Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
109
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε ραδιοφωνικη παραγωγος ειναι απο τα χειροτερα σκουπιδια στον χαρακτηρα. Για ποιο επιπεδο λες
Η συγκεκριμένη ήταν και είναι διαμάντι χαρακτήρας , αλλά όλα είναι υποκειμενικά . Εγώ έγραψα την εμπειρία μου δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ την ίδια αλλά από τις διαφορές μας βγαίνει ένα αποτέλεσμα . Πριν χρόνια είχα ασχοληθεί με επιτυχία εκεί, είχε πάνω από τον μέσω όρο κουλτούρας και μόρφωσης άτομα και το σημαντικότερο είχε και πολλές από όμορφες ως πολύ όμορφες. Φέτος που μπήκα γνώρισα μια πολύ καλή σε όλα αλλά μόνο μία , παλαιότερα θα είχα γνωρίσει καλά πάνω από πέντε στο ίδιο διάστημα.

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
51
Πόντοι
0
τους τελευταιους 2 μηνες παντος το τιντερ εχει κρασαρει. χωρις συνδρομη σε αφηνει να κανεις απεριοριστα λαικ και συνεχεια σου πεταει τις ιδιες και τις ιδιες. χρησιμοποιω τη πλατφορμα περιστασιακα τα τελευταια δυο χρονια και εχω γαμησει 3 τουριστριες μονο το καλοκαιρι σε νησια. τωρα πιστευω αν δεν πληρωσεις απλα δε λειτουργει οτι κ να κανεις

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
τους τελευταιους 2 μηνες παντος το τιντερ εχει κρασαρει. χωρις συνδρομη σε αφηνει να κανεις απεριοριστα λαικ και συνεχεια σου πεταει τις ιδιες και τις ιδιες. χρησιμοποιω τη πλατφορμα περιστασιακα τα τελευταια δυο χρονια και εχω γαμησει 3 τουριστριες μονο το καλοκαιρι σε νησια. τωρα πιστευω αν δεν πληρωσεις απλα δε λειτουργει οτι κ να κανεις
Εχεις φαει shadow ban αδερφε επειδη εκανες καποια μαλακια. Κανε log out και log in ξανα και θα δεις οτι τα μηνυματα που εστειλες εξαφανιστηκαν, για τσεκαρε κ πες μας.

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
51
Πόντοι
0
Εχεις φαει shadow ban αδερφε επειδη εκανες καποια μαλακια. Κανε log out και log in ξανα και θα δεις οτι τα μηνυματα που εστειλες εξαφανιστηκαν, για τσεκαρε κ πες μας.
το εχω κανει πολλες φορες και βλεπω κανονικα τα μηνυματα μου

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
το εχω κανει πολλες φορες και βλεπω κανονικα τα μηνυματα μου
Δηλαδη λειτουργουν ολα κανονικα? Σου ερχονται μηνυματα απο γκομενες?
Ρωταω επειδη το εχω παθει κ εγω κ στην περιτπωση μου ηταν το λεγομενο shadow ban οπου κανεις swipe επ απειρον και δεν παιρνεις ποτε ματς κ εμφανιζονται οι ιδιες κ οι ιδιες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.337
Πόντοι
3.846
Αφήνω αυτό εδώ για να καταλάβατε το πόσο άθλιες είναι οι Ελλ(ε)ηνιδες…
Εν τω μεταξύ η ίδια θα νομίζει ότι έγραψε κάνα κείμενο για Νόμπελ..

Σε μια εφαρμογή που στήθηκε για άμεσο πήδουλο, το έχουν κάνει γραφείο αποκατάστασης και κέντρο ψυχοθεραπεία, ή ψυχολογικής υποστήριξης, κλπ, κλπ.

Ουστττ

ΥΣ: είχα μαζέψει διάφορα τέτοια προφίλ από κάθε είδους ναυάγιο στο tinder, για να δείξω το μέγεθος της ηλιθιότητας κ βλακείας, αλλά βαρέθηκα να τα ποστάρω .. το σημερινό όμως με ξεπερνάει.

ΥΣ. ξαναλέω από εκεί μέσα έχω σπρώξει άπειρα τεμάχια (80% αλλοδαπές)
Συνήθως αυτό σημαίνει μπάζο που πιστεύει ότι θα σε κερδίσει με το χαρακτήρα της.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.337
Πόντοι
3.846
Aυτό ακριβώς

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.265
Πόντοι
206
Χωρίς πληρωμή είναι χαμένος χρόνος.
Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσεις τίποτα της προκοπής, εκτός αν είσαι κωλοφαρδος και έχεις πολύ χρόνο για χάσιμο.

Στο εξωτερικό όσοι παίζουμε μπάλα με αυτό, ρίχνουμε συνδρομή την περίοδο που είμαστε στο ψάξιμο και στάνταρ κάτι θα κάτσει.

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
51
Πόντοι
0
Δηλαδη λειτουργουν ολα κανονικα? Σου ερχονται μηνυματα απο γκομενες?
Ρωταω επειδη το εχω παθει κ εγω κ στην περιτπωση μου ηταν το λεγομενο shadow ban οπου κανεις swipe επ απειρον και δεν παιρνεις ποτε ματς κ εμφανιζονται οι ιδιες κ οι ιδιες.
οχι δε μου ερχονται μυνηνατα και ματς απο τοτε που συμβαινει αυτο. αλλα μπορω να δω κανονικα τα παλια μυηηνατα

Dimitris50

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Να το δοκιμάσω ή τελικά δεν αξιζει?

Τελευταία τροποποίηση:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
931
Πόντοι
86
Η συγκεκριμένη ήταν και είναι διαμάντι χαρακτήρας , αλλά όλα είναι υποκειμενικά . Εγώ έγραψα την εμπειρία μου δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ την ίδια αλλά από τις διαφορές μας βγαίνει ένα αποτέλεσμα . Πριν χρόνια είχα ασχοληθεί με επιτυχία εκεί, είχε πάνω από τον μέσω όρο κουλτούρας και μόρφωσης άτομα και το σημαντικότερο είχε και πολλές από όμορφες ως πολύ όμορφες. Φέτος που μπήκα γνώρισα μια πολύ καλή σε όλα αλλά μόνο μία , παλαιότερα θα είχα γνωρίσει καλά πάνω από πέντε στο ίδιο διάστημα.
το κακο με αυτες ειναι πως περνιούνται για σημαντικες και πως εχουν επιρροή, επειδή νομίζουν πως τις ακούνε περισσότεροι απ οτι τις ακούνε στ αλήθεια.
"ραδιοφωνικη παραγωγός" δουλεύει στο ραδιόφωνο δηλαδή. Τους πεταξαν 2 λεξεις για να νιωσουν σημαντικοι

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
109
Πόντοι
0
το κακο με αυτες ειναι πως περνιούνται για σημαντικες και πως εχουν επιρροή, επειδή νομίζουν πως τις ακούνε περισσότεροι απ οτι τις ακούνε στ αλήθεια.
"ραδιοφωνικη παραγωγός" δουλεύει στο ραδιόφωνο δηλαδή. Τους πεταξαν 2 λεξεις για να νιωσουν σημαντικοι
Μην κολλάς στο επάγγελμα έχει απο όλους τους χώρους κοπέλες .

kdh17

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες ερώτηση , εγώ πριν κανα χρόνο έφαγα μπαν επειδή ανέβασα φώτο με γυμνό το πάνω μέρος ,και πλέον δεν με αφήνει να κάνω λογαριασμό ,υπάρχει κάποια λύση για αυτό? ή δεν μπορώ να κανω ξανα λογαριασμό?

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.213
Πόντοι
2.306
Εδώ η εμπειρία του Chad στο τίντερ.Θεωρητικά οι τύποι ξεπουτσιάζονται.

steve11

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
9
Πόντοι
0
Οι γυναίκες εκεί έχουν μια τεράστια ουρά από άντρες που περιμένουν να τις μιλήσουν και έτσι είναι πολύ επιλεκτικές και αρα δύσκολο για κάποιον που είναι μέτριος εμφανισιακά.
Παίζει παιχνίδι αλλά κυριώς με όχι τόσο ωραίες και γεματούλες.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom