yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
μεγαλη κουβεντα ειπες φιλε μου!!!
βεβαια εγω ζω μια εξαιρεση...και πολυ γουσταρω...
Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. ΠΡΟΣΕΧΕ.
μεγαλη κουβεντα ειπες φιλε μου!!!
βεβαια εγω ζω μια εξαιρεση...και πολυ γουσταρω...
ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΦΕΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΖΙΛΕΒΟΥΝΣας ευχαριστώ "αδέρφια"...που δεν με ξεχνάτε....είτε είμαι παρόν είτε "παρελθόν"...το nickname μου φιγουράρει στα μισά ποστ....έχετε πλάκα...πάντως σας ευχαριστώ....
γραφε με μικρα.....ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΦΕΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΖΙΛΕΒΟΥΝ
ασε που αμα γραφεις κεφαλαια δεν κανεις λαθος μονο στην ορθογραφια αλλα και στη συνταξη....ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΦΕΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΖΙΛΕΒΟΥΝ
οι κοριφεη πρεπι μονο με κεφαλεα να γραφης γιαυτους,και περι ορθογραφιας περιμενο την αλλη βδομαδα να περασι ενασ φιλος να μου βαλι παλι λεκσικο!!!!!γραφε με μικρα.....
μας βγαζεις που μας βγαζεις τα ματια ,γραφεις και κεφαλαια και θα μας φυγει το κεφαλι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε εγο σινταξι δε θα προλαβο να παρο,θα χο ψοφισι απο χολιστερινι και καρδια πριν τα 50ασε που αμα γραφεις κεφαλαια δεν κανεις λαθος μονο στην ορθογραφια αλλα και στη συνταξη....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι κοριφεη πρεπι μονο με κεφαλεα να γραφης γιαυτους,και περι ορθογραφιας περιμενο την αλλη βδομαδα να περασι ενασ φιλος να μου βαλι παλι λεκσικο!!!!!
εγο δε μπορο και να θελο να σας σουλεψο,αι κιου 82 κολιτεΜας έχεις φλομώσει στο δούλεμα
ο κολιτος εχι καταλαβι την ανικανοτιτα μου,και γελα
ο κολιτος εχι καταλαβι την ανικανοτιτα μου,και γελα
απο Βαζελο δεν περιμενο καλο πια,περιμενα και τον Στρεινζερ να ρθει να πιασει δουλια στο πρασινο και με γραψε κι αυτος ,παλι με πακιστανοαλβανους θα δουλεβοoχι ρε κολητε δεν ειναι για γελια το προβλημα σου.Συμπασχω και εγω μαζι σου.Ο μαλακας ο περσονας δεν ειχε πει οτι θα περασει να σου φτιαξει το λεξικο? :'(
δηλαδη τωρα θελεις να πιστεψουμε οτι αυτο το εγραψε ενας με αι κιουχου 82?????απο Βαζελο δεν περιμενο καλο πια,περιμενα και τον Στρεινζερ να ρθει να πιασει δουλια στο πρασινο και με γραψε κι αυτος ,παλι με πακιστανοαλβανους θα δουλεβο
το καλο με μενα εινε οτι κσερο οτι ειμε μπουφος,και γι αυτο δεν ειμε επικινδινος για τους αλους,ενο το κακο εινε να νομιζης οτι κσερις πολλα και τελικα να μη κσερης τιποτα
κολιτε 82 εινε διστιχος ,δεν ανεβενι παραπανο,αλλα πιστευο το προβλημα εχι να κανι κιριος με μαθιματικα και γραματικηδηλαδη τωρα θελεις να πιστεψουμε οτι αυτο το εγραψε ενας με αι κιουχου 82?????![]()
![]()
![]()
![]()
δηλαδη γεωγραφια και θρησκευτικα εισαι καλος????κολιτε 82 εινε διστιχος ,δεν ανεβενι παραπανο,αλλα πιστευο το προβλημα εχι να κανι κιριος με μαθιματικα και γραματικη
γεογραφια ελαδα κσερο κολιτε τοσα δρομολογια εχο κανη,θρισκεφτικα δε κατεχοδηλαδη γεωγραφια και θρησκευτικα εισαι καλος????
και να πω και κατι για το θεμα.....
τι να γαμισουνε ρε τα μπραβοπουλα αφου απο τα φαρμακα δεν τους ....σηκωνεται...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σωστος.Το μονο σιγουροαρκεί να μαθαίνει απ αυτά....
Ηθικόν δίδαγμα ΘΡΕΝΤ....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.................
Στη Νίκαια ανοίγει καινούργιο strip show , ξέρει κανεις τίποτα ?