το εχω κανει πολλες φορες και βλεπω κανονικα τα μηνυματα μουΕχεις φαει shadow ban αδερφε επειδη εκανες καποια μαλακια. Κανε log out και log in ξανα και θα δεις οτι τα μηνυματα που εστειλες εξαφανιστηκαν, για τσεκαρε κ πες μας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tinder αξίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 501K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 714
- Πόντοι
- 96
Δηλαδη λειτουργουν ολα κανονικα? Σου ερχονται μηνυματα απο γκομενες?το εχω κανει πολλες φορες και βλεπω κανονικα τα μηνυματα μου
Ρωταω επειδη το εχω παθει κ εγω κ στην περιτπωση μου ηταν το λεγομενο shadow ban οπου κανεις swipe επ απειρον και δεν παιρνεις ποτε ματς κ εμφανιζονται οι ιδιες κ οι ιδιες.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.260
- Πόντοι
- 3.846
Συνήθως αυτό σημαίνει μπάζο που πιστεύει ότι θα σε κερδίσει με το χαρακτήρα της.Αφήνω αυτό εδώ για να καταλάβατε το πόσο άθλιες είναι οι Ελλ(ε)ηνιδες…
Εν τω μεταξύ η ίδια θα νομίζει ότι έγραψε κάνα κείμενο για Νόμπελ..
Σε μια εφαρμογή που στήθηκε για άμεσο πήδουλο, το έχουν κάνει γραφείο αποκατάστασης και κέντρο ψυχοθεραπεία, ή ψυχολογικής υποστήριξης, κλπ, κλπ.
Ουστττ
ΥΣ: είχα μαζέψει διάφορα τέτοια προφίλ από κάθε είδους ναυάγιο στο tinder, για να δείξω το μέγεθος της ηλιθιότητας κ βλακείας, αλλά βαρέθηκα να τα ποστάρω .. το σημερινό όμως με ξεπερνάει.
ΥΣ. ξαναλέω από εκεί μέσα έχω σπρώξει άπειρα τεμάχια (80% αλλοδαπές)
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.378
- Πόντοι
- 206
Χωρίς πληρωμή είναι χαμένος χρόνος.τους τελευταιους 2 μηνες παντος το τιντερ εχει κρασαρει. χωρις συνδρομη σε αφηνει να κανεις απεριοριστα λαικ και συνεχεια σου πεταει τις ιδιες και τις ιδιες. χρησιμοποιω τη πλατφορμα περιστασιακα τα τελευταια δυο χρονια και εχω γαμησει 3 τουριστριες μονο το καλοκαιρι σε νησια. τωρα πιστευω αν δεν πληρωσεις απλα δε λειτουργει οτι κ να κανεις
Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσεις τίποτα της προκοπής, εκτός αν είσαι κωλοφαρδος και έχεις πολύ χρόνο για χάσιμο.
Στο εξωτερικό όσοι παίζουμε μπάλα με αυτό, ρίχνουμε συνδρομή την περίοδο που είμαστε στο ψάξιμο και στάνταρ κάτι θα κάτσει.
οχι δε μου ερχονται μυνηνατα και ματς απο τοτε που συμβαινει αυτο. αλλα μπορω να δω κανονικα τα παλια μυηηναταΔηλαδη λειτουργουν ολα κανονικα? Σου ερχονται μηνυματα απο γκομενες?
Ρωταω επειδη το εχω παθει κ εγω κ στην περιτπωση μου ηταν το λεγομενο shadow ban οπου κανεις swipe επ απειρον και δεν παιρνεις ποτε ματς κ εμφανιζονται οι ιδιες κ οι ιδιες.
το κακο με αυτες ειναι πως περνιούνται για σημαντικες και πως εχουν επιρροή, επειδή νομίζουν πως τις ακούνε περισσότεροι απ οτι τις ακούνε στ αλήθεια.Η συγκεκριμένη ήταν και είναι διαμάντι χαρακτήρας , αλλά όλα είναι υποκειμενικά . Εγώ έγραψα την εμπειρία μου δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ την ίδια αλλά από τις διαφορές μας βγαίνει ένα αποτέλεσμα . Πριν χρόνια είχα ασχοληθεί με επιτυχία εκεί, είχε πάνω από τον μέσω όρο κουλτούρας και μόρφωσης άτομα και το σημαντικότερο είχε και πολλές από όμορφες ως πολύ όμορφες. Φέτος που μπήκα γνώρισα μια πολύ καλή σε όλα αλλά μόνο μία , παλαιότερα θα είχα γνωρίσει καλά πάνω από πέντε στο ίδιο διάστημα.
"ραδιοφωνικη παραγωγός" δουλεύει στο ραδιόφωνο δηλαδή. Τους πεταξαν 2 λεξεις για να νιωσουν σημαντικοι
erostios
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2024
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Μην κολλάς στο επάγγελμα έχει απο όλους τους χώρους κοπέλες .το κακο με αυτες ειναι πως περνιούνται για σημαντικες και πως εχουν επιρροή, επειδή νομίζουν πως τις ακούνε περισσότεροι απ οτι τις ακούνε στ αλήθεια.
"ραδιοφωνικη παραγωγός" δουλεύει στο ραδιόφωνο δηλαδή. Τους πεταξαν 2 λεξεις για να νιωσουν σημαντικοι
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.738
- Πόντοι
- 2.306
Εδώ η εμπειρία του Chad στο τίντερ.Θεωρητικά οι τύποι ξεπουτσιάζονται.
Οι γυναίκες εκεί έχουν μια τεράστια ουρά από άντρες που περιμένουν να τις μιλήσουν και έτσι είναι πολύ επιλεκτικές και αρα δύσκολο για κάποιον που είναι μέτριος εμφανισιακά.
Παίζει παιχνίδι αλλά κυριώς με όχι τόσο ωραίες και γεματούλες.
Παίζει παιχνίδι αλλά κυριώς με όχι τόσο ωραίες και γεματούλες.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.260
- Πόντοι
- 3.846
Το πρόβλημα με όλα τα dating apps είναι η διαφορά στον τρόπο χρήσης άντρα - γυναίκας.
Αν εξαιρέσουμε άντρες και γυναίκες που ανήκουν στο 10% των top εμφανίσιμων ατόμων, άρα είναι πολύ επιλεκτικά και στην ουσία δεν έχουν και μεγάλη ανάγκη τα dating apps έχουμε το παρακάτω πρόβλημα:
- Οι άντρες κάνουμε προφιλ σε όλα τα apps και χτυπάμε τα like στη σειρά με την ελπίδα ότι κάποια θα κάτσει. Έτσι μια γυναίκα εύκολα μαζεύει 1000 Like σε 1 μέρα.
- Οι γυναίκες βλέποντας τα πολλά like αρχίζουν και διώχνουν κόσμο λέγοντας "καλός μωρέ, αλλά σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος καλύτερος στους 1000 που μου έχουν στείλει".
Με αυτό τον τρόπο:
Μπορεί να ταιριάζεις πολύ με μια γυναίκα αλλά να μη δει ποτέ το προφιλ σου, άρα ή σαβουρογάμης θα γίνεις ή θα ελπίζεις στην περίπτωση να πετύχεις νέα χρήστη που θα δει το προφίλ σου σίγουρα.
Η γυναίκα δέχεται τόσες πολλές προτάσεις που πάει συνήθως με το πιο "εμπορικό" προφίλ και είτε τρώει απόρριψη ,είτε ανακαλύπτει ότι την εξαπάτησαν.
Με λίγα λόγια, γάμα τα με κεφαλαία γράμματα.
Αν εξαιρέσουμε άντρες και γυναίκες που ανήκουν στο 10% των top εμφανίσιμων ατόμων, άρα είναι πολύ επιλεκτικά και στην ουσία δεν έχουν και μεγάλη ανάγκη τα dating apps έχουμε το παρακάτω πρόβλημα:
- Οι άντρες κάνουμε προφιλ σε όλα τα apps και χτυπάμε τα like στη σειρά με την ελπίδα ότι κάποια θα κάτσει. Έτσι μια γυναίκα εύκολα μαζεύει 1000 Like σε 1 μέρα.
- Οι γυναίκες βλέποντας τα πολλά like αρχίζουν και διώχνουν κόσμο λέγοντας "καλός μωρέ, αλλά σίγουρα θα υπάρχει και κάποιος καλύτερος στους 1000 που μου έχουν στείλει".
Με αυτό τον τρόπο:
Μπορεί να ταιριάζεις πολύ με μια γυναίκα αλλά να μη δει ποτέ το προφιλ σου, άρα ή σαβουρογάμης θα γίνεις ή θα ελπίζεις στην περίπτωση να πετύχεις νέα χρήστη που θα δει το προφίλ σου σίγουρα.
Η γυναίκα δέχεται τόσες πολλές προτάσεις που πάει συνήθως με το πιο "εμπορικό" προφίλ και είτε τρώει απόρριψη ,είτε ανακαλύπτει ότι την εξαπάτησαν.
Με λίγα λόγια, γάμα τα με κεφαλαία γράμματα.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 20.132
- Πόντοι
- 6.056
Αν εξαιρέσουμε άντρες και γυναίκες που ανήκουν στο 10% των top εμφανίσιμων ατόμων, άρα είναι πολύ επιλεκτικά και στην ουσία δεν έχουν και μεγάλη ανάγκη τα dating apps έχουμε το παρακάτω πρόβλημα
Το πρόβλημα είναι ότι επιλεκτικές είναι πλέον όλες...και όχι μόνο οι εμφανίσιμες
eleninails
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2025
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Εγώ πάντως που είμαι στο Πειραιά βρίσκω άτομα από τιντερ
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.117
- Πόντοι
- 1.056
Σίγουρα βρίσκεις αλλά έχεις ματσάρει; Κάνεις παιχνίδι από εκεί;Εγώ πάντως που είμαι στο Πειραιά βρίσκω άτομα από τιντερ
eleninails
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2025
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Για μας το σεξ είναι πιο εύκολο από τους άντρες σε ένα λεπτό βρίσκω, ναι έχω κάνει παιχνίδι από την εφαρμογήΣίγουρα βρίσκεις αλλά έχεις ματσάρει; Κάνεις παιχνίδι από εκεί;
ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 6.117
- Πόντοι
- 1.056
Έμεινες ικανοποιημένη ήταν αυτό που περίμενες;Για μας το σεξ είναι πιο εύκολο από τους άντρες σε ένα λεπτό βρίσκω, ναι έχω κάνει παιχνίδι από την εφαρμογή
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.260
- Πόντοι
- 3.846
@eleninails δε θέλω να στο παίξω έξυπνος, αλλά για μια γυναίκα το σεξ είναι πιο εύκολο είτε με είτε χωρίς dating app. Και δεν έχει σχέση με τον Πειραιά. Ίσως σε μια μικρή πόλη να είχες λιγότερες επιλογές αλλά δεν υπάρχει σημείο στον πλανήτη που οι άντρες στον tinder να μην είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες.
Angelos1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και εγώ από Πειραιά είμαι αν θες να γνωριστούμε για κανένα καφεδάκι θα χαρώΕγώ πάντως που είμαι στο Πειραιά βρίσκω άτομα από τιντερ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις