Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε μεγαλε αυτο τι ειναι?? απειλη???

ρε ξεκόλλα... Πλάκα κάνουμε......
Ο Μεφ είναι γαμώ τα άτομα....
Απλά μην κολλάς... Ολοι έχουμε και καλές και κακές μέρες.........
Απλά κράτα πισινή.... Μπορεί μια στο εκατομμύριο αυτός που γράφει να λέει αλήθεια.........
Εγώ μπροστά στον Μεφ είμαι απλά ένας σαμπανούλης...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Από το μαγαζί...

Συνημμένα

• samp.jpg
    samp.jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 21

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε ξεκόλλα... Πλάκα κάνουμε......
Ο Μεφ είναι γαμώ τα άτομα....
Απλά μην κολλάς... Ολοι έχουμε και καλές και κακές μέρες.........
Απλά κράτα πισινή.... Μπορεί μια στο εκατομμύριο αυτός που γράφει να λέει αλήθεια.........
Εγώ μπροστά στον Μεφ είμαι απλά ένας σαμπανούλης...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αληθεια μπορει να λεει, αλλα το να μπει τα ξημερωματα και να αρχισει τις ειρωνιες εγώ δεν το θεωρω σωστό και δυστυχως κολαω 

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη γουσταρεις εγώ στην κακη μου μερα να ψαξω τι εχεις γραψει και να αρχισω να σε ειρωνευομαι???η να αρχισω να σε βριζω?? εαν ηταν ετσι ολοι στις κακες μας μερες θα πλακωνόμασταν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δηλαδη γουσταρεις εγώ στην κακη μου μερα να ψαξω τι εχεις γραψει και να αρχισω να σε ειρωνευομαι???η να αρχισω να σε βριζω?? εαν ηταν ετσι ολοι στις κακες μας μερες θα πλακωνόμασταν
κάποτε το έκανα και γω αυτό εδώ μέσα.. Κάποια στιγμή το πήρα αλλιώς.....
Εάν είναι να περιφέρομαι εδώ μέσα και να βγαίνω χολομένος καλύτερα να μην μπαίνω καθόλου.....
Οταν βλέπω ότι κάτι πάει να ξεφύγει το παίρνω αλλιώς............
Μην κολλάς και γω είμαι κολληματίας σαν και σένα σ αυτό το θέμα αλλά το δούλεψα αρκετά......
Είπσης να θυμάσαι ότι πολλές φορές παρεξηγιέται ο τρόπος που γράφει κάποιος...
Είναι άλλο να το διαβάζεις και άλλο να βλέπεις ή να σου εξηγεί ζωντανά τι εννοεί....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εάν το έκανες αυτό θα κοιτούσα να σε ηρεμήσω..... Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (νικ είμαστε εδώ μέσα) καλύτερα θα ήταν να κάνουμε παρέα και να διαφωνούμε δημιουργικά από το να πλακωνόμαστε στα μπινελίκια......

Εγώ έχω αποφασίσει εδώ μέσα να κάνω ψυχοθεραπεία....
Αρκετά ψυχωτικό με έχει κάνει η Ελλάδα ........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εάν το έκανες αυτό θα κοιτούσα να σε ηρεμήσω..... Νομίζω ότι απο τη στιγμή που δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (νικ είμαστε εδώ μέσα) καλύτερα θα ήταν να κάνουμε παρέα και να διαφωνούμε δημιουργικά από το να πλακωνόμαστε στα μπινελίκια......

:2funny: :2funny: Κάποτε είχα κάνει κάτι σχόλια...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

ναι μονο που εγώ δεχθηκα επιθεση χωρις να κανω σε κανεναν, τωρα αν μερικοι χαλαρωνουν με το να βριζουν και να ειρωνευονατι τι να πω?!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ναι μονο που εγώ δεχθηκα επιθεση χωρις να κανω σε κανεναν, τωρα αν μερικοι χαλαρωνουν με το να βριζουν και να ειρωνευονατι τι να πω?!!!
μου έχει τύχει και μένα...
Μην κολλάς πάμε παρακάτω........Καλύτερα να λέμε καμμιά μαλακία να περνάει όμορφα η ώρα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: Ποιος παππούς; κάνα δυο χρόνια μικρότερος είσαι

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
και εγώ διαβαζα τις αποψεις τους και μπορω να σου πω οτι σε πολλα συμφωνουσα, αλλα μεχρι προχτες ρε φιλε που καναμε την πλακα μας και μπηκε βραδυατικα ο Μεφ εντελως αδικαιολογητα να μας ειρωνευτει, εαν εσυ το θεωρεις σωστο τι να πω!! δικαιωμα σου
ακομα και ο Ντιεγκο καθε μερα δεν επεζε καλα,δε πρεπι να του λες τιποτα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εννοείς εκτός από τα... γαλλικά; :cheesy:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ο Μεφι παρολο που νε μικρος στιν ιλικια για μενα ινε ο καλιτερος,μου μαθε πολλα παρολο που του ριχνο καμια 20αρα χρονια,ο Βασος εινε σουπερ φραπες,γι αυτο κατο τα χερια απο τους γνοστες

η διαφορα ειναι αδερφε οτι ο Βασος δε λεει πολλα ουτε σαρκαζει τις εμπειριες του καθενα. εχει μαθει βλεπεις να ζει και να μαθαινει απο τις εμπειριες του και με ευχαριστηση να δινει σοβαρες συμβουλες στους συμπασχοντες σε αντιθεση με τον αλλο που δικαιολογουμενος λογω ηλικιας τα ξερει ολα και το παιζει ειδικος παρα τα χρονια του. δε πειραζει με τα χρονια θα μαθει το παλικαρι πρωτα απο ολα να ακουει, να βασταει αυτα που πιστευει και τελος να μη κρινει γιατι τα χρονια διαψευδουν ολους τους κανονες και τις αποψεις. αλλα αρκετα νομιζω με τον κυριο δε βλεπω λογω να επιμεινω :S

Επισκέπτης

Εχεις φλωρεψει ρε περσονα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom