Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
νομίζω πως θέλει πολύυυυυ υπομονή και μπλα μπλαγια μενα αξιζει απλα θελει χρονο και υπομονη...αμα εισαι παντρεμενος οπως εγω.....δυσκολα τα πραγματα
νομίζω πως θέλει πολύυυυυ υπομονή και μπλα μπλαγια μενα αξιζει απλα θελει χρονο και υπομονη...αμα εισαι παντρεμενος οπως εγω.....δυσκολα τα πραγματα
εσυ ..πως το κοβεις δηλαδη .. ; ; ; ;Eκανα mach με καποια. Ζηταει για να βγει μαζι μου να κανω εγγραφη εδω.
Ξερει κανεις τι παιζει?
δεν άνοιξα κάν το λινκ .Απλά πρόσπέρασε φίλε και πήγαινε παρακάτω. Δεν αξίζει ν ασχοληθείςEκανα mach με καποια. Ζηταει για να βγει μαζι μου να κανω εγγραφη εδω.
Ξερει κανεις τι παιζει?
εσυ ..πως το κοβεις δηλαδη .. ; ; ; ;
Δεν ξερω μαν ολό φωτό στέλνει χαχαχα θα το ψάξω αύριο από σταθερόδεν άνοιξα κάν το λινκ .Απλά πρόσπέρασε φίλε και πήγαινε παρακάτω. Δεν αξίζει ν ασχοληθείς
Παίδες είμαι 35 ελεύθερος και αρκετά εμφανίσιμος . Είχα κάποια φλερτ/σχέσεις αλλά δεν προχώρησα σε δεσμευση. Θελω να κάνω κάτι σοβαρό. Βγήκα με φίλες φίλων (το κλασσικό) αλλά δεν μου άρεσαν και δεν θέλω να εξαναγκασω τον εαυτό μου αν πραγματικά δεν κλικαρω με γκόμενα. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή. Μένω Θεσσαλονίκη. Με έπρηξε φίλος που γνωστός του λέει σε 6 μήνες έκανε σεξ με πάνω από 10 και μέτριο καλή εμφάνιση. Δεν σπαμαρε τα λαικ. Να ρωτήσω
Αρχικά αν είναι ιδανικός (οκ μέχρι ένα βαθμό) τρόπος μέσω της τεχνολογιας να βρεις κάτι ρεαλιστικό. Επίσης
το τιντερ απευθύνεται περισσότερο σε γυναίκες που ψάχνουν κάτι εύκαιρο δήλ να γ....ν η και για σχέση.
Και όλα αυτά στο σύμπαν του ελλαδισταν γιατί έξω Αμερική τα dating apps θεωρούνται πλέον φυσιολογικός τρόπος.
Aδερφε ακου...το χρησιμοποιω κανενα 8μηνο...Εχω καινει και συνδρομη με πληρωμη 2 φορες (μηνιαια) .Περισσοτερο χασιμο χρονου και καυλατισμα...Πολλες βιζιτες, πολλες ψευτικες,ελαχιστες πραγματικες γκομενες που θελουν επικοινωνια...Με μια βγηκα, αλλα για να το κανεις με νορμαλ κοπελα,θελει απειρο χρονο για συνομιλια...Επισης,με αλλες μιλουσα και ξαφνικα χαθηκαν...αλλη που συναντησα ηταν τρελη (οπως στο περιγραφω), και αυτο που θεωρητικα αξιζει ειναι με συνδρομη. Σου δινει προσβαση και σε περισσοτερες, επισης εχεις καλυτερη προσβαση σε ξενες οι οποιοες ειναι και πιο ετοιμες. Αλλα προσχοη ,πεφτεις σε πολλα προφιλ ψευτικα ή σε βιζιτες που σε καλουνε απλα να κανεις follow στο instagram για ν αυξησουν τους followers. Αυτα,αν δεν πληρωσεις δηλαδη,ο αλγοριθμος σου δεν εμφανιζεται σε λογαριασμους...οποτε θελει χρημα,υπομονη και μερικες καλες φωτοΜην βαράς ρε μαν δεν ξέρω από κανονισμούς κτλ χθες έκανα το λογαριασμό. Οκ ρωτάω αν κατά πλειοψηφία στο τιντερ θέλουν να γαμηθουν η παίζει και νορμάλ γνωριμία.
Επίσης Το τιντερ θελει φάση με ψήσιμο μέσω μηνυμάτων?? Δεν έχω την υπομονή ούτε την ιδιοσυγκρασια να στέλνω τι κάνεις και άλλα τέτοια για μέρες και να το παίζω κουλ και υπομονετικός. Κάτι πιο άμεσο και ευθύ όπως συνάντηση για καφέ και πρώτη γνωριμία (όχι σε ξενοδοχείο λολ) είναι δήλ επιθετικός τρόπος?? (εννοείται προϋπόθεση αρχικά θα βεβαιωθούμε ότι είναι η ίδια κοπέλα και όχι κάποιος πρώην ποδοσφαιριστης)