Θα ήθελα να μου πέιτε την άποψή σας σχετικά με κάτι που συνέβη στις φετινές μου διακοπές.
Καταρχήν να πω ότι δεν είναι τίποτα από τα παρακάτω φίδια.
Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή. Πήγαμε διακοπές με τη γυναίκα μου, ακόμα ένα ζευγάρι και 2 φίλους (άντρα - γυναίκα).
Με 2 διαφορετικά τροχόσπιτα. Εξ αρχής κοιμόμασταν εγώ με τη γυναίκα μου στο τροχόσπιτό μας στο μεγάλο κρεβάτι και η φίλη μας στο μονό (δικό μας τροχόσπιτο) και το άλλο το ζευγάρι με τον φίλο μας στο άλλο τροχόσπιτο. Έλα όμως που με είχε πιάσει η μαλακία εξ αρχής στις διακοπές. Και μάλιστα η κοπέλα είναι πολλά χρόνια φίλη μας και γνωριζόμαστε υπερβολικά καλά (παρεμπιπτόντως είναι αρκετά ανωμαλιάρα και γαμιέται αβέρτα, χωρίς να είναι καμιά μουνάρα, ίσα ίσα έχει τα κιλάκια της και τον κώλο της). Ένα βράδυ λοιπόν ενώ καθόμαστε και πίνουμε μπύρες και ψήνουμε, η γυναίκα μου πήγε για ύπνο, αλλά ξάπλωσε στο μονό κρεβάτι. Όταν ήρθε η ώρα να πάμε για ύπνο και εγώ και η φίλη μας (ας την ονομάσουμε Α για ευκολία), ξύπνησα τη γυναίκα μου και βαριόταν να σηκωθεί και μου λέει ξάπλωσε με την Α στο άλλο το κρεβάτι δεν πειράζει. Πάμε ξαπλώνουμε και βγάζω και το σορτσάκι μου και μένω με το σώβρακο. Πργαματικά έχουμε τόση οικειότητα με την Α που δεν ήταν παράξενο, γιατί και σπίτι όταν έρχεται πολλές φορές έχει τύχει να είμαι μ΄νο με το σώβρακο. Όλο το βράδυ τα πράματα ήρεμα, ο καθένας στη μεριά του. Το πρωί όταν άνοιξα τα μάτια μου, η γυναίκα μου ήταν ήδη έξω και έπινε καφέ, ενώ η Α ακόμα κοιμόταν. Αλλά η τσαπού μου θα έσπαγε από την καύλα (μπορεί να ήταν και κατουρόκαυλες χαχαχα). Οπότε την πετάω έξω από το σώβρακο από το αριστερό μπατζάκι να ξεπροβάλλει το τσαπουκέφαλο και λίγο από τον κορμό. Εννοείται ότι έκανα τον ψόφιο κοριό. Δεν άργησε να ξυπνήσει η Α και όντως μέσα σε ένα 10λεπτο σηκώθηκε. Αυτή ξάπλωνε από τη μέσα τη μεριά, οπότε έπρεπε να με περάσει όπως και να είχε. Έτσι λοιπόν, σηκώνεται και κάθεται στην κάτω μεριά του κρεβατιού (εγώ έχω κλειστά μάτια, αλλα είμαι ανάσκελα και όλες οι αισθήσεις μου προσπαθούν να καταλάβουν τι κάνει η Α. Έκατσε 1-2 λεπτά εκεί και μετά πήρε την απόφαση να περάσει από πάνω μου. Χωρίς να με ακουμπήσει καθόλου. Παρεπιπτόντως μετά από 10 λεπτά που βγήκα έξω όλα φυσιολογικά και νορμάλ.
1) Έκανα καλά που την πέταξα έξω; Εγώ πάντως καύλωσα τόσο πολύ που τον έπαιξα 3 φορές εκείνη τη μέρα βλέποντας την κωλάρα της στη θάλασσα.
2) Επειδή δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να μην είδε την τσαπού μου, τι πιστεύετε ότι σκέφτηκε;
3) Πιστεύετε θα το αναφέρει σε εμένα ή στη γυναίκα μου ποτέ;
Πέιτε τις απόψεις σας σας παρακαλώ και αν έχετε καμιά σοβαρή πρόταση για την κατάσταση παραθέστε την.