Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ είμαι ο Πουτσαρόνας ρε και γαμάω πάντα..... Κανείς δε μου έχει πει ποτέ τίποτα......
εγο ειμε Μονοποντος και ολι μου τη λενε,αλα εχουν δικιο και γι αυτο τους αγαπαο ολους!!!!!!!1

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η διαφορα ειναι αδερφε οτι ο Βασος δε λεει πολλα ουτε σαρκαζει τις εμπειριες του καθενα. εχει μαθει βλεπεις να ζει και να μαθαινει απο τις εμπειριες του και με ευχαριστηση να δινει σοβαρες συμβουλες στους συμπασχοντες σε αντιθεση με τον αλλο που δικαιολογουμενος λογω ηλικιας τα ξερει ολα και το παιζει ειδικος παρα τα χρονια του. δε πειραζει με τα χρονια θα μαθει το παλικαρι πρωτα απο ολα να ακουει, να βασταει αυτα που πιστευει και τελος να μη κρινει γιατι τα χρονια διαψευδουν ολους τους κανονες και τις αποψεις. αλλα αρκετα νομιζω με τον κυριο δε βλεπω λογω να επιμεινω :S
κι ο Μιστερ Βασος ειχε κακες στιγμες,αλα εινε ΜΑΣΤΕΡ ΦΡΑΠΑΝΤΑΡ

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Mια χαρα τα λεει ο υφυπουργος..
Εσενα φιλε σου εχει γινει καημος αυτο το πραμα..παω στοιχημα οτι αυτο ειναι το ονειρο της ζωης σου..
ναι ομολογω , τρελαίνομαι για stripper , εσύ όχι ?

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μάγκες έχω την απορία . Τι Sabrina τι γκόμενα ενός από τους δυο ιδιοχτήτες του Ρασπούτιν , την έχει γαμήσει κάνας πελάτης ,είναι η θεα όλον τον εποχών στα strip show τις Αθηνας .το λέω επειδή  πήγαινα συχνά παλιότερα,και μόλις έσκαγε μύτη το αφεντικό ,δεν σηκωνόταν πια από το καναπέ του...

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
η διαφορα ειναι αδερφε οτι ο Βασος δε λεει πολλα ουτε σαρκαζει τις εμπειριες του καθενα. εχει μαθει βλεπεις να ζει και να μαθαινει απο τις εμπειριες του και με ευχαριστηση να δινει σοβαρες συμβουλες στους συμπασχοντες σε αντιθεση με τον αλλο που δικαιολογουμενος λογω ηλικιας τα ξερει ολα και το παιζει ειδικος παρα τα χρονια του. δε πειραζει με τα χρονια θα μαθει το παλικαρι πρωτα απο ολα να ακουει, να βασταει αυτα που πιστευει και τελος να μη κρινει γιατι τα χρονια διαψευδουν ολους τους κανονες και τις αποψεις. αλλα αρκετα νομιζω με τον κυριο δε βλεπω λογω να επιμεινω :S
Φιλαράκι κρίνεις τον κόσμος από τα αστεράκια που έχουνε πάνω στο όνομα τους ...δεν είναι σωστό άντο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom