Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είμαι έτοιμος.

Και ναι υπήρχε εποχή που ρωτούσαμε πόσο έχουν οι Ντομ και μας έλεγαν εξακόκια (χωρίς κατάλογο βέβαια)
Είχαν αδειάσει κάτι πορτοφόλια τότε........
Τώρα τον έχω εκπαιδεύσει. Του απαγόρεψα τα κωλάδικα άνευ δικής μου παρουσίας.

Εκεί είναι το μεγαλύτερο δράμα.....
Ο ένας θέλει να γαμήσει τζάμπα και η άλλη θέλει δανεικά και αγύριστα.

1.Για να δούμε..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

2.ΕΕΕΕΕΕεεεεεεε...τοτε μπορεί να ήταν κ φθηνότερες των 400.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Καλά του έκανες κ τον έκοψες....μου θυμίζει τον κουμπάρο μου....τότε που το 1000αρικο ήταν με το "γειά χαρά"....

3.Κανείς δε γαμεί τσάμπα...κάποιος πληρώνει ΠΑΝΤΑ....
Στα δανεικά κ αγύριστα....υπάρχουν παράμετροι.... :idiot: :idiot:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ακόμα να κοιμηθείς περσόνα;
Μας έχεις καληνυχτίσει ίσαμε πέντε φορές απο τις δύο και μετά.      :dancing:

Επισκέπτης
Ώστε ξυρίζει και τ' αρχίδια του η Κλεοπάτρα;
Μήπως σημειολογικά έχει να κάνει με σένα αυτό;
Λέω, μήπως.         :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Μπαααα...

Τουλάχιστον γι'αυτές τις μέρες....την άλλη βδομάδα ελπίζω να μου ρθει κι εμένα ξουρισμένο το τρελό αγόρι....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Περσόνα, μην κοιμάσαι ρε ενώ έχεις οπλισμένο ξουράφι.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να γράψω για τον Carlos78....που στο πρωτο του ποστ για στριπ...μας εγραφε....

"Γειά χαρά σε όλους, θα ήθελα να πάω σε ένα στριπτιζάδικο μόνος, πρώτη φορά θα πάω, ποιό θα ήταν το ιδανικό να ξεκινήσω? Επίσης θα πρέπει να κλείσω από πριν τραπέζι? μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες λεπτομέρειες? έχω χωρίσει πρόσφατα και θέλω να γνωρίσω το συγκεκριμένο άθλημα"....

ειναι περιττό νομίζω...φαίνεται οτι το παληκάρι γνωρίζει κ αυτό πολλά απ'τον χώρο....
καλα ρε φιλε σου το επαιξα εγώ ποτε οτι ξερω πολλα απο στριπ? μια συζητηση καναμε με το παιδι για να περασει η ώρα επειδή ειχα δουλεια και δεν περνουσε η ωρα, και έλεγα τη γνώμη μου, εσύ τωρα γυρισες λες απο μπουζουκια δεν ειχες τι να κανεις βραδυατικα και ασχοληθηκες με εμας και εψαξες και βρήκες το πρωτο πσοτ το δικο μου, και ενώ εβρισκα ενδιαφερουσες τις αποψεις σου κατι τετοια ατομα σαν και εσενα θα με κανουν να μην ξανασχοληθω με το site γιατι τελικα δεν αξιζει

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αντε καληνυχτα και οποιος γυριζει απο μπουζουκια δεν μπαινει στο site να ασχοληθει με το τι γραφουν οι αλλοι, οι περσσοτεροι εδώ πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες,

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαρισμα σας και τα στριπ και το site και τα μπουρδελα και τα studio ...., τελικα έχω καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ, αντε γεια μεφιστοφελή

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ο ανθρωπος πηγε και βρήκε το πρώτο post μου στο site πριν 2-3 χρόνια, έχει σοβαρό πρόβλημα αλλα δεν προκειται να ξανασχοληθω, και μην κοροιδευεις τους 20-25αρηδες γιατί μαλλον για αυτους είναι τα στριπ και οχι για εμας τους μεγαλύτερους, δεν ξερω τι ηλικια έχεις Μεφ, αλλά εαν εχεις φαει ολη σου τη ζωή εκει σε λυπαμαι πραγματικά

Επισκέπτης
αντε καληνυχτα και οποιος γυριζει απο μπουζουκια δεν μπαινει στο site να ασχοληθει με το τι γραφουν οι αλλοι
μην βάλεις στοίχημα....θα το χάσεις....

χαρισμα σας και τα στριπ και το site και τα μπουρδελα και τα studio ...., τελικα έχω καλύτερα πράγματα να ασχοληθώ, αντε γεια μεφιστοφελή
οχιιιι....μηηηηη.....αααχχχχχχχχχχχχ θα κλάψωωωωω......

ο ανθρωπος πηγε και βρήκε το πρώτο post μου στο site πριν 2-3 χρόνια, έχει σοβαρό πρόβλημα αλλα δεν προκειται να ξανασχοληθω, και μην κοροιδευεις τους 20-25αρηδες γιατί μαλλον για αυτους είναι τα στριπ και οχι για εμας τους μεγαλύτερους, δεν ξερω τι ηλικια έχεις Μεφ, αλλά εαν εχεις φαει ολη σου τη ζωή εκει σε λυπαμαι πραγματικά
Τελικά το πρόβλημα το εντόπισες ή παραμένω ακόμη εγώ ?????
22-07-2007 ειναι 2 ή 3 χρόνια πίσω ???? τι λε ρεεεεε.......
Ναι...έχω πρόβλημα με τους πονηρίδηδες...κ τους ημιμαθείς λεμεεεεε....
Αμα τα στριπ ειναι για τους πιτσιρικαδες μην πηγαινεις....εγώ ανηκω στην αρχη ακομη...καθως είμαι 21....
Αν εχω φαει τη ζωή μου ή όχι εκεί...μάλλον δικό μου πρόβλημα είναι....

Ελπίζω πάντως να μην φύγεις...γιατι γελάω υπέροχα με τα ποστ σου....

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
22-07-2007 είναι πανω απο ενας χρόνος.
Για πανω απο 21 χρονων δε σε κανω σε μυαλο.
Τελος παντων, και που ασχοληθηκα μαζι σου πολυ είναι, στα αρχιδια μου σε γραφω

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.706
Πόντοι
4.895
Στα στριπτιζάδικα οι πρώτοι οι οποίοι περνάνε καλά είναι τα αφεντικά, οι παντός είδους ''υπεύθυνοι'' των καταστημάτων, οι μπράβοι και οι πορτιέρηδες, άντε λίγο και οι dj και οι σερβιτόροι. Οι πελάτες είναι για ξεζούμισμα κατά βάση, για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι οι προαναφερόμενοι καθώς και οι κοπέλες που εργάζονται εκεί. Εξάλλου, το ίδιο δεν συμβαίνει και στα κανονικά μαγαζιά; οι γυναίκες που πάνε ξέμπαρκες εκεί, σε ένα κλαμπ ας πούμε, με ποιον υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεσκιστούν μετά το τέλος της βραδιάς; με κάποιον εργαζόμενο στο κλαμπ ή με κάποιον πελάτη; τελικά μου φαίνεται ότι οι παντός είδους πελάτες, είτε σε στριπιτζάδικα είτε σε όχι, εκτός του ότι συντηρούμε οικονομικά τους εργαζόμενους εκεί, με τους οποίους τονίζω ότι δεν έχω απολύτως τίποτε και σέβομαι τη δουλειά τους, τελικά τους βοηθάμε να περνάνε και καλά, και μάλιστα καλύτερα από εμάς.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ένας φίλος , σε μια συζήτηση που είχαμε σήμερα για μπράβους και στρίπερ ,μου έλεγε ότι ο ξάδερφος του που ασχολιέται με μπραβιλικι , παραλίγο να χωρίσει με την γυναικα του όταν έμπλεξε με μια στρίπερ από γνωστό μαγαζί ,στην ουσία η γκόμενα τον χρησιμοποίσε ,παντρεμένη με έλληνα (λόγο άδειας παραμονής)μετά που του έφαγε ένα μεγάλο μέρος από την περιουσια του , τον έστειλε ,και του ζητούσε να χωρίσουνε ,ο άλλος όμως δεν τις έδινε διαζύγιο,τι έκανε η πονηρή όμως ,τα έριξε στον μπράβο του μαγαζιού , δήθεν τον γούσταρε και τέτοια , ο μαλάκας όμως πιάστηκε κορόιδο,την έβγαζε για καφέ και φαγητό στη περιοχή που έμενε ο άντρας τις , με σκοπό να την δει και να φοβηθεί τον φουσκωτό ,άσε που δάνεισε ,από φίλους , για να μην καταλάβει η γυναικα του απώλεια χρηματων   , ως γνωστόν οι μπράβοι δεν πληρώνουνε σχεδόν πουθενά ,ο άντρας τις όμως πήγε και έκανε μήνυση , ότι βγαίνει κάποιος μπράβος με την γυναικα του και τον απειλεί , χωρίς να του πει κουβέντα ο μπράβος (όταν έληξε η ιστορία έφαγε πολύ ξύλο ο άντρας τις)όμως τι να το κάνει , το έμαθε η γυναικα του και έγινε χαμός,παραλίγο να πάρει τα παιδιά τις και να φύγει ,και στο τέλος , ο φουσκωτός ομολόγησε ότι καν την γάμησε ....

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στα στριπτιζάδικα οι πρώτοι οι οποίοι περνάνε καλά είναι τα αφεντικά, οι παντός είδους ''υπεύθυνοι'' των καταστημάτων, οι μπράβοι και οι πορτιέρηδες, άντε λίγο και οι dj και οι σερβιτόροι. Οι πελάτες είναι για ξεζούμισμα κατά βάση, για να μπορέσουν να ζήσουν όλοι οι προαναφερόμενοι καθώς και οι κοπέλες που εργάζονται εκεί. Εξάλλου, το ίδιο δεν συμβαίνει και στα κανονικά μαγαζιά; οι γυναίκες που πάνε ξέμπαρκες εκεί, σε ένα κλαμπ ας πούμε, με ποιον υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεσκιστούν μετά το τέλος της βραδιάς; με κάποιον εργαζόμενο στο κλαμπ ή με κάποιον πελάτη; τελικά μου φαίνεται ότι οι παντός είδους πελάτες, είτε σε στριπιτζάδικα είτε σε όχι, εκτός του ότι συντηρούμε οικονομικά τους εργαζόμενους εκεί, με τους οποίους τονίζω ότι δεν έχω απολύτως τίποτε και σέβομαι τη δουλειά τους, τελικά τους βοηθάμε να περνάνε και καλά, και μάλιστα καλύτερα από εμάς.
φιλε σύμφωνο απόλυτος.....

Netuser

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΝικοΣελ βαλε και καμια τελεια, μας βγηκε το ματι με τα κομματα. Ωραία η ιστορια, αλλα καπου μετα τη μεση χαθηκα!

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΝικοΣελ βαλε και καμια τελεια, μας βγηκε το ματι με τα κομματα. Ωραία η ιστορια, αλλα καπου μετα τη μεση χαθηκα!
δεν έχεις άδικο , και εγώ όταν τελειώνω το post και το διαβάζω , τα χάνω . η αλήθεια είναι ότι δεν τα παω και πολύ καλά στο γράψιμο ... :rockon:

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
παιδια προσοχη σε αυτα που γράφεται, θα μπει ο ειδήμων και ξερόλας Μεφ και θα μας κοροιδευει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παιδια προσοχη σε αυτα που γράφεται, θα μπει ο ειδήμων και ξερόλας Μεφ και θα μας κοροιδευει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κανεις ? ιδέα δεν έχει ο Mef..εσύ γιατί χαλάστηκες ? εδώ λέμε τις μαλακίες μας , πάρτους στη πλακα ...το site είναι γαμάτο , αναφέρθηκες γι αυτό στο λέω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom