Το ειχα χρησιμοποιησει λιγο κατα τη διαρκεια του κορονοιου και μετα (2020-2021), ο,τι χειροτερο κατα τη δικη μου εμπειρια. Νταξει ειμαι λιγο επιλεκτικος κι εγω οποτε τα λιγα match και chat που εκανα ηταν με κορασια που θα χαρακτηριζες ανω του μετριου, αλλα καμια δεν ψηνοταν να βγει ραντεβου, ηθελαν απλα συζητηση για να τους δινεις προσοχη και επιβεβαιωση... Δεν ξερω αν εχει αλλαξει απο τοτε η φαση, αλλα γενικα ολοι λενε να μεινεις μακρια απο Τιντερ, η αναλογια ειναι 80% αντρες 20% γυναικες και κλασικα η Ελλεηνιδα το χρησιμοποιει σαν ενα (ακομα) μεσο για να παιρνει επιβεβαιωση απο καυλωμενους αντρες.
Τις προαλλες ειχα βγει με 2 γυναικες συναδελφους, η μια εκ των οποιων φρεσκοχωρισμενη γυρω στα 26, η οποια μας ελεγε οτι ανοιξε Τιντερ για να ¨δει πως ειναι να μιλας με πολλους"
. Εν τελει νομιζω βγηκε ραντεβου με εναν κακομοιρη (αρκετα εμφανισιμος στις φωτο που μας εδειξε), ο οποιος δεν της εκανε "κλικ", οποτε δεν προχωρησε η φαση. Κοινως, οποιαδηποτε γκομενα εκει μεσα ανω του μετριου εμφανισιακα ψαχνει απλα επιβεβαιωση (εκτος αν ανηκεις στην κατηγορια ψηλος, γυμναστηριακος με λεφτα) και μαλλον θα χασεις χρονο και χρημα, ακομα και ραντεβου να βγεις. Τωρα αν για καποιο μυστηριο λογο θες να δωσεις σε καμια χοντρη ή κανα 4αρι γενικα, τοτε ναι κατι γινεται οπως εχω ακουσει απο διαφορους.
Γενικα απο τοτε που βγηκε το Instagram και τα dating apps, γαμηθηκε τελειως η φαση γτ εκτοξευσαν τη ματαιοδοξια και τον εγωισμο των γυναικων στο επακρο. Οταν οποιαδηποτε εστω λιγο εμφανισιμη κοπελα ξερεις, εχει 1000+ followers στο Instagram, αντιλαμβανεσαι οτι εχει αποκτησει και τουπε ντιβας, οποτε οι προδιαγραφες για να γαμησεις ειναι στο Θεο
.