Ρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε το τιντερ και γενικά το online dating πεθαίνει.
Έχω ανοίξει δυο φορές σε περιόδους ξηρασίας με διαφορά δύο ετών. Καταρχήν αυτό που διαπίστωσα είναι πως μέσα σε αυτά τα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες είναι στα dating apps.
Οι πιο πολλές μάλιστα έχουν και πάνω από ένα προφίλ ή και διάφορα προφίλ χωρίς φωτό. Έχω πετύχει γκόμενα να έχει προφίλ στο μπαντου και να λέει πως θέλει οικογένεια και στο τιντερ να λέει πως είναι μητέρα ενός παιδιού
Μπορεί να έχει και τρίτο πουθενά αλλού και να ψάχνεται για παρτούζες.
Δηλαδή πάνω από τα μισά προφίλ είναι από τις ίδιες γκόμενες που είναι αιώνια μόνες και ψαρεύουν όπου βρουν.
Αν ψαχτούμε λίγο μεταξύ μας σίγουρα θα έχουμε βγει με τις ίδιες γυναίκες από εκεί
Εξαίρεση τα διάφορα ξέκωλα που ψαρεύουν ακολούθους και λιγούρια για το ινστα τους. Εκεί υπάρχει ανανέωση.
Γυναίκα που να είναι στις εφαρμογές επειδή δουλεύει 12 ώρες την ημέρα, βαριέται να βγει έξω, ψάχνεται σοβαρά κτλ νομοτελειακά θα βρει κάποιον σε 1, 2 μήνες το πολύ. Οι πιο πολλές όμως είναι εκεί επειδή τις αποφεύγουν όλοι από κοντά λόγω εμφάνισης ή ψυχολογικών και τρέφονται από την προσοχή που τους δίνουν οι νέοι χρήστες.
Έχω βγει αρκετά ραντεβού από διάφορες εφαρμογές αλλά πρακτικά μιλώντας οι εργατοώρες, επειδή έτσι το βλέπω, που κατανάλωσα με το τελικό αποτέλεσμα που αντίκρισα από κοντά δεν είχαν καμιά σχέση. Είτε θα έσκαγε μύτη γκοτζίλα ή θηλυκός Μαντ Μαξ. Με όσες βγήκα δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κίνηση αν τις έβλεπα από κοντά και όχι στο τιντερ.
Σπαστικό είναι επίσης το καλοκαίρι να σου προτείνει δίμετρη Αγγλίδα η ίδια να βγείτε και η κάθε χαμηλοκόλα από τη Κάτω Ραχούλα να στο παίζει ντίβα.
Κοντολογίς αυτές οι εφαρμογές πεθαίνουν επειδή όσες ψάχνονται σοβαρά για σύντροφο ή έστω γκόμενο καπαρώνονται γρήγορα και μένουν τα περισσεύματα που αυξάνονται και πληθύνονται.
Η χρυσή εποχή του online dating έχει περάσει, στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει πολύτιμος χρόνος από τη ζωή σου πλέον να σπαταλιέται στο τιντερ γιατί πολύ απλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τελείως φάουλ και για αυτό δεν το χρησιμοποιώ. Ούτε για γαμήσι που λέει ο λόγος. Είναι τελείως τοξικό να αφιερώνεις ώρες από τη ζωή σου προκειμένου να γαμήσεις ένα περίσευμα.
Αν κάποιος θέλει ντε και καλά να χρησιμοποιήσει κάποια εφαρμογή προτείνω το dating του facebook. Είναι και δωρεάν.