Επισκέπτης
είσαι μουλάρι ? αν ΝΑΙ ορμά φιλε...
Είμαι αρκετά ψηλός...κ ογκώδης...αλλά το δουλεύω ακόμη....
Μέχρι τώρα το έκανα για προσωπικούς λόγους κ κάβλα...
Τώρα που βλέπω οτι αλλάζουν τα κόζα...θα το ρίξω στο μπραβιλικι...
είσαι μουλάρι ? αν ΝΑΙ ορμά φιλε...
το λέω επειδή έχω προσωπική εμπειρία . Συγκεκριμένα από Prince παραλια , ενώ την έψηνα και την χούφτωνα λίγο παραπάνω χωρίς να τις έχω ανοίξει σαμπάνια , οραμει ο υπεύθυνος και παραλίγο να την δείρει μπροστά μου , μιλάμε τα πείρα στο κρανίο,για να μην γίνει φασαρία έκανα τι παπια και δεν μίλησα , απλά σηκώθηκα και έφυγα , δεν ξαναπήγα ξανά στο συγκεκριμένο.....ενώ στα μεγάλα ούτε για πλακα ...εκτος αν έχεις φίλο κάνα μουλάρι η κάνα υπεύθυνο...
Έτσι είναι φιλαράκι...συμβαίνουν πολλά...κ πολύ χειρότερα....καλά τη γλύτωσες εσύ...;)το λέω επειδή έχω προσωπική εμπειρία . Συγκεκριμένα από Prince παραλια , ενώ την έψηνα και την χούφτωνα λίγο παραπάνω χωρίς να τις έχω ανοίξει σαμπάνια , οραμει ο υπεύθυνος και παραλίγο να την δείρει μπροστά μου , μιλάμε τα πείρα στο κρανίο,για να μην γίνει φασαρία έκανα τι παπια και δεν μίλησα , απλά σηκώθηκα και έφυγα , δεν ξαναπήγα ξανά στο συγκεκριμένο.....
αν έχεις λίγα κονε σίγουρα θα χωθείς κάπου , στην αρχή αραχτός σε κάνα μαγαζί , δεν σε εμπιστεύονται ευκολα , μετά αν δούνε ότι είσαι καλός , δεν λες πολλά , χώνεσαι δεν κολλας , δηλαδή δούνε ότι έχεις ψυχή , θα βγείς και γύρα παρέα μαζί τους .Εκεί τα βλέπεις όλα , νιώθεις άρχοντας , είναι ριψοκίνδυνο , όμως είναι καλή φάση , τσάμπα ποτά σε πολλά μαγαζιά , φαγητά τζάμπα βραδυ , μουνιά στα μαγαζιά , είναι φάση σου λέω....Είμαι αρκετά ψηλός...κ ογκώδης...αλλά το δουλεύω ακόμη....
Μέχρι τώρα το έκανα για προσωπικούς λόγους κ κάβλα...
Τώρα που βλέπω οτι αλλάζουν τα κόζα...θα το ρίξω στο μπραβιλικι...
αν έχεις λίγα κώνε σίγουρα θα χωθείς κάπου , στην αρχή αραχτός σε κάνα μαγαζί , δεν σε εμπιστεύονται ευκολα , μετά αν δούνε ότι είσαι καλός , δεν λες πολλά , χώνεσαι δεν κολλας , δηλαδή δούνε ότι έχεις ψυχή , θα βγείς και γύρα παρέα μαζί τους .Εκεί τα βλέπεις όλα , νιώθεις άρχοντας , είναι ριψοκίνδυνο , όμως είναι καλή φάση , τσάμπα ποτά σε πολλά μαγαζιά , φαγητά τζάμπα βραδυ , μουνιά στα μαγαζιά , είναι φάση σου λέω....
Ολη η ουσια σε μια προτασηΣυμβουλή.
Οσο φέρεσαι σε τέτοιες γκόμενες σαν κανονικές γυναίκες θα σου φέρονται σαν πουτάνες.
Μόλις τις φερθείς σαν πουτάνες θα σου φερθούν σα γυναίκες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακουστά τα έχω κι εγώ αυτά αδερφέ....Πολλά κονέ...θα το παλέψω....γιατί δεν πάει άλλο....συνέχεια στην απ'εξω είμαστε...σαν τα κορόιδα....
Εσύ έχεις καμία σχέση με μπράβους ? Είσαι μπράβος ή έχεις φιλαράκια ?
σωστόταταΟλη η ουσια σε μια προταση
Εκεί τα βλέπεις όλα , νιώθεις άρχοντας , είναι ριψοκίνδυνο , όμως είναι καλή φάση , τσάμπα ποτά σε πολλά μαγαζιά , φαγητά τζάμπα βραδυ , μουνιά στα μαγαζιά , είναι φάση σου λέω....
Ωχ, Mc κάνε γρήγορα.
Άμα το μάθει αυτό ο Vothros την έχασες την θέση (ευτυχώς δεν είναι on-line τώρα).
Ιδιαίτερα άμα έχει κοτομπίφτεκο.
ΜΠΡΑΒΟ.....αυτος ειναι φραπες!Είμαι μπράβος και γαμάω όλα τα stripper και τις barwman τις αθηνας...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ.....αυτος ειναι φραπες!
Aφού ΚΑΙ σε αυτό τις γκόμενες θα τις γαμούν οι μπράβοι...τι μας νοιάζει ????
παντος το δικο μου σομα προκαλη γελιο μεγαλεTo 80% Των Μπραβων...Τραβουν Αναβολικα...Και Αλλες Ουσιες Για Να εχουν Σωμα Που Να φοβιζει...αλλα Το Εργαλειο...δεν κανει σουζα...μονο ενα 20% μπορει να ειναι οι τυχεροι... ειναι μια αποψη κι αυτη....
e μην το ξεφτιλίζουμε τελείωςTo 80% Των Μπραβων...Τραβουν Αναβολικα...Και Αλλες Ουσιες Για Να εχουν Σωμα Που Να φοβιζει...αλλα Το Εργαλειο...δεν κανει σουζα...μονο ενα 20% μπορει να ειναι οι τυχεροι... ειναι μια αποψη κι αυτη....
μπραβο εισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!e μην το ξεφτιλίζουμε τελείως![]()
Όχι δεν είμαι , απλά δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε με λόγια που δεν τους αρμόζουνε .Οι μπράβοι οι πραγματικοί είναι εξηγημένα παιδιά , και οι περισσότεροι από αυτούς καν πάνε γυμναστήριο .Ιδέα δεν έχουνε από αναβολικά ...μπραβο εισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλινιχτα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!