james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.196
- Πόντοι
- 2.356
13€. Το είχε. Πάει.Ποσο το'χει;
13€. Το είχε. Πάει.Ποσο το'χει;
Από την στιγμή που στο τσάμπα βάζει περιορισμούς είναι σπάσιμο νεύρων το πιο πιθανόν είναι να το παρατήσει κάποιος μέσα σε μία μέρα.... ξέρουν τι κάνουν αυτοί για να τα οικονομανε..... αυτό που αναρωτιέμαι πραγματικά είναι το εξής..και οι γκόμενες που έχουν Tinder πληρώνουν για να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα σε γκόμενους εκεί μέσα ή μόνο οι άνδρες?Ρε ειστε καλα ρε που θα πληρωσετε για τη μαλακια? Βαλτε το τσαμπα κ καντε οτι μπορειτε. Αμα ειστε σα σκατα και δε σας κανουν ματς μην κατηγορειτε τις Ελλεινιδες! Αμα ολοι κανουν λαικ σε ολες λογικο δεν ειναι οι γκομενες να ειναι επιλεκτικες και να κανουν λαικ μονο σε μοντελα?
Ετσι λοιπον προκυπτουν τα "οικονομικα" του τιντερ. Οτι δηλαδη το τοπ 10% των αντρων προσπαθει να πηδηξει το τοπ 90% των γυναικων. Επομενως το υπολοιπο 90% των αντρων παλευει μηπως και πηδηξει το 10% απο τα μεγαλυτερα μπαζα. Δε φταιει που δεν πληρωνετε. Ισως να αξιζει να πληρωσεις αν ταξιδευεις ολη την ωρα λογω δουλειας π.χ. κ εισε καθε 2 μερες σε διαφορετικο μερος. Καλη τυχη!
Αν ψάξεις λίγο σε εργαλεία όπως το Demandsage μπορείς να βρεις τέτοια data.αυτό που αναρωτιέμαι πραγματικά είναι το εξής..και οι γκόμενες που έχουν Tinder πληρώνουν για να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα σε γκόμενους εκεί μέσα ή μόνο οι άνδρες?
Μπορεί να είναι και παγίδα για να δούνε αντίδραση. ΜακριάΜεγάλη προσοχή με αυτές τις εφαρμογές παιδιά. Μου κάνει like προχθές μια τύπισσα που δήλωνε 18 ετών και στις φωτογραφίες φαινόταν τέρμα ξεκώλι. Φαντάστηκα θα είναι κανένα καινούργιο βιζιτάκι που κάνει τα πρώτα του βήματα και θέλει να αποκτήσει αγοραστικό κοινό. Της κάνω και εγώ like, γινόμαστε match και το πρώτο μύνημα που μου στέλνει είναι... "Γειά σου, είμαι 14, δεν πιστεύω να σε πειράζει" "Ωρε μλκ" είπα και αμέσως έκανα τον εαυτό μου εικόνα πίσω απ' τα σίδερα. Την σούτρα προφανώς με τυπικές διαδικασίες και όλη την υπόλοιπη μέρα σκεφτόμουνα πόσες μάπες θέλει ο πατέρας μιας 14χρονης που την αφήνει να μιλάει με τον κάθε καυλωμένο μαλάκα στο Tinder.
Μα δε χρειάζεται να παει πολύ μακριά κανείς για να το καταλάβει αυτό.Όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες 4-5 σελίδες είναι μεγάλες αλήθειες κ ισχύουν. Όπως είπε κ άλλος φίλος εάν δεν σε βοηθά η δουλειά/κοινωνικός κύκλος για γνωριμίες είναι μονόδρομος. Βέβαια πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις. Όσες είναι εκεί 98/100 έχουν θέματα κυρίως ψυχολογικά ή συμπεριφοράς. Ειδικά εάν είναι 32+ που αρχίζει η μπογιά να μην περνάει... Τέτοιες για πούτσο εύκολα βρίσκεις αλλά σαν εμφάνιση είναι 5-6.5 στα 10. Αρκετές τις έχω φάει για το παλμαρέ, είτε γιατί δεν είχα χρήματα για αγοραίο είτε γιατί κάναν καλό γαμησι.
Δεν ξέρω, η προσωπική μου εμπειρία λέει πως αν όντως ψήνεται η γκόμενα, και με μια σοκοφρέτα σε παγκάκι μια χαρά θα κάτσει και θα γουστάρει κιόλας.Κάποιες μπορεί να πηδηχτουν για ένα καφέ και για μια μεριδα κεμπάπ με μπυρονια. Κάποιες άλλες θ θέλουν λουσα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι οι γυναίκες .οι παρταλογκομενες ακόμη και με κέρασμα 2 μπαφων θα σου ανοίξουν τα πόδια αλλά στο τέλος απλά θ αναρωτιέται κάποιος....τι ήθελα και σκωτωσα την ώρα μου με μια μαλακισμενη....
Παντρεμενη με τιντερ ρε φιλε πως γινεται.ειναι εξπερ της πληροφορικης κ των κινητων και δεν την πηρε χαμπαρι ο αλλος?ολοι ψαχνουν τα κινητα των συντροφωνΠωωωωωωω τα ιδια και τα ιδια και ξανα τα ιδια για το tinder.
Ποσες φορες να το πουμε, ποσες;
Οι περισσοτερες εχουν θεματα. Πολλες επισης ειναι παντρεμενες. Και καποιες αλλες θελουν "χορηγο".
Τι μενει λοιπον;
Οι πολυ μετριες - ασχημες και καποιες λιγες που αξιζουν οντως. Αλλα αυτες ειναι μεγαλυτερης ηλικιας. Δεν ειναι πιτσιρικες. Κι αυτες ΔΕΝ "τσιμπανε" ευκολα. Τσεκαρουν ξανα, ξανα και ξανα.
Δεν εχει κατι αλλο
Εσύ νόμιζες ότι μόνο ελεύθεροι είναι στο tinder; Welcome to this world.Παντρεμενη με τιντερ ρε φιλε πως γινεται.ειναι εξπερ της πληροφορικης κ των κινητων και δεν την πηρε χαμπαρι ο αλλος?ολοι ψαχνουν τα κινητα των συντροφων
Ειπα εγω μονο ελευθεροι?φυσικα και οχι,μην βαζεις λογια στο στομα μου.εγω ειπα παντρεμενες.αλλο πάντρεμενη αλλο δεσμευμενη.παντρεμενη σημαινει το κινητο το ψαχουλευει ο συζυγοσ καθε βραδυΕσύ νόμιζες ότι μόνο ελεύθεροι είναι στο tinder; Welcome to this world.
Διάβασε αυτό που έβαλα να δεις ενδεικτικά metrics, 20-25% παντρεμένες/ -οι είναι.Ειπα εγω μονο ελευθεροι?φυσικα και οχι,μην βαζεις λογια στο στομα μου.εγω ειπα παντρεμενες.αλλο πάντρεμενη αλλο δεσμευμενη.παντρεμενη σημαινει το κινητο το ψαχουλευει ο συζυγοσ καθε βραδυ
Οι ίδιες γυναίκες που υπάρχουν έξω, είναι και στο facebook, tinder κτλ. Η διαφορά είναι ότι μέσα από τις εφαρμογές ίσως γνωριστείτε. Από την άλλη και να γνωριστείτε δε θα αλλάξει κάτι, τα ίδια μυαλά θα έχουν. Τις ίδιες παραλογες απαιτήσεις, τις ίδιες βλαμμένες ιδέες.
Όπως το λες είναι. Απλά εάν δεν έχεις επιλογή μέσω του κοινωνικού κύκλου σου να γνωρίσεις κόσμο,πας σε τέτοιες εφαρμογές ξέροντας όμως ότι θα βρεις μόνο σεξ. Σπάνια 2/100 ίσως πετύχεις κάνα διαμάντι αλλά πρέπει να είσαι πολύ τυχερός.Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι άμα θες όντως να βρεις ένα κοριτσάκι να σ' αγαπάει και τραβήξει όσο γίνεται να τραβήξει το μεταξύ σας, αυτές οι δουλειές δεν γίνονται από τις εφαρμογές. Από εκεί και πέρα τα ξέκωλα που είναι μόνο για το πήδημα αν δεν είσαι όντως ματωμένος θέλει να τους πουλάς τρέλα.
Δεν πιστευω τις ερευνες για 2 λογους πρωτον πολλες ειναι χρηματοδοτουμενες οποτε τα αποτελεσματα ειναι κατευθυνομενα.επισης οι ερευνες απευθυνονται συνηθως σε συγκεκριμενες χωρες.αλλο πραγμα η ελλαδα η νοτια αφρικη και η αμερικη.ενα ποσοστο 20% στην αμερικη μπορει να ειναι 1% στην ελλαδα και 40% στη σουιδια.εγω το παιρνω με τη λογικη.αν εισαι παντρεμενος το κινητο σου θα το τσεκαρει ο/η συντροφος τακτικα.αρα εκτος αν εισαι john rambo της πληροφορικης κ κινητων θα σε τσακωσουν ευκολα και πολυ γρξγορα.ε τωρα να εχει η συζυγος τιντερ στο κινητο κ να μην την ανακαλυψει ονσυζυγος?μονο αν ειναι ναυτικος,αν μιλας για κατι τετοιαΔιάβασε αυτό που έβαλα να δεις ενδεικτικά metrics, 20-25% παντρεμένες/ -οι είναι.