flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 377
- Πόντοι
- 36
Τα είπες όλα σε ένα ποστ. Έχω ζήσει και την επιτυχία το 2015 την περίοδο που το τιντερ δεν το γνώριζαν . Τότε η επιτυχία ήταν σε ταξιδι στην Ουκρανία.αν μπορώ να σε βοηθήσω σαν μεγαλύτερος κ ίσως πιο έμπειρος στο Tinder (από αρχές του 2015, δλδ γεμάτη 10ετία κ με παρά πολλά μουνιά νταραβέρι (με πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας κυρίως σε ξένες (δλδ σε ΜΗ Ελλεινιδες) - να στο κάνω πιο απλά οι 9 στις 10 περιπτώσεις ήταν αλλοδαπές.
1. Πλέον όταν βλέπω φωτο από γκόμενα σε dating app με σκυλο (ή αν μεταφέρετε μετά η κουβέντα στα σοσιαλ), τοτε την κανω με ελαφριά πηδηματάκια. Ειδικά αν μένει και μόνη της με τον σκυλο. Χάσιμο χρόνου, στο λεω απλά για να μαζέψεις το μυαλο σου. Κάποτε τα 4ποδα ήταν καλο πεισμο σε παρκα ή παραλίες, πλεον έχει γινει υστερια. ολες μετα την πανδημία κυκλοφορουν με ενα (πλεον καποιες κ με 2ο) σκύλο. Ειδικά τα σκυλια που θέλουν δεσμευση κ αφοσίωση (μόνιμο αγχος για το που θα παρκάρουμε τον σκύλο για να παμε καπου 3μερο). Αν υπάρχει περιπτωση η τυπισα να εχει γατα, (υπο προυποθέσεις) μένουν κ μονες τους καποιες ημέρες.
Ειδικα όταν βλεπω το περιφημο "mother of X" (και οπου X, ειναι το εικονιδιο/emoji ενος 4ποδου), κοβω περα χωρις 2η σκεψη.
2. Όταν υπάρχει απόσταση, σκέψου αν αξίζει όντως η γκόμενα να κανείς ένα τέτοιο ταξίδι για πάρτυ της. Δλδ αν θα έμπαινες στο αεροπλάνο για παράδειγμα για ένα dating σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.
Το έχω κάνει πολλάκις σε off season εποχές για μένα, κυριως στο εξωτερικό (Βαλκανια επι το πλειστον που ειναι συντομες πτησεις κ νοιωθω ποιο οικεια σε κάποιες πόλεςι η χώρες, ή επειδή ειχα και επαγγελματικά νταραβέρια κάποιες φορές κ παρέτεινα την διαμονή μου εκει). Εχει τα ρισκα του, έχω φάει καλά και τρομερά κομμάτια στο παρελθόν (προ covid, ως επι το πλειστον). Εχω φάει κ φολες ή ακομη κ χοντρές νείλες (να φυγω απραγος ή με τις χειριστες εντυπωσεις).
Το dating θέλει τα ρίσκα του, είναι καμία φορά αρρώστεια σαν τον τζόγο ή το κωλομπαρο κ το στριπτιζάδικο. Ακριβό το σπορ. Πολλές φορές θέλεις να "χώνεσαι" κ να μπαίνεις στο παιχνίδι και αυτό είναι πάντα ζαριά.
Επίσης να θυμάσαι ότι η (σωστή) γκόμενα (δλδ η υγειής σκεπτόμενη) κολακεύεταικαι και ανεβαίνει πόντους, όταν κάποιος μπαίνει σε ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο και κάνει κάποια χιλιόμετρα για πάρτη της. Οι περισσότερες το λένε κ στις κολλητές τους και νοιωθουν ότι ψηλώνουν απότομα, στην αυτοεκτίμηση κ αυτοπεποίθηση τους.
Βάλτο στο μυαλό σου και παίξε το παιχνίδι ανάλογα ..
Υ.Σ. Πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να μεταφέρω εμπειρίες από τέτοια σκηνικά που έχω φύγει long weekend για "blind" dating (παντα έχει προηγηθει βιντεοκληση πιο πριν), είτε με επιτυχια, είτε απο αυτα που κατέληξαν σε φιασκο..
Μια την κατάφερα. Οι άλλες 9 που είδα σε 5 μέρες (!!!) ήταν φρεντλι φάση αλλά και κάποιες από κοντά δεν μου άρεσαν. Την επόμενη χρονιά το 2016, γνώρισα μια που ήταν φίλη αυτής που πήδηξα το 2015. Το τρελό της υπόθεσης ήταν αυτή στην αρχή δεν με άφηνε να πληρώσω , με βοήθησε σε κάποια πράγματα όπως να ανανεωσω κάρτα σιμ γιατί ήταν στα ουκρανικά οι οδηγίες και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.
Κι όμως παρόλο που πήγαμε στο διαμέρισμα που εμένα και άρχισα μπαλαμουτια και φιλιά δεν με άφησε να προχωρήσω. Ποιος ξέρει γιατί. Ήταν κ ντροπαλή. Ίσως είχε περίοδο, ίσως το μετάνιωσε.
Μετά δεν ξαναπήγα στην γη του παραδείσου γιατί δεν είχα τα οικονομικά κ τώρα που μπορώ μας την έκλεισαν την πόρτα.
Στην Σερβία ένα ναυάγιο πέτυχα σκυλομανα το 2022 στο καουτσ σερφιν αλλά εννοείται ότι δεν αποδέχθηκα αίτημα συνάντησης.
Τότε δεν είχα πολλές μέρες.
Αυτή την πουτανα την Σερβία την έχω απωθημένο.
Θα πάω και θα γαμησω την επόμενη φορά. Έχω έναν Σέρβο που έχει κονέ γιατί ήταν μπάρμαν και ξέρει το Βελιγράδι νύχτα και μερα. Πιστεύω να βοηθήσει.