Νέα

Το αβαντάζ που έχουν οι ξεφτυλισμένοι με τις γυναίκες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γράφω αυτό το θέμα μερ αφορμή το ... γάμο μιας ξαδέλφης μου που έγινε πρόσφατα. Πέρα από το συγκεκριμένο γεγονός, θα αναφέρω κάποια συμπεράσματα στα οποία έχω καταλήξει ασχολούμενος με γυναίκες τις τελευταίες δεκαετίες.

Γενικώς όλοι μας κατηγορούμε τις γυναίκες που δεν έχουν φράγκα και ψάχνουν φραγκάτους ή τέλος πάντως άνδρες με πολύ περισσότερα από αυτές. Δικαίως. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ιδανικό ταίριασμα δύο ανθρώπων υπάρχει όταν ανήκουν σε παρόμοιο κοινωνικο-οικονομικό status. Οι μεγάλες διαφορές δημιουργούν προβλήματα.

Ωστόσο δεν είναι σπάνια η περίπτωση γυναικών που καταλήγουν με άνδρες πολύ χειρότερους απ' ό,τι αξίζουν.Και δεν αναφέρομαι σε ... φτωχά παληκάρια που είναι ομορφόπαιδα ή έχουν κάποιες προοπτικές τέλος πάντων, αλλά σε ξεφτύλες, που δεν έχουν τίποτε , είναι στον πάτο και πρόκειται να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος της ζωής τους επειδή ... πολύ απλά αυτό είναι που τους αξίζει και τίποτε καλύτερο!

Ένα τέτοιο κελεπούρι παντρεύτηκε η ξαδέλφη μου! Αυτή ωραία, έχει την προίκα της, έχει δουλειά έτοιμη από τον μπαμπάκα της, είχε το αυτοκίνητό της και πολλές κατακτήσεις, αλλά είχε κολλήσει με αυτόν το γύφτο από το σχολείο. Ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής της.

Αυτός είναι κακάσχημος, μικρόσωμος, πρόωρα γερασμένος (δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο είναι), ασουλούπωτος, ντυμένος σαν ζητιάνος, δουλεύει για 500?/μηνιαίως  (και πολλά του είναι), βλάκας, αντικοινωνικός, χωρίς παρέες και φίλους, δεν μιλάει καν όπου βρεθεί, τελείως στόκος. Ήταν συμμαθητής της και κόλλησε επάνω της σαν βδέλα, μέχρι που παντρευτήκαν.

Έτσι φτιάχτηκε ο τύπος. Βρέθηκε με σπίτι, ξεπείνασε και ... εγκατέλειψε το 50άρι παπί 20ετίας με το οποίο κυκλοφορούσε.

Από την άλλη βλέπεις ομορφόπαιδα, με φράγκα, έξυπνους που ... δεν έχουν γυναίκα!

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οι λεβέντες σαν το νέο μου γαμπρό (!) έχουν ένα τρομερό αβαντάζ με τις γυναίκες.

Τις κυνηγάνε πολύ, με πάθος, χωρίς όρια και χωρίς να προσβάλλονται ή να φρενάρουν με τίποτε.

Κι αυτό γιατί έχουν ... αυτογνωσία!

Ξέρουν ότι είναι στον πάτο. Ξέρουν ότι η γυναίκα που είναι μαζί τους τους κάνει χάρη. Ξέρουν πως ό,τι κι αν έχουν τους πέφτει πολύ, αφού δεν αξίζουν μία.Όταν κυνηγούν κάποια λοιπόν δεν έχουν όρια. Δεν έχουν αξιοπρέπεια. Αν πλησιάσουν μια γυναίκα χωρίς αυτή να ξεράσει, να τους φτύσει, να φωνάξει την αστυνομία, να κλείσει τη μύτη της, να τους πυροβολήσει ή να βάλει να τους δείρουν δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια με τίποτε, μέχρι να ... συμβεί τουλάχιστον κάποιο από τα προαναφερόμενα ή να ... τη ρίξουν !!!!!!

Θα μου πείτε ότι όσοι είναι πιο πάνω από τον πάτο, δεν έχουν ανάγκη να κυνηγούν τόσο. Ψάχνουν κάποια που θα πάει μαζί τους εύκολα γιατί γουστάρει και γιατί αναγνωρίζει την αξία τους.Σωστά. Έχετε δίκιο. Αυτή όμως ακριβώς η συμπεριφορά όσων αξίζουν λίγο, είναι που επιτρέπει σε κάτι τελευταίους σαν το νέο μου γαμπρό να επιβιώνουν και να διαιωνίζουν το συνάφι τους!

Σας εύχομαι καλές βουτιές και καλά να περνάτε!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το ολο θεμα ειναι ομως οτι η ξαδερφη σου επελεξε αυτο τον ασουλουπωτο τελειωμενο μπαγλαμα για καποιους Χ,Ψ λογους-Μπας και κανει καλο κρεβατι?Ρωτα την να σου πει γιατι ειναι μαζι του

Επισκέπτης
Το ολο θεμα ειναι ομως οτι η ξαδερφη σου επελεξε αυτο τον ασουλουπωτο τελειωμενο μπαγλαμα για καποιους Χ,Ψ λογους-Μπας και κανει καλο κρεβατι?Ρωτα την να σου πει γιατι ειναι μαζι του

Λόγω βλακείας έμεινε μαζί του, αφού δεν δοκίμασε άλλον. Θα είχε μείνει λόγω καλού κρεβατιού αν είχε πάει με άλλους 5,10,15 και έβλεπε ότι αυτός τη γαμούσε καλύτερα από τους άλλους 5,10,15. Όταν είναι ο μόνος με τον οποίο έχει πηδηχτεί, τότε δεν παίζει το ενδεχόμενο να μένει μαζί του επειδή κάνει καλό κρεβάτι, αφού αυτή δεν έχει μέτρο σύγκρισης ...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
ε δεν είναι και τόσο "εύκολο" να την ρωτήσει γιατί είναι μαζί του!μακάρι να έχει αυτή την "οικειότητα" και το θάρρος,αλλά φοβάμαι πως δεν το έχει-για να το συζητάμε εδώ και να μην έχει κάνει κάτι ανάλογο ήδη-

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aυτό είναι δείγμα του πόσο ηλίθιες είναι οι γυναίκες. Και χωρίς παρεξήγηση laki είναι σα να μας λες ότι η ξαδέλφη σου είναι και πολύ τούβλο.
Πράγμα που βέβαια αποτελεί τον κανόνα και το έχω παρατηρήσει πολλάκις

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αν τους εβλεπα μαζι θα μπορουσα να καταλαβω τι καπνο φουμαρουν ως ζευγαρι(αν γουσταρονται-πως μιλανε ο ενας στον αλλο κτλ)Τουλαχιστον εχεις καταλαβει τι ειναι τα κοινα δεσμα τους αλλιως δεν αποκλειεται σε 5 χρονακια ο ασουλουπωτος μπαγλαμας να γινει ανθρωπος ή η ξαδερφη σου να βρει αλλο γκομενο.

Επισκέπτης
ε δεν είναι και τόσο "εύκολο" να την ρωτήσει γιατί είναι μαζί του!μακάρι να έχει αυτή την "οικειότητα" και το θάρρος,αλλά φοβάμαι πως δεν το έχει-για να το συζητάμε εδώ και να μην έχει κάνει κάτι ανάλογο ήδη-

Εδω δεν συζητάμε το γιατί είναι μαζί του. Αν ξαναδιαβάσεις τα όσα έγραψα θα το διαπιστώσεις αυτό. Είναι μαζί του λόγω βλακείας και επειδή μείναν χρόνια μαζί, αυτός έκανε τούμπες για την πάρτη της και αυτή δεν τόλμησε όλα αυτά τα χρόνια να του την κάνει και να δοκιμάσει να πάει με άλλον. Οπότε αποφάσισε να μείνει δια βίου μαζί του.

Aυτό είναι δείγμα του πόσο ηλίθιες είναι οι γυναίκες. Και χωρίς παρεξήγηση laki είναι σα να μας λες ότι η ξαδέλφη σου είναι και πολύ τούβλο.
Πράγμα που βέβαια αποτελεί τον κανόνα και το έχω παρατηρήσει πολλάκις

Δεν είναι τούβλο, είναι ... τσιμεντόλιθος! Αυτές που αποκαλούμε συνήθως τούβλα κάνουν πιο έξυπνες επιλογές από την ξαδέλφη μου, η οποία αποκλείεται να έβρισκε χειρότερο από αυτό το μαλάκα.

Επισκέπτης
Ηe who dares WIN
Ή αλλιως ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!
Δε το εχουν τυχαια ραμμενο οι καταδρομεις στο μπράτσο.

Ο τύπος ουδεμία σχέση με καταδρομέα! Αν ήταν κανένας άντρακλας , κανένας σωματαράς θα πήγαινα πάσσο. Περισσότερο σε ... Ι4-Ι5 φέρνει ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν είναι τούβλο, είναι ... τσιμεντόλιθος! Αυτές που αποκαλούμε συνήθως τούβλα κάνουν πιο έξυπνες επιλογές από την ξαδέλφη μου, η οποία αποκλείεται να έβρισκε χειρότερο από αυτό το μαλάκα.

Εμείς φταίμε που καθόμαστε και τις παίρνουμε και στα σοβαρά κιόλας και μερικοί τις θεωρούν και κάτι σημαντικό και ψαρώνουν " θεές" τις ανεβάζουν, " μουνάρες" τις κατεβάζουν. ʼμα δεν ήταν το σεξουαλικό στη μέση θα τους έδιναν άραγε τόση αξία???

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
...Αυτός είναι κακάσχημος, μικρόσωμος, πρόωρα γερασμένος (δείχνει 10 χρόνια μεγαλύτερος από όσο είναι), ασουλούπωτος, ντυμένος σαν ζητιάνος, δουλεύει για 500?/μηνιαίως  (και πολλά του είναι), βλάκας, αντικοινωνικός, χωρίς παρέες και φίλους, δεν μιλάει καν όπου βρεθεί, τελείως στόκος....
Λάκη,τον αγαπάς πολύ τον νέο ξάδερφο.... :2funny: :2funny: :2funny:

...Δεν είναι τούβλο, είναι ... τσιμεντόλιθος! Αυτές που αποκαλούμε συνήθως τούβλα κάνουν πιο έξυπνες επιλογές από την ξαδέλφη μου, η οποία αποκλείεται να έβρισκε χειρότερο από αυτό το μαλάκα.

Και την ξαδέρφη...βεβαίως-βεβαίως...... :2funny: :2funny: :2funny:

Τουλάχιστον είναι όμορφη?

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
λακη εμενα ξερεις τι με εκνευριζει πιο πολυ απο ολα?οτι η συγκεκριμενη φαρα ανθρωπων,εκτος απο το ενστικτο  στο ποια να χτυπησουν,εχουν και μια διαβολεμενη τυχη.ολα τους ερχονται καλα.αυτα που λες τα εχω δει παρα πολλες φορες,οπως επισης εχω δει οτι και μετεπειτα ολα τους πανε καλα.τωρα να αρχιζω να βριζω τα θεια η' θα με πουνε αγενη?

Επισκέπτης
Λάκη,τον αγαπάς πολύ τον νέο ξάδερφο.... :2funny: :2funny: :2funny:

Και την ξαδέρφη...βεβαίως-βεβαίως...... :2funny: :2funny: :2funny:

Τουλάχιστον είναι όμορφη?

Μα ... κοίτα, όλα τα παραπάνω δεν είναι δικές μου υποκειμενικές κρίσεις! Είναι γεγονότα. Μαζί συμφωνούσαν και οι περισσότεροι συγγενείς στο γάμο που τα μουρμούραγαν ο καθένας με το δικό του στυλ. Αποκορύφωμα μια θεία , χήρα, που πλησιάζει τα 80 η οποία είπε, "Μα καλά μια χαρά κορίτσι τι βρήκε σε αυτόν τον κουασιμόδο; Εγώ ούτε τώρα δεν πήγαινα μαζί του, όχι στα νιάτα μου!"

Η ξαδέρφη ναι, είναι ωραία ως προς την εμφάνιση. Αν ήταν καμιά φακλάνα, τότε θα τον ... ενέκρινα το γαμπρό, θα έλεγα εντάξει το παληκάρι, ψυχικό κάνει να το προσέξουμε ... έπρεπε να πάρει κάτι παραπάνω για τη βαρέα ανθυγιεινή εργασία κτλ ...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
lakis εχεις δικιο και ειμαι συμφωνος... παντα πιστευω και αυτο επιδιωξα και στην ζωή μου
και πιστευω το women should marry up!

Αλλα εδω στο σαιτ κατηγορουμε τις Ελληνιδες - ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ- οτι κοιτουν το πορτοφολι και οχι τον ανθρωπο... μια βρεθηκε να παρει φτωχοτερο και πεσαμε ολοι να την φαμε???

Βεβαια για να ειμαι και αμεροληπτος φανταζομαι οτι θα υπαρχουν και αλλοι λογοι που σε ανουν να θυμωνεις πλεον του οτι ο τυπος ειναι αποτυχια- τους οποιους δεν υποχρεουσαι να αναφερεις φυσικα.

Βεβαια ο τυπος απο το λες εχει ολα τα κακα επανω του... και η ξαδερφη σου ειναι Μεσης Ανωτερης κοινωνικης ταξης|Αν ο τυπος ηταν γκομενος και η ξαδερφη πολυ πλουσια τοτε δεν θα τον λεγαμε μαλακα και τρομπα αλλα Τιερυ Ρουσελ... εσυ παλι θα θυμωνες βεβαια αλλα θα ειχες παλι δικιο

Επισκέπτης
Η μικρή μου εμπειρία και το μυαλό μου που δεν λειτουργεί σήμερα πολύ καλά λόγω καύσωνα, ιδρώτα, Θερμότητας, Kυριακής και καλοκαιρινής αγρανάπαυσης χαχαχααχ,  σημειώνουν τα εξής:
(προσοχή φανερώνω γυναικεία μυστικά - αν και κάποιοι πιθανόν τα ξέρουν και όσοι τα διαβάσουν και τα σκεφτούν μπορεί και να επωφελήθούν)
1.  ʼν ένας άντρας κάνει τούμπες για την παρτυ σου διαρκώς, συνεχώς και σταθερά (και ασχέτως αν κάνει ότι άλλο με όποια άλλη, το κρύβει - δηλαδή δεν τον βλεπεις να είναι γυναικας γενικα)  στατιστικά 90% θα σε πη.....
2. Η γυναίκα όταν είναι απελπισμένη για γάμο παντρεύεται οποιονδήποτε της κάτσει. (το τι κάνει μετά αλλο θέμα - μια μέρα που θα έχω κέφι θα σας πω)
3. Οι μοναδικές περιπτώσεις να κολλήσει μια γυναίκα με άντρα που την φτύνει είναι να είναι τελείως ανασφαλής,(δεν με θες άρα είσαι καλύτερος απο εμένα) ή βιτσιόζα  (χτύπα με μου αρέσει, φτύσε με γουστάρω κτλ), ή να την έχει πηδ? πολύ πολύ πολύ καλά.
4. Το βόλεμα σε μία σχέση και η σιγουράτζα, παρατηρείται σε άντρες και γυναίκες ως φαινόμενο και η γνωστή ατάκα γυναικών που ακούω συνήθως είναι «γιατί νομίζεις ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι;..)

Βρίστε ελεύθερα σήμερα έχω κέφια να σας ακούσω να τα χώνετε στις γυναίκες.. ?γιες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
1.  ʼν ένας άντρας κάνει τούμπες για την παρτυ σου διαρκώς, συνεχώς και σταθερά (και ασχέτως αν κάνει ότι άλλο με όποια άλλη, το κρύβει - δηλαδή δεν τον βλεπεις να είναι γυναικας γενικα)  στατιστικά 90% θα σε πη.....

Σιγά μη γελοιποιηθείς και ξεφτιλιστείς για να πείσεις την κάθε υψηλοτάτη δεσπούνη ότι αξίζεις και συ στον ήλιο μοίρα! Ρε που καταντήσαμε!

Επισκέπτης
Σκίντο έγώ σου λεω πως θα πηδή.... την υψηλοτητατη δεσποσύνη αν θέλεις φυσικά. ΑΝ δεν θέλεις γλυκιε μου δεν τίθεται θέμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σκίντο έγώ σου λεω πως θα πηδή.... την υψηλοτητατη δεσποσύνη αν θέλεις φυσικά. ΑΝ δεν θέλεις γλυκιε μου δεν τίθεται θέμα.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακριβώς σε ποιο σάιτ είσαι...

Επισκέπτης

Για μισό ...

Τις θες να μας πεις; Κάνε το πιο ξεκάθαρο ...

Ότι αν κάποιος χάλιας, φτωχός, γύφτος παρακαλά κάποια μπάνικια γκόμενα επ' αόριστον θα την πηδήξει τελικά;

Αν λες αυτό , μας λες μαλακίες.Στο 99,999% των περιπτώσεων αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι κανόνας, με τα συνήθη ποσοστά εξαιρέσεων ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom