Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.978
Πόντοι
7.815
Γράψε κάνα σκηνικό,πιο ενδιαφέρον και διδακτικό θα είναι απ' την ανάλυση τριών σελίδων για το εάν πρέπει ο άλλος να κάνει 220+220 για μια σιτεμενη που ίσως την κολατσιζει ο σκύλος της...

Θα το πω πιο απλά..

Πάντα όταν έφευγα για άλλη πόλη είχα κλείσει ήδη δωμάτιο (κατα προτίμηση σε ξενοδοχείο για πολλούς λόγους (ασφαλείας, άνεσης (ένα spa για παράδειγμα εξιτάρει μια γυναίκα κ στο εξωτερικό δεν είναι πάντα και ακριβό - υπάρχουν ξενοδοχείο πόλης με spa, σε πολύ καλές τιμές ).

Δεν περιμένω ποτέ, να με φιλοξενήσει η ενδιαφερόμενη στον χώρο της. Οι περισσότερες νοιωθουν αμήχανα (και έτσι πρέπει να είναι, η σωστή γυναίκα) και με βάση την εμπειρία μου, μπλοκάρουν να σε φιλοξενήσουν (ασφάλεια κλπ).

Ακόμη κ σε 2ο ή 3ο ταξίδι, για να τις ξαναδείς, πάλι έχουν ένα σφίξιμο να σε φιλοξενήσουν. Στα τόσα χρόνια σε μια ή δυο περιπτώσεις έτυχε να πάω σε σπίτι (κ αυτό με προεργασία ..)

Όλες θέλουν αυτό που θελουμε κ εμείς. Να πέσει πηδουλος. Άλλες το λένε πιο έμμεσα, άλλες πιο άμεσα. Για αυτό μπαίνουν υποτίθεται στα dating apps. Ασχετο αν λενε οτι ψάχνουν για σχεση. το γραφουν γιατι σιγουρα ειναι κ κάποιες απο τον περιγυρο τους στην εφαρμογή κ δεν θέλουν να τις κακοχαρακτηρισουν.

Στο θεμα μας λοιπόν το ζητουμενο λοιπόν είναι ότι σε ενα ξενοδοχειο ή σε ενα διαμέρισμα τύπου Airbnb, νοιωθουν ποιο χαλαρές και λυνονται.

Αν η τυπισα δέχεται να πάει σε άλλο χώρο, τότε θα γίνει παιχνίδι. Αν επιμένει να φιλοξενήσει (δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μνμ αναλυτικά), γνώμη μου είναι να μην...

Πάντως μάγκες μου, αυτό το να μοιραστεί η απόσταση για να μοιραστούν κ τα έξοδα ΔΕΝ παίζει. Τσάμπα πλέον δεν έχει γαμησει, στα dating apps..

Είναι τόσοι οι "αγαπούλες" εκεί έξω, που οι γκόμενες πλέον έχουν τις επιλογές τους κ δεν θα μπουν στην περιπέτεια να ξοδευτούν για να γαμηθουν.
Εκτός και αν μιλάμε για κάποια απελπισμένη, ή...κυριολεκτικά καμένη ..

Τελευταία τροποποίηση:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
268
Πόντοι
36
Ποσα χλμ ειναι η Σαλονικα απο εκει που μένεις ; άσχετα απο αυτό αμα μπείς στο τρυπάκι εξαρχης να τη κακομάθεις να πηγαίνεις μόνο εσυ
δεν προκειται να σε σεβαστεί ποτέ.
Έστειλε μνμ σήμερα , καλημέρα και τι κάνεις.
Της είπα είχα κάτι οικογενειακά και θα σε πάρω σήμερα ή αύριο να τα πούμε. Θα το ψάξω λίγο να μάθω όσο γίνεται περισσότερα κι όσα έχει διάθεση να μου πει να καταλάβω τι θέλει.
Ασχολείται με μεσιτικά άρα εδώ μάλλον παίζει χρήμα και περιουσία ίσως για να έχει πάει κ Λονδίνο πάρα πολλές φορές για ένα διάστημα.
Θα το δω κ λίγο επαγγελματικα το θέμα μήπως αλλάξω δουλειά αν και οι δημόσιοι υπάλληλοι δύσκολα αφήνουμε τα σιγουρακια μας που είναι η μονιμότητα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
268
Πόντοι
36
αν μπορώ να σε βοηθήσω σαν μεγαλύτερος κ ίσως πιο έμπειρος στο Tinder (από αρχές του 2015, δλδ γεμάτη 10ετία κ με παρά πολλά μουνιά νταραβέρι (με πολύ καλό ποσοστό επιτυχίας κυρίως σε ξένες (δλδ σε ΜΗ Ελλεινιδες) - να στο κάνω πιο απλά οι 9 στις 10 περιπτώσεις ήταν αλλοδαπές.

1. Πλέον όταν βλέπω φωτο από γκόμενα σε dating app με σκυλο (ή αν μεταφέρετε μετά η κουβέντα στα σοσιαλ), τοτε την κανω με ελαφριά πηδηματάκια. Ειδικά αν μένει και μόνη της με τον σκυλο. Χάσιμο χρόνου, στο λεω απλά για να μαζέψεις το μυαλο σου. Κάποτε τα 4ποδα ήταν καλο πεισμο σε παρκα ή παραλίες, πλεον έχει γινει υστερια. ολες μετα την πανδημία κυκλοφορουν με ενα (πλεον καποιες κ με 2ο) σκύλο. Ειδικά τα σκυλια που θέλουν δεσμευση κ αφοσίωση (μόνιμο αγχος για το που θα παρκάρουμε τον σκύλο για να παμε καπου 3μερο). Αν υπάρχει περιπτωση η τυπισα να εχει γατα, (υπο προυποθέσεις) μένουν κ μονες τους καποιες ημέρες.

Ειδικα όταν βλεπω το περιφημο "mother of X" (και οπου X, ειναι το εικονιδιο/emoji ενος 4ποδου), κοβω περα χωρις 2η σκεψη.

2. Όταν υπάρχει απόσταση, σκέψου αν αξίζει όντως η γκόμενα να κανείς ένα τέτοιο ταξίδι για πάρτυ της. Δλδ αν θα έμπαινες στο αεροπλάνο για παράδειγμα για ένα dating σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα.

Το έχω κάνει πολλάκις σε off season εποχές για μένα, κυριως στο εξωτερικό (Βαλκανια επι το πλειστον που ειναι συντομες πτησεις κ νοιωθω ποιο οικεια σε κάποιες πόλεςι η χώρες, ή επειδή ειχα και επαγγελματικά νταραβέρια κάποιες φορές κ παρέτεινα την διαμονή μου εκει). Εχει τα ρισκα του, έχω φάει καλά και τρομερά κομμάτια στο παρελθόν (προ covid, ως επι το πλειστον). Εχω φάει κ φολες ή ακομη κ χοντρές νείλες (να φυγω απραγος ή με τις χειριστες εντυπωσεις).

Το dating θέλει τα ρίσκα του, είναι καμία φορά αρρώστεια σαν τον τζόγο ή το κωλομπαρο κ το στριπτιζάδικο. Ακριβό το σπορ. Πολλές φορές θέλεις να "χώνεσαι" κ να μπαίνεις στο παιχνίδι και αυτό είναι πάντα ζαριά.

Επίσης να θυμάσαι ότι η (σωστή) γκόμενα (δλδ η υγειής σκεπτόμενη) κολακεύεταικαι και ανεβαίνει πόντους, όταν κάποιος μπαίνει σε ένα αεροπλάνο ή ένα αυτοκίνητο και κάνει κάποια χιλιόμετρα για πάρτη της. Οι περισσότερες το λένε κ στις κολλητές τους και νοιωθουν ότι ψηλώνουν απότομα, στην αυτοεκτίμηση κ αυτοπεποίθηση τους.

Βάλτο στο μυαλό σου και παίξε το παιχνίδι ανάλογα ..
Υ.Σ. Πολλές φορές έχω μπει στον πειρασμό να μεταφέρω εμπειρίες από τέτοια σκηνικά που έχω φύγει long weekend για "blind" dating (παντα έχει προηγηθει βιντεοκληση πιο πριν), είτε με επιτυχια, είτε απο αυτα που κατέληξαν σε φιασκο..
Τα είπες όλα σε ένα ποστ. Έχω ζήσει και την επιτυχία το 2015 την περίοδο που το τιντερ δεν το γνώριζαν . Τότε η επιτυχία ήταν σε ταξιδι στην Ουκρανία.
Μια την κατάφερα. Οι άλλες 9 που είδα σε 5 μέρες (!!!) ήταν φρεντλι φάση αλλά και κάποιες από κοντά δεν μου άρεσαν. Την επόμενη χρονιά το 2016, γνώρισα μια που ήταν φίλη αυτής που πήδηξα το 2015. Το τρελό της υπόθεσης ήταν αυτή στην αρχή δεν με άφηνε να πληρώσω , με βοήθησε σε κάποια πράγματα όπως να ανανεωσω κάρτα σιμ γιατί ήταν στα ουκρανικά οι οδηγίες και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι.
Κι όμως παρόλο που πήγαμε στο διαμέρισμα που εμένα και άρχισα μπαλαμουτια και φιλιά δεν με άφησε να προχωρήσω. Ποιος ξέρει γιατί. Ήταν κ ντροπαλή. Ίσως είχε περίοδο, ίσως το μετάνιωσε.
Μετά δεν ξαναπήγα στην γη του παραδείσου γιατί δεν είχα τα οικονομικά κ τώρα που μπορώ μας την έκλεισαν την πόρτα.
Στην Σερβία ένα ναυάγιο πέτυχα σκυλομανα το 2022 στο καουτσ σερφιν αλλά εννοείται ότι δεν αποδέχθηκα αίτημα συνάντησης.
Τότε δεν είχα πολλές μέρες.
Αυτή την πουτανα την Σερβία την έχω απωθημένο.
Θα πάω και θα γαμησω την επόμενη φορά. Έχω έναν Σέρβο που έχει κονέ γιατί ήταν μπάρμαν και ξέρει το Βελιγράδι νύχτα και μερα. Πιστεύω να βοηθήσει.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
132
Πόντοι
1
Το κακο με το τιντερ ειναι πως μπαινουν μερικοι γυπες που τυγχανει να εχουν και γονεις ματσα (η που ξερουν να προσποιουνται) και περα απο εμφανιση εχουν και αμαξια και εξοχικα και και και.
Και ως λογικο οι περισσοτερες γυναικες τις εποχης μας πανε για αυτα αγνοοντας οτι αυτα τα ατομα μιλανε με αλλες 100.
Ειχε γινει καποια ερευνα στην Αμερικη για εφαρμογες τυπου Tinder που εδειχνε ακριβως αυτο.
Facebook απο 2010 μεχρι 2020 εβγαζες ανετα πολλες (ειδικα στις αρχες που επρεπε να εχουν υπολογιστες ο κοσμος οποτε ειμασταν σχετικα λιγοι), πλεον χαλασε και αυτο (και η κουτση Μαρια εχει κινητο και FB).

ΥΓ: Μιλαω παντα για εγχωρια πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom