Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
δλδ τα -1500 στην τσέπη, δεν είναι ζημιά?

γεμίσαμε αλογοσκούφηδες μου φαίνεται....
παντως είναι μικροτερη ζημια απο το να κερνας σαμπανιες, και στο τελος είναι σίγουρο οτι δε θα σου κατσει

και πολύ μεγαλύτερη από πολλά άλλα τρελά γαμήσια που μπορείς να κανονίσεις με αυτά τα λεφτά....

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παντως είναι μικροτερη ζημια απο το να κερνας σαμπανιες, και στο τελος είναι σίγουρο οτι δε θα σου κατσει

και πολύ μεγαλύτερη από πολλά άλλα τρελά γαμήσια που μπορείς να κανονίσεις με αυτά τα λεφτά....
φιλε υπάρχουνε αρκετοί , που κάνουν λογαριασμό 7000 και 8000 ευρώ λογαριασμό , και παραπάνω , και αν λέω μαλακίες να βγει κάποιος να με διαψεύδει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
σιγά μην έχουνε ...

ρε μάγκα.
ΟΚ δεν γνωρίζεις πολλά και ρωτάς το καταλαβαίνω....
αλλά κόψε τις πολλές αναγωγές. Ζεις σε έναν υπέροχο κόσμο δικό σου που δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε υπάρχουνε αρκετοί , που κάνουν λογαριασμό 7000 και 8000 ευρώ λογαριασμό , και παραπάνω , και αν λέω μαλακίες να βγει κάποιος να με διαψεύδει...
ρε φίλε... μια σαμπάνια 600 ευρώ είναι για καμμιά ώρα......
τόσα χρόνια σε κωλάδικο έχω δει χιλιάρια αλλά αρκετούς με 7 8 τούβλα σε ποιόν χωρόχρονο πάλι είδες;

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε μάγκα.
ΟΚ δεν γνωρίζεις πολλά και ρωτάς το καταλαβαίνω....
αλλά κόψε τις πολλές αναγωγές. Ζεις σε έναν υπέροχο κόσμο δικό σου που δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.
εντάξει , ζω στη πραγματικότητα τι δίκια μου , όμως έχουνε δει πολλά και μένα τα ματια μου , και ακούσει αρκετά , δηλαδή κακό είναι που λύνουμε ορισμένες απορίες ?

Επισκέπτης
Νικο κατι παραπανω ξερει ο περσονας σε στριπ ειδικα  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εντάξει , ζω στη πραγματικότητα τι δίκια μου , όμως έχουνε δει πολλά και μένα τα ματια μου , και ακούσει αρκετά , δηλαδή κακό είναι που λύνουμε ορισμένες απορίες ?
αλλο να ακούς και άλλο να βλέπεις...
Αυτή τη διαφορά την καταλαβαίνεις;

Ακου 8 χιλιάρια πολλοί.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

so what?

δεν είναι ζημιά αυτό?

καλά κάνουν τα παλληκάρια, στα παπάρια μου που τα χαλάνε, αλλά μην παρουσιάζουμε το θέμα ότι να σκάσεις 1000 στον πίθηκο και 500 στην ξεβράκωτη δεν είναι ζημιά...

Εγώ λέω, ότι με 1500 ευρώ, εάν σε ενδιαφέρει να γαμήσεις, κανονίζεις τουλάχιστον 2 μουνάρες για μία ολόκληρη μέρα να τις ξεσκίζεις όσο και όπως θέλεις....εάν βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου...γίνεται και με 3 μπορεί και 4.

Οπότε, εάν πας στα στριπ για να γαμήσεις (δεν πάνε όλοι γιαυτό το λόγο στα στριπ), τότε μαλακία είναι να δώσεις 1500 για κανένα 2ωρο και για αμφίβολες υπηρεσίες...

Δεν νομίζεις?

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε φίλε... μια σαμπάνια 600 ευρώ είναι για καμμιά ώρα......
τόσα χρόνια σε κωλάδικο έχω δει χιλιάρια αλλά αρκετούς με 7 8 τούβλα σε ποιόν χωρόχρονο πάλι είδες;
τι είδα βρε φιλε μου , δεν είναι έτσι όπως τα λέω ? εσύ θα ξέρεις καλύτερα ,πως κρατιούνται τα μεγάλα strip show με 40 και 50 γυναίκες μέσα , από κάτι τέτοιους , με 7 και 8 τούβλα , και παραπάνω ίσος , δεν τα έχω μετρήσει ποτε μου..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
......... ότι να σκάσεις 1000 στον πίθηκο και 500 στην ξεβράκωτη δεν είναι ζημιά...

Εκτός και εάν πλέον η επίσημη γραμμή είναι, ότι τα στριπ γίνανε μπουρδέλα επίσημα και ενημερώνουμε τον κόσμο.

Τότε πάσο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
τι είδα βρε φιλε μου , δεν είναι έτσι όπως τα λέω ? εσύ θα ξέρεις καλύτερα ,πως κρατιούνται τα μεγάλα strip show με 40 και 50 γυναίκες μέσα , από κάτι τέτοιους , με 7 και 8 τούβλα , και παραπάνω ίσος , δεν τα έχω μετρήσει ποτε μου..
αφου δεν έχεις συζητήσει με υπεύθυνο καταστήματος άστο...
Σημείωση...
Στα μαγαζά με 40 κοπέλες, πολλές απο αυτες τις καθημερινές φεύγουν χωρίς μεροκάματο..........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εκτός και εάν πλέον η επίσημη γραμμή είναι, ότι τα στριπ γίνανε μπουρδέλα επίσημα και ενημερώνουμε τον κόσμο.

Τότε πάσο...
κοντά είναι κι αυτό ..... Απλά όσο πιο μπουρδέλο ένα κατάστημα τόσο γίνονται και συμβιβασμοί στην ποιόητα.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
να πούμε επίσης ότι πλέον υπάρχουν πολλές καθημερινές και πολλά μαγαζά που δεν κάνουν ούτε 8 τούβλα συνολικό τζίρο........

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
αφου δεν έχεις συζητήσει με υπεύθυνο καταστήματος άστο...
Σημείωση...
Στα μαγαζά με 40 κοπέλες, πολλές απο αυτες τις καθημερινές φεύγουν χωρίς μεροκάματο..........
έτσι το λένε , σπανίως φεύγει κοπέλα χωρίς μεροκάματο , έχει ένα 80 από την ώρα που βάζει τα τακούνια , κάνει δεν κάνει μάρκες , τώρα σε κάνα μεγάλο , Ras στιλ , ίσος αν δεν κάνει μάρκα , δεν παίρνει φράγκο , άντο είναι στη συμφωνία με τι κοπέλα ...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
so what?

δεν είναι ζημιά αυτό?

καλά κάνουν τα παλληκάρια, στα παπάρια μου που τα χαλάνε, αλλά μην παρουσιάζουμε το θέμα ότι να σκάσεις 1000 στον πίθηκο και 500 στην ξεβράκωτη δεν είναι ζημιά...

Εγώ λέω, ότι με 1500 ευρώ, εάν σε ενδιαφέρει να γαμήσεις, κανονίζεις τουλάχιστον 2 μουνάρες για μία ολόκληρη μέρα να τις ξεσκίζεις όσο και όπως θέλεις....εάν βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου...γίνεται και με 3 μπορεί και 4.

Οπότε, εάν πας στα στριπ για να γαμήσεις (δεν πάνε όλοι γιαυτό το λόγο στα στριπ), τότε μαλακία είναι να δώσεις 1500 για κανένα 2ωρο και για αμφίβολες υπηρεσίες...

Δεν νομίζεις?
φιλε μαζι σου, απλα λέμε πως και στο στριπ αν εχεις λεφτα και σου γυαλισει μια γαμας, βεβαια αλλου μπορεις να βρεισ καλυτερα, δε λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom