Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Αλλοι γαμάνε σε αυτα αλλοι οχι..και ο καθένας βγαζει γενικα συμπεράσματα απο τον εαυτο του.Ειναι και τι δουλευει για τον καθενα πχ εχω ενα φιλο που μου το εχει παραδεχτει οτι δεν εχει φωτογενεια και βαριεται το ηλεκτρονικο μπλα μπλα...δεκτον.Εγω απο αυτα ξεκίνησα και πηρα θάρρος με τις γυναικες (οχι στο live καμάκι) αλλα κυριως για το τετατετ......(τον καφε δηλ η το ποτο).Παλια για μενα ηταν πιο ευκολο να βγω με πολλες γκόμενες απο τιντερ παρα στο live γιατι ηξερα οτι σε ολα αυτα τα site τιντερ-μπαντου,υπαρχει μια λεπτομερεια..ειναι μονη,ψάχνει για πουτσα,και μαλλον θα ειναι πιο ξεκωλιαρα απο το μεσο ορο,οποτε ηξερα στατιστικα οτι θα βγω με περισσοτερες γκομενες απο τι αν εκανα καμάκι εξω,και το πετυχα// παλια δεν με ενδεφερε τοσο να γαμησω (στο κατω κατω ειχα και τα μπουρδελα),οσο το να αποκτησω εμπειριες,και κυριως να ψυχολογησω διάφορες λεπτομερεις,να δω που υστερώ,που υπερτερω κτλ.(γιατι σταυρωνει τα χερια-τι μαλακια ειπα,για το πως χαιδευει τα μαλλια της,για το ποτε να χωθω για φασωμα,για το ποτε για πουτσα,ολα εκει τα εμαθα...)..στα μόνα μερη που για μενα δεν χρειάζονται ολα αυτα ειναι το εξωτερικο γιατι ξερω (και το εχω δει) οτι το καμάκι δουλευει περισσότερο απο τι εδω στην ελλαδα.................εδω εχουν μια μαλακια που...μην τα ξανα λεμε 100 φορες...τα λενε και στις ελλεηνιδεςΔεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα τυπε, αλλα δεδομενου οτι εγω παρεθεσα στατιστικα (που δεν εβγαλα απο το μυαλο μου), θα σου απαντησω οτι μια χαρα γαμαω σε γενικες γραμμες. Στο Τιντερ εγω υποπεσει μονο σαν απελπιδα προσπαθεια σε περιοδους "ξηρασιας" κι επειδη πολλοι συναδελφοι θα εχουν κανει το ιδιο λαθος, απλα προειδοποιω για να μην εχουν ψευτικες ελπιδες...
Προσωπικα εγω γαμησει πολυ καλυτερες γκομενες σε face to face καταστασεις, οποτε δεν ψηνομαι να παρακαλαω το καθε μπαζο στο Τιντερ να βγει ραντεβου μαζι μου και μετα να της πληρωσω ποτα και φαγητα με την ελπιδα να μου τον πιασει λιγο στο αμαξι, γι'αυτο και προτιμω κι εγω τις παραδοσιακες μεθοδους πεσιματος στις οποιες εχω μεγαλυτερη επιτυχια. Καλη τυχη!