δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω με αυτό που θα σου πω, αλλά έχω ένα μούφα 2ο προφίλ στο tinder, στο καρτοκινητο που έχω για τις βίζιτες, το οποίο προφίλ το ανοίγω 2-3 φορές το χρόνο. Ίδια ηλικία δική μου, ίδιες ηλικίες έβαζα στην αναζήτηση, ανάλογες σπουδές κλπ κλπ, ίδια χόμπι, ίδια looking for με το κανονικό μου προφίλ. Φωτό μόνο μουφα τοπία κ φύση γενικότερα (βεβαια στην αρχή εβαλα 2 κανονικές φωτό, για να ενεργοποιηθεί αλλά τις έσβησα μετά)
Το είχα κάνει πριν 2-3 χρόνια που είχα φάει κόλλημα με μια μιλφαρα από Β.Ελλάδα, που μου το έπαιζε ότι ήταν σε σχέση, ενώ την είχα δει στο κανονικό μου προφίλ ότι ήταν ενεργή στο tinder με πολλές φωτό κλπ (προφανώς με μπλόκαρε από τον αριθμό να μην την ξαναπετύχω). Το είχα ξαναφέρει το σκηνικό εδώ μέσα και το χουνέρι που τις είχα κάνει.
Η ουσία είναι ότι εδώ κ 15 μέρες, σε ταξίδι στο εξωτερικό, μου ήρθε προσφορά στο μούφα προφίλ, για ένα μήνα golden στην μισή τιμή κ το ενεργοποίησα ο μαλακάς κατα λάθος.
Αποτέλεσμα: σε 2 διαφοερτικές χώρες (Σερβία κ Ρουμανία που πήγα) μέσα σε 7 ημέρες, τα δυο προφίλ έβγαζαν τελείως διαφορετικά γκομενάκια, σε ποσοστό 80%. Σαν να ήμουν σε διαφορετικές πόλεις, το ένα προφίλ με το άλλο.... Κάποιες έβγαιναν και στα 2 προφίλ, αλλά σε ποσοστό όχι πάνω. από 20-25%. Το υπόλοιπο ποσοστό ήταν διαφορετικά άτομα...
Δεν έχω δώσει ακόμη κάποια εξήγηση, ούτε μπορώ να καταλάβω πως σκατά δουλεύει ο αλγόριθμος τους.
Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει κ σε Tinder & σε Bumble, όταν βάζεις την υπηρεσία passport (δηλαδή ενώ είσαι Αθήνα, βάζεις για παράδειγμα προορισμό Βουκουρέστι), σου βγάζει μπόλικα προφίλ και κάποια στιγμή αν το αφήσεις 2-3 ημέρες, τα προφίλ θα τελειώσουν/εξαντληθούν.
Με το που θα πας όμως στην πόλη που έχεις βάλει ως προορισμό (στο παράδειγμα μας το Βουκουρέστι), θα σου βγάλει άπειρα ακόμη (περισσότερα) προφίλ... Μάλλον καταλαβαίνει ότι είσαι εκεί από το στίγμα του κινητού σου και ξεκλειδώνει μπόλικα τοπικά προφίλ ακόμη.. (το θεωρώ απίθανο μέσα σε 2-3μέρες να έχουν γίνει 100+ νέα προφίλ στο Tinder με βάση το Βουκουρέστι, για να μείνω στο παράδειγμα).
Αυτό με το passport, το έχω προσέξει επανειλλημένα τα τελευταία 2 με 3 χρόνια (το ενεργοποιώ πάντα 2-3 μέρες πριν από ταξίδι, ώστα αν τσιμπήσει καμία να είναι έτοιμη η γνωριμία από κοντά με το που θα φτάσω εκεί κ να γίνει το κονε από κοντά (δεν τους λεω ποτέ ότι δεν είμαι στην πόλη τους)