Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
φιλε εγο ιμε μαλακας ,αλα δε τρεχι τιποτα δε χαλιεμε γιατι εχις δικιο,αλα ο Μεφι στο ζιτιμα στριπ εινε σε αλο επιπεδο(μεγασ γνοστις)
Eιναι ομως προκλητικος και να χεσω και τις γνωσεις του αν ειναι να τις διαχειριζετε ετσι.Σιγα να μη του ζητησουμε και αυτογραφο. Ο Καρλος εχει δικιο

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Eιναι ομως προκλητικος και να χεσω και τις γνωσεις του αν ειναι να τις διαχειριζετε ετσι.Σιγα να μη του ζητησουμε και αυτογραφο. Ο Καρλος εχει δικιο
κολιτε οτι και να λενε ο ΠΕΛΕ(Βασος) ΚΑΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ(ΜΕΦΙ) ΤΩΝ ΣΤΡΙΠ,εμεις πρεπει να σοπενουμε!!!
την τουμπεκα,θα χασουμε απο γνοσι!!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τελευταίο καιρό πήγαινα στο Rits Famous ,όχι πολλά πράγματα 3 με 4 ποτά μια στρίπερ και δρόμο , χωρίς χορούς , το έπαιζα κάπως μήπως και την βγάλω έξω , την λένε Alina από Λιθουανία ,πολύ καλή όχι όμως και το top του μαγαζιού ,μετά από 3 βραδιές που έσκαγα από 150 ευρώ ,τις ζήτησα να πάμε για φαγητό μετά που θα έκλεινε το μαγαζί, η πουτανιτσα μου ζήτησε να τις ανοίξω μια Moet ,καθημερινή , στο μαγαζί βαράγανε μύγες,μετά από καμια ώρα που τελειωνε και η σαμπάνια , φεύγανε μια μια τα κορίτσια,ξημέρωνε ,είχε πάει να αλλάξει ,περίμενα 10 λεπτά , τίποτα , 20 λεπτά τίποτα , φεύγανε σχεδόν όλοι ,φωνάζω ένα σερβιτόρo και τον ρωτάω , η Alina που είναι του λέω ,μου δείχνει το καναπέ το παλικάρι , και τι βλέπω , κοιμόταν το μαλακισμένο,τις λέω να φύγουμε , μούγκριζε στα Ρωσικα , ούτε που κατάλαβα , μετά από κάνα 2 λεπτό ,σκάει μύτη ένα βουνό , ισα με 180 κιλά χόντος,τρέχει τίποτα μου λέει , θες κάτι , όχι ρε φιλε του λέω,το μαγαζί έκλεισε μου λέει , πρέπει να φύγεις ,τι σήκωσε στα χερια και βγήκε έξω , την φόρτωσε στο αυτοκίνητο του και έγινε καπνός,ομόλογω ότι ένιωθα λίγο μαλάκας ,τελικά ποιοι γαμάνε τις στρίπερ , τα πολλά λεφτά , τα αφεντικά , η οι μπράβοι ...?

Συγχαρητήρια για το thread :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πρινα 3 περιπου χρονια ,στο αγ. στέφανο ο υπενθινος τότε του Ρασπούτιν άνοιξε ένα κωλομπαρο και strip show μαζί , μουναρες μέσα ,αποσυρμένες γυναίκες από τα strip που το παίζανε κυριες ,μέσα από τι μπάρα δούλευε η Εντίτα Λιθουανη , θεομουνο ,από τις καλύτερες γυναίκες , σε όλα τα strip , ορισμένοι θα την ξέρουνε,έβλεπα κάποιον , ερχοταν συχνά , Κηφισιώτη A...ς ,πολλά φράγκα , 3 με 4 σαμπάνιες όσες φορες ερχόταν ,στην Εντίτα, περίπου 1 μηνα ,ένα βραδυ κατά τις 3 περίπου , βλέπω την Εντίτα ντυμένη και έφυγε με τον A....,,, αυτό ήταν , που τον ξαναείδατε το τύπο , εξαφανίστηκε , πλήρωσε , όμως γάμησε , μάγκας ο τύπος , στα αρχίδια του , δεν του ένοιαζε , γάμησε τι πουτανιτσα , που ήθελε να είναι κυρια ...

Για αυτό, το δούλεμα. :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
θα καταθεσω και εγω την δικια μου εμπειρια με στριπτιζου που διαδραμματιστηκε καλοκαιρι του 2001. την βδομαδα εκεινη του ιουνη καναμε bachelor (παντρευοταν ο αδερφος μου ) στο aprhodite στη Συγγρου.ειμασταν 8 ατομα χαλασαμε πολλα λεφτα πανω απο 500.000 δρχ (μπουκαλια ουισκι, χορους κλπ) το μαγαζι το κλεισαμε κατα τις 6 και μεθυσμενοι σηκωθηκαμε και χορευα με τους φιλους μου στην πιστα. οταν φυγαμε εγω εφυγα με εναν κολλητο μια κοπελα που την ειχαμε μαθει καλα (ολες τις ξεραμε οχι μονο αυτη) εψαχνε για ταξι. της προτειναμε να την παμε εκει που θελει και μες στο χαμογελο και με πολυ χαρα δεχτηκε πηγαμε σπιτι της στην Γλυφαδα και ανεβηκαμε πανω.μας εβαλε να πιουμε ποτο την πλησιασα και την χουφτωνα μα οτι προσπαθειες και αν εκανα να την πηδηξω δεν καθοταν, τελικα την πηδηξα σχεδον με το ζορι πανω στη σουρα ο φιλος μου ξενερωσε και δεν εκανε τιποτα. στη συνεχεια εβαλε το κλαμματα και ειχε παρει ενα γατακι που ειχε αγκαλια. προσπαθησα να την πλησιασω μα δεν
ηθελε. το μονο που εκανα να της ζητησω συγνωμη και τοεννοουσα πραγματικα.Μετα απο περιπου 6 μηνες την πετυχαινω τυχαια στο star στη μεταμορφωση, θελω να της μιλησω μα φοβαμαι για τα χειροτερα. τελικα τη φωναζω και της λεω αν με θυμαται και πως ειναι το γατακι της πραγματικα εξεπλαγην με αγκαλιαζει με φιλαγε με ρωταγε τι κανω ππου χαθηκα κτλ... εκαι ανατλλαξαμε πρωτη φορα τηλ σας πληροφορω οτι τα ειχαμε περιπου 6 μηνες ηταν το καλυτερο 6μηνο της ζωης μου δεν ειχε κανενα μπραβο αυτη θα μπορουσα να γραφω ολο το βραδυ για αυτη τη σχεση. ο λογος που χωρισαμε οτι εχει γνωρισει εναν κυριο με πολλα λεφτα και δεν ειναι σωστο να βγαινει με δυο. Η ιστορια και για τους πιο δυσπιστους ειναι περα για περα αληθινη.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Ελατε μωρε παιδια και εσεις με τις στριπερ / ποιος τις γαμαει,που πανε για παγωτο,τι καλτσες φορανε .....

Μερικες απο αυτες στο φως της ημερας και οχι μεσα στα σκοταδια και τα black light ειναι μετριες και μερικες Ελλεεινιδες ανετα τις εχουν για φτυσιμο ....

Απλα εμεις τα αγορακια φκιαχνομαστε με την ιδεα οτι γαμαμε στριπερ που δεν την γαμαει κανεις αλλος και την θαμαυζουν καθε βραδυ ολα τα λιγουρια της Αθηνας / ξεκολλατε και περαστε καλα .....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ελατε μωρε παιδια και εσεις με τις στριπερ / ποιος τις γαμαει,που πανε για παγωτο,τι καλτσες φορανε .....

Μερικες απο αυτες στο φως της ημερας και οχι μεσα στα σκοταδια και τα black light ειναι μετριες και μερικες Ελλεεινιδες ανετα τις εχουν για φτυσιμο ....

Απλα εμεις τα αγορακια φκιαχνομαστε με την ιδεα οτι γαμαμε στριπερ που δεν την γαμαει κανεις αλλος και την θαμαυζουν καθε βραδυ ολα τα λιγουρια της Αθηνας / ξεκολλατε και περαστε καλα .....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Α  Ψ  Ο  Γ  Ο  Σ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

πολυ σωστος και να προσθεσω οτι εχουμε και την ψευδαισθηση οτι εμεις θα ειμαστε αυτοι που θα τις βαλουμε στον ισιο δρομο και θα τις απαλαξουμε απο την διστυχη ζωη τους... χα χα τα κοριτσακια αυτα που τοσο πολυ αγαπαμε ξερουν πολυ καλα γιατι κανουν την δουλεια αυτη. απλα γιατι βγαζουν χρηματα απιστευτα ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα. ακομα και αν ειναι απο αυτες που δεν φραπεδιαζουν και δεν κανουν βιζιτες και που κανουν τα χειροτερα πριβε γιατι δεν μας αφηνουν να παιξουμε μαζι τους ακομα και αυτες ξερουν πολυ καλα τι κανουν και δεν το κανουν με το ζορι. υπαρχουν αρκετα κοριτσακια που ειναι αστερια σε ψυχουλα και συμπεριφορα αλλα δυσκολα μα πολυ δυσκολα ξεκολανε απο το επαγγελμα εκτος βεβαια και τους κατσει κανενας πολυματσομενος αγγαπητικος και μετα απο καιρο αφου βεβαιοθουνε πως ειναι βσιγουρος ο γαμπρος τοτε αποσυρονται απο το επαγγελμα. ρε σεις φανταζεστε να βγαζατε απο 3000 μινιμουμ εως και 6000 ευκολα η και περισσοτερα χιλιαρικα το μηνα λεγοντας ψεματα και δινοντας υποσχεσεις θα την αφηνατε ορε την δουλεια αυτη? παντως οπως σωστα ειπε και ο φιλος μου ο υπουργος περνατε καλα και αν σας κατσει σας εκατσε και υπαρχουν πολλα παραδειγματα που το θεμα δουλεψε και με επιτυχια. βεβαια υπαρχει και η απλη ερωτηση που δυσκολα απαντιεται. γιατι ψαχνεστε να βρειτε γκομενα εκει που δεν πρεπει και που ξερετε πως οι πιθανοτιτες ειναι μικρες μα παρα πολυ μικρες? πρωτος και καλυτερος ειμαι εγω που δεν μπορω να απαντησω. μετα τον ατυχεστατο μου γαμο που βεβαια μου αφησε δυο πανεμορφες κορες με γυναικα εκτος του χορου των στριπ ειπα ασε καλυτρεα δε θελω αλλες δεσμευσεις γιαυτο παμε κανα στριπ να περασουμε καλα και μπορει να μου κατσει και κανα μωρο δε ξερεις. και ειμουν πολυ σταρχιδοπουλος και καθολου λιγουρης μπορω να πω. και μαλλον αυτο ο σταρχιδοπουλισμος μου και η εκλεκτικοτητα μου, γιατι δε μιλαγα ποτε με τα δευτερα,πρεπει να ηταν και ο λογος που τα κοριτσακια αυτα αρχισαν να δειχνουν περιεργως μεγαλο ενδιαφερον. και ποτε δε ξοδευα πολλα στα μαγαζια. να σας πω την αληθεια ολο το θεμα ηταν να βγαλω την πρωτη κοπελα και να με γνωρισουν οι υπολοιπες του χωρου. και βεβαια ξερετε καλα οτι ολα τα μαγαζια ειναι συγκινονουντα δοχεια. μετα την πρωτη οι επομενες ηρθαν μονες τους. τοσο απλα και θα πω με σιγουρια οτι πολλες απο αυτες τις κοπελες ειναι φοβερα κοριτσια. αλλαααααα προσοχη γιατι υπαρχουν και φοβερα πουτανακια στι συναφι τους.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κολιτε οτι και να λενε ο ΠΕΛΕ(Βασος) ΚΑΙ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ(ΜΕΦΙ) ΤΩΝ ΣΤΡΙΠ,εμεις πρεπει να σοπενουμε!!!
την τουμπεκα,θα χασουμε απο γνοσι!!!!!!!!
Μα δεν τον αμφισβητισε κανενας :huh:.
Γιατι κανει ετσι?

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Μα δεν τον αμφισβητισε κανενας :huh:.
Γιατι κανει ετσι?

απλα ειναι λιγο απολυτος στις αποψεις του και αυτο ειναι λαθος.

σεβομαι τις αποψεις του αλλα υπαρχει και κατι περισσοτερο απο μαυρο - ασπρο υπαρχει και ολη η διαδρομη του γκρι απο το ενα ακρο ως το αλλο.

καποιος μπορει να ειναι 20 χρονια μεσα στα πραγματα και να νομιζει πως τα εχει δει ολα αλλα και καποιος να ειναι ολο και ολο 2 χρονια και να εχει δει περισσοτερα. απλα πρεπει να σεβομαστε τις αποψεις και τις εμπειριες των αλλων και συναμμα να μη σαρκαζουμε και επιμενουμε πως τα ξερουμε ολα γιατι αλλιως απλα χανουμε την αξιοπιστεια μας τουλαχιστον για αυτους που διαβαζουν τα γραφομενα μας και ειναι σκεφτομενοι και οχι απλα για το χαβαλε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Πές τα ρε Υπουργάρα, γαμώ το φελέκι μου :rockon:

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Φιλε δεν έχεις δίκιο ,είναι γυναίκες που τραβάνε τι προσοχή όλου του αντρικού πληθυσμού ,πως να το κάνουμε , είναι μουναρες , μοντέλα στις χώρες τους , χορεύτριες γυμνάστριες , τι να λέμε τώρα ,Το μονο που χάνουνε λίγο στο φως τις ημερας είναι από πόντους .Ποιος από μας δεν θέλει να γαμάει μια stripper, είναι εύκολο όμως ?Όσο για  ότι τις θαυμάζουμε , πως να το κάνουμε , παρουσιάζουνε ωραίο show , πουλάνε πως να το κάνουμε ,και οι ευνοημένοι που μπορούνε και τις γαμάνε είναι τυχεροί ,ιδιοκτητες strip είναι αυτοί , μπράβοι ,οποιος δήποτε άλλος...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Φιλε δεν έχεις δίκιο ,είναι γυναίκες που τραβάνε τι προσοχή όλου του αντρικού πληθυσμού ,πως να το κάνουμε , είναι μουναρες , μοντέλα στις χώρες τους , χορεύτριες γυμνάστριες , τι να λέμε τώρα ,Το μονο που χάνουνε λίγο στο φως τις ημερας είναι από πόντους .Ποιος από μας δεν θέλει να γαμάει μια stripper, είναι εύκολο όμως ?Όσο για  ότι τις θαυμάζουμε , πως να το κάνουμε , παρουσιάζουνε ωραίο show , πουλάνε πως να το κάνουμε ,και οι ευνοημένοι που μπορούνε και τις γαμάνε είναι τυχεροί ,ιδιοκτητες strip είναι αυτοί , μπράβοι ,οποιος δήποτε άλλος...
Mια χαρα τα λεει ο υφυπουργος..
Εσενα φιλε σου εχει γινει καημος αυτο το πραμα..παω στοιχημα οτι αυτο ειναι το ονειρο της ζωης σου..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Καποιοι μπραβοι τις γαμανε.
Καποιοι αλλοι απλα τις πηγαινοφερνουν και τις πασαρουν σε φιλους τους.
Καποιες εχουνε καποιο κονε με καποιον για να εχει χαρτια και πιπες.
Το Καζακστανο γκομενακι που ειχα τσιμπησει και μαμουσα ενα μηνα απο το μαγαζι το πρωτο βραδυ με κοστος 60 ευρω(χορος και ποτα).
Εσκαγαν καμια φορα σπιτι της και 2 Γεωργιανοι με μια αλλη γκομενα.
Σκοτεινες ιστοριες και δεν το προχωρησα παραπανω απο ενα μηνα,
για να της σπασω τον τσαμπουκα την παρατησα στην Αμφιθεας το βραδυ σταματοντας το αυτοκινητο,αποτομο χειροφρενο και της ανοιγω την πορτα και της λεω''Εξω οπως εισαι τσουλαρα΄΄.
Μια βδομαδα μετα δε μου μιλαγε,την εψησα ομως να ερθει σπιτι οπου επεσε και το τελευταιο γαμησι αυτου του μηνα.

Tefktros

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε πίπα-κώλο με χαστούκια λέμε... Άκου λέει αντ τις γαμάνε. Θάχες 10-20 μουνιά στα χέρια σου και δεν θα τα τρύπεγες? Ωραίες απορίες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom