Νέα

Τις γαμάνε οι μπράβοι τις στριπτηζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 651
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν και πιστευω αν πεις σε καποια μια τιμή θα σου κατσει, ολα έχουν την τιμή τους, αρκει να μην είναι καμια ντίβα και η τιμή χαμηλή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αν και πιστευω αν πεις σε καποια μια τιμή θα σου κατσει, ολα έχουν την τιμή τους, αρκει να μην είναι καμια ντίβα και η τιμή χαμηλή
εγώ είπα να προσέχεις τα παρελκόμενα... Εχουν ακούσει πολλά τα μάτια μου....
Ειδικά για αγαπούληδες που κολλάνε με γκόμενες.........

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ είπα να προσέχεις τα παρελκόμενα... Εχουν ακούσει πολλά τα μάτια μου....
Ειδικά για αγαπούληδες που κολλάνε με γκόμενες.........
αν καταλαβα καλα εννοεις 2 παρελκόμενα, 1) να μην κολλησεις με τη γκομενα 2)μη σε κυνηγαει κανένας μπράβος

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
φιλε σύμφωνο απόλυτος , η πιο μουνάρα αν τις τα σκάσεις χοντρά , θα σου κάτσει , ξέρω περίπτωση , με κοπέλα από Ρασπούτιν , την ξέρουνε πολλοί απλά δεν ξέρω αν κάνει να πω το όνομα τις , και αντόν που την γαμούσε...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε σύμφωνο απόλυτος , η πιο μουνάρα αν τις τα σκάσεις χοντρά , θα σου κάτσει , ξέρω περίπτωση , με κοπέλα από Ρασπούτιν , την ξέρουνε πολλοί απλά δεν ξέρω αν κάνει να πω το όνομα τις , και αντόν που την γαμούσε...
έτσι είναι, όλα έχουν την τιμή τους, το θέμα είναι αν αξιζει value for money

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αν σκάσει ο μπράβος και χαλάς την δουλειά του που είναι η στριπτιζού τότε να πάρεις καράβι να φύγεις θα σε βρει όπου και να κρυφτείς .

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για αυτό πας στον μπραβο του σκας πχ 1000 Ευρώ και καμια πεντακοσαρα στην στριπτιτζού, τη γαμας και ουτε γατα όύτε ζημια

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν σκάσει ο μπράβος και χαλάς την δουλειά του που είναι η στριπτιζού τότε να πάρεις καράβι να φύγεις θα σε βρει όπου και να κρυφτείς .
φιλε λέω για μπράβους , προστασία στα μαγαζιά , όχι για νταβατζιδες..αντί κλάνουν ένα αρχίδι...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και ο μπραβος αμα του σκασεις κανενα χιλιαρικακι δε θα σου τη πασαρει τη γκομενα για ένα βραδυ, τι νομιζεις την εχει?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
και εγώ για μπράβους λέω είχα έναν φίλο που ήταν μπράβος σε στριπτιζάδικο και έκανε μαλακίες και μια ημέρα τον πυροβολείσανε στο πόδι για προειδοποίηση η άλλη ξέρεις ποια θα είναι κατευθείαν στα θυμαράκια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
φιλε λέω για μπράβους , προστασία στα μαγαζιά , όχι για νταβατζιδες..αντί κλάνουν ένα αρχίδι...
αυτά τα 3 επαγγέλματα που προανέφερες νομίζεις πως δεν έχουν σχέση αναμεταξύ τους;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aμα παρεις 2-3 πριβε με την ιδια αμα γουσταρει θα σου κατσει........

Το εχει κανει φιλος μου.

OP
OP
N

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και ο μπραβος αμα του σκασεις κανενα χιλιαρικακι δε θα σου τη πασαρει τη γκομενα για ένα βραδυ, τι νομιζεις την εχει?
δεν νομίζω να είναι τόσο ευνοημένος , που να πάρει 1000 ευρώ να σου πασάρει μια γκόμενα , άυτα τα κάνουν άλλοι , meter κτλ...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
αυτά τα 3 επαγγέλματα που προανέφερες νομίζεις πως δεν έχουν σχέση αναμεταξύ τους;
και εγώ αυτό ήθελα να πω αλλά να ξέρεις όλα αυτά στο κύκλωμα είναι το ένα έχει αλυσίδα το άλλο .

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν νομίζω να είναι τόσο ευνοημένος , που να πάρει 1000 ευρώ να σου πασάρει μια γκόμενα , άυτα τα κάνουν άλλοι , meter κτλ...
λεω οτι πληρώνεις τη γκομενα, πληρώνεις και τον μπραβο και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom