εγο ειμε Μονοποντος και ολι μου τη λενε,αλα εχουν δικιο και γι αυτο τους αγαπαο ολους!!!!!!!1Εγώ είμαι ο Πουτσαρόνας ρε και γαμάω πάντα..... Κανείς δε μου έχει πει ποτέ τίποτα......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 651
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
δεν εχι φλορεψι μου χει μιασει,κανι παρεα μαζι μουΕχεις φλωρεψει ρε περσονα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
το παραδέχομαι.......Εχεις φλωρεψει ρε περσονα
κι ο Μιστερ Βασος ειχε κακες στιγμες,αλα εινε ΜΑΣΤΕΡ ΦΡΑΠΑΝΤΑΡη διαφορα ειναι αδερφε οτι ο Βασος δε λεει πολλα ουτε σαρκαζει τις εμπειριες του καθενα. εχει μαθει βλεπεις να ζει και να μαθαινει απο τις εμπειριες του και με ευχαριστηση να δινει σοβαρες συμβουλες στους συμπασχοντες σε αντιθεση με τον αλλο που δικαιολογουμενος λογω ηλικιας τα ξερει ολα και το παιζει ειδικος παρα τα χρονια του. δε πειραζει με τα χρονια θα μαθει το παλικαρι πρωτα απο ολα να ακουει, να βασταει αυτα που πιστευει και τελος να μη κρινει γιατι τα χρονια διαψευδουν ολους τους κανονες και τις αποψεις. αλλα αρκετα νομιζω με τον κυριο δε βλεπω λογω να επιμεινω :S
Επισκέπτης
το παραδέχομαι.......
Αχ αυτα τα ατιμα γεραματα πως αλλαζουν τον ανθρωπο :'( :'( :'(
εχι γινι σα κε με,αν γινει και ΓΑΒΡΟΣ θα το παρο μαζι στο Μαρκοπουλοτο παραδέχομαι.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
ρώτα το χρηστίδη.... Σε βλέπω για μαρκόπουλο με αγιασμούς....εχι γινι σα κε με,αν γινει και ΓΑΒΡΟΣ θα το παρο μαζι στο Μαρκοπουλο
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι ομολογω , τρελαίνομαι για stripper , εσύ όχι ?Mια χαρα τα λεει ο υφυπουργος..
Εσενα φιλε σου εχει γινει καημος αυτο το πραμα..παω στοιχημα οτι αυτο ειναι το ονειρο της ζωης σου..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Oχι,εγω τρελαινομαι για νοσοκομες..ναι ομολογω , τρελαίνομαι για stripper , εσύ όχι ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τα λάθη πληρώνονται.......ναι ομολογω , τρελαίνομαι για stripper , εσύ όχι ?
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Oχι,εγω τρελαινομαι για νοσοκομες..
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εγώ είμαι συνομίληκος με τον Μακ ρε....
Πορνόγερε........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η ο mc συνομίληκος με σένα... πριν την ώρα σας
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κανεις δεν είναι τελείως...τα λάθη πληρώνονται.......
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αρκεί να μαθαίνει απ αυτά....Κανεις δεν είναι τελείως...![]()
Ηθικόν δίδαγμα ΘΡΕΝΤ....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.................
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
την έχω πατήσει μια φορα ,χωρίς πλακα , μου έγινε μάθημα....αρκεί να μαθαίνει απ αυτά....
Ηθικόν δίδαγμα ΘΡΕΝΤ....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.................
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
έτσι μπράβο κολλητέ......την έχω πατήσει μια φορα ,χωρίς πλακα , μου έγινε μάθημα....
άμα μαθεις γρήγορα να ξέρεις ότι θα γαμήσεις και γρήγορα....
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μάγκες έχω την απορία . Τι Sabrina τι γκόμενα ενός από τους δυο ιδιοχτήτες του Ρασπούτιν , την έχει γαμήσει κάνας πελάτης ,είναι η θεα όλον τον εποχών στα strip show τις Αθηνας .το λέω επειδή πήγαινα συχνά παλιότερα,και μόλις έσκαγε μύτη το αφεντικό ,δεν σηκωνόταν πια από το καναπέ του...
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
stripper θέλω φιλεέτσι μπράβο κολλητέ......
άμα μαθεις γρήγορα να ξέρεις ότι θα γαμήσεις και γρήγορα....
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
έλεγξε τις ορμές σου και θα πάρεις αυτό που θέλεις.....stripper θέλω φιλε![]()
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκι κρίνεις τον κόσμος από τα αστεράκια που έχουνε πάνω στο όνομα τους ...δεν είναι σωστό άντο...η διαφορα ειναι αδερφε οτι ο Βασος δε λεει πολλα ουτε σαρκαζει τις εμπειριες του καθενα. εχει μαθει βλεπεις να ζει και να μαθαινει απο τις εμπειριες του και με ευχαριστηση να δινει σοβαρες συμβουλες στους συμπασχοντες σε αντιθεση με τον αλλο που δικαιολογουμενος λογω ηλικιας τα ξερει ολα και το παιζει ειδικος παρα τα χρονια του. δε πειραζει με τα χρονια θα μαθει το παλικαρι πρωτα απο ολα να ακουει, να βασταει αυτα που πιστευει και τελος να μη κρινει γιατι τα χρονια διαψευδουν ολους τους κανονες και τις αποψεις. αλλα αρκετα νομιζω με τον κυριο δε βλεπω λογω να επιμεινω :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 26K