sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.978
- Πόντοι
- 7.815
Γράψε κάνα σκηνικό,πιο ενδιαφέρον και διδακτικό θα είναι απ' την ανάλυση τριών σελίδων για το εάν πρέπει ο άλλος να κάνει 220+220 για μια σιτεμενη που ίσως την κολατσιζει ο σκύλος της...
Θα το πω πιο απλά..
Πάντα όταν έφευγα για άλλη πόλη είχα κλείσει ήδη δωμάτιο (κατα προτίμηση σε ξενοδοχείο για πολλούς λόγους (ασφαλείας, άνεσης (ένα spa για παράδειγμα εξιτάρει μια γυναίκα κ στο εξωτερικό δεν είναι πάντα και ακριβό - υπάρχουν ξενοδοχείο πόλης με spa, σε πολύ καλές τιμές ).
Δεν περιμένω ποτέ, να με φιλοξενήσει η ενδιαφερόμενη στον χώρο της. Οι περισσότερες νοιωθουν αμήχανα (και έτσι πρέπει να είναι, η σωστή γυναίκα) και με βάση την εμπειρία μου, μπλοκάρουν να σε φιλοξενήσουν (ασφάλεια κλπ).
Ακόμη κ σε 2ο ή 3ο ταξίδι, για να τις ξαναδείς, πάλι έχουν ένα σφίξιμο να σε φιλοξενήσουν. Στα τόσα χρόνια σε μια ή δυο περιπτώσεις έτυχε να πάω σε σπίτι (κ αυτό με προεργασία ..)
Όλες θέλουν αυτό που θελουμε κ εμείς. Να πέσει πηδουλος. Άλλες το λένε πιο έμμεσα, άλλες πιο άμεσα. Για αυτό μπαίνουν υποτίθεται στα dating apps. Ασχετο αν λενε οτι ψάχνουν για σχεση. το γραφουν γιατι σιγουρα ειναι κ κάποιες απο τον περιγυρο τους στην εφαρμογή κ δεν θέλουν να τις κακοχαρακτηρισουν.
Στο θεμα μας λοιπόν το ζητουμενο λοιπόν είναι ότι σε ενα ξενοδοχειο ή σε ενα διαμέρισμα τύπου Airbnb, νοιωθουν ποιο χαλαρές και λυνονται.
Αν η τυπισα δέχεται να πάει σε άλλο χώρο, τότε θα γίνει παιχνίδι. Αν επιμένει να φιλοξενήσει (δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μνμ αναλυτικά), γνώμη μου είναι να μην...
Πάντως μάγκες μου, αυτό το να μοιραστεί η απόσταση για να μοιραστούν κ τα έξοδα ΔΕΝ παίζει. Τσάμπα πλέον δεν έχει γαμησει, στα dating apps..
Είναι τόσοι οι "αγαπούλες" εκεί έξω, που οι γκόμενες πλέον έχουν τις επιλογές τους κ δεν θα μπουν στην περιπέτεια να ξοδευτούν για να γαμηθουν.
Εκτός και αν μιλάμε για κάποια απελπισμένη, ή...κυριολεκτικά καμένη ..
Τελευταία τροποποίηση: