Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 471K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Έχω gold στο Λονδίνο που μένω και αξίζει και με το παραπάνω γιατί βλέπεις ποιοι σου έχουν κάνει like και μπορείς να βάλεις τη σειρά εμφάνισης γυναικών στις πιο πρόσφατα συνδεδεμένες. Ηλικίες που έχω ρυθμίσει 18-29.

Αρκετά match, πιο πρόσφατα από 25 Νοεμβρίου μέχρι 17 Δεκεμβρίου βγήκα με τρεις κοπέλες 21, 23 και 26 ετών. Με τις 2 έπεσε σεξ στο 2ο ραντεβού και με την άλλη στο πρώτο.

Και αρκετές ιστορίες από την υπόλοιπη χρονιά.

Στην Ελλάδα βέβαια ερχόμενος για γιορτές παρατήρησα ότι οι Ελληνίδες στην πλειοψήφία τους δεν γράφουν τίποτα στο προφίλ, και αν και έκανα match και αντάλλαξα αριθμό για whatsapp συνομιλία, μετά το μετανιώνουν και σε κάνουν μπλοκ για κάποιο λόγο.

Στην Αθήνα βγήκα με 2, μια εκ Πολωνίας 24 ετών που ήρθε να δει τη φίλη της, και μια Ρουμάνα, που έμοιαζε για Ουκρανή, 21 ετών φοιτήτρια Erasmus.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

giaarab

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Έμενα πάντως το έχω κανα μηνά αλάλαξα δυο πόλης και οχι μόνο δεν έκανα σεξ ούτε ματσ δεν εχω κανει

gonumidis

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
157
Πόντοι
0
Μόνο αν το πληρώσεις μπορεί να...  :zfuck: αν το πληρώσεις εμφανίζει την φωτογραφία σου περισσότερες φορές, σε βλέπουν πιο πολλές γκόμενες άρα αυξάνονται οι πιθανότητες για να... :fuck1:

Giman13

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Κατι γινετε...αλλα πολυ χαμηλα ποσοστα σε σχέση με εξωτερικο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ένα δικό μου case study που καταδεικνύει περίτρανα γιατί το Τίντερ στην Ελλάδα (Αθήνα συγκεκριμένα) είναι για τον ΠΕΟΝΤΑ. Γενικά έχω παρατηρήσει τις εξής 6 κατηγορίες προφίλ:

1. Τα νορμάλ που έχουν πάνω από 2 φωτογραφίες ή/και κείμενο και η γκόμενα είναι decent εμφανισιακά (7 και πάνω).
2. Τα άδεια προφίλ με λιγότερες από 3 φωτό ή και καθόλου και χωρίς κείμενο. Αυτά είναι τα πιο δύσκολα όταν ματσάρεις, μιας και δε σου δίνουν κανένα πάτημα από το οποίο να πιαστείς και να στείλεις πρώτο μήνυμα.
3. Χοντρές. Δε χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο.
4. Ξένες τουρίστριες ή μετανάστριες (μαύρες/ασιάτισσες). Αρκετά μεγάλη κατηγορία ειδικά σε τουριστική περίοδο.
5. Φρικιά. Προφίλ με περίεργο κείμενο, δήθεν σοφιστικέ και κουλτουριάρικο, και ύποπτες φωτό με creepy, αγέλαστες φάτσες. Σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν στο Δαφνί τους έχουν WiFi.
6. Τραβέλια. Κλασικά τα συναντάς σε κάθε dating app εδώ.

Από τα 114 swipes δειγματοληπτικά που με άφησε να κάνω η εφαρμογή κατανέμονται ως εξής:

Νορμάλ: 42
Άδεια: 27
Χοντρές: 9
Ξένες: 31
Φρικιά: 5
Τραβέλια: 0 (έτυχε τώρα)

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Dev

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
160
Πόντοι
0
Σαν προσωπική εμπειρία είδα πολλά περίεργα. Fake profil, μπαζα, ανύπαρκτα like που δεν σου μιλάνε πότε, μέχρι μπάζα κ 1 φορά μέχρι κ fishing ότι κ καλά ψαχνανε για παρτουζα. Πιο πολύ δουλεύει στο εξωτερικό παρά Ελλάδα ( εκτός κ αν είσαι μοντέλο)

ps4ks33

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Στο εξωτερικό αξίζει. Στην Ελλάδα που οι γκόμενες είναι για σφαλιάρες δεν υπάρχει λόγος να το έχει κανείς. Μόνο κάτι καμμένες με 1000 ψυχολογικά αν θα υπάρχουν που θα τις δεις και θα πείς μα καλά στις φωτογραφίες εσύ είσαι???

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Παίδες είμαι 35 ελεύθερος και αρκετά εμφανίσιμος . Είχα κάποια φλερτ/σχέσεις αλλά δεν προχώρησα σε δεσμευση. Θελω να κάνω κάτι σοβαρό. Βγήκα με φίλες φίλων (το κλασσικό) αλλά δεν μου άρεσαν και δεν θέλω να εξαναγκασω τον εαυτό μου αν πραγματικά δεν κλικαρω με γκόμενα. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή. Μένω Θεσσαλονίκη. Με έπρηξε φίλος που γνωστός του λέει σε 6 μήνες έκανε σεξ με πάνω από 10 και μέτριο καλή εμφάνιση. Δεν σπαμαρε τα λαικ. Να ρωτήσω
Αρχικά αν είναι ιδανικός (οκ μέχρι ένα βαθμό) τρόπος μέσω της τεχνολογιας να βρεις κάτι ρεαλιστικό. Επίσης
το τιντερ απευθύνεται περισσότερο σε γυναίκες που ψάχνουν κάτι εύκαιρο δήλ να γ....ν η και για σχέση.

Και όλα αυτά στο σύμπαν του ελλαδισταν γιατί έξω Αμερική τα dating apps θεωρούνται πλέον φυσιολογικός τρόπος.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μια χαρά φυσιολογικός τρόπος γνωριμιας είναι. Εκεί μέσα έχει απ όλα. Απο ανωμαλες διεστραμμένες κλασσικές ορίτζιναλ ελεηνιδες φουλνστο κόμπλεξ και. Ψυχολογικά μέχρι φυσιολογικές. Αν και για σοβαρά θα σου πρότεινα να στοχεύσεις σε ξένες οι οποίες εχουν πολύ πιο ανοιχτή νοοτροπία απο τα δικά μας τα κωλογιδα, παρ όλα αυτά μπες και κοίτα 
κυρίως να περάσεις καλά

v21sex

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Παίδες είμαι 35 ελεύθερος και αρκετά εμφανίσιμος . Είχα κάποια φλερτ/σχέσεις αλλά δεν προχώρησα σε δεσμευση. Θελω να κάνω κάτι σοβαρό. Βγήκα με φίλες φίλων (το κλασσικό) αλλά δεν μου άρεσαν και δεν θέλω να εξαναγκασω τον εαυτό μου αν πραγματικά δεν κλικαρω με γκόμενα. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή. Μένω Θεσσαλονίκη. Με έπρηξε φίλος που γνωστός του λέει σε 6 μήνες έκανε σεξ με πάνω από 10 και μέτριο καλή εμφάνιση. Δεν σπαμαρε τα λαικ. Να ρωτήσω
Αρχικά αν είναι ιδανικός (οκ μέχρι ένα βαθμό) τρόπος μέσω της τεχνολογιας να βρεις κάτι ρεαλιστικό. Επίσης
το τιντερ απευθύνεται περισσότερο σε γυναίκες που ψάχνουν κάτι εύκαιρο δήλ να γ....ν η και για σχέση.

Και όλα αυτά στο σύμπαν του ελλαδισταν γιατί έξω Αμερική τα dating apps θεωρούνται πλέον φυσιολογικός τρόπος.

Στα 35 σου κ πόσο μάλλον μέσω tinder θα πρέπει να κάνεις sexting. Εκεί θα πρέπει να γράψεις ολογράφως τη λέξη "γαμαω", την οποία ντρέπεσαι να γράψεις σε ένα κυρίως αντρικό φόρουμ σχετικό με γαμησια με όνομα bourdela. Δεν έχεις ελπίδα καμιά τυπε.

Κοψου μόνος σου

Aaaaztek 84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
6
Like
573
Πόντοι
301
Μην βαράς ρε μαν δεν ξέρω από κανονισμούς κτλ χθες έκανα το λογαριασμό.  Οκ ρωτάω αν κατά πλειοψηφία στο τιντερ θέλουν να γαμηθουν η παίζει και νορμάλ γνωριμία.

Επίσης Το τιντερ θελει φάση με ψήσιμο μέσω μηνυμάτων?? Δεν έχω την υπομονή ούτε την ιδιοσυγκρασια να στέλνω τι κάνεις και άλλα τέτοια για μέρες και να το παίζω κουλ και υπομονετικός. Κάτι πιο άμεσο και ευθύ όπως συνάντηση για καφέ και πρώτη γνωριμία (όχι σε ξενοδοχείο λολ) είναι δήλ επιθετικός τρόπος?? (εννοείται προϋπόθεση αρχικά θα βεβαιωθούμε ότι είναι η ίδια κοπέλα και όχι κάποιος πρώην ποδοσφαιριστης)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Μην βαράς ρε μαν δεν ξέρω από κανονισμούς κτλ χθες έκανα το λογαριασμό.  Οκ ρωτάω αν κατά πλειοψηφία στο τιντερ θέλουν να γαμηθουν η παίζει και νορμάλ γνωριμία.

Επίσης Το τιντερ θελει φάση με ψήσιμο μέσω μηνυμάτων?? Δεν έχω την υπομονή ούτε την ιδιοσυγκρασια να στέλνω τι κάνεις και άλλα τέτοια για μέρες και να το παίζω κουλ και υπομονετικός. Κάτι πιο άμεσο και ευθύ όπως συνάντηση για καφέ και πρώτη γνωριμία (όχι σε ξενοδοχείο λολ) είναι δήλ επιθετικός τρόπος?? (εννοείται προϋπόθεση αρχικά θα βεβαιωθούμε ότι είναι η ίδια κοπέλα και όχι κάποιος πρώην ποδοσφαιριστης)
Aδερφε ακου...το χρησιμοποιω κανενα 8μηνο...Εχω καινει και συνδρομη με πληρωμη 2 φορες (μηνιαια) .Περισσοτερο χασιμο χρονου και καυλατισμα...Πολλες βιζιτες, πολλες ψευτικες,ελαχιστες πραγματικες γκομενες που θελουν επικοινωνια...Με μια βγηκα, αλλα για να το κανεις με νορμαλ κοπελα,θελει απειρο χρονο για συνομιλια...Επισης,με αλλες μιλουσα και ξαφνικα χαθηκαν...αλλη που συναντησα ηταν τρελη (οπως στο περιγραφω), και αυτο που θεωρητικα αξιζει ειναι με συνδρομη. Σου δινει προσβαση και σε περισσοτερες, επισης εχεις καλυτερη προσβαση σε ξενες οι οποιοες ειναι και πιο ετοιμες. Αλλα προσχοη ,πεφτεις σε πολλα προφιλ ψευτικα ή σε βιζιτες που σε καλουνε απλα να κανεις follow στο instagram για ν αυξησουν τους followers. Αυτα,αν δεν πληρωσεις δηλαδη,ο αλγοριθμος σου δεν εμφανιζεται σε λογαριασμους...οποτε θελει χρημα,υπομονη και μερικες καλες φωτο

v21sex

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Θέλει σωστό στήσιμο του λογαριασμού πρώτα. Η εφαρμογή φτιάχτηκε για σεξ όμως στην Ελλάδα, όπως τίποτα, έτσι και αυτή δε λειτουργεί σωστά. Οι πιο πολλές Ελληνίδες θέλουν συνομιλία, επιβεβαίωση, καυλαντισμα κ λίγες θέλουν σεξ κ αν κάτσει σχέση. Σίγουρα παίζουν πλέον πολλά CD κ CT αλλά κ δήθεν ινφλουενσερ που θέλουν απλά να μαζεύουν ακολούθους στα social. Με ξένες τώρα που είναι καλοκαίρι είναι αρκετά εύκολο να βγάλεις match κ να παιχτεί σεξ. Με Ελληνίδες δυστυχώς όπως είπε κ ο φίλος στη συντριπτική πλειοψηφία αν βρεθείτε θα είναι τρέλες κυριολεκτικά. Δεν ξέρω γτ έχει γίνει έτσι πλέον. Δεν είναι απαραίτητα κακό γτ στο σεξ μπορεί να κάνει τα πάντα η άλλη, αλλά δε θα κάνει για σχέση. Αυτά για το δωρεάν σκέλος. Το επί πληρωμή δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, όμως λογικά θα είναι όπως είπε ο τύπος. Θεωρητικά θα έχει καλύτερο φιλτράρισμα στα προφίλ. Υπάρχει κ ένα παρόμοιο app, το hapn που είναι της ίδιας λογικής με θεωρητικά πιο κυριλέ κόσμο. Θεωρητικά πάντα γιατί στην Ελλάδα είπαμε, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Να σας μεταφέρω κι εγώ την εμπειρία μου....πλήρωσα gold συνδρομη για εναν μήνα. Εχω κάνει εκατοντάδες θετικές καταχωρήσεις και εχω λάβει μόνο δυο τρεις αμοιβαιότητες.

Με μία βγήκα, μου προέκυψε χονδρούλα αλλά την πήδηξα. Μετά απο δυο ημέρες συναναστροφής διαπίστωσα οτι έχει ψυχολογικά προβλήματα και τσακωθήκαμε. Δεν δουλεύει με ελλεινίδες η εφαρμογή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom