Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Κοιταξε να δεις φιλαρακο.

Εαν για εσενα ειναι επαινος το να εισαι νεος σε ενα site το οποιο εχεις χλευασει, το οποιο εχεις βρισει και τα μελη του οποιου δεν τα θεωρεις ηθικα και "σωστα" ( συμφωνα με τα δικα σου πιστευω τα οποια οπως εχεις καταλαβει, 30 χιλιαδες ατομα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα εχουν για να σκουπιζονται οταν τελειωσουν απο την τουαλετα ) τοτε πραγματικα πρεπει να σκεφτεις να αποκτησεις λιγη πραγματικη ζωη. Οχι οτι με νοιαζει βεβαια, για εσενα το λεω.

Πρεπει να μαθεις οτι η εννοια καλυτερος στη ζωη και στον κοσμο γενικοτερα ειναι σχετικη. Τι σημαινει αυτο? Σημαινει πως οταν λες πως επειδη εισαι αντιθετος με τον χωρο αυτο, αυτοματα εισαι και καλυτερος απο εμας, εισαι το λιγοτερο ανικανος να συνταξεις σωστα μια προταση, οσον αφορα την εννοια την οποια θες να περασεις. Για εμενα πχ εισαι καλυτερος στο να μας σπας τα αρχιδια, κατι το οποιο δινει και δικιο στον ισχυρισμο σου πως εισαι καλυτερος.

Για εσενα, επειδη βλεπεις ως μοναδικη αληθεια την αληθεια που πηγαζει απο το μυαλο σου, το να αυτοαποκαλεισαι καλυτερος σημαινει πως εισαι ανωτερος σε ολους τους τομεις, πραγμα που παλι δεν ισχυει και δεν ειναι δυσκολο και να αποδειχτει.

Κατεχουμε παρα πολλες γνωσεις γυρω απο τον πληρωμενο ερωτα, ως φιλοσοφοι ΔΕΝ παρουσιαστηκαμε ΠΟΤΕ μας, και δεν πιστευω να θεωρεις παρακμη το γεγονος πως καθε μερα το site αυξανει τα μελη του και αναμεσα στα μελη οση αντιδικια υπαρχει για κατι ( βλεπε διαφορετικες πολιτικες πεποιθησεις, ποδοσφαιρο κτλ κτλ ) στο τελος της ημερας οταν χρειαστει καποιος μια πληροφορια, η οταν δωσει καποιος μια πληροφορια, θα του συμπεριφερθουμε αναλογα, και οπως αρμοζει σε καποιον που σεβομαστε βαση των ιδιων ενδιαφεροντων μας. Κατι που δεν προκειται να εκανες ποτε εσυ, οντας ενας ακομα θρησκοληπτος ψευτοηθικος ανθρωπος που κατα πασα πιθανοτητα κανεις σεξ μονο οπως τα ζωα, δηλαδη για να διαιωνισεις το ειδος σου.

Το τι βγηκε αληθινο το ειδαμε ολοι μας, απλα ο alexxx αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση του site μετα απο δυο χρονια, ανελαβε ο antisthenis, και τα πραγματα εχουν αλλαξει απο ελαχιστα εως και καθολου. Εαν θες να θεωρεις αυτο για αληθεια και μαλιστα κατι το οποιο προφητευες, τοτε σου δινω την χαρα να το κανεις.

Εφοσον ομως θεωρεις αυτο το site "βουρκο", ανδρο ανηθικοτητας, παρηκμασμενο ( για να παρακμασει κατι, πρεπει πρωτα να εχει ακμασει - η ηκμαση αν προτιμας -  οποτε ουτε εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να αρνηθεις οτι ΕΣΤΩ καποτε ( για εσενα ) υπηρχε ακμη στο site. ), τοτε δεν εχεις παρα να σταματησεις να ασχολεισαι, οπως θα εκανε ο καθε ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος, κατι το οποιο αμφιβαλλω για σενα, καθως η μυρωδια απο τα θυμιατα πρεπει να εχει ποτισει για τα καλα στο κεφαλι σου.

Σταματα λοιπον να προσπαθεις να μας κανεις κυρηγμα, γιατι ουτε πιανει, ουτε αποτελεσμα εχει, και πανω απο ολα : δεν δινουν παραταση στην ανυπαρκτη ζωη σου, καθως θα συνεχισεις να ζεις στη μιζερια και να ασχολεισαι με πραγματα τα οποια καταδικαζεις και με τα οποια αηδιαζεις.

το ποιος ειναι αγραμματος και το ποιος βριζει πιστευω οτι φαινετε και απο το ποιο πανω αρθρο σου. ουτε ενα επιχειρημα δεν ειδα επισης προσπαθεις να μου αφαιρεσεις το δικαιωμα να εχω διαφορετικη αποψη και να την εκφραζω, αναφερετο δικαιωμα μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι τετοιες τακτικες χαρακτηριζουν τα "ακρα". οσο για την συμβουλη σου καλυτερα πιστευω θα ηταν να κοιταξεις να βελτιωσεις τον ευατο σου πρωτα για να μπορεις να κρινεις τους αλλους. οπως και να το δουμε το θεμα απο οποια οπτικη γωνια ιατρικη, ηθικη, κοινωνικη,φιλοσοφικη,ψυχιατρικη ο χωρος αυτος και τα ατομα που τον ακολουθουν κανουν ενα μεγαλο σφαλμα στον εαυτο τους και στο κοινωνικο συνολο.

Επισκέπτης
χωρο καταστρεφοντας και αγοωντας την επιλογη μιας υγειους προσωπικης-συναισθηματικης ζωης και να το εκφραζω ειναι κατι το απολυτος δημοκρατικο

Αν με το "αγοωντας" εννοείς "αγνοωντας" τότε -και μόνο- θα διαφωνούσα κάθετα μαζί σου.Το να γαμάει κανείς πουτάνες σε καμία περίπτωση δεν του στερεί την προοπτική να αποκτήσει μια υγιή σχέση. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. Όταν γαμάει κάποιος πουτάνες αρκετά συχνά, ξελαμπικάρει και είναι σε θέση να αναζητά ποιοτικές σχέσεις με γυναίκες που όχι μόνο θα μπορεί να τις γαμάει και μάλιστα ξεμέθυστος και με αναμμένα τα φώτα αλλά θα μπορεί και να ... συζητά μαζί τους και ενδεχομένως να έχουν και κάποια πράγματα κοινά. Απεναντίας όταν περιμένει να βρεί γκόμενα για να γαμήσει, τότε καθίσταται έρμαιο της κάθε μικραστής κιτσάτης τσουλάρας που θα του πιεί το αίμα.

Επιπλέον τον αγάμητο τον απεχθάνονται ακόμη και οι αγάμητες. Τον πέρνουν πρέφα απόπ μακρυά και δεν θέλουν να τουν βγάλουν από την αγαμία του!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εαν θες βρισε με, δεν ειπα πως με ενδιαφερει.

Στο ξεκαθαρισα κιολας, σε παιρνω στην πλακα. Σε αντιθεση με εσενα.

Δεν εκρινα κανεναν σε αντιθεση με εσενα που μπηκες εδω και ειπες οτι εισαι καλυτερος απο ΟΛΟΥΣ εμας ( 30 χιλιαδες ατομα ). Αν αυτο δεν ειναι ρατσισμος τοτε τι ειναι. Ακριτος ρατσισμος του κερατα, οπως μαθαινουν σε ολους τους θρησκους οπως εισαι εσυ, απο την πρωτη μερα που γεννιουνται.

Για τα χιλια ασχημα που εχεις να παραθεσεις, εγω θα σου παραθεσω τρεις χιλιαδες καλα. Δεν θα βγει ακρη ομως.

Βεβαια δεν μπορεις να κατανοησεις πως η πορνεια ειναι απο τα αρχαιοτερα επαγγελματα, και μαλιστα ηταν και μερος της θρησκειας σε απειρες περιπτωσεις, την οποια ευαγγελιζεσαι χωρις να το δηλωνεις ρητα, καθως ντρεπεσαι για αυτην και μπαινεις εδω να αποκτησεις την ζωη που ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να κανεις αλλα δυστυχως δεν προλαβες.

Εαν ηταν λαθος για το κοινωνικο συνολο, θα ειχε παραγκωνιστει χιλιαδες χρονια πριν, οπως το καθετι αχρηστο. Και παλι η λεξη λαθος χρησιμοποιειται με λανθασμενο τροπο εκ μερους σου, ισοπεδωτικα και απολυτα, οπως αλλωστε σου εμαθαν οι πνευματικοι σου πατερες.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
το ποιος ειναι αγραμματος και το ποιος βριζει πιστευω οτι φαινετε και απο το ποιο πανω αρθρο σου. ουτε ενα επιχειρημα δεν ειδα επισης προσπαθεις να μου αφαιρεσεις το δικαιωμα να εχω διαφορετικη αποψη και να την εκφραζω, αναφερετο δικαιωμα μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι τετοιες τακτικες χαρακτηριζουν τα "ακρα". οσο για την συμβουλη σου καλυτερα πιστευω θα ηταν να κοιταξεις να βελτιωσεις τον ευατο σου πρωτα για να μπορεις να κρινεις τους αλλους. οπως και να το δουμε το θεμα απο οποια οπτικη γωνια ιατρικη, ηθικη, κοινωνικη,φιλοσοφικη,ψυχιατρικη ο χωρος αυτος και τα ατομα που τον ακολουθουν κανουν ενα μεγαλο σφαλμα στον εαυτο τους και στο κοινωνικο συνολο.

Να εχεις διαφορετικη αποψη συμφωνω
να την εκφραζεις επισης συμφωνω

Θα σου ζητησω αλλη μια φορα να απαντησεις στα ερωτηματα της προηγουμενης σελιδας
οπως και θα σου ρωτησω κατι ακομα και θελω να μου απαντησεις με επιχειρηματα

Γιατι εισαι τοσο αντιθετος με τον αγοραιο ερωτα?
Γιατι οποιος ασχολειται με αυτον ειναι περιθωριακος?
γιατι δεν απαντας στα ερωτηματα ολων μας και συνεχιζεις τα κυρηγματα?

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Θυμάμαι ένα συμφοιτητή μου από το πανεπιστήμιο ο οποίος μου έλεγε ακριβώς τα ίδια με εσένα όταν του έλεγα να πάμε να γαμήσουμε πουτάνες.

Ηταν καλο παιδάκι αλλα αιρετικός (συγκεκριμένα μάρτυρας του Ιεχωβά). Είσαι τίποτα τέτοιο;

πιστευω οτι νιωθετε ενοχη γι'αυτο και προσπαθειτε να παρουσασιετε ατομα σαν και τον γνωστο σου και εμενα ως θρησκοληπτους και ψυχικα αρρωστους. ακουστε και τι λενε οι ψυχολογοι/ψυχιατροι για τους ανθρωπους που βυθιζοντε στον χωρο πνιγοντας τον ψυχικο και συναιθηματικο τους κοσμο και πολλες φορες μακροπροθεσμα βλαπτωντας την συναισθηματικη τους ισσορπια. Υπαρχει και μεγαλος κινδυνος για την υγεια τους

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
πιστευω οτι νιωθετε ενοχη γι'αυτο και προσπαθειτε να παρουσασιετε ατομα σαν και τον γνωστο σου και εμενα ως θρησκοληπτους και ψυχικα αρρωστους. ακουστε και τι λενε οι ψυχολογοι/ψυχιατροι για τους ανθρωπους που βυθιζοντε στον χωρο πνιγοντας τον ψυχικο και συναιθηματικο τους κοσμο και πολλες φορες μακροπροθεσμα βλαπτωντας την συναισθηματικη τους ισσορπια. Υπαρχει και μεγαλος κινδυνος για την υγεια τους

Το Νεκρό Σημείο Προειδοποιεί : Οι Πόρνες Βλάπτουν Σοβαρά Την Υγεία!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ζορίζεσαι και επαναλαμβάνεσαι.
Προσπάθησε  να :badair: :badair: :badair: και ίσως γράψεις κάτι καλύτερο...

Επισκέπτης
ακουστε και τι λενε οι ψυχολογοι/ψυχιατροι για τους ανθρωπους που βυθιζοντε στον χωρο

Υπαρχει και μεγαλος κινδυνος για την υγεια τους

Ποιούς ψυχιάτρους; Τους ξένους ή τους Έλληνες;
Υπάρχει ξέρεις μια διαφορά απόψεων που σχετίζεται με τα δεδομένα κάθε κοινωνίας.

Σε άλλες χώρες , ίσως ναι, είναι περιθωριακοί αυτοί που καταφεύγουν στον αγοραίο έρωτα.

Στην Ελλάδα όμως όλοι το κάνουν. Και γι'αυτό και οι νομοθέτες πάντα είχαν νόνιμη την πορνεία, παρόλο που είμαστε συντηρητική χώρα. Γι'αυτό το λόγο ακριβώς τη νομιμοποιούσαν. Επειδή γνώριζαν ότι με τις μαλακισμένες Ελληνίδες αν δεν υπήρχε πορνεία θα έπρεπε οι περισσότεροι να φτάσουν στα 25 γαμπροί για να γαμήσουν.
Δύσκολο να φτάσει κανείς σε αυτή την ηλικία με μόνη εκτόνωση τη ... μαλακία!

Επισκέπτης
οταν ειχα γραφτει ειχα γραψει ενα αρθρο και προεβλεπα αυτες τις κινησεις(αν και ολοι με κοροϊδευανε και σπευσανε να μου επιτεθουν). Ηταν μια επιχειρηματικη σκεψη-κινηση η δημιουργια του σάϊτ. οι δημιουργοι προφανως ειχαν στο μυαλο τους δημιουργους σάϊτ οπως το google, amazon, e-bay που αρχισε απο κατι μικρο και οταν μεγαλωσε και αξιζε πολλά χρηματα καποιοι απο τους παραπανω πουλησαν την επιχειρηση τους και αρπαξαν τα χρηματα. Η σκεψη τους οτι αυτος ο χωρος εχει πολυ χρημα και υπαρχουν παρα πολλοι ανδρες που θα ασχοληθουν τους οδηγησε στην δημιουργια του σάϊτ. Εξυπνη ιδεα αν και με ανηθικο περιεχομενο. Καποια στιγμη τα μελη θα κλιθουν να πληρωσουν και συνδρομη, οταν το σάϊτ γιγαντωθει ακομη περισσοτερο. ελπιζω να μην υπαρχει το σάϊτ σε λιγο καιρο και ο χωρος του αγοραιου ερωτα να συρρικνωθει ή και να σταματησει να υπαρχει εαν γινετε.
δεν κατάλαβα καλά παλικάρι μου κατ αρχήν εσύ έχεις καούρες αν το site αυτό ας πούμε είναι επαγγελματικό και έχει σχέση με την κονόμα και τι έγινε? έχει μερικές διαφημίσεις? δικαίωμα του δεν με αναγκάζει όμως και να γίνω πελάτης τους.
αν βάλει στο μέλλον συνδρομή δικαίωμα του εγώ όμως αν θέλω πληρώνω και μπαίνω δεν συμφωνώ την κάνω στο κάτω κάτω δεν θα μου ζητήσουν και αναδρομικά.
όσο για την ηθική σου και εσύ εδώ είσαι αμάρτησες?  άντε παιδί μου στον εξομολογητή σου  να μετρήσεις μερικά κομποσκοίνια.
δηλαδή εσύ πως την έχεις δει ανέραστος? αυτό που κουβαλάς στο σώβρακο μόνο για αναπαραγωγή το έχεις αν μπορείς να κάνεις και αυτό.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ρε nekro shmeio αφου εισαι κατα του σαιτ γιατι εγινες μελος?ειναι πολυ ξεκαθαρη η ερωτηση

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για να μας επαναφέρει στον δρόμο του καλού....

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Εσύ πάντως μας γαμάς τα thread χωρίς να πληρώσεις!!
...

Τι θα αλλάξει στο site?Μπορεί κανείς να μας πει περισσότερα?

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντως στους παλιούς ιδιοκτήτες και ιδρυτές του site.

(Συμφωνώ με KALIS σε αυτό που είπε..!)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν σε βριζω εσυ συνεχιζεις τις βρισες αλλά ουτε ενα επιχειρημα δεν ειδα. ισως εχεις συμφεροντα απο τον χωρο αυτο δεν μπορω να το γνωριζω. πιστευω οτι νιωθετε ενοχη γι'αυτο και προσπαθειτε να παρουσασιετε ατομα σαν και τον γνωστο σου και εμενα ως θρησκοληπτους και ψυχικα αρρωστους. πραγματικα ειναι αναξια σημασιας.

Συνεχισε να με επιβεβαιωνεις.

Θα μπορουσες να παρακαμψεις αυτα που θεωρεις βρισιες ( που εγω δεν βλεπω καμια βρισια σε αυτο που παρεθεσες αλλα ο καθενας βλεπει με τα δικα του ματια ) και να απαντησεις σε αυτα που σου θετω, αλλα αδυνατεις να το κανεις.

Οπως νομιζεις, συνεχισε την ανουσια ζωη σου στην οποια αφιερωνεις τουλαχιστον δυο ωρες της σημερινης μερας για να ασχοληθεις με κατι αναξιο σημασιας, ανηθικο, κακο για το κοινωνικο συνολο και κατακριτεο απο ατομα μηδενικου πνευματικου υποβαθρου οπως οι θρησκοληπτοι παντος ειδους, οπως ο εαυτος σου.

Το site παρολα αυτα θα συνεχισει και οταν εσυ θα βαρεθεις να ασχολεισαι με αυτο, καθως οι ψευδοπροφητειες σου δεν θα επαληθευτουν ποτε.

Επισκέπτης
οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε....
καλά τι το πέρασες εδώ κατηχητικό?

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
δεν σε βριζω εσυ συνεχιζεις τις βρισες αλλά ουτε ενα επιχειρημα δεν ειδα. ισως εχεις συμφεροντα απο τον χωρο αυτο δεν μπορω να το γνωριζω. πιστευω οτι νιωθετε ενοχη γι'αυτο και προσπαθειτε να παρουσασιετε ατομα σαν και τον γνωστο σου και εμενα ως θρησκοληπτους και ψυχικα αρρωστους. πραγματικα ειναι αναξια σημασιας.
Οταν ενας ανθρωπος εχει αντιθετη αποψη τοτε απο λογους καθαρα ευγενειας λεει και τα επιχειρηματα του.Αυτο ειναι κατι το οποιο δεν ειδα σε εσενα που ηρθες κατηγοροντας μας αλλα χωρις κανενα επιχειρημα.Πως λοιπον ζητας επιχειρηματα οταν εσυ δεν εχεις πει κανενα?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οτι και να πειτε εγω δεν θα παψω να εκφραζω τις αποψεις μου. ουτε θα με κανετε να αμφιβαλλω για την ορθοτητα και την πραγματικοτητα τους. εστω και εαν με βρισετε, με χλευασετε δεν μπορειτε να με γελοιοποιησετε οπως προσπαθειτε. και να νομιζετε οτι με δουλευετε τον εαυτο σας διασυρετε....

Τι κριμα που δεν μπορουμε να σε σταυρωσουμε κιολας οπως εκαναν πριν 2000 χρονια σε εναν παρομοιο σου  :2funny:

Επισκέπτης
Οταν ενας ανθρωπος εχει αντιθετη αποψη τοτε απο λογους καθαρα ευγενειας λεει και τα επιχειρηματα του.Αυτο ειναι κατι το οποιο δεν ειδα σε εσενα που ηρθες κατηγοροντας μας αλλα χωρις κανενα επιχειρημα.Πως λοιπον ζητας επιχειρηματα οταν εσυ δεν εχεις πει κανενα?
ο μικρός μόλις αποφοίτησε από της καλόγριες.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ωραιο επιπεδο. αλλά θα εκφραζοσουν καλυτερα εαν ειχες και αλλες συνηθειες.
Α οχι, επίπεδο έχω. Και στα γαλλικά μου και στα πιάνα μου ακόμα και στο κατηχητικό με έστελναν μικρό.
Αλλά, αγαπητέ μου, κάνε αυτο που σου λέω.
Μια καλή  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: και θα πάρει μπρόστα ο εγκέφαλος. Σου χρειάζεται.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Προσβληθηκε η κυρα...

Μαλλον για πουστακι αγαμητο σε κοβω.

Εκανες την οικογενειουλα σου, σου γαμανε τη γυναικα μπουρδελιαρηδες milf-hunters οπως στο site εδω, και εσυ το γυρισες στην πισω πορτα μπας και δεις χαρα, γιατι να ξαναγαμησεις δεν το κοβω, μιας και εκανες το καθηκον προς τον θεο σου, τεκνοποιωντας!

Ε ρε νουμερα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom