Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
γιαυτό ρε μαλάκες οι υπεύθυνοι δεν θέλουν ξύλο ? άκου να δεις να μην πληρώνουν αλλά να μου πεις πρώτη φορά γίνεται αυτό κάθε μέρα τα βλέπουμε παντού .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
έτσι το λένε , σπανίως φεύγει κοπέλα χωρίς μεροκάματο , έχει ένα 80 από την ώρα που βάζει τα τακούνια , κάνει δεν κάνει μάρκες , τώρα σε κάνα μεγάλο , Ras στιλ , ίσος αν δεν κάνει μάρκα , δεν παίρνει φράγκο , άντο είναι στη συμφωνία με τι κοπέλα ...
ρε φίλε..... 2 χρόνια με στριπτηζού λες να ξέρεις καλύτερα;

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
να πούμε επίσης ότι πλέον υπάρχουν πολλές καθημερινές και πολλά μαγαζά που δεν κάνουν ούτε 8 τούβλα συνολικό τζίρο........
και καθημερινή κανένα μαγαζί δεν έχει 40 γυναίκες , 20 με 25 παίζει...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Άκου τον γεροπερσόνα κάτι ξέρει .

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
φιλε μαζι σου, απλα λέμε πως και στο στριπ αν εχεις λεφτα και σου γυαλισει μια γαμας, βεβαια αλλου μπορεις να βρεισ καλυτερα, δε λέμε

άμα έχεις λεφτά...(λεφτά, όχι μαλακίες) όπου και να πας.....γαμάς!

συμφωνούμε...

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ασχετο αυτό....
για τζίρο μιλάμε όχι πόσες γυναίκες υπάρχουν.....
το τζίρο παίζει , μπορεί να σου έρθουν 3 με 4 λαγοί , και ξεμπέρδεψες , πληρώνεις και τις υπόλοιπες , το μεροκάματο εννοώ ..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
μπορώ να πω και εγώ είχα μια φίλη Ελληνίδα που δούλευε σε ένα στριπτιζάδικο της Μεταμόρφωσης και μιλάγαμε μωρέ και μου έλεγε πως υπήρχαν μέρες που δεν πληρωνότανε . Αυτό είναι αληθινή ιστορία όχι μπούρδες .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σου λέω και πάλι , ίσος τα ξέρεις εσύ καλύτερα , όμως με κάθε γυναικα γίνετε συμφωνία ...στη πληρωμή εννοώ....
παλλικαρε....
πολλές από τις γυναίκες συμφωνούνται με τον νταβατζή....
ρε θα μας κάνει να λέμε πράγματα που δεν πρέπει πρωινιάτικα.....

Κρατήστε αυτό που σας λέει ο Γιώργος; Εχεις λεφτά; Γαμάς. Οπου και να πας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
το τζίρο παίζει , μπορεί να σου έρθουν 3 με 4 λαγοί , και ξεμπέρδεψες , πληρώνεις και τις υπόλοιπες , το μεροκάματο εννοώ ..
επιμένεις....
Ξερεις εκτός από τις πουτάνες υπάρχουν και τα σερβιτόρια και οι μπαρ γούμεν και οι καθαρίστριες και ο πορτιέρης και οι τσεκαδόροι και ο ντι τζέι....
Ξεκόλλα... Κάθε μαγαζί ξεκινάει με 2 χιλιάρια έξοδα με το καλημέρα.
Μαλάκες μπάκουρες με ένα ποτό και 3 ώρες τραπεζωμένοι ΔΕΝ κάνουν ούτε για τα τσιγάρα.......

Επισκέπτης
Πέραν οτι η μπουζουκοθεραπεία...έληξε άδοξα σήμερα.....ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεεεεεεε......

Είναι δυνατόν ρε χόρχε κ περσόνα να μιλάτε με τα 20χρονα....κ να περιμένετε να σας κατανοήσουν ?????

Ο άλλος μιλάει για 7-8 χιλιάρικα...σε στριπ......κ αντε...να το παρω οτι μιλαμε για σαμπανια καθε 45'....κ ας παρουμε ως δεδομενο 400αρια....ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ???????

Τεσπα....είμαι νευριασμένος.....διαβάζω κ μαλακίες...κ το πρωί μπορεί να είμαι ban-αρισμένος....αν συνεχισω....

άμα έχεις λεφτά...(λεφτά, όχι μαλακίες) όπου και να πας.....γαμάς!

συμφωνούμε...

1 ποστ μεσα σε 8 σελίδες...που λέει τα πράγματα ως έχουν....

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Για να συνοψίσουμε το γαμήσι σε στριπ είναι στα extra και για κάποιους.Δεν είναι απο τις standard  υπηρεσίες τουλάχιστον για τους πελάτες! Τους απλούς συνηθισμένους πελάτες.χεχε

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
so what?

δεν είναι ζημιά αυτό?

καλά κάνουν τα παλληκάρια, στα παπάρια μου που τα χαλάνε, αλλά μην παρουσιάζουμε το θέμα ότι να σκάσεις 1000 στον πίθηκο και 500 στην ξεβράκωτη δεν είναι ζημιά...

Εγώ λέω, ότι με 1500 ευρώ, εάν σε ενδιαφέρει να γαμήσεις, κανονίζεις τουλάχιστον 2 μουνάρες για μία ολόκληρη μέρα να τις ξεσκίζεις όσο και όπως θέλεις....εάν βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου...γίνεται και με 3 μπορεί και 4.

Οπότε, εάν πας στα στριπ για να γαμήσεις (δεν πάνε όλοι γιαυτό το λόγο στα στριπ), τότε μαλακία είναι να δώσεις 1500 για κανένα 2ωρο και για αμφίβολες υπηρεσίες...

Δεν νομίζεις?

Μέτρησε το πόστ σου...

[size=12pt]+1000[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom