Επισκέπτης
λες να τον μπέρδεψε ο παππούς του στο χωριό και αντί να ευνουχίσει τον γάιδαρο να την έκανε του ζόμπι.ρε αριον πες το τοση ωρα.ο νεκρο σημειο ειναι ευνουχος τελικα.
λες να τον μπέρδεψε ο παππούς του στο χωριό και αντί να ευνουχίσει τον γάιδαρο να την έκανε του ζόμπι.ρε αριον πες το τοση ωρα.ο νεκρο σημειο ειναι ευνουχος τελικα.
καλά την Κυριακή που θα πας στο κατηχητικό πριν μπεις στην εκκλησία βγάλε την έξω χάιδεψε την μήπως σηκωθεί βάλε ένα χαλικάκι επάνω κάνε την σφεντόνα να δούμε θα χτυπήσεις την καμπάνα?
καλά δεν το έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι ότι σε δουλεύουμε? είχαμε καιρό να μας πέσει τέτοιο ταλέντο εδώ μέσα.μαλλον στον εαυτο σας αναφερεστε.
αυτα ειναι τα ατελειωτα επιχειρηματα σου που μενουν αναπαντητα. τετοιου υφους. οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε
που να γαμήσει τον αφήνει ο κόμης δράκουλας που συγκατοικούν.πωπω πολυ μπλα μπλα εισαι ρε γαμωτο.για πες μου ρε νεκρε γαμας καθολου?
Και τώρα ήρεμα γιατί πέσανε και σπόντες για δικαστήρια...
ειδα το επιπεδο σου προηγουμενος περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα; το θεμα δεν ειναι σε τι θρησκευμα πιστευω και εαν πιστευω. σου ειπα νομιζεις οτι με διασυρεις τον εαυτο σου διασυρεις. προσεχε ομως γιατι βριζοντας πολυ μπορει να βρεθεις και σε καποιο δικαστηριο κατηγορουμενος.
καλά που θα ξανά βρούμε τέτοιο νούμερο εδώ μέσα.ειστε και πολυγραφοτατοι απ'οτι βλεπω.....βεβαια τα οσα γραφετε δεν θα ελεγα οτι πανε για βραβειο
τι προβλέπει ο ποινικός κώδικας για προσβολή ανέραστου?Ευγενικη χορηγια απο εμενα τα δικηγορικα εξοδα της υπερασπισης του Anal_Hunter σε κορυφαιο ποινικολογο καθως και τα εξοδα για τυχον μυνησεις που θα θελησει να κανει αυτος.Γιατι το να βρισεις καποιον ειναι το ιδιο με να τον υποβιβαζεις.Πραγμα το οποιο το κανεις σε ολους μας.
Θα με αφησετε να ποσταρω επιτελους!!!!
τον εαυτο σας γελοιοποιειτε γιατι απλα τα γραφομενα σας χαρακτηριζουν και το επιπεδο σας. μαλιστα διασυρετε τον εαυτο σας σε παγκοσμιο επιπεδο. προσεχτε ομως γιατι μπορει να βρεθειτε καποια στιγμη ενωπιο δικαστηριου για αυτα που λετε. σου ειπα οτι και να γραψετε οτι και να πειτε εμενα δεν θα με κανετε να αμφιβαλω για τις αποψεις μου και να της εκφραζω. συνεχισε......¨
μαλλον στον εαυτο σας αναφερεστε.
αυτα ειναι τα ατελειωτα επιχειρηματα σου που μενουν αναπαντητα. τετοιου υφους. οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε.... συνεχιστε
αγαπούλη...γύρισες?να μαστε λοιπον...
αγοράκι μήπως μπήκες εδώ μέσα να κάνεις το μεταπτυχιακό σου στο κουλόφωνο?εχουν εσενα
μαλλον ολοι εμεις εχουμε εσενα να σαι καλα γιατι μας εκανες και κλασαμε στο γελιο με τα διαστημικα που γραφεις.εχουν εσενα