Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ρε πίπα-κώλο με χαστούκια λέμε... Άκου λέει αντ τις γαμάνε. Θάχες 10-20 μουνιά στα χέρια σου και δεν θα τα τρύπεγες? Ωραίες απορίες.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Περίμενε μαλάκα ξημερώματα να γαμήσεις...............
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

οποιος έχει τα γένια, έχει και τα χτένια......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μάθε να κάνεις παράθεση γιατί έχω κάτι φίλους μπράβους που θα σε κάνουν ΑΤΙΑ σε χρόνο μηδέν........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
απλα ειναι λιγο απολυτος στις αποψεις του και αυτο ειναι λαθος.

σεβομαι τις αποψεις του αλλα υπαρχει και κατι περισσοτερο απο μαυρο - ασπρο υπαρχει και ολη η διαδρομη του γκρι απο το ενα ακρο ως το αλλο.

καποιος μπορει να ειναι 20 χρονια μεσα στα πραγματα και να νομιζει πως τα εχει δει ολα αλλα και καποιος να ειναι ολο και ολο 2 χρονια και να εχει δει περισσοτερα. απλα πρεπει να σεβομαστε τις αποψεις και τις εμπειριες των αλλων και συναμμα να μη σαρκαζουμε και επιμενουμε πως τα ξερουμε ολα γιατι αλλιως απλα χανουμε την αξιοπιστεια μας τουλαχιστον για αυτους που διαβαζουν τα γραφομενα μας και ειναι σκεφτομενοι και οχι απλα για το χαβαλε.
Ο Μεφι παρολο που νε μικρος στιν ιλικια για μενα ινε ο καλιτερος,μου μαθε πολλα παρολο που του ριχνο καμια 20αρα χρονια,ο Βασος εινε σουπερ φραπες,γι αυτο κατο τα χερια απο τους γνοστες

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο Μεφι παρολο που νε μικρος στιν ιλικια για μενα ινε ο καλιτερος,μου μαθε πολλα παρολο που του ριχνο καμια 20αρα χρονια,ο Βασος εινε σουπερ φραπες,γι αυτο κατο τα χερια απο τους γνοστες
εσυ ρε φιλε τι ρολο βαρας?? εχεις αυτους τους δυο προτυπα?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
κολιτε το χο αποθιμενο,εγο επιδι απο τα 11 μου ιμε τερας φισικις ρομις,καταστασις,και φευγατος θελο να μαθο πος εινε να σε τσαμπουκαλις και καραζουμπουκλις,
βλεπις με 1,68 δε μπορις να καταφερις πολα

Επισκέπτης
κολιτε το χο αποθιμενο,εγο επιδι απο τα 11 μου ιμε τερας φισικις ρομις,καταστασις,και φευγατος θελο να μαθο πος εινε να σε τσαμπουκαλις και καραζουμπουκλις,
βλεπις με 1,68 δε μπορις να καταφερις πολα

[youtube=425,350]2eLQeHddmBw[/youtube]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ασπρούλη..... πες του μικρού να μην παίρνει το μέρος σε μαθητευόμενους γιατί θα βρεθεί σε κάνα στριπτιδάζικο να σφουγγαρίζει......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
κατι σα το βοθρατζι του Γκολντ,ορεα δουλια με μελλον!!!!!!!!

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
προτιπα δε ξερο τι σιμενι μη τους βριζις,εγο απλα ξερο οτι αυτα που ξερουν αυτι εγο δε τα ξερο
και εγώ διαβαζα τις αποψεις τους και μπορω να σου πω οτι σε πολλα συμφωνουσα, αλλα μεχρι προχτες ρε φιλε που καναμε την πλακα μας και μπηκε βραδυατικα ο Μεφ εντελως αδικαιολογητα να μας ειρωνευτει, εαν εσυ το θεωρεις σωστο τι να πω!! δικαιωμα σου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και εγώ διαβαζα τις αποψεις τους και μπορω να σου πω οτι σε πολλα συμφωνουσα, αλλα μεχρι προχτες ρε φιλε που καναμε την πλακα μας και μπηκε βραδυατικα ο Μεφ εντελως αδικαιολογητα να μας ειρωνευτει, εαν εσυ το θεωρεις σωστο τι να πω!! δικαιωμα σου
ρε μαγκα φιλικα αλλα 2 μερες τωρα εχεις φαει τρελο σκαλωμα με αυτο το σκηνικο,ξεκολα λιγο στο ιντερνετ εισαι :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom