Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πλακα κανεις ? ιδέα δεν έχει ο Mef..εσύ γιατί χαλάστηκες ? εδώ λέμε τις μαλακίες μας , πάρτους στη πλακα ...το site είναι γαμάτο , αναφέρθηκες γι αυτό στο λέω
ναι φιλε δικιο έχεις, αλλα υπαρχουν κατι τετοιοι μαλακες που το χαλάνε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ναι φιλε δικιο έχεις, αλλα υπαρχουν κατι τετοιοι μαλακες που το χαλάνε
φιλε εγο ιμε μαλακας ,αλα δε τρεχι τιποτα δε χαλιεμε γιατι εχις δικιο,αλα ο Μεφι στο ζιτιμα στριπ εινε σε αλο επιπεδο(μεγασ γνοστις)

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλε εγο ιμε μαλακας ,αλα δε τρεχι τιποτα δε χαλιεμε γιατι εχις δικιο,αλα ο Μεφι στο ζιτιμα στριπ εινε σε αλο επιπεδο(μεγασ γνοστις)
έλα τώρα φιλε . ας μην το χαλάσουμε , εδώ λέμε ιστορίες και τι γνώμη μας για μπράβους και νυχτερινά , άσε ποιος είναι και δεν είναι μαλάκας ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
έλα τώρα φιλε . ας μην το χαλάσουμε , εδώ λέμε ιστορίες και τι γνώμη μας για μπράβους και νυχτερινά , άσε ποιος είναι και δεν είναι μαλάκας ....
οι μπραβοι εινε υπαλιλοι αλοι γαμανε χοντρα τις στριπερ,και αλη φορα στα ισα να ζιτας εξοδο,και κομενες οι σαμπανιες

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι μπραβοι εινε υπαλιλοι αλοι γαμανε χοντρα τις στριπερ,και αλη φορα στα ισα να ζιτας εξοδο,και κομενες οι σαμπανιες
από τι ξέρω , οι μπράβοι δεν είναι υπάλληλοι . τα αφεντικά τους ψιλοφοβούνται , άυτο που έχω ακούσει λέω βεβαια ....

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Aaaaax, καταραμένα 90ties...Σαν να μην έφτανε η κόμμωση-καπελάκι και το techno, από τότε που οι Κωστοπουλο-Τερζόπουλοι (όπως λέμε οι Γκουμομπασινάδες) ανέλαβαν να μας μάθουν πως να ξοδεύουμε τα χρήματα που είχαμε οικονομήσει από τα πρώτα κοινοτικά πακέτα επί ΠΑΣΟΚ, τέτοια threads δεν παύουν να αναδύονται στο παρόν site.

Είναι οι αστικοί μύθοι της εφηβείας μας που ακόμα βασιλεύουν σε πλήρη αντιδιαστολή με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ...Ο μπράβος, ο σερβιτόρος, ο κοτσιδάκιας barman με τα απανωτά "high five", ο Dj που βάζει ελληνικά στο "τέλος" κ.λ.π -που είναι τόσο κοντά σε glamorous χώρους- γαμούν και δέρνουν. Είναι αλήθεια και πρέπει να το δεχτούμε. ¨Οπως ακριβώς κι ένας υπάλληλος της Α ΔΟΥ Κορυδαλλού είναι πολύ πιθανό να συνουσιαστεί με το 23χρονο βύσμα της γαλάζιας νομαρχιακής επιτροπής που κάνει εκεί το stage της.

¨Οχι μόνο τις γαμούν αλλά τις εκμεταλλεύονται με ανήθικο τρόπο αφού ζητάνε από τις στριπτιζούδες και προβλέψεις για κάποιους δύσκολους αγώνες του Στοιχήματος που διεξάγονται κοντά στον τόπο καταγωγής τους. Βέβαια υπάρχουν και μπράβοι με γκρίζο παντελόνι, πουκάμισο (φορεμένο εκτός παντελονιού...)με φαρδιά γαλάζια / γκρι ρίγα και λουστρίνι, που αγόραζαν τον εξοπλισμό τους παλαιότερα από τα υπόγεια μαγαζιά της Ομόνοιας. Τι να γίνονται άραγε αυτές οι ψυχές. Γαμάνε καθόλου ή απλά χάνονται???

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
62
Like
2.077
Πόντοι
8.245
Σιγουρα,γαμανε και οι μπραβοι,αλλα σιγουρα,γαμανε και αυτοι που εινα φωρτωμενοι,πριν 2 μηνες στο τοπ,της θησεως,για ολη νυχτα 10,000Ε,με ενα απο τα τοπ εκει μεσα,και με εναν,απο τους εργοδοτες μου,ειδα και σχετικο βιντεο,γιατι δεν το πιστευα για την συγκεκριμενη.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Σιγουρα,γαμανε και οι μπραβοι,αλλα σιγουρα,γαμανε και αυτοι που εινα φωρτωμενοι,πριν 2 μηνες στο τοπ,της θησεως,για ολη νυχτα 10,000Ε,με ενα απο τα τοπ εκει μεσα,και με εναν,απο τους εργοδοτες μου,ειδα και σχετικο βιντεο,γιατι δεν το πιστευα για την συγκεκριμενη.
όταν τα έλεγα χτες το βραδυ , κάποιοι κοροϊδεύανε Πως είναι δυνατόν λέγανε κάποιος να χαλάσει 8000 ευρώ σε ένα strip show . Υπολόγιζε τις σαμπάνιες , και δεν του έβγαινε ο λογαριασμός....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μια  και ζητήθηκε  η άποψή  μου  θα  την  πω  στο  blog  τη Δευτέρα .

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
...Kαι σε περιπτωση που σας ενδιαφερει και η δικη μου περιπτωση, αυτη την περιοδο μαμαω μια σριπτηζου, με την οποια ειναι πολυ καψουρης ο νταβας-ιμπρεσαριος της..

Εν κατακλειδι τα πραγματα ειναι σχετικα και ρευστα..

Και οι μπραβοι γαμανε και εμεις το ιδιο..!!!

Ολοι μας τσουτσουνι εχουμε..

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οποιοι εχουν σκοπο να φανε στριπτιζου(θες χουρο θες πουτο?) ενα να ξερουν.. οτι τον βλεπουν σαν ευρω και ΜΟΝΟ...!

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ειναι μεχρι να ξεθυμανει... :2funny:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οκ θα σε εχω υποψην για τους ανεπιθυμιτους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom