Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
599
Πόντοι
301
Άρα δήλ λίγα πράγματα χαμηλές προσδοκίες. Θα το δοκιμάσω και γω κάνα μήνα έτσι για τη εμπειρία και αν δεν μου αρέσει το διαγράφω. Η γκολντ πόσο είναι αυτό με τα 4.99? Εντάξει κλαιν αν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνω γκολντ.

Απλά να ρωτήσω μπορώ να κάνω απευθείας στην εφαρμογή κινητού φορτώνοντας 2-3 πικ η χρειάζεται Facebook / instagram ?

Και επίσης σαν εφαρμογή είναι ανεξάρτητη έτσι? Νιώθω λίγο άβολα να αναφέρει στο φμπ ότι έχω και τιντερ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.007
Πόντοι
6.030
Άρα δήλ λίγα πράγματα χαμηλές προσδοκίες. Θα το δοκιμάσω και γω κάνα μήνα έτσι για τη εμπειρία και αν δεν μου αρέσει το διαγράφω. Η γκολντ πόσο είναι αυτό με τα 4.99? Εντάξει κλαιν αν παίζει τόσο μεγάλη διαφορά θα κάνω γκολντ.

Απλά να ρωτήσω μπορώ να κάνω απευθείας στην εφαρμογή κινητού φορτώνοντας 2-3 πικ η χρειάζεται Facebook / instagram ?

Και επίσης σαν εφαρμογή είναι ανεξάρτητη έτσι? Νιώθω λίγο άβολα να αναφέρει στο φμπ ότι έχω και τιντερ
Ρε φιλε παρθενα εισαι;Μπες και παιξε μπαλιτσα. Τι το σκαλιζεις το θεμα;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

To FB δεν θα δειξει τιποτα σε κανεναν, απλα το χρειαζεσαι για να φτιαξεις λογαριασμο τσακ μπαμ.

Στο εξωτερικο και σε συγκεκριμενες χωρες δουλευει φουλ - τα περισσοτερα ραντεβου μου πλεον απο εκει ειναι. Ελλαδα που το εχω δουλεψει ελαχιστα οταν κατεβαινω δε λεει και πολλα. Θελουν ολες πιρι πιρι και μαλακιες, ενω προσωπικα εχω συνηθισει να προτεινω ραντεβου μετα απο λιγα μηνυματα χωρις πολλα πολλα, οπως θελεις να κανεις κι εσυ απο οτι καταλαβαινω.

Δε χανεις κατι, φτιαξε ενα, προφανως οσο καλυτερες φωτος τοσο καλυτερα ποσοστα επιτυχιας, αφου κατα το πλειστον βασιζεται σε αυτο η εφαρμογη.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Οι ελληνίδες είναι τοσο ξεφτιλισμένες που και το τιντερ που φτιάχτηκε πρωτίστως για γνωριμίες για σεξ το ξεφτιλίσανε. Κάρχιες.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
571
Πόντοι
96
Μην βαράς ρε μαν δεν ξέρω από κανονισμούς κτλ χθες έκανα το λογαριασμό.  Οκ ρωτάω αν κατά πλειοψηφία στο τιντερ θέλουν να γαμηθουν η παίζει και νορμάλ γνωριμία.

Επίσης Το τιντερ θελει φάση με ψήσιμο μέσω μηνυμάτων?? Δεν έχω την υπομονή ούτε την ιδιοσυγκρασια να στέλνω τι κάνεις και άλλα τέτοια για μέρες και να το παίζω κουλ και υπομονετικός. Κάτι πιο άμεσο και ευθύ όπως συνάντηση για καφέ και πρώτη γνωριμία (όχι σε ξενοδοχείο λολ) είναι δήλ επιθετικός τρόπος?? (εννοείται προϋπόθεση αρχικά θα βεβαιωθούμε ότι είναι η ίδια κοπέλα και όχι κάποιος πρώην ποδοσφαιριστης)
πρώην ποδοσφαιριστης  αχαχαχαχα καλο  :2funny: :2funny:

nickal64

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
παιδια, δεν χανετε τιποτα να κατεβασετε το τινδερ. βαζετε μερικες φωτο και οτι τυχει. εγω το εχω τρια χρονια και εχω πηδηξει 2 φορες απο αυτό. ειναι ευχρηστη εφαρμογη. προτεινω αφου γινει η πρωτη γνωριμια να το γυρισετε σε ινσταγκραμ ειδικα με τις ελληνιδες. και μετα καντε προταση για ραντεβου. σε εμενα ετσι εγινε. αλλα βασικα παιδια είναι τυχη. δεν ειναι κακο να υπαρει στο κινητό σας...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
351
Πόντοι
1.520
ρε παιδια μια εχω γνωρισει απο tinder φανηκε γουσταρε ζητησε viber μιλησαμε βγηκαμε και πηδηχτηκαμε στο bill οκ τπτ ιδιαιτερο . αλλα γενικα λιγα ταιριασματα . και τωρα καλοκαιρι βλεπω πολλες τουριστριες στη περιοχη μου αλλα κανενα match και εχω καλη φωτο προφιλ . ψιλομουφα αλλα ετσι για χαβαλε καλο ειναι και αν κατσει εκατσε

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
290
Πόντοι
36

Oχι αδερφε..κατι δεν καταλαβες..32€ ειναι το μηνα...και προσοχή...Βαλε στο calendar το ποτε ληγει ο μηνας,γιατι ανανεωνεται μονο του,οπότε 1-2 μερς πριν ληξει,αν δεν εισαι ευχαριστημενος,ακυρωσε το renew

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Πρόσφατα εγκατέστησα την εφαρμογή με πληρωμένη συνδρομή. Εισέρχομαι με αριθμό κινητού. Στις ρυθμίσεις δεν τσεκάρεται η επιλογή : ταξινόμηση προτεινομένων. Με τίποτα όμως. Όσες φορές και αν τη τσεκάρω, ξετσεκάρεται αυτόματα. Κάποιος κάποια ιδέα;;; Απεγκατάσταση, έξοδος, επανείσοδος κλπ όλα δοκιμασμένα.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Oχι αδερφε..κατι δεν καταλαβες..32€ ειναι το μηνα...και προσοχή...Βαλε στο calendar το ποτε ληγει ο μηνας,γιατι ανανεωνεται μονο του,οπότε 1-2 μερς πριν ληξει,αν δεν εισαι ευχαριστημενος,ακυρωσε το renew

Aν χρησιμοποείς android μπορείς πολύ εύκολα μόλις πληρώσεις τη συνδρομή να την ακυρώσεις κατευθείαν κι έτσι έχεις και τη συνδρομή για ένα μήνα και δε χρειάζεται να έχεις το νου σου πότε θα λήξει και να αγχώνεσαι τζάμπα.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
ηθελα και εγω να ρωτήσω επειδη με ενδιαφέρει επειδη ειμαι εξωτερικο τωρα και οι πουτάνες κοστίζουν. Πόσο είναι η συνδρομή, αν πρέπει να εχεις πιστωτική, αν έχεις πιθανότητες όχι μονο για σεξ και τι φώτο να βγάλεις? απο καμιά σέλφι οτι να ναι ή να κάνεις και τιποτα φωτοσοπ? Χθες ημουν σε μασατζιδικο και ειχα μια βυζαρου να με χαλα΄ρωνει και στο τέλος με ένα handjob, στη ρουμανία είναι απαγορευμένη η πορνεία...Φανταστείτε συναγωνιστές. Σε τι ελεύθερη χώρα ζείτε.

Redpilot

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
327
Πόντοι
21
Στο εξωτερικό λειτουργεί και το χρησιμοποιούν...εδώ στην Ελλάδα τα ποσοστά χρήσης είναι χαμηλά. Έχω φίλους στο εξωτερικό και έχουν βγάλει αρκετές γκόμενες / one night stand μέσα από το tinder.

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
796
Πόντοι
86
Ρε παιδια λυστε μου μια απορια...
Αν πληρωσεις συνδρομη τα ταιρια αυξανονται?

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.799
Πόντοι
206
ηθελα και εγω να ρωτήσω επειδη με ενδιαφέρει επειδη ειμαι εξωτερικο τωρα και οι πουτάνες κοστίζουν. Πόσο είναι η συνδρομή, αν πρέπει να εχεις πιστωτική, αν έχεις πιθανότητες όχι μονο για σεξ και τι φώτο να βγάλεις? απο καμιά σέλφι οτι να ναι ή να κάνεις και τιποτα φωτοσοπ? Χθες ημουν σε μασατζιδικο και ειχα μια βυζαρου να με χαλα΄ρωνει και στο τέλος με ένα handjob, στη ρουμανία είναι απαγορευμένη η πορνεία...Φανταστείτε συναγωνιστές. Σε τι ελεύθερη χώρα ζείτε.

Κατεβασε την εφαρμογη εχει διαφορα fees, να δεις ποιο θες εσυ. Μπορεις με χρεωστικη η και πιστωτικη, αλλα οπως ειπαν ακυρωσε το μην ανανεωνεται αυτοματα. Ελλαδα δουλευει με τουριστριες αλλα και εκει μπορει να εισαι ο tour guides τους και να μην βρεξεις. Αν βλεπεσαι σιγουρα θα βρεξεις. Εξωτερικο δουλευει πολυ καλα. Απο φωτο και παλι το ιδιο ειναι αν βλεπεσαι και σε μια καρεκλα να καθεσαι παλι θα τσιμπησουν. Παντως τα νουμερα πρεπει να ειναι για καθε γυναικα 10 αντρες και 3 τραβελια.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.799
Πόντοι
206
Ρε παιδια λυστε μου μια απορια...
Αν πληρωσεις συνδρομη τα ταιρια αυξανονται?

Αν πληρωσεις εχεις 5 Super Like την ημερα. Σε αυτο δηλαδη σαν να της κανεις αιτημα φιλιας, οποτε σε βλεπει κατεφθειαν και ειτε θα σου κανει match ειτε θα σε απορριψει.

Φαντασου οτι οι αντρες στο tinder ειναι 10πλασιοι σιγα μην καθεται η αλλη να κανει 5000 swipe την ημερα, για αυτο πολλοι δεν κανουν match παρολο που μπορει να ειναι εμφανισημοι.

Αν δεν πληρωνεις εχεις 1 Super Like την ημερα.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν αξιζει να πληρωνεις tinder Ελλαδα γιατι θα σε βλεπουν σαν tour guide. Eξωτερικο ναι σιγουρα αξιζει να πληρωσεις. Παιζει πολυ μπαλα.

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
796
Πόντοι
86
Αν πληρωσεις εχεις 5 Super Like την ημερα. Σε αυτο δηλαδη σαν να της κανεις αιτημα φιλιας, οποτε σε βλεπει κατεφθειαν και ειτε θα σου κανει match ειτε θα σε απορριψει.

Φαντασου οτι οι αντρες στο tinder ειναι 10πλασιοι σιγα μην καθεται η αλλη να κανει 5000 swipe την ημερα, για αυτο πολλοι δεν κανουν match παρολο που μπορει να ειναι εμφανισημοι.

Αν δεν πληρωνεις εχεις 1 Super Like την ημερα.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν αξιζει να πληρωνεις tinder Ελλαδα γιατι θα σε βλεπουν σαν tour guide. Eξωτερικο ναι σιγουρα αξιζει να πληρωσεις. Παιζει πολυ μπαλα.
Λυσε σε και αλλη μια τωρα που σε βρηκα ρα αγορινα...
Τα ταιρια ειναι μαξιμουμ 2?
Γιατι ποτε δεν εχουν αυξηθει σε μενα, και εχουν ανανεωθει μονο οταν εχω διαγραψει καποιο...

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.799
Πόντοι
206
Λυσε σε και αλλη μια τωρα που σε βρηκα ρα αγορινα...
Τα ταιρια ειναι μαξιμουμ 2?
Γιατι ποτε δεν εχουν αυξηθει σε μενα, και εχουν ανανεωθει μονο οταν εχω διαγραψει καποιο...

Oχι συμπτωση ηταν. Απειρα μπορεις να εχεις. Αλλα ξαναλεω μεχρι να σε βρει(δεν ενοοω εσενα) πρεπει να περασει απο πολλα profiles. Για αυτο με το Super like εχεις πιθανοτητες γιατι σε βρισκει κατευθειαν.

Μονο εξωτερικο πληρωστε. Ελλαδα δεν αξιζει να πληρωσεις για να εισαι tour guide κατα την γνωμη μου παντα.

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
796
Πόντοι
86
Oχι συμπτωση ηταν. Απειρα μπορεις να εχεις. Αλλα ξαναλεω μεχρι να σε βρει(δεν ενοοω εσενα) πρεπει να περασει απο πολλα profiles. Για αυτο με το Super like εχεις πιθανοτητες γιατι σε βρισκει κατευθειαν.

Μονο εξωτερικο πληρωστε. Ελλαδα δεν αξιζει να πληρωσεις για να εισαι tour guide κατα την γνωμη μου παντα.
Μαλιστα...
Σ ευχαριστω πολυ φιλε...

johnjohn21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
ελλαδα δεν δουλευει, ο κοσμος φοβαται τι θα πουν οι υπολοιποι που θα τον δουν (οι οποιοι επισης χρησιμοποιοθν την εφαρμογη) φακιν λοτζικ δηλαδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom