Νέα

Το bourdela.com υπό νέα διαχείριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TheTester
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μη ξεχάσεις να πάς στη τουαλέτα πρώτα :2funny:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Πραγματικά κρίμα να φύγουν όλα αυτά τα καλόπαιδα. :2funny: :2funny:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Σκεψου να το αγορασε η ΕΚΚΛΗΣΙΑ της Ελλάδος τι αλλαγες εχουν να γινουν :2funny: :2funny:

edit ή καμια φεμινιστικη οργανωση τυπου ΕΓΕΣ

ή ο Αμπραμοβιτς για να σπονσοναρει μονο ρωσιδες ή ο Πουτιν ωστε μεσα απο  ραντεβου τα ραντεβου με τις Ρωσιδες να σου κανουν και πλυση εγκεφαλου για τα ρωσικα ιδανικα (οχι υπνο παιδεια αλλα τσιμπουκοπισωκολλοπαιδεια) :2funny:

Το κουρασα :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.990
Πόντοι
12.056
Με αντμιν τον Δημητριο 1000  :rockon: :rockon: :rockon:

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι οι πρωτοι ιδιοκτητες το φτιαξαν για πλακα και οταν αρχιζε να βγαζει λευτα ηταν καλοδεχουμενα ειτε ηταν πολλα ειτε ηταν λιγα χωρις ομως λογοκρισια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Δυστηχως ομως αυτος που πληρωσε για να το αγορασει περιμενει να βγαλει λευτα και οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στον Άλεξ(εμπνευστής του site) για την καλή δουλειά που έκανε....και γελάσαμε,τσακωθήκαμε,μαθαίναμε,αλλάξαμε ιδέες......τώρα εγώ το δηλώνω πως αν μπεί συνδρομή....θα σας αποχαιρετίσω.....
ΥΓ1--->Πρέπει να γνωρίσουμε τους νέους διαχειριστές.... :tickedoff: :tickedoff:
ΥΓ2--->Ρε...μπάς και το αγόρασε ο Πίτσι??? :think: :think:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Για να δουμε ποτε ο Αντισθενης θα σταματησει λιγο τις παρατηρησεις για τα κεφαλαια και ΑΝ το θεωρει σωστο, να μας εξηγησει αν πιστευει βεβαια οτι πρεπει.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στον Άλεξ(εμπνευστής του site) για την καλή δουλειά που έκανε....και γελάσαμε,τσακωθήκαμε,μαθαίναμε,αλλάξαμε ιδέες......τώρα εγώ το δηλώνω πως αν μπεί συνδρομή....θα σας αποχαιρετίσω.....
ΥΓ1--->Πρέπει να γνωρίσουμε τους νέους διαχειριστές.... :tickedoff: :tickedoff:
ΥΓ2--->Ρε...μπάς και το αγόρασε ο Πίτσι??? :think: :think:

"καβλιαρι θα σε παρακαλεσο τισ κρητικεσ σου με με τα ατακτα ζουμερα πορνιδια να τισ βαζισ στο σχετικο ιδριμα τισ αδισοπιτισ ιδονισ, ετσι χιστι μου;"

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εγω λεω να το παρει ο Καραμανλης το site μια και εχει κανει την Ελλαδα μπουρδελο και ξερει πως να το δουλεψει. Η μηπως ο Γιωργακης που εκανε μπουρδελο το ΠΑΣΟΚ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω λεω να το παρει ο Καραμανλης το site μια και εχει κανει την Ελλαδα μπουρδελο και ξερει πως να το δουλεψει. Η μηπως ο Γιωργακης που εκανε μπουρδελο το ΠΑΣΟΚ?
Ναι...ευτυχώς που δεν πρόλαβε να κάνει και την Ελλάδα μπουρδέλο....ο Κωστάκης την έχει...στούντιο ακόμα!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αλλάγ'ες,αλλάγών αλλάξτε....για να δούμε τι γραμμή θα ακολουθήσει η νέα διεύθυνση...αν είναι για καλό η αλλαγή ο.κ. ...θα δείξει.....συνεχ.ιζουμε και θα δούμε......alexxx σ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες μέχρι τώρα....καινούργιοι καλώς ήλθατε και περιμένουμε δείγματα γραφής σας..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ανοιγω αυτο το θρεντ για να ευχαριστησουμε ολους τους πρωην  Admin και ιδιαιτερα τον Αλεξ για την ωραια ιδεα που ειχε πριν 2 περιπου χρονια να δημιουργησει το αγαπημενο μας σαιτ και για την δουλεια που εριξε για να ειναι σημερα αυτο που ειναι.
Επχειρηματικα μπορει να φανηκε και εξυπνος,αν το πουλησε σε καλη τιμη,τωρα που ειναι στο κορυφαιο σημειο του...για να δουμε αν θα παει και ψηλοτερα.

Σας ευχαριστουμε λοιπον παιδια,εχουμε περασει πολυ καλα μεχρι τωρα :headbang2: :rockon:

γεια χαρα Αλεξ...τα λεμε

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όπως έγραψα και σε άλλο μου πόστ....alexxx...σ ευχαριστούμε για ότι έκανες αυτά τα χρόνια....πάντα επιτυχίες στην ζωή και στην δουλειά σου...νάσαι καλά πάντα....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψή μου είναι ότι κάναν λάθος και πουλήσαν το σαιτ αν το πουλήσαν ??διότι έχει καλή προοπτική καί θα  πρέπει νά είδαν τό τώρα. αλλά μετά 5 χρόνια πόσα μέλη θά ειναι??σε πρωτοτυπια το μπουρδελα είναι πρωτο καί χωρίς  ανταγωνισμό...ελπίζω να μήν χαλάσει..τώρα μιά συνδρομή μικρή υπό την προυπόθεση ότι θα ανέβει η ποιότητα δέν θά ήμουν αρνητικός..αλλά παιδιά δεν αποκλείετε καί νά το χαλάσουν θα δούμε..

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
ατώρα μιά συνδρομή μικρή υπό την προυπόθεση ότι θα ανέβει η ποιότητα δέν θά ήμουν αρνητικός..
Και η ψευδαίσθηση ότι εκείνο που κοστίζει αξίζει καλά κρατεί. Αν υπερκοστολογηθεί, ε τότε θα πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό αναμφίβολα. Η διάβρωση του ποιοτικού αισθητήρα από το πολιτικοοικονομικο σύστημα συνεχίζεται. Ούτε το "αίμα" των aliens τόση τοξικότητα!

johniexxx

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
1
αποψή μου είναι ότι κάναν λάθος και πουλήσαν το σαιτ αν το πουλήσαν ??διότι έχει καλή προοπτική καί θα  πρέπει νά είδαν τό τώρα. αλλά μετά 5 χρόνια πόσα μέλη θά ειναι??σε πρωτοτυπια το μπουρδελα είναι πρωτο καί χωρίς  ανταγωνισμό...ελπίζω να μήν χαλάσει..τώρα μιά συνδρομή μικρή υπό την προυπόθεση ότι θα ανέβει η ποιότητα δέν θά ήμουν αρνητικός..αλλά παιδιά δεν αποκλείετε καί νά το χαλάσουν θα δούμε..

μην αναφερέστε σε συνδρομές και παπαριές και μπουν ιδέες στους νέους ιδιοκτήτες.
αν και νέος γουστάρω πολύ το site με την μορφή που έχει αλλά αν τεθεί θέμα συνδρομής τότε bye bye όπως και θα κάνουν και πολλά άλλα μέλη όπως πιστεύω. προσθήκες προς το καλύτερο μπορούν να γίνουν όμως και θα είναι ευπρόσδεκτες.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
χωρις να ξερω και πολλα ειχε γαμω τις ιδεες ο τυπος εγραψε ιστορια και μας εφτιαξε ολους λιγο πολυ

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ελπίζω οι νέοι διαχειριστές να έχουν πιο ανοιχτό μυαλό και να...

[move]ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΟΙ "ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ" :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

όπως καταλάβατε καθένας με τον πόνο του.. :headbang: :headbang: :headbang:
Υ.Γ. Καλή επιτυχία στους καινούργιους ιδιοκτήτες!!!!

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι οι πρωτοι ιδιοκτητες το φτιαξαν για πλακα και οταν αρχιζε να βγαζει λευτα ηταν καλοδεχουμενα ειτε ηταν πολλα ειτε ηταν λιγα χωρις ομως λογοκρισια πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Δυστηχως ομως αυτος που πληρωσε για να το αγορασει περιμενει να βγαλει λευτα και οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα.

ρε μαγγες το site λεει αλλαζει ιδιοκτητες... που ξερετε οτι πουληθηκε??? μπορει να ειναι και αλλοι λογοι στη μεση και οχι το οικονομικο. οποιος ξερει και θελει ας μας πει και μας :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom