Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ετσιιιιιιι.....κανε την κοτα...γιατι ξέρω ΚΑΙ ποιος εισαι.....

Ρομπα θα σε εκανα...απλα δεν εχω ορεξη...πες μας τι εγινε ακριβως εκεινη την μερα στο μαγαζι....κ ασε τις μαλακιες.....

Αιντε.....τελευταιοι......μου ξυπνησατε....κ αρχισατε τα παιχνιδακια.....λες κ ειμαστε του νηπιαγωγειου...
χαχαχααα παρόλο ότι είσαι προκλητικότατος ,δεν σου κρατάω κακια , έχεις πλακα ....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
παίχτες, χαιρετώ....είναι ώρα να πάω να μοιράσω γάλατα....

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τέλος πάντων , παω , και να ξέρεις , τις στρίπερ , τις γαμάνε μονο παιδιά μπράβοι στιλ Χάρι Jordan κτλ.....το θέμα άντο έχει ενδιαφέρον , τι συνεχίζουμε και αύριο ....άντε καλημερα ....

Επισκέπτης
παίχτες, χαιρετώ....είναι ώρα να πάω να μοιράσω γάλατα....
Kαλή μοιρασιά....xaxaxa....

τέλος πάντων , παω , και να ξέρεις , τις στρίπερ , τις γαμάνε μονο παιδιά μπράβοι στιλ Χάρι Jordan κτλ.....το θέμα άντο έχει ενδιαφέρον , τι συνεχίζουμε και αύριο ....άντε καλημερα ....

Αύριο,σάββατο,θα είμαστε εκτός..... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

***Το "Υ"...είναι δίπλα απ'το "Τ"...μην χρησιμοποιείς το "Ν/ν" για "Υ".... :boobies: :boobies: :boobies:

***Mήπως τις γαμάνε μόνο μάγοι ??? Σαν τον Χάρι........Πότερ ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Που έχει ρε καυλιάρη 600αρες σαμπάνιες ???? Εγώ μέχρι 3-4 κατοστάρικα ξέρω....
όταν ο λαγός πάρει 2 3 σαμπανιες, καμμιά 10άρια 6πλά σε φίλες και καμμιά 20άρια σφηνάκια.....
Ο σερβιτόρος στο Πρινσες και Μούσσες στο σύνολο τη χρεώνει εξακόκια...
Με πιάννειιιιιιιιςςςςςςςς;;;;;;;;;
Στον κολλητό μου τόσο περίπυ του βγήκε..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ασε τι γράφουν τα τιμολόγια και τι πληρώνει ο Μέφι...... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Σε μερικά μαγαζά το ΦΠΑ έχει ήδη παει 22%.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Επισκέπτης
ξύριζα τ αρχίδια μου... Αυριο πρέπει 9 η ώρα να είμαι δουλειά οπότες ειπα να μιλησω με τον ανεψιό......
άντε....δούλευε...να έχουμε λεφτά....κ άμα βγούμε ετοιμάσου να κεράσεις.....παλιοτσιφούτη.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

όταν ο λαγός πάρει 2 3 σαμπανιες, καμμιά 10άρια 6πλά σε φίλες και καμμιά 20άρια σφηνάκια.....
Ο σερβιτόρος στο Πρινσες και Μούσσες στο σύνολο τη χρεώνει εξακόκια...
Με πιάννειιιιιιιιςςςςςςςς;;;;;;;;;
Στον κολλητό μου τόσο περίπυ του βγήκε..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ασε τι γράφουν τα τιμολόγια και τι πληρώνει ο Μέφι...... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Σε μερικά μαγαζά το ΦΠΑ έχει ήδη παει 22%.......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τα μόνα που κρατάω...είναι:

1.Πες στο φίλο σου να μην κάνει μαλακίες....(ανεξάρτητα απ'τα λεφτά που έχει)... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

2.Ευτυχώς που δεν έχω φίλες στα κωλάδικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
άντε....δούλευε...να έχουμε λεφτά....κ άμα βγούμε ετοιμάσου να κεράσεις.....παλιοτσιφούτη.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Είμαι έτοιμος.

Τα μόνα που κρατάω...είναι:
1.Πες στο φίλο σου να μην κάνει μαλακίες....(ανεξάρτητα απ'τα λεφτά που έχει)... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Και ναι υπήρχε εποχή που ρωτούσαμε πόσο έχουν οι Ντομ και μας έλεγαν εξακόκια (χωρίς κατάλογο βέβαια)
Είχαν αδειάσει κάτι πορτοφόλια τότε........
Τώρα τον έχω εκπαιδεύσει. Του απαγόρεψα τα κωλάδικα άνευ δικής μου παρουσίας.

2.Ευτυχώς που δεν έχω φίλες στα κωλάδικα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκεί είναι το μεγαλύτερο δράμα.....
Ο ένας θέλει να γαμήσει τζάμπα και η άλλη θέλει δανεικά και αγύριστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom