Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
104
Πόντοι
0
οχι ρε φιλε ραδιοφωνικη παραγωγος ειναι απο τα χειροτερα σκουπιδια στον χαρακτηρα. Για ποιο επιπεδο λες
Η συγκεκριμένη ήταν και είναι διαμάντι χαρακτήρας , αλλά όλα είναι υποκειμενικά . Εγώ έγραψα την εμπειρία μου δεν σημαίνει ότι θα έχεις και εσύ την ίδια αλλά από τις διαφορές μας βγαίνει ένα αποτέλεσμα . Πριν χρόνια είχα ασχοληθεί με επιτυχία εκεί, είχε πάνω από τον μέσω όρο κουλτούρας και μόρφωσης άτομα και το σημαντικότερο είχε και πολλές από όμορφες ως πολύ όμορφες. Φέτος που μπήκα γνώρισα μια πολύ καλή σε όλα αλλά μόνο μία , παλαιότερα θα είχα γνωρίσει καλά πάνω από πέντε στο ίδιο διάστημα.

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
49
Πόντοι
0
τους τελευταιους 2 μηνες παντος το τιντερ εχει κρασαρει. χωρις συνδρομη σε αφηνει να κανεις απεριοριστα λαικ και συνεχεια σου πεταει τις ιδιες και τις ιδιες. χρησιμοποιω τη πλατφορμα περιστασιακα τα τελευταια δυο χρονια και εχω γαμησει 3 τουριστριες μονο το καλοκαιρι σε νησια. τωρα πιστευω αν δεν πληρωσεις απλα δε λειτουργει οτι κ να κανεις

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
τους τελευταιους 2 μηνες παντος το τιντερ εχει κρασαρει. χωρις συνδρομη σε αφηνει να κανεις απεριοριστα λαικ και συνεχεια σου πεταει τις ιδιες και τις ιδιες. χρησιμοποιω τη πλατφορμα περιστασιακα τα τελευταια δυο χρονια και εχω γαμησει 3 τουριστριες μονο το καλοκαιρι σε νησια. τωρα πιστευω αν δεν πληρωσεις απλα δε λειτουργει οτι κ να κανεις
Εχεις φαει shadow ban αδερφε επειδη εκανες καποια μαλακια. Κανε log out και log in ξανα και θα δεις οτι τα μηνυματα που εστειλες εξαφανιστηκαν, για τσεκαρε κ πες μας.

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
49
Πόντοι
0
Εχεις φαει shadow ban αδερφε επειδη εκανες καποια μαλακια. Κανε log out και log in ξανα και θα δεις οτι τα μηνυματα που εστειλες εξαφανιστηκαν, για τσεκαρε κ πες μας.
το εχω κανει πολλες φορες και βλεπω κανονικα τα μηνυματα μου

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
το εχω κανει πολλες φορες και βλεπω κανονικα τα μηνυματα μου
Δηλαδη λειτουργουν ολα κανονικα? Σου ερχονται μηνυματα απο γκομενες?
Ρωταω επειδη το εχω παθει κ εγω κ στην περιτπωση μου ηταν το λεγομενο shadow ban οπου κανεις swipe επ απειρον και δεν παιρνεις ποτε ματς κ εμφανιζονται οι ιδιες κ οι ιδιες.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.919
Πόντοι
3.846
Αφήνω αυτό εδώ για να καταλάβατε το πόσο άθλιες είναι οι Ελλ(ε)ηνιδες…
Εν τω μεταξύ η ίδια θα νομίζει ότι έγραψε κάνα κείμενο για Νόμπελ..

Σε μια εφαρμογή που στήθηκε για άμεσο πήδουλο, το έχουν κάνει γραφείο αποκατάστασης και κέντρο ψυχοθεραπεία, ή ψυχολογικής υποστήριξης, κλπ, κλπ.

Ουστττ

ΥΣ: είχα μαζέψει διάφορα τέτοια προφίλ από κάθε είδους ναυάγιο στο tinder, για να δείξω το μέγεθος της ηλιθιότητας κ βλακείας, αλλά βαρέθηκα να τα ποστάρω .. το σημερινό όμως με ξεπερνάει.

ΥΣ. ξαναλέω από εκεί μέσα έχω σπρώξει άπειρα τεμάχια (80% αλλοδαπές)
Συνήθως αυτό σημαίνει μπάζο που πιστεύει ότι θα σε κερδίσει με το χαρακτήρα της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom