Επισκέπτης
ρε μεγαλε αυτο τι ειναι?? απειλη???
ασε φιλε μεινε μακρυα του ειναι επικινδυνος λεμε!Μπραβος ειναι και αυτος.Δεν το ξερεις?
αληθεια μπορει να λεει, αλλα το να μπει τα ξημερωματα και να αρχισει τις ειρωνιες εγώ δεν το θεωρω σωστό και δυστυχως κολαωρε ξεκόλλα... Πλάκα κάνουμε......
Ο Μεφ είναι γαμώ τα άτομα....
Απλά μην κολλάς... Ολοι έχουμε και καλές και κακές μέρες.........
Απλά κράτα πισινή.... Μπορεί μια στο εκατομμύριο αυτός που γράφει να λέει αλήθεια.........
Εγώ μπροστά στον Μεφ είμαι απλά ένας σαμπανούλης......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κάποτε το έκανα και γω αυτό εδώ μέσα.. Κάποια στιγμή το πήρα αλλιώς.....δηλαδη γουσταρεις εγώ στην κακη μου μερα να ψαξω τι εχεις γραψει και να αρχισω να σε ειρωνευομαι???η να αρχισω να σε βριζω?? εαν ηταν ετσι ολοι στις κακες μας μερες θα πλακωνόμασταν
εάν το έκανες αυτό θα κοιτούσα να σε ηρεμήσω..... Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (νικ είμαστε εδώ μέσα) καλύτερα θα ήταν να κάνουμε παρέα και να διαφωνούμε δημιουργικά από το να πλακωνόμαστε στα μπινελίκια......δηλαδη γουσταρεις εγώ στην κακη μου μερα να ψαξω τι εχεις γραψει και να αρχισω να σε ειρωνευομαι???η να αρχισω να σε βριζω?? εαν ηταν ετσι ολοι στις κακες μας μερες θα πλακωνόμασταν
εάν το έκανες αυτό θα κοιτούσα να σε ηρεμήσω..... Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (νικ είμαστε εδώ μέσα) καλύτερα θα ήταν να κάνουμε παρέα και να διαφωνούμε δημιουργικά από το να πλακωνόμαστε στα μπινελίκια......
Εγώ έχω αποφασίσει εδώ μέσα να κάνω ψυχοθεραπεία....
Αρκετά ψυχωτικό με έχει κάνει η Ελλάδα ........
ναι μονο που εγώ δεχθηκα επιθεση χωρις να κανω σε κανεναν, τωρα αν μερικοι χαλαρωνουν με το να βριζουν και να ειρωνευονατι τι να πω?!!!εάν το έκανες αυτό θα κοιτούσα να σε ηρεμήσω..... Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (νικ είμαστε εδώ μέσα) καλύτερα θα ήταν να κάνουμε παρέα και να διαφωνούμε δημιουργικά από το να πλακωνόμαστε στα μπινελίκια......
μου έχει τύχει και μένα...ναι μονο που εγώ δεχθηκα επιθεση χωρις να κανω σε κανεναν, τωρα αν μερικοι χαλαρωνουν με το να βριζουν και να ειρωνευονατι τι να πω?!!!
θες να πεις κάτι παππού;![]()
Κάποτε είχα κάνει κάτι σχόλια...
ΟΚ τελοςμου έχει τύχει και μένα...
Μην κολλάς πάμε παρακάτω........Καλύτερα να λέμε καμμιά μαλακία να περνάει όμορφα η ώρα....
ακομα και ο Ντιεγκο καθε μερα δεν επεζε καλα,δε πρεπι να του λες τιποτακαι εγώ διαβαζα τις αποψεις τους και μπορω να σου πω οτι σε πολλα συμφωνουσα, αλλα μεχρι προχτες ρε φιλε που καναμε την πλακα μας και μπηκε βραδυατικα ο Μεφ εντελως αδικαιολογητα να μας ειρωνευτει, εαν εσυ το θεωρεις σωστο τι να πω!! δικαιωμα σου
![]()
![]()
Ποιος παππούς; κάνα δυο χρόνια μικρότερος είσαι
Εγώ είμαι ο Πουτσαρόνας ρε και γαμάω πάντα..... Κανείς δε μου έχει πει ποτέ τίποτα......ακομα και ο Ντιεγκο καθε μερα δεν επεζε καλα,δε πρεπι να του λες τιποτα
Ο Μεφι παρολο που νε μικρος στιν ιλικια για μενα ινε ο καλιτερος,μου μαθε πολλα παρολο που του ριχνο καμια 20αρα χρονια,ο Βασος εινε σουπερ φραπες,γι αυτο κατο τα χερια απο τους γνοστες
εάν το έκανες αυτό θα κοιτούσα να σε ηρεμήσω..... Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (νικ είμαστε εδώ μέσα) καλύτερα θα ήταν να κάνουμε παρέα και να διαφωνούμε δημιουργικά από το να πλακωνόμαστε στα μπινελίκια......