Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παλλικαρε....
πολλές από τις γυναίκες συμφωνούνται με τον νταβατζή....
ρε θα μας κάνει να λέμε πράγματα που δεν πρέπει πρωινιάτικα.....

Κρατήστε αυτό που σας λέει ο Γιώργος; Εχεις λεφτά; Γαμάς. Οπου και να πας.
[/quote]τους λεγάμενους manager , και δεν λέμε και τίποτα που δεν ξέρει ο κόσμος και ειναι κακο, μα τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει , δεν είναι όπως το 1992 που τις φέρνανε με κοντέινερ , και πλιρονοτουσαν 5000 δραχμές...

Επισκέπτης
Ρε συ νικολάκη....εχεις κανει καμια 50αρια ποστ.....αμφιβάλλω αν εχεις πει 1 σωστή κουβέντα...που ν'ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.......

Δεν πας να γραψεις στα μασατζίδικα που βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα ????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τους λεγάμενους manager , και δεν λέμε και τίποτα που δεν ξέρει ο κόσμος και ειναι κακο, μα τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει , δεν είναι όπως το 1992 που τις φέρνανε με κοντέινερ , και πλιρονοτουσαν 5000 δραχμές...
όχου τώρααααααααααααααααααααα......
Τα χαρτιά πληρώνονται.....Κατάλαβέ το... Στην ελλάδα δεν δουλεύεις μόνο με διαβατήριο...
δεν περιγράφω άλλο. θα με αρχίσει στα μπινελίκια ο μέφις.

Επισκέπτης
όχου τώρααααααααααααααααααααα......
Τα χαρτιά πληρώνονται.....Κατάλαβέ το... Στην ελλάδα δεν δουλεύεις μόνο με διαβατήριο...
δεν περιγράφω άλλο. θα με αρχίσει στα μπινελίκια ο μέφις.

οχι ρε μαλακα....ασχολησου με τον απορημένο ή απορο....στις 4:27...το ξημέρωμα...γαμω την πουτάνα μου....που την γαμεί ο μπράβος πρώτα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πέραν οτι η μπουζουκοθεραπεία...έληξε άδοξα σήμερα.....ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεε......

Είναι δυνατόν ρε χόρχε κ περσόνα να μιλάτε με τα 20χρονα....κ να περιμένετε να σας κατανοήσουν ?????

Ο άλλος μιλάει για 7-8 χιλιάρικα...σε στριπ......κ αντε...να το παρω οτι μιλαμε για σαμπανια καθε 45'....κ ας παρουμε ως δεδομενο 400αρια....ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ???????

Τεσπα....είμαι νευριασμένος.....διαβάζω κ μαλακίες...κ το πρωί μπορεί να είμαι ban-αρισμένος....αν συνεχισω....

1 ποστ μεσα σε 8 σελίδες...που λέει τα πράγματα ως έχουν....
φιλε δεν τα ξέρεις καλά φαίνεται , μόλις σκάει ο lagos στο μαγαζί , τι νομίζεις ? μια του κάνει παρέα , σαν τα κοράκια πέφτουνε πάνω του , και αν έχει πιει κι όλας , δεν ξέρει τι κάνει , ένας τα έσπαγε στο Ras , όταν του είπανε 5000 , σηκωθήκανε οι μπράβοι , τους κατέβασε κάτω ο meter , άσε λέει , τον θέλουμε και αύριο , όσο για το λογαριασμό , άσε λέει , το πάμε αύριο στο γραφείο του , που ζεις μεγάλε ?....

Επισκέπτης
φιλε δεν τα ξέρεις καλά φαίνεται , μόλις σκάει ο lagos στο μαγαζί , τι νομίζεις ? μια του κάνει παρέα , σαν τα κοράκια πέφτουνε πάνω του , και αν έχει πιει κι όλας , δεν ξέρει τι κάνει , ένας τα έσπαγε στο Ras , όταν του είπανε 5000 , σηκωθήκανε οι μπράβοι , τους κατέβασε κάτω ο meter , άσε λέει , τον θέλουμε και αύριο , όσο για το λογαριασμό , άσε λέει , το πάμε αύριο στο γραφείο του , που ζεις μεγάλε ?....

μια ερώτηση....είσαι έλληνας ????

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ρε συ νικολάκη....εχεις κανει καμια 50αρια ποστ.....αμφιβάλλω αν εχεις πει 1 σωστή κουβέντα...που ν'ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.......

Δεν πας να γραψεις στα μασατζίδικα που βλέπω οτι το κατέχεις το θέμα ????
χαχαχαχαααα ρε εσυ νασαι καλα , ενταξει , δεν λεω , δεν τα ξερω και ολα .....

Επισκέπτης
Τελευταίο καιρό πήγαινα στο Rits Famous ,όχι πολλά πράγματα 3 με 4 ποτά μια στρίπερ και δρόμο , χωρίς χορούς , το έπαιζα κάπως μήπως και την βγάλω έξω , την λένε Alina από Λιθουανία ,πολύ καλή όχι όμως και το top του μαγαζιού ,μετά από 3 βραδιές που έσκαγα από 150 ευρώ ,τις ζήτησα να πάμε για φαγητό μετά που θα έκλεινε το μαγαζί, η πουτανιτσα μου ζήτησε να τις ανοίξω μια Moet ,καθημερινή , στο μαγαζί βαράγανε μύγες,μετά από καμια ώρα που τελειωνε και η σαμπάνια , φεύγανε μια μια τα κορίτσια,ξημέρωνε ,είχε πάει να αλλάξει ,περίμενα 10 λεπτά , τίποτα , 20 λεπτά τίποτα , φεύγανε σχεδόν όλοι ,φωνάζω ένα σερβιτόρo και τον ρωτάω , η Alina που είναι του λέω ,μου δείχνει το καναπέ το παλικάρι , και τι βλέπω , κοιμόταν το μαλακισμένο,τις λέω να φύγουμε , μούγκριζε στα Ρωσικα , ούτε που κατάλαβα , μετά από κάνα 2 λεπτό ,σκάει μύτη ένα βουνό , ισα με 180 κιλά χόντος,τρέχει τίποτα μου λέει , θες κάτι , όχι ρε φιλε του λέω,το μαγαζί έκλεισε μου λέει , πρέπει να φύγεις ,τι σήκωσε στα χερια και βγήκε έξω , την φόρτωσε στο αυτοκίνητο του και έγινε καπνός,ομόλογω ότι ένιωθα λίγο μαλάκας ,τελικά ποιοι γαμάνε τις στρίπερ , τα πολλά λεφτά , τα αφεντικά , η οι μπράβοι ...?

και επειδή δεν περνά η ώρα....

είσαι σίγουρος οτι την πήρε να την παει για γαμήσι ?
εισαι σίγουρος οτι την πήγε σπιτι του ?
εισαι σιγουρος οτι ειναι γκομενα του ?

ΑΡΧΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙΣ.....

εγω απλα λεω οτι μπορει να ηταν η ντουλαπα του μαγαζιου...γι'αυτες τις περιπτωσεις...τις δυσκολες....ξερεις...απ'αυτες που η γκομενα εχει πιει...την ποτιζεις κι εσυ το σαμπανακι....κ παει στην 4η διασταση με τον περσονα....κ ο ντουλαπας απλα παει το κοριτσακι στο κλουβακι του....αλλα μπορει να λεω κ μαλακιες...εσυ εισαι κ πολυπειρος...εγω μολις βγηκα απ'τ'αυγό κ στη νύχτα...εσυ θα με περπατησεις....

Επισκέπτης
Να γράψω για τον Carlos78....που στο πρωτο του ποστ για στριπ...μας εγραφε....

"Γειά χαρά σε όλους, θα ήθελα να πάω σε ένα στριπτιζάδικο μόνος, πρώτη φορά θα πάω, ποιό θα ήταν το ιδανικό να ξεκινήσω? Επίσης θα πρέπει να κλείσω από πριν τραπέζι? μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιες λεπτομέρειες? έχω χωρίσει πρόσφατα και θέλω να γνωρίσω το συγκεκριμένο άθλημα"....

ειναι περιττό νομίζω...φαίνεται οτι το παληκάρι γνωρίζει κ αυτό πολλά απ'τον χώρο....

Επισκέπτης
Συμβουλή.
Οσο φέρεσαι σε τέτοιες γκόμενες σαν κανονικές γυναίκες θα σου φέρονται σαν πουτάνες.
Μόλις τις φερθείς σαν πουτάνες θα σου φερθούν σα γυναίκες.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

2ο ποστ αρκετα αξιοπρεπες,σοβαρο κ με νοημα....εξ'αρχης τα ειπε ο καριόλης...κ εσεις εχετε γραψει 150 μαλακιες.....ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
...όταν χωρίζεις με γκόμενα από στριπ, τι προτείνουν οι γιατροί για θεραπεία?

Επισκέπτης
ρε φίλε... μια σαμπάνια 600 ευρώ είναι για καμμιά ώρα......
τόσα χρόνια σε κωλάδικο έχω δει χιλιάρια αλλά αρκετούς με 7 8 τούβλα σε ποιόν χωρόχρονο πάλι είδες;
Που έχει ρε καυλιάρη 600αρες σαμπάνιες ???? Εγώ μέχρι 3-4 κατοστάρικα ξέρω....

Επισκέπτης
Εγώ λέω, ότι με 1500 ευρώ, εάν σε ενδιαφέρει να γαμήσεις, κανονίζεις τουλάχιστον 2 μουνάρες για μία ολόκληρη μέρα να τις ξεσκίζεις όσο και όπως θέλεις....εάν βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου...γίνεται και με 3 μπορεί και 4.

Οπότε, εάν πας στα στριπ για να γαμήσεις (δεν πάνε όλοι γιαυτό το λόγο στα στριπ), τότε μαλακία είναι να δώσεις 1500 για κανένα 2ωρο και για αμφίβολες υπηρεσίες...

Δεν νομίζεις?

Νομίζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω λεμεεεεεεεεεεεε..................

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οχι....φαίνεται απο μακριά.....
λοιπόν , δεν ξέρω τι νομίζεις εσύ ούτε με νοιάζει ,δεν μπροχετε να σου αποκαλύψω την ταυτότητα μου ,ίσος είμαι έλληνας ίσος όχι, άλλο είναι το θέμα μας ,εσύ γιατί νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα , γιατί νομίζεις ότι είσαι ξερόλας , και αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο στα λεγόμενα μου , μάγκα , ίσος κανεις λάθος , και ξέρω πολύ περισσότερα από τι νομίζεις εσύ , μα λίγη σημασία έχει , εσύ γιατί πετάγεσαι ετσί ? δεν σε καταλαβαίνω ...σε έθιξα μήπως ?

Επισκέπτης
λοιπόν , δεν ξέρω τι νομίζεις εσύ ούτε με νοιάζει ,δεν μπροχετε να σου αποκαλύψω την ταυτότητα μου ,ίσος είμαι έλληνας ίσος όχι, άλλο είναι το θέμα μας ,εσύ γιατί νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα , γιατί νομίζεις ότι είσαι ξερόλας , και αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο στα λεγόμενα μου , μάγκα , ίσος κανεις λάθος , και ξέρω πολύ περισσότερα από τι νομίζεις εσύ , μα λίγη σημασία έχει , εσύ γιατί πετάγεσαι ετσί ? δεν σε καταλαβαίνω ...σε έθιξα μήπως ?
Ετσιιιιιιι.....κανε την κοτα...γιατι ξέρω ΚΑΙ ποιος εισαι.....

Ρομπα θα σε εκανα...απλα δεν εχω ορεξη...πες μας τι εγινε ακριβως εκεινη την μερα στο μαγαζι....κ ασε τις μαλακιες.....

Αιντε.....τελευταιοι......μου ξυπνησατε....κ αρχισατε τα παιχνιδακια.....λες κ ειμαστε του νηπιαγωγειου...

***Μιλούσα για νοοτροπία...ελληνα....αλλα καρφώθηκες μόνος σου.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom