Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σας ευχαριστώ "αδέρφια"...που δεν με ξεχνάτε....είτε είμαι παρόν είτε "παρελθόν"...το nickname μου φιγουράρει στα μισά ποστ....έχετε πλάκα...πάντως σας ευχαριστώ....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
γραφε με μικρα.....
μας βγαζεις που μας βγαζεις τα ματια ,γραφεις και κεφαλαια και θα μας φυγει το κεφαλι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι κοριφεη πρεπι μονο με κεφαλεα να γραφης γιαυτους,και περι ορθογραφιας περιμενο την αλλη βδομαδα να περασι ενασ φιλος να μου βαλι παλι λεκσικο!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ασε που αμα γραφεις κεφαλαια δεν κανεις λαθος μονο στην ορθογραφια αλλα και στη συνταξη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
φιλε εγο σινταξι δε θα προλαβο να παρο,θα χο ψοφισι απο χολιστερινι και καρδια πριν τα 50

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
οι κοριφεη πρεπι μονο με κεφαλεα να γραφης γιαυτους,και περι ορθογραφιας περιμενο την αλλη βδομαδα να περασι ενασ φιλος να μου βαλι παλι λεκσικο!!!!!

Μας έχεις φλομώσει στο δούλεμα

Επισκέπτης
ο κολιτος εχι καταλαβι την ανικανοτιτα μου,και γελα

oχι ρε κολητε δεν ειναι για γελια το προβλημα σου.Συμπασχω και εγω μαζι σου.Ο μαλακας ο περσονας δεν ειχε πει οτι θα περασει να σου φτιαξει το λεξικο? :'(

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
oχι ρε κολητε δεν ειναι για γελια το προβλημα σου.Συμπασχω και εγω μαζι σου.Ο μαλακας ο περσονας δεν ειχε πει οτι θα περασει να σου φτιαξει το λεξικο? :'(
απο Βαζελο δεν περιμενο καλο πια,περιμενα και τον Στρεινζερ να ρθει να πιασει δουλια στο πρασινο και με γραψε κι αυτος ,παλι με πακιστανοαλβανους θα δουλεβο
το καλο με μενα εινε οτι κσερο οτι ειμε μπουφος,και γι αυτο δεν ειμε επικινδινος για τους αλους,ενο το κακο εινε να νομιζης οτι κσερις πολλα και τελικα να μη κσερης τιποτα

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
απο Βαζελο δεν περιμενο καλο πια,περιμενα και τον Στρεινζερ να ρθει να πιασει δουλια στο πρασινο και με γραψε κι αυτος ,παλι με πακιστανοαλβανους θα δουλεβο
το καλο με μενα εινε οτι κσερο οτι ειμε μπουφος,και γι αυτο δεν ειμε επικινδινος για τους αλους,ενο το κακο εινε να νομιζης οτι κσερις πολλα και τελικα να μη κσερης τιποτα
δηλαδη τωρα θελεις να πιστεψουμε οτι αυτο το εγραψε ενας με αι κιουχου 82????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δηλαδη τωρα θελεις να πιστεψουμε οτι αυτο το εγραψε ενας με αι κιουχου 82????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
κολιτε 82 εινε διστιχος ,δεν ανεβενι παραπανο,αλλα πιστευο το προβλημα εχι να κανι κιριος με μαθιματικα και γραματικη

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
κολιτε 82 εινε διστιχος ,δεν ανεβενι παραπανο,αλλα πιστευο το προβλημα εχι να κανι κιριος με μαθιματικα και γραματικη
δηλαδη γεωγραφια και θρησκευτικα εισαι καλος????
και να πω και κατι για το θεμα.....
τι να γαμισουνε ρε τα μπραβοπουλα αφου απο τα φαρμακα δεν τους ....σηκωνεται... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
δηλαδη γεωγραφια και θρησκευτικα εισαι καλος????
και να πω και κατι για το θεμα.....
τι να γαμισουνε ρε τα μπραβοπουλα αφου απο τα φαρμακα δεν τους ....σηκωνεται... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
γεογραφια ελαδα κσερο κολιτε τοσα δρομολογια εχο κανη,θρισκεφτικα δε κατεχο
το τεστ ειχε κατι κουτακια,νουμερα ,λεκσις,πια λεξι λιπη
αλα περι μπραβον υπαλλιλοι εινε οι προστατες γαμανε, θα θελα να ημουν σα μπραβος ψιλοσ και κτιστος!!!!

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Στη Νίκαια ανοίγει καινούργιο strip show , ξέρει κανεις τίποτα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom