Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
οταν ειχα γραφτει ειχα γραψει ενα αρθρο και προεβλεπα αυτες τις κινησεις(αν και ολοι με κοροϊδευανε και σπευσανε να μου επιτεθουν). Ηταν μια επιχειρηματικη σκεψη-κινηση η δημιουργια του σάϊτ. οι δημιουργοι προφανως ειχαν στο μυαλο τους δημιουργους σάϊτ οπως το google, amazon, e-bay που αρχισε απο κατι μικρο και οταν μεγαλωσε και αξιζε πολλά χρηματα καποιοι απο τους παραπανω πουλησαν την επιχειρηση τους και αρπαξαν τα χρηματα. Η σκεψη τους οτι αυτος ο χωρος εχει πολυ χρημα και υπαρχουν παρα πολλοι ανδρες που θα ασχοληθουν τους οδηγησε στην δημιουργια του σάϊτ. Εξυπνη ιδεα αν και με ανηθικο περιεχομενο. Καποια στιγμη τα μελη θα κλιθουν να πληρωσουν και συνδρομη, οταν το σάϊτ γιγαντωθει ακομη περισσοτερο. ελπιζω να μην υπαρχει το σάϊτ σε λιγο καιρο και ο χωρος του αγοραιου ερωτα να συρρικνωθει ή και να σταματησει να υπαρχει εαν γινετε.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γκουρου. Ονομα και πραμα. Ο ενας εκ των τριων. Μπουρδελιαρης. Οι αλλοι δυο ειναι κομπιουτεραδες.
Και οι μπαγασηδες εγραψαν ιστορια.
Μπραβο.

ΟΚ, κατάλαβα... Ευχαριστίες και στους τρείς  :dancing:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
nekro_shmeio εισαι πολυ νεος στο site για να μπορεις να μιλας με τοσο σιγουρια, για τοσο μεγαλες ανακριβειες.

Δεν ησουν εδω πριν δυο χρονια να δεις πως ξεκινησε, πως απο .gr πηγε σε .com, πως ηταν παρεα στην αρχη και ηταν τρεις οι ιδρυτες του site και οχι ενας οπως φαινεται τωρα ( επειδη ειναι ενεργος, δεν θελω να υπονοηθει πως τους "εβγαλε" απο τη μεση γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει ) και πολλα αλλα.

Το τι προεβλεπες δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα, καθως ειναι μελος της κοινοτητας αυτης για 2 μηνες μονο, και δεν μπορεις να ξερεις τι πραγματικα εχει συμβει, τι συμβαινει και τι θα συμβει.

Λες : "εξυπνη ιδεα αν και με ανηθικο περιεχομενο". Αυτο σε κανει το ιδιο ανηθικο και εσενα αυτοματως, εφοσον το πιστευεις πραγματικα αυτο.

Ο χωρος του αγοραιου ερωτα δεν θα σταματησει να υπαρχει γιατι οι ανθρωποι ειναι το πιο απληστο ειδος του ζωικου βασιλειου ( γυναικες = λεφτα, αντρες = ηδονη ) και γιατι ειναι κατι το εντελως φυσικο σε μια κοινωνια οπου οι διαπροσωπικες σχεσεις των δυο φυλων πασχουν τοσο πολυ.

Αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να αποχωρησεις εσυ απο το site και να μην παρουσιαζεσαι ως προφητης, γιατι τιποτα απο αυτα που λες δεν εχουν ισχυ, ουτε καποια ιδιαιτερη βαρυτητα, παρα την θεληση σου να φανεις "καποιος" πανω απο ενα φαινομενικα πληγωμενο "αντιπαλο" ( = κοινοτητα του site ). Κατι που και παλι δεν ισχυει βεβαιως βεβαιως.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οταν ειχα γραφτει ειχα γραψει ενα αρθρο και προεβλεπα αυτες τις κινησεις(αν και ολοι με κοροϊδευανε και σπευσανε να μου επιτεθουν). Ηταν μια επιχειρηματικη σκεψη-κινηση η δημιουργια του σάϊτ. οι δημιουργοι προφανως ειχαν στο μυαλο τους δημιουργους σάϊτ οπως το google, amazon, e-bay που αρχισε απο κατι μικρο και οταν μεγαλωσε και αξιζε πολλά χρηματα καποιοι απο τους παραπανω πουλησαν την επιχειρηση τους και αρπαξαν τα χρηματα. Η σκεψη τους οτι αυτος ο χωρος εχει πολυ χρημα και υπαρχουν παρα πολλοι ανδρες που θα ασχοληθουν τους οδηγησε στην δημιουργια του σάϊτ. Εξυπνη ιδεα αν και με ανηθικο περιεχομενο. Καποια στιγμη τα μελη θα κλιθουν να πληρωσουν και συνδρομη, οταν το σάϊτ γιγαντωθει ακομη περισσοτερο. ελπιζω να μην υπαρχει το σάϊτ σε λιγο καιρο και ο χωρος του αγοραιου ερωτα να συρρικνωθει ή και να σταματησει να υπαρχει εαν γινετε.

Και σε αυτο το Thread λες τις πιπες σου απο οτι βλεπω.

Ξαναγραφω και τις δικες μου να δουμε τι καταλαβες :cheesy:

nekro_shmei o εισαι πολυ νεος στο site για να μπορεις να μιλας με τοσο σιγουρια, για τοσο μεγαλες ανακριβειες.

Δεν ησουν εδω πριν δυο χρονια να δεις πως ξεκινησε, πως απο .gr πηγε σε .com, πως ηταν παρεα στην αρχη και ηταν τρεις οι ιδρυτες του site και οχι ενας οπως φαινεται τωρα ( επειδη ειναι ενεργος, δεν θελω να υπονοηθει πως τους "εβγαλε" απο τη μεση γιατι κατι τετοιο δεν ισχυει ) και πολλα αλλα.

Το τι προεβλεπες δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα, καθως ειναι μελος της κοινοτητας αυτης για 2 μηνες μονο, και δεν μπορεις να ξερεις τι πραγματικα εχει συμβει, τι συμβαινει και τι θα συμβει.

Λες : "εξυπνη ιδεα αν και με ανηθικο περιεχομενο". Αυτο σε κανει το ιδιο ανηθικο και εσενα αυτοματως, εφοσον το πιστευεις πραγματικα αυτο.

Ο χωρος του αγοραιου ερωτα δεν θα σταματησει να υπαρχει γιατι οι ανθρωποι ειναι το πιο απληστο ειδος του ζωικου βασιλειου ( γυναικες = λεφτα, αντρες = ηδονη ) και γιατι ειναι κατι το εντελως φυσικο σε μια κοινωνια οπου οι διαπροσωπικες σχεσεις των δυο φυλων πασχουν τοσο πολυ.

Αυτο που μπορεις να κανεις, ειναι να αποχωρησεις εσυ απο το site και να μην παρουσιαζεσαι ως προφητης, γιατι τιποτα απο αυτα που λες δεν εχουν ισχυ, ουτε καποια ιδιαιτερη βαρυτητα, παρα την θεληση σου να φανεις "καποιος" πανω απο ενα φαινομενικα πληγωμενο "αντιπαλο" ( = κοινοτητα του site ). Κατι που και παλι δεν ισχυει βεβαιως βεβαιως.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Επιπλέον μια φορά είναι αρκετή.
Το διαβάσαμε.
Εκτός κι αν είναι διαφημιστικό οπότε κατανοώ την αγωνία σου.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δεν χρειάζεται Anal Hunter να ακολουθείς τις τακτικές του.
Ας ποστάρει και αλλού.
Αν είναι δυνατο σε όλα τα thread.
Μπορεί να ζητήσει και να διαφημήσει ό,τι αντιπροσωπεύει.
info@bourdela.com αν αναρωτιέσαι φίλε.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
το οτι ειμαι "πολυ νεος" οπως λες στο σάϊτ και δεν ξερω (εαν ειναι δυνατον) δεν ειναι προσβολη οπως ποροσπαθεις να το παρουσιασεις ειναι Επαινος!! το οτι ειμαι αντιθετος με τον χωρο αυτο με κανει να ειμαι καλυτερος απο εσας. Δεν προσφερετε ουτε κατεχετε καποια "γνωση" ουτε ειστε "φιλοσοφοι" οπως θελετε να παρουσισετε τον εαυτο σας μεσα στην παρακμη ειστε.
οσο για το τι προεβλεψα βγηκε αληθινο 100%, αν και τοτε γελαγατε και με χλευαζατε, αλλά ο χλευασμος και η ειρωνια σας δεν καλυπτει την πραγματικοτητα.
προσπαθειτε να με υποβιβασετε γιατι μαλλον εχετε συμφεροντα απο τον χωρο ή απο το σάϊτ, αλλά δεν βγαινει πουθενα η ιδια σας η ζωη και οι συνηθειες σας υποβιβαζουν χαμηλα, πολυ χαμηλα

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Αγαπητε
Σε θυμαμαι απο τα προηγουμενα ποστ και μια αντιλογια που ειχαμε.
Εχω να σου πω τα εξης.Αν η παρεα των φοιτητων ειχε κατα νου της αυτη την γιγαντωση δεν θα ειχε ξεκινισει το σαιτ σαν bourdela.gr αλλα απευθειας σαν bourdela.com.Οι λογοι ευνοητοι.
Παντως αν ειχαν κατι τετοιο στο μυαλο τους ειναι οι νεοι Μπιλ γκειτς της Ελλαδας και μαγγια τους.Ξεκινησαν κατι απο χαβαλε και το πουλησαν σε καποια τιμη.Ενδεχωμενος και να μην εχει συμβει τιποτα απο ολα αυτα και να υπαρχει αλλος λογος που εγινε αυτος ο ντορος και η μεταβιβαση της εταιριας για λογους που δεν τους γνωριζουμε.
Περα απο αυτο ομως θελω να μου απαντησεις στα εξης ερωτηματα
1)ποιος ο λογος που θελεις να συρρικνωθει η και να σταματησει να υπαρχει ο χωρος του αγοραιου ερωτα αντι να νομιμοποιηθει και να γινονται ολα ελεγχομενα οπως το πρωτυπο της Ολλανδιας?
2)Απο οτι θυμαμαι ειχες πει πως εισαι οικογενειαρχης.Τι δουλεια εχεις σε ενα σαιτ με νταβατζηδες οπως ειχες πει τοτε και ειχες κατηγορησει σχεδον σε προσωπικο επιπεδο και εμενα λεγοντας οτι εχω συμφεροντα (και πολυ λυπαμαι που ειχα ζητησει να σβηστει το θρεντ που ειχα ανοιξει και τα εγραφες ολα αυτα).
3)τι δουλεια εχεις σε ενα σαιτ με ψυχικα αρρωστους,χαμηλου επιπεδου ανθρωπους,και τυφλωμενους?
μηπως εισαι τοσο ηθικο στοιχειο?
4)Ποιος ο λογος της επανεμφανισης σου αφου ειχες πει απαξιωτικα οτι φευγεις και δεν ξαναγυρνας?

Και το σημαντικοτερο
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΛΟΥΚΑ???????

ΥΓ ελπιζω αυτη τη φορα να μου απαντησεις αμεσα χωρις να αναγκαστω να σε κυνηγησω οπως την προηγουμενη φορα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Τα δύο σχετικά θέματα συγχωνεύτηκαν.
Επί της ουσίας τώρα: το site ΔΕΝ πουλήθηκε. Αναρωτιέμαι κιόλας πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα. "Υπό νέα διαχείριση" λέμε και όχι "υπό νέα ιδιοκτησία". Αυτό που έγινε απλά ήταν κάτι σαν μικρός "εσωτερικός ανασχηματισμός". Ένα απ' τα αποτελέσματα του ανασχηματισμού αυτού το βλέπετε στο nick μου. Τα πράγματα ουσιαστικά παραμένουν ως έχουν.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι λές βρε παιδί μου..σοβαρά ε...να σου φτιάξουμε ένα θρόνο να καάθεσαι μια και είσαι καλλίτερος από εμάς....δυστυχώς εμείς οι φτωχοί είμαστε του πεταματού κ.καθηγητα πανεπιστημίου...........

μάθε λοιπόν ότι οι μεγάλοι άντρες δεν το λένε..το δείχνουν μόνο...αυτοί που το λένε είναι ή κομπλεξικοί ή πολύ λίγοι...αυτά και συγγνώμη για την ενόχληση...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι λές βρε παιδί μου..σοβαρά ε...να σου φτιάξουμε ένα θρόνο να καάθεσαι μια και είσαι καλλίτερος από εμάς....δυστυχώς εμείς οι φτωχοί είμαστε του πεταματού κ.καθηγητα πανεπιστημίου...........

μάθε λοιπόν ότι οι μεγάλοι άντρες δεν το λένε..το δείχνουν μόνο...αυτοί που το λένε είναι ή κομπλεξικοί ή πολύ λίγοι...αυτά και συγγνώμη για την ενόχληση...
για τον νεκρό σημείο...

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Αναρωτιέμαι κιόλας πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα. "Υπό νέα διαχείριση" λέμε και όχι "υπό νέα ιδιοκτησία".
Στην σελίδα αναφέρεται:''Τι θα απογίνουν οι παλιοί ιδιοκτήτες;'' Για να υπάρχουν παλιοί ιδιοκτήτες θα υπάρχουν και νέοι. Ίσως από εκεί δώθηκε η ερμηνεία της πώλησης.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
το οτι μπορει να ειμαι αντιθετος με τον χωρο, τις κοινωνικες προεκτασεις που δημιουργει αυτο το φαινομενο και την εμμονή ή και επιλογη πολλων ανδρων να βυθιστουν μεσα σε αυτο τον χωρο καταστρεφοντας και αγοωντας την επιλογη μιας υγειους προσωπικης-συναισθηματικης ζωης και να το εκφραζω ειναι κατι το απολυτος δημοκρατικο.  εαν ορισμενοι μου κανετε προσωπικη επιθεση και με αναγκαζετε καποιες φορες να προβω σε χαρακτηρισμους(ελαχιστους και κοσμια χωρις χρηση απρεπης αγοραιας γλωσσας και προσωπικων επιθεσεων) ειναι άλλο ζητημα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Στην σελίδα αναφέρεται:''Τι θα απογίνουν οι παλιοί ιδιοκτήτες;'' Για να υπάρχουν παλιοί ιδιοκτήτες θα υπάρχουν και νέοι. Ίσως από εκεί δώθηκε η ερμηνεία της πώλησης.
Όντως είναι σημείο που μπορεί να παρερμηνευθεί, αλλά εν πάση περιπτώσει εξήγησα πως έχουν τα πράγματα.

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
το οτι μπορει να ειμαι αντιθετος με τον χωρο, τις κοινωνικες προεκτασεις που δημιουργει αυτο το φαινομενο και την εμμονή ή και επιλογη πολλων ανδρων να βυθιστουν μεσα σε αυτο τον χωρο καταστρεφοντας και αγοωντας την επιλογη μιας υγειους προσωπικης-συναισθηματικης ζωης και να το εκφραζω ειναι κατι το απολυτος δημοκρατικο.  εαν ορισμενοι μου κανετε προσωπικη επιθεση και με αναγκαζετε καποιες φορες να προβω σε χαρακτηρισμους(ελαχιστους και κοσμια χωρις χρηση απρεπης αγοραιας γλωσσας και προσωπικων επιθεσεων) ειναι άλλο ζητημα.

Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μου απαντησεις αναλυτικα στα ερωτηματα που σου εθεσα στην προηγουμενη σελιδα.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Νεκρο σημειο, δε πας να ξαπλωσεις σιγα-σιγα αγορι μου? Αντε να ξεκουραστεις λιγακι. Αυριο παλι,ετσι?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
το οτι ειμαι "πολυ νεος" οπως λες στο σάϊτ και δεν ξερω (εαν ειναι δυνατον) δεν ειναι προσβολη οπως ποροσπαθεις να το παρουσιασεις ειναι Επαινος!! το οτι ειμαι αντιθετος με τον χωρο αυτο με κανει να ειμαι καλυτερος απο εσας. Δεν προσφερετε ουτε κατεχετε καποια "γνωση" ουτε ειστε "φιλοσοφοι" οπως θελετε να παρουσισετε τον εαυτο σας μεσα στην παρακμη ειστε.
οσο για το τι προεβλεψα βγηκε αληθινο 100%, αν και τοτε γελαγατε και με χλευαζατε, αλλά ο χλευασμος και η ειρωνια σας δεν καλυπτει την πραγματικοτητα.
προσπαθειτε να με υποβιβασετε γιατι μαλλον εχετε συμφεροντα απο τον χωρο ή απο το σάϊτ, αλλά δεν βγαινει πουθενα η ιδια σας η ζωη και οι συνηθειες σας υποβιβαζουν χαμηλα, πολυ χαμηλα

Κοιταξε να δεις φιλαρακο.

Εαν για εσενα ειναι επαινος το να εισαι νεος σε ενα site το οποιο εχεις χλευασει, το οποιο εχεις βρισει και τα μελη του οποιου δεν τα θεωρεις ηθικα και "σωστα" ( συμφωνα με τα δικα σου πιστευω τα οποια οπως εχεις καταλαβει, 30 χιλιαδες ατομα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα εχουν για να σκουπιζονται οταν τελειωσουν απο την τουαλετα ) τοτε πραγματικα πρεπει να σκεφτεις να αποκτησεις λιγη πραγματικη ζωη. Οχι οτι με νοιαζει βεβαια, για εσενα το λεω.

Πρεπει να μαθεις οτι η εννοια καλυτερος στη ζωη και στον κοσμο γενικοτερα ειναι σχετικη. Τι σημαινει αυτο? Σημαινει πως οταν λες πως επειδη εισαι αντιθετος με τον χωρο αυτο, αυτοματα εισαι και καλυτερος απο εμας, εισαι το λιγοτερο ανικανος να συνταξεις σωστα μια προταση, οσον αφορα την εννοια την οποια θες να περασεις. Για εμενα πχ εισαι καλυτερος στο να μας σπας τα αρχιδια, κατι το οποιο δινει και δικιο στον ισχυρισμο σου πως εισαι καλυτερος.

EDIT : Ειναι σαν να λες, το γεγονος πως εισαι ασπρος στο χρωμα, σε κανει αυτοματα καλυτερο απο καποιον που ειναι μαυρο, η κιτρινο, επειδη εισαι αντιθετος με τις παραδοσεις των λαων. Ελα ομως που οι μεν μαυροι εχουν καλυτερη σωματικη διαπλαση, και οι κιτρινοι ειναι τεχνολογικα ανωτεροι ( παντα ηταν ) και ειναι και ανερχομενες δυναμεις στον κοσμο. ( ενα παραδειγμα εφερα για να σου δειξω το ποσο ρατσιστης μπορει να γινει καποιος σαν και εσενα, οχι οτι με ενδιαφερει βεβαια καθως την πλακα μου κανω μαζι σου σε αντιθεση με εσενα ) τελος του EDIT.

Για εσενα, επειδη βλεπεις ως μοναδικη αληθεια την αληθεια που πηγαζει απο το μυαλο σου, το να αυτοαποκαλεισαι καλυτερος σημαινει πως εισαι ανωτερος σε ολους τους τομεις, πραγμα που παλι δεν ισχυει και δεν ειναι δυσκολο και να αποδειχτει.

Κατεχουμε παρα πολλες γνωσεις γυρω απο τον πληρωμενο ερωτα, ως φιλοσοφοι ΔΕΝ παρουσιαστηκαμε ΠΟΤΕ μας, και δεν πιστευω να θεωρεις παρακμη το γεγονος πως καθε μερα το site αυξανει τα μελη του και αναμεσα στα μελη οση αντιδικια υπαρχει για κατι ( βλεπε διαφορετικες πολιτικες πεποιθησεις, ποδοσφαιρο κτλ κτλ ) στο τελος της ημερας οταν χρειαστει καποιος μια πληροφορια, η οταν δωσει καποιος μια πληροφορια, θα του συμπεριφερθουμε αναλογα, και οπως αρμοζει σε καποιον που σεβομαστε βαση των ιδιων ενδιαφεροντων μας. Κατι που δεν προκειται να εκανες ποτε εσυ, οντας ενας ακομα θρησκοληπτος ψευτοηθικος ανθρωπος που κατα πασα πιθανοτητα κανεις σεξ μονο οπως τα ζωα, δηλαδη για να διαιωνισεις το ειδος σου.

Το τι βγηκε αληθινο το ειδαμε ολοι μας, απλα ο alexxx αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση του site μετα απο δυο χρονια, ανελαβε ο antisthenis, και τα πραγματα εχουν αλλαξει απο ελαχιστα εως και καθολου. Εαν θες να θεωρεις αυτο για αληθεια και μαλιστα κατι το οποιο προφητευες, τοτε σου δινω την χαρα να το κανεις.

Εφοσον ομως θεωρεις αυτο το site "βουρκο", ανδρο ανηθικοτητας, παρηκμασμενο ( για να παρακμασει κατι, πρεπει πρωτα να εχει ακμασει - η ηκμαση αν προτιμας -  οποτε ουτε εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να αρνηθεις οτι ΕΣΤΩ καποτε ( για εσενα ) υπηρχε ακμη στο site. ), τοτε δεν εχεις παρα να σταματησεις να ασχολεισαι, οπως θα εκανε ο καθε ΛΟΓΙΚΟΣ ανθρωπος, κατι το οποιο αμφιβαλλω για σενα, καθως η μυρωδια απο τα θυμιατα πρεπει να εχει ποτισει για τα καλα στο κεφαλι σου.

Σταματα λοιπον να προσπαθεις να μας κανεις κυρηγμα, γιατι ουτε πιανει, ουτε αποτελεσμα εχει, και πανω απο ολα : δεν δινουν παραταση στην ανυπαρκτη ζωη σου, καθως θα συνεχισεις να ζεις στη μιζερια και να ασχολεισαι με πραγματα τα οποια καταδικαζεις και με τα οποια αηδιαζεις.

nekro_shmeio

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
0
Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μου απαντησεις αναλυτικα στα ερωτηματα που σου εθεσα στην προηγουμενη σελιδα.

πιστευω οτι απαντησα πληρως και συνοπτικα. τωρα εαν εχεις καποιο συμφερον απο το χωρο ειναι πολυ πιθανο.

Επισκέπτης

Θυμάμαι ένα συμφοιτητή μου από το πανεπιστήμιο ο οποίος μου έλεγε ακριβώς τα ίδια με εσένα όταν του έλεγα να πάμε να γαμήσουμε πουτάνες.

Ηταν καλο παιδάκι αλλα αιρετικός (συγκεκριμένα μάρτυρας του Ιεχωβά). Είσαι τίποτα τέτοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom