλιστα διασυρετε τον εαυτο σας σε παγκοσμιο επιπεδο. προσεχτε ομως γιατι μπορει να βρεθειτε καποια στιγμη ενωπιο δικαστηριου για αυτα που λετε. σου ειπα οτι και να γραψετε οτι και να πειτε εμενα δεν θα με κανετε να αμφιβαλω για τις αποψεις μου και να της εκφραζω. συνεχισε......¨
:2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
μαλλον στον εαυτο σας αναφερεστε.
αυτα ειναι τα ατελειωτα επιχειρηματα σου που μενουν αναπαντητα. τετοιου υφους. οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε

Μονο εδω ξερεις να απαντας.Τσιμπισες ημουνα σιγουρος.
Οταν τα βρισκεις σκουρα γιατι χανεσαι?
Και γιατι τοσο copy paste στις απαντησεις σου χωρις επιχειρηματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom