Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
είσαι μουλάρι ? αν ΝΑΙ ορμά φιλε...

Είμαι αρκετά ψηλός...κ ογκώδης...αλλά το δουλεύω ακόμη....

Μέχρι τώρα το έκανα για προσωπικούς λόγους κ κάβλα...

Τώρα που βλέπω οτι αλλάζουν τα κόζα...θα το ρίξω στο μπραβιλικι...

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ενώ στα μεγάλα ούτε για πλακα ...εκτος αν έχεις φίλο κάνα μουλάρι η κάνα υπεύθυνο...
το λέω επειδή έχω προσωπική εμπειρία . Συγκεκριμένα από Prince παραλια , ενώ την έψηνα και την χούφτωνα λίγο παραπάνω χωρίς να τις έχω ανοίξει σαμπάνια , οραμει ο υπεύθυνος και παραλίγο να την δείρει μπροστά μου , μιλάμε τα πείρα στο κρανίο,για να μην γίνει φασαρία  έκανα τι παπια και δεν μίλησα , απλά σηκώθηκα και έφυγα , δεν ξαναπήγα ξανά στο συγκεκριμένο.....

Επισκέπτης
το λέω επειδή έχω προσωπική εμπειρία . Συγκεκριμένα από Prince παραλια , ενώ την έψηνα και την χούφτωνα λίγο παραπάνω χωρίς να τις έχω ανοίξει σαμπάνια , οραμει ο υπεύθυνος και παραλίγο να την δείρει μπροστά μου , μιλάμε τα πείρα στο κρανίο,για να μην γίνει φασαρία  έκανα τι παπια και δεν μίλησα , απλά σηκώθηκα και έφυγα , δεν ξαναπήγα ξανά στο συγκεκριμένο.....
Έτσι είναι φιλαράκι...συμβαίνουν πολλά...κ πολύ χειρότερα....καλά τη γλύτωσες εσύ...;)

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είμαι αρκετά ψηλός...κ ογκώδης...αλλά το δουλεύω ακόμη....

Μέχρι τώρα το έκανα για προσωπικούς λόγους κ κάβλα...

Τώρα που βλέπω οτι αλλάζουν τα κόζα...θα το ρίξω στο μπραβιλικι...
αν έχεις λίγα κονε σίγουρα θα χωθείς κάπου , στην αρχή αραχτός σε κάνα μαγαζί , δεν σε εμπιστεύονται ευκολα , μετά αν δούνε ότι είσαι καλός , δεν λες πολλά , χώνεσαι δεν κολλας , δηλαδή δούνε ότι έχεις ψυχή , θα βγείς και γύρα παρέα μαζί τους .Εκεί τα βλέπεις όλα , νιώθεις άρχοντας , είναι ριψοκίνδυνο , όμως είναι καλή φάση , τσάμπα ποτά σε πολλά μαγαζιά , φαγητά τζάμπα βραδυ , μουνιά στα μαγαζιά , είναι φάση σου λέω....

Επισκέπτης
αν έχεις λίγα κώνε σίγουρα θα χωθείς κάπου , στην αρχή αραχτός σε κάνα μαγαζί , δεν σε εμπιστεύονται ευκολα , μετά αν δούνε ότι είσαι καλός , δεν λες πολλά , χώνεσαι δεν κολλας , δηλαδή δούνε ότι έχεις ψυχή , θα βγείς και γύρα παρέα μαζί τους .Εκεί τα βλέπεις όλα , νιώθεις άρχοντας , είναι ριψοκίνδυνο , όμως είναι καλή φάση , τσάμπα ποτά σε πολλά μαγαζιά , φαγητά τζάμπα βραδυ , μουνιά στα μαγαζιά , είναι φάση σου λέω....

Πολλά κονέ...θα το παλέψω....γιατί δεν πάει άλλο....συνέχεια στην απ'εξω είμαστε...σαν τα κορόιδα....

Εσύ έχεις καμία σχέση με μπράβους ? Είσαι μπράβος ή έχεις φιλαράκια ?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Συμβουλή.
Οσο φέρεσαι σε τέτοιες γκόμενες σαν κανονικές γυναίκες θα σου φέρονται σαν πουτάνες.
Μόλις τις φερθείς σαν πουτάνες θα σου φερθούν σα γυναίκες.
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
Ολη η ουσια σε μια προταση

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πολλά κονέ...θα το παλέψω....γιατί δεν πάει άλλο....συνέχεια στην απ'εξω είμαστε...σαν τα κορόιδα....

Εσύ έχεις καμία σχέση με μπράβους ? Είσαι μπράβος ή έχεις φιλαράκια ?
ακουστά τα έχω κι εγώ αυτά αδερφέ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εκεί τα βλέπεις όλα , νιώθεις άρχοντας , είναι ριψοκίνδυνο , όμως είναι καλή φάση , τσάμπα ποτά σε πολλά μαγαζιά , φαγητά τζάμπα βραδυ , μουνιά στα μαγαζιά , είναι φάση σου λέω....

Ωχ, Mc κάνε γρήγορα.
Άμα το μάθει αυτό ο Vothros την έχασες την θέση (ευτυχώς δεν είναι on-line τώρα).
Ιδιαίτερα άμα έχει κοτομπίφτεκο.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Είμαι μπράβος και γαμάω όλα τα stripper και τις barwman τις αθηνας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Aφού ΚΑΙ σε αυτό τις γκόμενες θα τις γαμούν οι μπράβοι...τι μας νοιάζει ????

Μας νοιαζει..μας νοιαζει για λογους ιστορικους αδελφε..

Αν θυμαμαι καλα τα ποσταρισματα σου, ξεκινησες την στριπτηζαδικη πορεια σου σε αυτο το μαγαζι, οταν ησουν γυρω στα 18 σου..

Τωρα βεβαια, μπορει να κανω και λαθος διοτι εγω, ο Τζωνυ και ο Καττυ κανουμε παρεα απο τα μεσανυκτα σπιτι μου, παρεα οι 3 μας για την με την παρτυ μας..

Αυτα..Χικ..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
διλαδις ρε μαγκιτες εγο που οταν κατσι η ποτου εκσαφανιζοντε τα χερια μου,δε με δερνουν γιατι με περνανε για μπραβο

s-manuel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
To 80% Των Μπραβων...Τραβουν Αναβολικα...Και Αλλες Ουσιες Για Να εχουν Σωμα Που Να  φοβιζει...αλλα Το Εργαλειο...δεν κανει σουζα...μονο ενα 20% μπορει να ειναι οι τυχεροι... ειναι μια αποψη κι αυτη....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
To 80% Των Μπραβων...Τραβουν Αναβολικα...Και Αλλες Ουσιες Για Να εχουν Σωμα Που Να  φοβιζει...αλλα Το Εργαλειο...δεν κανει σουζα...μονο ενα 20% μπορει να ειναι οι τυχεροι... ειναι μια αποψη κι αυτη....
παντος το δικο μου σομα προκαλη γελιο μεγαλε

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
e μην το ξεφτιλίζουμε τελείως  :tickedoff:

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο εισε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλινιχτα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι δεν είμαι , απλά δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε με λόγια που δεν τους αρμόζουνε .Οι μπράβοι οι πραγματικοί είναι εξηγημένα παιδιά , και οι περισσότεροι από αυτούς καν πάνε γυμναστήριο .Ιδέα δεν έχουνε από αναβολικά ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom