Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
στις καλες μου το εκανα και αυτο βεβαια...και πιτσιρικες μαλισταΜα εδώ μας λενε ότι γαμανε έμαθε εβδομάδα και από άλλη ελλεινιδα..
στις καλες μου το εκανα και αυτο βεβαια...και πιτσιρικες μαλισταΜα εδώ μας λενε ότι γαμανε έμαθε εβδομάδα και από άλλη ελλεινιδα..
ο λογος που βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες ξερεις ποιος ειναι? γιατι εκει μεσα γαμαει το 20% των αντρων που θα ριξει ενα μπουτσο και αντε γεια...οποτε πανε με τους καλυτερους,τις παρατάνε και ξανα μανα τα ιδια....ενας αλλος λογος ειναι οτι εχουν ηδη καποιον γαμια εξω,τους ριχνει εναν που και που (που θα τον ηθελαν για σχεση αλλα μαλλον αυτος δεν ηθελε) και συνεχιζουν μεσα μπας και τους κατσει καποιος για σχεσητα πες όλα!
μπορεί να κλείσει για τα καλά το νήμα, πλέον!
Είσαι στην ορθή πλευρά ΚΑΙ ΠΑΛΙο λογος που βλεπεις τις ιδιες και τις ιδιες ξερεις ποιος ειναι? γιατι εκει μεσα γαμαει το 20% των αντρων που θα ριξει ενα μπουτσο και αντε γεια...οποτε πανε με τους καλυτερους,τις παρατάνε και ξανα μανα τα ιδια....ενας αλλος λογος ειναι οτι εχουν ηδη καποιον γαμια εξω,τους ριχνει εναν που και που (που θα τον ηθελαν για σχεση αλλα μαλλον αυτος δεν ηθελε) και συνεχιζουν μεσα μπας και τους κατσει καποιος για σχεση
Το dating του FB μόνο και μόνο επειδή είναι δωρεάν.ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη?
Κάπταιν μην είσαι απαισιόδοξος ! Προσπαθούμε και ότι βγει!Αφήστε το .
Αγάμητοι θα πεθάνουμε.
μια ζωή την έχουμεΑφήστε το .
Αγάμητοι θα πεθάνουμε.
Μην ανησυχείς..θα πάμε όλοι στο Άγιο Όρος να γίνουμε ασκητεςΑφήστε το .
Αγάμητοι θα πεθάνουμε.
Η πλάκα είναι ότι θέλουν το 20% εκεί μέσα μεχρι και τα μπάζαΈνας άλλος λογος είναι ότι κάνουν μεν like σε άντρες που έχουν πολλές επιλογές, βλέπουν ότι είτε πέφτει ghosting ,είτε οι τύποι τις έχουν όπως λες για να ρίξουν ένα και άντε γεια, και μετά απορρίπτουν όλους τους υπόλοιπους.
Οι περισσότερες στο tinder (όσες δεν έχουν φωτογραφίες που τρομάζουν τον κόσμο) δέχονται τόσα πολλά like που μπορούν να απορρίψουν από το πρώτο ραντεβού κάποιον για ένα ασήμαντο ελάττωμα, με τη λογική ότι σε τόσους που μου έκαναν Like όλο και κάποιος θα υπάρχει που είναι καλύτερος.
η πλατινουμ συνδρομη αξιζει?Η πλάκα είναι ότι θέλουν το 20% εκεί μέσα μεχρι και τα μπάζα
δεν την εχω παρειη πλατινουμ συνδρομη αξιζει?
θα εχω αποτελεσματα?δεν την εχω παρει
δε ξερω..αν εισαι ωραιος ναι.Αλλα και ωραιος να εισαι το τιντερ κανει πολλες πουστιες οποτε...δε ξερωθα εχω αποτελεσματα?
Αν δεν εισαι σιγουρος οτι ειναι κοπελα , θα σου προτεινα να μην πας. Τοσα γινονται μεσω ιντερνετ. Αν δεν θελει να δωσει σοσιαλ , τοτε ζητα viber η whatsapp και πες να την δεις απο καμεραΚαλησπέρα Μάγκες, μιλάω με μια στο Blindchat η οποία μου είπε έχει γκόμενο, αλλά ψάχνεται για εμπειριες κλπ . Μου έχει στείλει φωτογραφίες της , με Google lens δεν βγάζει τίποτα, και της ειπα να πάμε για καφέ να γνωριστούμε κλπ και δέχθηκε. Η μόνη επιφύλαξη είναι ότι όταν της ειπα να τα πούμε με άλλη εφαρμογή μου είπε όχι γιατί έχει αγόρι, λέτε να είναι φωλα; Βοηθήστε αν μπορείτε είναι λίγο επείγον
βγες και αραξε σε ενα σημειο με το αμαξι ετσι ωστε να εχεις μια εικονα του ποια μπορει να ειναι στο περιπου.Μην δωσεις σημειο συναντησης μεσα σε καφε,δωσε καπου που να εχεις παρκαρει και να τη δεις απο μακρια.Αν σαρεσει χωσου κατευθειαν αυτη μαλλον θα αποφευγει τα πολλα σοσιαλ λογω γκομενου (αν ισχυει)Καλησπέρα Μάγκες, μιλάω με μια στο Blindchat η οποία μου είπε έχει γκόμενο, αλλά ψάχνεται για εμπειριες κλπ . Μου έχει στείλει φωτογραφίες της , με Google lens δεν βγάζει τίποτα, και της ειπα να πάμε για καφέ να γνωριστούμε κλπ και δέχθηκε. Η μόνη επιφύλαξη είναι ότι όταν της ειπα να τα πούμε με άλλη εφαρμογή μου είπε όχι γιατί έχει αγόρι, λέτε να είναι φωλα; Βοηθήστε αν μπορείτε είναι λίγο επείγον