Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 468K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.625
Πόντοι
3.656
προσωπικα νομιζω ειναι για πεταμα .... δεν παιζει να υπαρχει νορμαλ γυναικα που να χρησιμοποιει tinder .... η κακασχημη με ψυχολογικα θα ειναι η θα θελει να τσιμπησει followers για ινστα

Αυτά τα ξέρουν όλοι

Αλλά...όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν ε΄χουν επαφή με γυναίκες...στη δουλειά τους,στην καθημερινότητά τους...ή όσες ξέρουν είναι πιασμένες...ή δεν τους βλέπουν ερωτικά...και με δεδομένο ότι φλερτ σε άγνωστες δεν παίζει σε τούτο τον τόπο....γι'αυτό τελικά καταλήγουν όλοι στα σόσιαλ...μήπως και

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
173
Πόντοι
0
Αυτά τα ξέρουν όλοι

Αλλά...όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν ε΄χουν επαφή με γυναίκες...στη δουλειά τους,στην καθημερινότητά τους...ή όσες ξέρουν είναι πιασμένες...ή δεν τους βλέπουν ερωτικά...και με δεδομένο ότι φλερτ σε άγνωστες δεν παίζει σε τούτο τον τόπο....γι'αυτό τελικά καταλήγουν όλοι στα σόσιαλ...μήπως και
Ορισμένοι έχουν επαφές με γυναίκες στο περίγυρό τους και ενώ ξέρουν ότι είναι ελεύθερες δεν τους μιλούν γιατί φοβούνται το ενδεχόμενο της απόρριψης. Από το να φάνε άκυρο και να σβήσουν οριστικά οι ελπίδες τους, προτιμούν να το έχουν στο μυαλό τους σαν ανεκπλήρωτο όνειρο. Προτιμούν την άγνοια... Συμπεριφορά που έχει να κάνει με ανασφάλειες και χρήζει άμεσης βοήθειας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.625
Πόντοι
3.656
Ορισμένοι έχουν επαφές με γυναίκες στο περίγυρό τους και ενώ ξέρουν ότι είναι ελεύθερες δεν τους μιλούν γιατί φοβούνται το ενδεχόμενο της απόρριψης. Από το να φάνε άκυρο και να σβήσουν οριστικά οι ελπίδες τους, προτιμούν να το έχουν στο μυαλό τους σαν ανεκπλήρωτο όνειρο. Προτιμούν την άγνοια... Συμπεριφορά που έχει να κάνει με ανασφάλειες και χρήζει άμεσης βοήθειας.

Πιο σπάνιο αυτό.Το πιθανότερο να μην τους βλέπουν ερωτικά αυτές ή να είναι τελείως μπάζα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.734
Πόντοι
2.606
Απάτη φαίνεται τελικά, θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο, έχω κάνει παρά πολλά λάικ και super λάικ, έχω στείλει και μερικά μηνύματα αλλά τίποτα, ούτε ένα match μέχρι στιγμής. Υπάρχει περίπτωση να εχει θέμα ο λογαριασμός μου και μην φαίνονται στις κοπέλες τα λάικ που πατάω;
Ψέμα παντού τύπε :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom