Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
προσωπικα νομιζω ειναι για πεταμα .... δεν παιζει να υπαρχει νορμαλ γυναικα που να χρησιμοποιει tinder .... η κακασχημη με ψυχολογικα θα ειναι η θα θελει να τσιμπησει followers για ινστα

Αυτά τα ξέρουν όλοι

Αλλά...όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν ε΄χουν επαφή με γυναίκες...στη δουλειά τους,στην καθημερινότητά τους...ή όσες ξέρουν είναι πιασμένες...ή δεν τους βλέπουν ερωτικά...και με δεδομένο ότι φλερτ σε άγνωστες δεν παίζει σε τούτο τον τόπο....γι'αυτό τελικά καταλήγουν όλοι στα σόσιαλ...μήπως και

Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
208
Πόντοι
0
Αυτά τα ξέρουν όλοι

Αλλά...όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι που δεν ε΄χουν επαφή με γυναίκες...στη δουλειά τους,στην καθημερινότητά τους...ή όσες ξέρουν είναι πιασμένες...ή δεν τους βλέπουν ερωτικά...και με δεδομένο ότι φλερτ σε άγνωστες δεν παίζει σε τούτο τον τόπο....γι'αυτό τελικά καταλήγουν όλοι στα σόσιαλ...μήπως και
Ορισμένοι έχουν επαφές με γυναίκες στο περίγυρό τους και ενώ ξέρουν ότι είναι ελεύθερες δεν τους μιλούν γιατί φοβούνται το ενδεχόμενο της απόρριψης. Από το να φάνε άκυρο και να σβήσουν οριστικά οι ελπίδες τους, προτιμούν να το έχουν στο μυαλό τους σαν ανεκπλήρωτο όνειρο. Προτιμούν την άγνοια... Συμπεριφορά που έχει να κάνει με ανασφάλειες και χρήζει άμεσης βοήθειας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Ορισμένοι έχουν επαφές με γυναίκες στο περίγυρό τους και ενώ ξέρουν ότι είναι ελεύθερες δεν τους μιλούν γιατί φοβούνται το ενδεχόμενο της απόρριψης. Από το να φάνε άκυρο και να σβήσουν οριστικά οι ελπίδες τους, προτιμούν να το έχουν στο μυαλό τους σαν ανεκπλήρωτο όνειρο. Προτιμούν την άγνοια... Συμπεριφορά που έχει να κάνει με ανασφάλειες και χρήζει άμεσης βοήθειας.

Πιο σπάνιο αυτό.Το πιθανότερο να μην τους βλέπουν ερωτικά αυτές ή να είναι τελείως μπάζα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Απάτη φαίνεται τελικά, θεωρώ τον εαυτό μου εμφανίσιμο, έχω κάνει παρά πολλά λάικ και super λάικ, έχω στείλει και μερικά μηνύματα αλλά τίποτα, ούτε ένα match μέχρι στιγμής. Υπάρχει περίπτωση να εχει θέμα ο λογαριασμός μου και μην φαίνονται στις κοπέλες τα λάικ που πατάω;
Ψέμα παντού τύπε :confused:

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
459
Πόντοι
301
Έχει γαμησει καποιος εύκολα από εκεί? Ένα μήνα και τίποτα εγω

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
27
Like
2.453
Πόντοι
1.196
Έχει γαμησει καποιος εύκολα από εκεί? Ένα μήνα και τίποτα εγω
Σχετικό είναι το εύκολα. Εύκολα in the sense, ματσάρουμε, chat 1-2-3 μέρες, κανονίζουμε για ποτό/φαγητό κλπ. και το ραντεβού πάει καλά ναι. Εύκολα με την έννοια "γεια σου, πες μου μένεις και έρχομαι σε μισή ώρα" όχι.

Τελευταία τροποποίηση:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
καλημερα αλανια! εχει παιξει κανεις μπαλα με τιντερ στην Ουγκαρια? Ετοιμαζομαι συντομα για Βουδαπεστη, εβαλα gold για passport mode και γινεται της πουτανας στις μουναρες

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
καλημερα αλανια! εχει παιξει κανεις μπαλα με τιντερ στην Ουγκαρια? Ετοιμαζομαι συντομα για Βουδαπεστη, εβαλα gold για passport mode και γινεται της πουτανας στις μουναρες
αν φερθείς έξυπνα τρως καλά, αλλά πρόσεχε γιατί είναι υποψιασμένες με τους "περαστικούς" τουρίστες .. Πρέπει να βρεις ένα ποίημα ότι πας τακτικά και να δείξεις ότι είσαι μέρος της πόλης (αναφέροντας στέκια, γειτονιές για παράδειγμα, κλπ)

από το 2018 σε 4 ταξίδια έχω περάσει σούπερ σε κάθε ταξίδι (ποτέ δεν έφυγα άσφαιρος) κ ακόμη κ αν δεν έφαγα επι τόπου (απλή γνωριμία σε φαγητό ή καφέ), ήρθαν μετά από μόνες τους Ελλάδα κ περάσαμε τέλεια. Συνήθως έμενα 3 βράδυα κ κανονίζονταν 3-4 ραντεβού με σειρά "πιθανοτήτων"για κάρφωμα.. Δεν υπάρχει Ουγγαρέζα που να μην γαμιέται σαν σκυλί του πολέμου... Το γουστάρουν περισσότερο από πολλές άλλες "διαφημιζόμενες" φυλές.

Θεωρώ όμως ότι στην συγκεκριμένη χώρα έχει περισσότερη πέραση πλέον το Bumble. Πιο ωραία τυπάκια βρίσκεις εκεί μέσα. Και πιο χαμηλό Μ.Ο. ηλικίας πλέον. Οι γυναίκες δείχνουν να απολαμβάνουν το γεγονός όιτι έχουν αυτές το δικαίωμα να κάνουν το πρώτο βήμα (στέλνοντας ως γνωστόν το πρώτο μνμ αυτές και όχι εμείς).

Πλέον το tinder στην Ουγγαρία (όιπως κ σχεδόν παντού) είναι για milfάρες 50+

Το θεωρώ πλέον ξεπερασμένο. Και λογικό να είναι στα κάτω του μετά από τόσα χρόνια, θα επέλθει και ο κορεσμός.

Βασικά μετά από μια 10ετία ως χρήστης (από το 2015) θεωρώ ότι το Tinder (γενικώς) έχει κάνει τον κύκλο του. Θα επανέλθω σύντομα με πιο συγκεκριμένη τοποθέτηση. Τώρα που το γράφω είμαι σε .. αποστολή στο εξωτερικό και πλέον είναι μετρημένα "τα κουκιά" από το tinder εννοώ.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom