1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
αμα όμως θες να γαμήσεις στριπτηζού (και τη γαμήσεις) κράτα λίγο ανήσυχο το κεφάλι σου.κάλα εγώ προτιμώ να πληρώνω και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο
αμα όμως θες να γαμήσεις στριπτηζού (και τη γαμήσεις) κράτα λίγο ανήσυχο το κεφάλι σου.κάλα εγώ προτιμώ να πληρώνω και να έχω το κεφαλι μου ήσυχο
όλο koyiz είσαι , δώσε μια εξήγηση , κουβέντα κάνουμε ...αμα όμως θες να γαμήσεις στριπτηζού (και τη γαμήσεις) κράτα λίγο ανήσυχο το κεφάλι σου.
εγώ είπα να προσέχεις τα παρελκόμενα... Εχουν ακούσει πολλά τα μάτια μου....αν και πιστευω αν πεις σε καποια μια τιμή θα σου κατσει, ολα έχουν την τιμή τους, αρκει να μην είναι καμια ντίβα και η τιμή χαμηλή
όλα μπεμπελάκ τα θέλετε ρε πούστη μου.....όλο koyiz είσαι , δώσε μια εξήγηση , κουβέντα κάνουμε ...
αν καταλαβα καλα εννοεις 2 παρελκόμενα, 1) να μην κολλησεις με τη γκομενα 2)μη σε κυνηγαει κανένας μπράβοςεγώ είπα να προσέχεις τα παρελκόμενα... Εχουν ακούσει πολλά τα μάτια μου....
Ειδικά για αγαπούληδες που κολλάνε με γκόμενες.........
φιλε σύμφωνο απόλυτος , η πιο μουνάρα αν τις τα σκάσεις χοντρά , θα σου κάτσει , ξέρω περίπτωση , με κοπέλα από Ρασπούτιν , την ξέρουνε πολλοί απλά δεν ξέρω αν κάνει να πω το όνομα τις , και αντόν που την γαμούσε...αν και πιστευω αν πεις σε καποια μια τιμή θα σου κατσει, ολα έχουν την τιμή τους, αρκει να μην είναι καμια ντίβα και η τιμή χαμηλή
έτσι είναι, όλα έχουν την τιμή τους, το θέμα είναι αν αξιζει value for moneyφιλε σύμφωνο απόλυτος , η πιο μουνάρα αν τις τα σκάσεις χοντρά , θα σου κάτσει , ξέρω περίπτωση , με κοπέλα από Ρασπούτιν , την ξέρουνε πολλοί απλά δεν ξέρω αν κάνει να πω το όνομα τις , και αντόν που την γαμούσε...
επικίνδυνο άντο , έχω ακούσει ιστορίες , μια που γυρνάμε στα strip)μη σε κυνηγαει κανένας μπράβος
φιλε λέω για μπράβους , προστασία στα μαγαζιά , όχι για νταβατζιδες..αντί κλάνουν ένα αρχίδι...Αν σκάσει ο μπράβος και χαλάς την δουλειά του που είναι η στριπτιζού τότε να πάρεις καράβι να φύγεις θα σε βρει όπου και να κρυφτείς .
αυτοί (λάθος μου)
αυτά τα 3 επαγγέλματα που προανέφερες νομίζεις πως δεν έχουν σχέση αναμεταξύ τους;φιλε λέω για μπράβους , προστασία στα μαγαζιά , όχι για νταβατζιδες..αντί κλάνουν ένα αρχίδι...
δεν νομίζω να είναι τόσο ευνοημένος , που να πάρει 1000 ευρώ να σου πασάρει μια γκόμενα , άυτα τα κάνουν άλλοι , meter κτλ...και ο μπραβος αμα του σκασεις κανενα χιλιαρικακι δε θα σου τη πασαρει τη γκομενα για ένα βραδυ, τι νομιζεις την εχει?
και εγώ αυτό ήθελα να πω αλλά να ξέρεις όλα αυτά στο κύκλωμα είναι το ένα έχει αλυσίδα το άλλο .αυτά τα 3 επαγγέλματα που προανέφερες νομίζεις πως δεν έχουν σχέση αναμεταξύ τους;
λεω οτι πληρώνεις τη γκομενα, πληρώνεις και τον μπραβο και εχεις το κεφαλι σου ήσυχο,δεν νομίζω να είναι τόσο ευνοημένος , που να πάρει 1000 ευρώ να σου πασάρει μια γκόμενα , άυτα τα κάνουν άλλοι , meter κτλ...