αφου θα γινουμε και μεις μπραβοι,ολα τα προσοντα τα χουμεAφού ΚΑΙ σε αυτό τις γκόμενες θα τις γαμούν οι μπράβοι...τι μας νοιάζει ????
1,68 100 κιλα μπιροκιλιας μαυρι ζονη στο μασατε
αφου θα γινουμε και μεις μπραβοι,ολα τα προσοντα τα χουμεAφού ΚΑΙ σε αυτό τις γκόμενες θα τις γαμούν οι μπράβοι...τι μας νοιάζει ????
Aφού ΚΑΙ σε αυτό τις γκόμενες θα τις γαμούν οι μπράβοι...τι μας νοιάζει ????
Αδιόρθωτος μια ζωήΝα παμε να δουλεψουμε σαν μπραβοι εκει
Αδιόρθωτος μια ζωή
Δες και το συμπληρωματικό μου μήνυμα (με τις σαμπάνιες)
Δες και το συμπληρωματικό μου μήνυμα (με τις σαμπάνιες)
Σαμπανούλα όρος υπάρχει, ή είναι μόνο Ο σαμπανούλης;;;
Α μαλακία. Δε μου πάει :o Τι θα κάνω τώρα; :oσαμπανουλης σαμπανουλης
Α μαλακία. Δε μου πάει :o Τι θα κάνω τώρα; :o
θα κτυπησεις τις στριπτιζουδες εσυ ειπαμε :o :o :o
Δηλαδή θα τις δείρω;;
Πάντως αυτό θα ήταν μια καλή λύση για να ξαναγυρίσει ο κόσμος στα μαγαζιά και να μη βάλουν λουκέτο.
Θα υπήρχε και θέαμα
υπαρχη και σαμπανουλα,περασε απο Πιρεος να δεις λεσβες να κερνανε σαμπα τη επιστιμη ...Δες και το συμπληρωματικό μου μήνυμα (με τις σαμπάνιες)
Σαμπανούλα όρος υπάρχει, ή είναι μόνο Ο σαμπανούλης;;;
υπαρχη και σαμπανουλα,περασε απο Πιρεος να δεις λεσβες να κερνανε σαμπα τη επιστιμη ...
εισε και κομοτρια βλεπο!!!!!!!!!!!Α μπα. Προτιμώ το ξεμάλλιασμα
εισε και κομοτρια βλεπο!!!!!!!!!!!
ευτιχος ειμε καμπριολες και δε σε χο αναγκι!!!!!!!!!!
πλακα πλακα στα μικρότερα strip show υπάρχει μια μικρή πιθανότητα , μήπως και γαμήσεις καμια , εννοώ να την βγάλεις έξω , ενώ στα μεγάλα ούτε για πλακα ...εκτος αν έχεις φίλο κάνα μουλάρι η κάνα υπεύθυνο...Aφού ΚΑΙ σε αυτό τις γκόμενες θα τις γαμούν οι μπράβοι...τι μας νοιάζει ????
Σωστόςςςςςςςςςςςς....πλακα πλακα στα μικρότερα strip show υπάρχει μια μικρή πιθανότητα , μήπως και γαμήσεις καμια , εννοώ να την βγάλεις έξω , ενώ στα μεγάλα ούτε για πλακα ...εκτος αν έχεις φίλο κάνα μουλάρι η κάνα υπεύθυνο...
είσαι μουλάρι ? αν ΝΑΙ ορμά φιλε...Σωστόςςςςςςςςςςςς....
Η μαλακία είναι οτι ζούμε σε δύσκολες εποχές κ οι μπράβοι έχουν γεμίσει τον τόπο...
Στρίπερ κ μη...όλες με μπράβους γαμιούνται....
Σκέφτομαι σοβαρά ν'αλλάξω επάγγελμα....