Για να κάνεις κάτι σε tinder θέλει να κάνεις like σε όλες και ότι κάτσει , μετά κάνεις ξεσκαρτάτισμα . ίδιας λογικής είναι και το bumble αλλα με τη βασική διαφορά ότι δε σε αφήνει να μιλήσεις εσύ πρώτος , πρέπει η γυναίκα να "κάνει τη πρώτη κίνηση " .
Αυτό είναι το πιο σωστό comment. Είναι numbers game το Tinder για τους άντρες. Ειδικά σε πόλεις όπως η Αθήνα που οι Ελληνίδες σου πρήζουν τον πούτσο απλά για να κάνεις match μαζί τους (δεν μιλάμε ούτε καν να κανονίσεις να βγεις!).
Εγώ έρχομαι κάθε Αύγουστο από εξωτερικό στην Αθήνα και πάντα καταφέρνω να χτυπάω τουρίστριες, και καμιά φορά και καμιά ελληνίδα. Αλλά γενικά κυρίως ξένες. Ειδικά άμα επικεντρωθείς κοντά στο Κέντρο, πετυχάινεις αστέρια. Gold συνδομή δυστηχώς βοηθαέι πολύ πάντως, κακά τα ψέματα...
Προχτές το βράδυ, έκανα match με 24χρονο απο το Μαυροβούνιο που δουλεύει σε σκάφος που έχει αράξει για μερικές μέρες στην Μαρίνα Ζέας (Πειραιά) και την Δευτέρα φεύγει. Κάναμε match 9:00 το βράδυ και 10:30 πίναμε μπύρες Πασαλιμάνι. 12:30 μου ρουφαγε την ψυχη στον Πρίαμο στο Μοσχάτο
San Francisco που ήμουν τον Ιούλιο για 2 βδομάδες για δουλειά, είχα άπειρα match σε σημείο που δεν ασχολιόμουν να στείλω σε όλες. Απλά προσπάθησα να ασχοληθώ με αυτές που μου άρεσαν περισσότερο, που κατέληξαν να είναι 2 Αμερικανο-ασιατάκια που μου ρούφαγαν το μεδούλι εναλλάξ για 2 βδομάδες!
Σε γενικές γραμμές, και όπως είπε κάποιος πιο πάνω, είναι κερδοσκοπική εφαρμογή, όπως σχεδόν όλες οι αντίστοιχες όμως. Είναι περισσότερο θέμα περιοχής το τι εμπειρία έχεις με το Tinder. Υπό προυποθέσεις (χρόνος, τοποθεσία), και εάν το παίξεις σωστά, μπορείς να συναντάς ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες, και ας μην της πηδάς όλες. Συμβουλή μου και εμένα, όπως και του προλαλήσαντα, swipe right σε όλες (ειδικά άμα έχεις Tinder gold) και ξεσκαρτάρεις μετά. Αλλιώς θα χάσεις πάρα πολύ χρόνο.
Και δύο photos από το χτεσινό "Γιουγκοσλαβάκι" ;)