Όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες 4-5 σελίδες είναι μεγάλες αλήθειες κ ισχύουν. Όπως είπε κ άλλος φίλος εάν δεν σε βοηθά η δουλειά/κοινωνικός κύκλος για γνωριμίες είναι μονόδρομος. Βέβαια πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις. Όσες είναι εκεί 98/100 έχουν θέματα κυρίως ψυχολογικά ή συμπεριφοράς. Ειδικά εάν είναι 32+ που αρχίζει η μπογιά να μην περνάει... Τέτοιες για πούτσο εύκολα βρίσκεις αλλά σαν εμφάνιση είναι 5-6.5 στα 10. Αρκετές τις έχω φάει για το παλμαρέ, είτε γιατί δεν είχα χρήματα για αγοραίο είτε γιατί κάναν καλό γαμησι.
Μα δε χρειάζεται να παει πολύ μακριά κανείς για να το καταλάβει αυτό.
Άρκεί απλά να δεις ποιές γνωστές σου γυναίκες που γνωρίζεις από αλλού θα πετύχεις εκει μέσα.
Προχθές μου στειλε κολλητός μου σκρινσοτ από μια πρόσφατη πρώην μου να είναι στο τίντερ. Μιλάμε για ωραία γκόμενα και καλό παιδί μεν, αλλά με αρκετά ψυχικά ζόρια (δεν την πάλευε κάστανο). 39 ετών πλέον, περίσσεψε από παντού, και κατέληξε εκεί.
Λυπήθηκα λίγο για την ίδια καθώς προσπαθούσε να σταθεί στα καλά της.
Παλιά είχα πετύχει αρκετές εντελώς κατεστραμμένες υπάρξεις που έτυχε να γνωρίζω από αλλού. Και παίζει να είναι ακόμα μέσα, 10 χρόνια μετά. Κάποιες μαθαίνουν να ζουν όπως εμείς με αρπαχτές κι όλα καλά, αλλά οι περισσότερες νομίζω απλά πετάγονται σειριακά απ όποιον βρίσκουν μόλις τον φάνε. Δεν είναι να μπλέκει κανείς μ αυτές τις θλιβερές υπάρξεις.