ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 737
- Πόντοι
- 81
Αν τις ρωτησεις πως και στο Τιντερ λενε : 1.μου το προτεινε μια φιλη ή 2. μπηκα απο περιεργεια και θα το σβησω.συνηθως ολες τα ιδια και τα ιδια λενε...μεχρι και τα τεστ που κανουν
Αν τις ρωτησεις πως και στο Τιντερ λενε : 1.μου το προτεινε μια φιλη ή 2. μπηκα απο περιεργεια και θα το σβησω.συνηθως ολες τα ιδια και τα ιδια λενε...μεχρι και τα τεστ που κανουν
Εγώ αγόρι μου δεν πάω μόνος διακοπές.Εσύ έκανες;
Xαχαχα τύποι, έχει πλάκα να διαβάζει κανείς την άποψη του άλλου φύλου. Νομίζω η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η βασική διαφορά είναι ότι εσείς ψάχνετε να κάνετε το επικό γαμήσι από το πρώτο ραντεβού, εκείνες ψάχνουν κάποιον να κάνουν σχέση. Σύντροφο δηλαδή. Και εν μέρει, φταίτε και εσείς για αυτό, καθώς σε παλαιότερες εποχές (ή ακόμα και τώρα κάποιοι) αν μία γυναίκα ήταν πρόθυμη και διαθέσιμη να κάνει μόνο σεξ, αμέσως τη χαρακτηρίζατε πουτάνα. Αν θέλει να σας γνωρίσει λίγο πρώτα, γιατί έχει και εκείνη κάποια κριτήρια ποιότητας, τη χαρακτηρίζετε Ελεϊνίδα που θέλει τόνωση της αυτοπεποίθησης.Ετσι, και να μην επικεντρωνεσαι σε μια, να εχεις backups. Την μεγαλυτερη ζημια στην εποχη μας και στο ιντερνετικο κομματι την εκαναν τα metoo και ολη αυτη η προβολη του φεμινισμου. Οι γνωριμιες γινονται με δευτερες σκεψεις πλεον απο την μερια τους και πρεπει να περασεις απο τα ''χαζοτεστ'' τους πρωτα.
αυτα ειναι μαλακιες περι "να σε γνωρισω λιγο καλυτερα" στα ιντερνετικα....στα αλλα απο κοντα στο live καμάκι να το δεχτωΑν θέλει να σας γνωρίσει λίγο πρώτα, γιατί έχει και εκείνη κάποια κριτήρια ποιότητας, τη χαρακτηρίζετε Ελεϊνίδα που θέλει τόνωση της αυτοπεποίθησης.
Ναι, οκ, δεν έχεις άδικο, αλλά καμμιά φορά μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω κουβέντα πριν βγει. Δε λέμε να μιλάς δύο μήνες για να αποφασίσει. Αλλά αν είσαι π.χ. στόκος και τελικά βγείτε με το καλημέρα/ύψος/βάρος θα στενοχωρηθείς περισσότερο αν σε απορρίψει.αυτα ειναι μαλακιες περι "να σε γνωρισω λιγο καλυτερα" στα ιντερνετικα....στα αλλα απο κοντα στο live καμάκι να το δεχτω
Χαχαχ σωστος. Καθε αντρας που σεβεται τον εαυτο του δεν θα πρεπει να δεχεται να τον υποτιμουν και να τον εχουν ως 2η-3η επιλογη. Στην βραση κολλαει το σιδερο...αλλιως μπλοκ.το "να σε γνωρισω λιγο καλυτερα" στο τιντερ σημαίνει "κατσε περιμενε λιγο...θελω να βγω και με τον κωστα"
για να καταλάβει καποια αν ειμαι στοκος πρεπει να μιλαω πολυ....και γω δε μιλαω πολυ συνηθως εκει,ασε που σε πιθανες ερωτησεις ξερω και τι να πω (μη ξεχναμε τα τεστ των γυναικων πανω κατω δεν διαφέρουν)...αλλα σε γενικες γραμμες επειδη δεν ειναι και τοσο σοβαρες αυτες εκει μεσα για να εννοουν το "να σε γνωρισω λιγο καλυτερα" για μενα ειδικα εκει ειναι δικαιολογια.Γενικα ναι...μια σοβαρη γυναικα οντως θελει να σε γνωρίσει καλυτερα.Τωρα για το υψος-βαρος τους λεω την αληθεια πριν βγουμε (αν και παλιοτερα που εβαζα λιγο πιο ψηλος,δεν τους χαλαγε απο κοντα που δεν ημουν 1,80 πχ αλλα 1,76)Ναι, οκ, δεν έχεις άδικο, αλλά καμμιά φορά μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω κουβέντα πριν βγει. Δε λέμε να μιλάς δύο μήνες για να αποφασίσει. Αλλά αν είσαι π.χ. στόκος και τελικά βγείτε με το καλημέρα/ύψος/βάρος θα στενοχωρηθείς περισσότερο αν σε απορρίψει.
Δεν πρεπει ΠΟΤΕ να λες θελω μονο σεξ............ΠΟΤΕ! ειδικα στο τσατ....αυτα αφου την φερεις σπιτι και την καυλωσειςΓια μένα πρέπει να βάζεις 2-3 καλές σου φωτογραφίες (έχω δει τύπο άπλυτο με βρώμικη φόρμα και φανελάκι) να γράφεις λίγα λόγια για σένα (και όχι θέλω, θέλω, θέλω) και αυτό που γράφεις να είναι αληθινο και αυθεντικό και όχι τα συνηθισμένα κολπάκια-ψεμματάκια-δηθενιές για να ψαρώσει η άλλη. Αν θέλεις μόνο να γαμήσεις, γράψε «μόνο για σεξ». Αν είσαι παντρεμένος, δήλωσέ το, άσε τα «σε διάσταση» κλπ. Τουλάχιστον αν έστω και μία κάνει λάικ, θα ξέρεις ότι είναι για αυτό που είσαι
γυναικα εισαι?Για μένα πρέπει να βάζεις 2-3 καλές σου φωτογραφίες (έχω δει τύπο άπλυτο με βρώμικη φόρμα και φανελάκι) να γράφεις λίγα λόγια για σένα (και όχι θέλω, θέλω, θέλω) και αυτό που γράφεις να είναι αληθινο και αυθεντικό και όχι τα συνηθισμένα κολπάκια-ψεμματάκια-δηθενιές για να ψαρώσει η άλλη. Αν θέλεις μόνο να γαμήσεις, γράψε «μόνο για σεξ». Αν είσαι παντρεμένος, δήλωσέ το, άσε τα «σε διάσταση» κλπ. Τουλάχιστον αν έστω και μία κάνει λάικ, θα ξέρεις ότι είναι για αυτό που είσαι
Όχι, για το ύψος - βάρος δεν εννοώ αυτό. Εννοώ κάτι τύπους που δεν γράφουν κάτι για αυτόυς και γράφουν μόνο: Μανώλης, 1,90/85 κιλά. Γιατί αν γράφει κανείς μόνο αυτά, ας βάζει και μέγεθος πούτσου να συνεννοούμαστε.για να καταλάβει καποια αν ειμαι στοκος πρεπει να μιλαω πολυ....και γω δε μιλαω πολυ συνηθως εκει,ασε που σε πιθανες ερωτησεις ξερω και τι να πω (μη ξεχναμε τα τεστ των γυναικων πανω κατω δεν διαφέρουν)...αλλα σε γενικες γραμμες επειδη δεν ειναι και τοσο σοβαρες αυτες εκει μεσα για να εννοουν το "να σε γνωρισω λιγο καλυτερα" για μενα ειδικα εκει ειναι δικαιολογια.Γενικα ναι...μια σοβαρη γυναικα οντως θελει να σε γνωρίσει καλυτερα.Τωρα για το υψος-βαρος τους λεω την αληθεια πριν βγουμε (αν και παλιοτερα που εβαζα λιγο πιο ψηλος,δεν τους χαλαγε απο κοντα που δεν ημουν 1,80 πχ αλλα 1,76)
Αρα πρεπει να αποφυγουμε εμεις οι αντρες το 98% των γυναικων εκει μεσα.Όχι, για το ύψος - βάρος δεν εννοώ αυτό. Εννοώ κάτι τύπους που δεν γράφουν κάτι για αυτόυς και γράφουν μόνο: Μανώλης, 1,90/85 κιλά. Γιατί αν γράφει κανείς μόνο αυτά, ας βάζει και μέγεθος πούτσου να συνεννοούμαστε.
Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι η κάθε μία.
Αν ήμουν άντρας, απλά θα απέφευγα τις φωτογραφίες με φίλτρο (ανασφάλεια), τις πολλές φωτογραφίες σε πισίνες/γιώτ-κότερα- ελικόπτερα / ακριβά μαγαζιά (δείχνουν πρόθεση και ότι δήθεν περνάνε γαμάτα, στα πιο ακριβά μαγαζιά, ενώ είναι η κομμώτρια της γειτονιάς σου μαζί με τη σουβλατζού), όπως επίσης και τις φωτογραφίες με duck face και άλλα τέτοια.
εγω δε γραφω τιποτα...οσο πιο πολλα γράφεις για σενα τοσο πιο απελπισμενος δειχνεις οτι ψάχνεσαι.Όχι, για το ύψος - βάρος δεν εννοώ αυτό. Εννοώ κάτι τύπους που δεν γράφουν κάτι για αυτόυς και γράφουν μόνο: Μανώλης, 1,90/85 κιλά. Γιατί αν γράφει κανείς μόνο αυτά, ας βάζει και μέγεθος πούτσου να συνεννοούμαστε.
Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πόσο σοβαρή είναι η κάθε μία.
Αν ήμουν άντρας, απλά θα απέφευγα τις φωτογραφίες με φίλτρο (ανασφάλεια), τις πολλές φωτογραφίες σε πισίνες/γιώτ-κότερα- ελικόπτερα / ακριβά μαγαζιά (δείχνουν πρόθεση και ότι δήθεν περνάνε γαμάτα, στα πιο ακριβά μαγαζιά, ενώ είναι η κομμώτρια της γειτονιάς σου μαζί με τη σουβλατζού), όπως επίσης και τις φωτογραφίες με duck face και άλλα τέτοια.
Ναι, γιαυτό δίνω κάποιες συμβουλές, αλλά δεν ξέρω αν αντιπροσωπεύω την πλειοψηφία των γυναικών. Λέω απλά ότι αν θέλεις μόνο σεξ, μην το παίζεις ότι ψάχνεις για ταίρι γιατί φαίνεται. Πες ας πούμε για αρχή να «γνωριστούμε» και βλέπουμε, γιατί έχω κάποια «ποιοτικά κριτήρια» και δεν θα κάνω σχέση με όποια να’ναι. Θέλω π.χ. η άλλη να είναι έξυπνη και σέξυ. Ιντριγκα… οι γυναίκες τη λατρεύουν. Και επίσης οι γυναίκες λατρεύουν να πιστεύουν ότι είναι μοναδικές κα ότι είδες πάνω τους κάτι διαφορετικό και τις «διάλεξες». Βρες κάτι από το προφίλ τους και πες το.Δεν πρεπει ΠΟΤΕ να λες θελω μονο σεξ............ΠΟΤΕ! ειδικα στο τσατ....αυτα αφου την φερεις σπιτι και την καυλωσεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γυναικα εισαι?
συμβουλες για τετοια θεματα απο γυναικες συνηθως τα ακουω βερεσε...και μην το παρεις προσωπικα.Αν με ρωτησει τι ψάχνεις (που θα ρωτησει) συνήθως λεω "δε ψαχνω κατι συγκεκριμενο" και το κοβω εκει..βγαινουμε και οπως παειΝαι, γιαυτό δίνω κάποιες συμβουλές, αλλά δεν ξέρω αν αντιπροσωπεύω την πλειοψηφία των γυναικών. Λέω απλά ότι αν θέλεις μόνο σεξ, μην το παίζεις ότι ψάχνεις για ταίρι γιατί φαίνεται. Πες ας πούμε για αρχή να «γνωριστούμε» και βλέπουμε, γιατί έχω κάποια «ποιοτικά κριτήρια» και δεν θα κάνω σχέση με όποια να’ναι. Θέλω π.χ. η άλλη να είναι έξυπνη και σέξυ. Ιντριγκα… οι γυναίκες τη λατρεύουν. Και επίσης οι γυναίκες λατρεύουν να πιστεύουν ότι είναι μοναδικές κα ότι είδες πάνω τους κάτι διαφορετικό και τις «διάλεξες». Βρες κάτι από το προφίλ τους και πες το.
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα
Εχει ποοοοοολλες ξενες φιλεε..ποοολλες...Δηλαδη τι εννοείς? Ότι δεν έχει 95 τα εκατό ελλεεινιδες στην Αθήνα? Μήπως μένεις εξωτερικό και βλεπεις εσύ όλο ξένες? Εκτός και αν για ξένες.. Εννοείς του πακιστανους..
Λατρευουν τοσο πολυ την ιντριγκα που στο τελος αυτοακυρωνονταιΝαι, γιαυτό δίνω κάποιες συμβουλές, αλλά δεν ξέρω αν αντιπροσωπεύω την πλειοψηφία των γυναικών. Λέω απλά ότι αν θέλεις μόνο σεξ, μην το παίζεις ότι ψάχνεις για ταίρι γιατί φαίνεται. Πες ας πούμε για αρχή να «γνωριστούμε» και βλέπουμε, γιατί έχω κάποια «ποιοτικά κριτήρια» και δεν θα κάνω σχέση με όποια να’ναι. Θέλω π.χ. η άλλη να είναι έξυπνη και σέξυ. Ιντριγκα… οι γυναίκες τη λατρεύουν. Και επίσης οι γυναίκες λατρεύουν να πιστεύουν ότι είναι μοναδικές κα ότι είδες πάνω τους κάτι διαφορετικό και τις «διάλεξες». Βρες κάτι από το προφίλ τους και πες το.
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα
Απο official data του Tinder για Αμερικη (που ειναι και πιο διαδεδομενο), η αναλογια ειναι κοντα στο 68% αντρες/ 32% γυναικες, οποτε στην Ελλαδα μπορω να υποθεσω οτι ειναι χειροτερα. Σιγουρα υπαρχουν και συναδελφοι εδω μεσα που το εχουν πιο πολυ με το μπιρι μπιρι σε chat (εγω προσωπικα βαριεμαι φουλ), αλλα γενικα αν λαβεις υποψιν το πως βαθμολογουν εμφανισιακα οι γυναικες τους αντρες σε αυτες τις εφαρμογες απο ερευνες που εχουν γινει, χοντρικα θεωρουν κατω απο 20% των προφιλ "εμφανισιμους" (βλεπε ερευνα στο OkCupid) και "κανεις τα μαθηματικα" θα δεις ποσο εναντιον σου ειναι τα δεδομενα... Αν λαβεις υποψιν και πως λειτουργει το επιχειρηματικο μοντελο των dating apps (μαρκεταρονται ως "ευκολο σεξ" στους αντρες προκειμενου να τα σκασουν για gold, premium, boosts κλπ), το μονο που μπορω να καταληξω εγω προσωπικα ειναι οτι ειναι ουσιαστικα ενα καλοστημενο scamακι κατα του μεσου αντρα.Νομίζω είναι πολύ απλό, όποια μπαίνει tinder για να αποφασίσει να μπει σίγουρα ψάχνει κάποιον και είναι δεκτική στο να βγει έξω μαζί του. Εάν λοιπόν έχουμε 2000 γυναίκες σίγουρα 2000 ραντεβού θα γίνουν και επειδή καμία δεν θα βγει μόνο με έναν μιλάμε για πολλαπλάσια ραντεβού. Εάν η αναλογία στο tinder είναι 1:1 σίγουρα για όλους κάτι θα γίνει , ακόμα και στην περίπτωση που είναι 1(γυναίκες ):3(άντρες) μια χαρά δουλεύει. Σαφώς και θα υπάρξουν κάποιοι και κάποιες που δεν θα κάνουν καθόλου συνάντηση καθώς αυτοί είναι οι εξαιρέσεις, αλλά και κάποιοι και κάποιες στους οποίους θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Δεδομένου ότι το 80% του πληθυσμού όμως κάτι έχει (κάποιο κάψιμο ή κάποιο μυστικό ) το 1στα 10 ματς θα γίνει ραντεβού πετυχημένο και το 1 στα 20 θα είναι ραντεβού πετυχυμένο.
Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα τυπε, αλλα δεδομενου οτι εγω παρεθεσα στατιστικα (που δεν εβγαλα απο το μυαλο μου), θα σου απαντησω οτι μια χαρα γαμαω σε γενικες γραμμες. Στο Τιντερ εγω υποπεσει μονο σαν απελπιδα προσπαθεια σε περιοδους "ξηρασιας" κι επειδη πολλοι συναδελφοι θα εχουν κανει το ιδιο λαθος, απλα προειδοποιω για να μην εχουν ψευτικες ελπιδες...Αυτο που βγαζετε κατι ποσοστα αυθαιρετα με τρελαινει για να δικαιολογησετε την αγαμια σας....βαλτε τα καλα σας...κ αμοληθητε εξω κ μιληστε...καποια στιγμη θα τον βρεξετε!