Νέα

Την πέταξα έξω στην καλύτερή της φίλη. Έκανα καλά, ή μαλακία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fang
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
ο ανθρωπος με τα χιλια πρόσωπα και την ιδια μαλακια να τον χτυπαει στο κεφαλι

Έτσι ακριβώς και καταντά κουραστικό να πρέπει κάθε φορά να το τονίζουμε αφού υπάρχουν δεκάδες που πιστεύουν τις χαζοϊστορίες του κ. Picker, που αδυνατεί να συνέλθει από το σουτ της εργαζομένης Κορίνας.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Έτσι ακριβώς και καταντά κουραστικό να πρέπει κάθε φορά να το τονίζουμε αφού υπάρχουν δεκάδες που πιστεύουν τις χαζοϊστορίες του κ. Picker, που αδυνατεί να συνέλθει από το σουτ της εργαζομένης Κορίνας.

μπορει να τα μπερδεψει κ να μας πει οτι τον επιασε η ξαδρφη του να τραβαει μαλακια στο δωματιο της , στο παρον νημα ....

καποια στιγμη θα τη καψει τη φλατζα δε βλεπω αλλο σεναριο

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
μπορει να τα μπερδεψει κ να μας πει οτι τον επιασε η ξαδρφη του να τραβαει μαλακια στο δωματιο της , στο παρον νημα ....

καποια στιγμη θα τη καψει τη φλατζα δε βλεπω αλλο σεναριο

:2funny:
Την έκαψε ήδη και δυστυχώς αδυνατεί να το κατανοήσει και να ζητήσει βοήθεια ... όπως άλλωστε συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Ν σαι καλά ρε φίλε, μ εκανες και γέλασα πρωι πρωί.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Είσαι φοβερός. Άκου εκεί του είπε η γυναίκα του να πάει να κοιμηθεί με την άλλη.  :2funny: :2funny: :2funny: Και μετά από 9 μήνες να το μπασταρδάκι, σα να σου μοιάζει λιγάκι!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
:2funny: Οσο κοιμόσουν εσυ με την φιλη της γυναίκας σου..εισαι σίγουρος πως η γυναικα σου κοιμόταν μόνη ;;;  :knockinb:  :knockinb:  :2funny:

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.556
Πόντοι
206
Μαλλον θα σκεφτηκε πρωινιατικο

:badair: :badair: :badair: πωωω μοβορικο το χτεσινο κεμπαμπ,κορκοδιλας ηταν?  :badair: :badair: :badair: πωωω μια τσαπου,δε γαμιεται παω να χεσω τωρα δεν εχω καιρο για τετοια

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Στο άλλο τροχόσπιτο τι έγινε;;; Σκέψου να κοιμόταν η εκεί γκόμενα στο μονό και οι δύο μάγκες στο διπλό...

OP
OP
F

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
Καταρχήν το αν πιστεύετε την ιστορία ή όχι δε με αφορά και πολύ. Ευχαριστώ τους αναγνώστες που απάντησαν σοβαρά. Απλά να πω ότι μπορείτε να δείτε ότι έχω κάνει μετρημένα posts (νομίζω 5 όλα κια όλα) και είμαι μέλος αρκετά χρόνια. Απλά δε μου συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια και ήθελα να το μοιραστώ.

Πώς μπορεί να φτάσει τώρα ένα ζευγάρι (παντρεμένοι) στην παρτούζα με τη φίλη δεν μπορώ να το φανταστώ ακριβώς, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο εύκολο δεν είναι να κάνεις μια τέτοια πρόταση στη γυναίκα σου. Απειλείσαι με εξωστρακισμό... Χαχαχα.
Προτάσεις για το π'ως μπορεί να γίνει καλοδεχούμενες!

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Πώς μπορεί να φτάσει τώρα ένα ζευγάρι (παντρεμένοι) στην παρτούζα με τη φίλη δεν μπορώ να το φανταστώ ακριβώς, αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο εύκολο δεν είναι να κάνεις μια τέτοια πρόταση στη γυναίκα σου. Απειλείσαι με εξωστρακισμό... Χαχαχα.
Την επόμενη φορά κάνε θορυβώδες sex με τη γυναίκα σου, και τη φίλη να κοιμάται δίπλα. Αν υπάρχει ενδιαφέρον, θα αποκαλυφθεί.
Ασε που αν ακούσουν το θόρυβο οι παραδιπλανοί, μπορεί το τρίγωνο να γίνει πολύγωνο.
Καλή επιτυχία και αν συνεχίσει η διάθεσή σου να μοιράζεσαι, ανέβασε και video της συνεύρεσης.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καταρχήν το αν πιστεύετε την ιστορία ή όχι δε με αφορά και πολύ. Ευχαριστώ τους αναγνώστες που απάντησαν σοβαρά. Απλά να πω ότι μπορείτε να δείτε ότι έχω κάνει μετρημένα posts (νομίζω 5 όλα κια όλα) και είμαι μέλος αρκετά χρόνια. Απλά δε μου συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια και ήθελα να το μοιραστώ.

11 εχεις  :2funny:

Τι έγινε;Το βράδυ που πέρασε κοιμηθηκες με τον φιλο και στην ακουμπησε;Για αυτό δεν μας γραφεις την συνέχεια;

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

Μη μασας τυπε, οποτε σου καθεται τετοια φαση, μαλλον συχνα αφου εχεις τοσο large γυναικα, πετα τον εξω εσυ και ολο και κατι θα κατσει.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lolen21

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Εκανες μαλακια φιλος επρεπε να χωθεις και να κανεις αναγνωριστικη.Ενας πουτσακος στα μουλωχτά δεν νομιζω να σε χαλαγε

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
έπρεπε να της τον κάρφωνες και καλα καταλάθος...και μετα ουπς... και συνέχιζες  :knockinb:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Θα ήθελα να μου πέιτε την άποψή σας σχετικά με κάτι που συνέβη στις φετινές μου διακοπές.
Καταρχήν να πω ότι δεν είναι τίποτα από τα παρακάτω φίδια.

Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή. Πήγαμε διακοπές με τη γυναίκα μου, ακόμα ένα ζευγάρι και 2 φίλους (άντρα - γυναίκα).
Με 2 διαφορετικά τροχόσπιτα. Εξ αρχής κοιμόμασταν εγώ με τη γυναίκα μου στο τροχόσπιτό μας στο μεγάλο κρεβάτι και η φίλη μας στο μονό (δικό μας τροχόσπιτο) και το άλλο το ζευγάρι με τον φίλο μας στο άλλο τροχόσπιτο. Έλα όμως που με είχε πιάσει η μαλακία εξ αρχής στις διακοπές. Και μάλιστα η κοπέλα είναι πολλά χρόνια φίλη μας και γνωριζόμαστε υπερβολικά καλά (παρεμπιπτόντως είναι αρκετά ανωμαλιάρα και γαμιέται αβέρτα, χωρίς να είναι καμιά μουνάρα, ίσα ίσα έχει τα κιλάκια της και τον κώλο της). Ένα βράδυ λοιπόν ενώ καθόμαστε και πίνουμε μπύρες και ψήνουμε, η γυναίκα μου πήγε για ύπνο, αλλά ξάπλωσε στο μονό κρεβάτι. Όταν ήρθε η ώρα να πάμε για ύπνο και εγώ και η φίλη μας (ας την ονομάσουμε Α για ευκολία), ξύπνησα τη γυναίκα μου και βαριόταν να σηκωθεί και μου λέει ξάπλωσε με την Α στο άλλο το κρεβάτι δεν πειράζει. Πάμε ξαπλώνουμε και βγάζω και το σορτσάκι μου και μένω με το σώβρακο. Πργαματικά έχουμε τόση οικειότητα με την Α που δεν ήταν παράξενο, γιατί και σπίτι όταν έρχεται πολλές φορές έχει τύχει να είμαι μ΄νο με το σώβρακο. Όλο το βράδυ τα πράματα ήρεμα, ο καθένας στη μεριά του. Το πρωί όταν άνοιξα τα μάτια μου, η γυναίκα μου ήταν ήδη έξω και έπινε καφέ, ενώ η Α ακόμα κοιμόταν. Αλλά η τσαπού μου θα έσπαγε από την καύλα (μπορεί να ήταν και κατουρόκαυλες χαχαχα). Οπότε την πετάω έξω από το σώβρακο από το αριστερό μπατζάκι να ξεπροβάλλει το τσαπουκέφαλο και λίγο από τον κορμό. Εννοείται ότι έκανα τον ψόφιο κοριό. Δεν άργησε να ξυπνήσει η Α και όντως μέσα σε ένα 10λεπτο σηκώθηκε. Αυτή ξάπλωνε από τη μέσα τη μεριά, οπότε έπρεπε να με περάσει όπως και να είχε. Έτσι λοιπόν, σηκώνεται και κάθεται στην κάτω μεριά του κρεβατιού (εγώ έχω κλειστά μάτια, αλλα είμαι ανάσκελα και όλες οι αισθήσεις μου προσπαθούν να καταλάβουν τι κάνει η Α. Έκατσε 1-2 λεπτά εκεί και μετά πήρε την απόφαση να περάσει από πάνω μου. Χωρίς να με ακουμπήσει καθόλου. Παρεπιπτόντως μετά από 10 λεπτά που βγήκα έξω όλα φυσιολογικά και νορμάλ.

1) Έκανα καλά που την πέταξα έξω; Εγώ πάντως καύλωσα τόσο πολύ που τον έπαιξα 3 φορές εκείνη τη μέρα βλέποντας την κωλάρα της στη θάλασσα.
2) Επειδή δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να μην είδε την τσαπού μου, τι πιστεύετε ότι σκέφτηκε;
3) Πιστεύετε θα το αναφέρει σε εμένα ή στη γυναίκα μου ποτέ;

Πέιτε τις απόψεις σας σας παρακαλώ και αν έχετε καμιά σοβαρή πρόταση για την κατάσταση παραθέστε την.

Τυπε πες και για εκεινη την φαση που σαν υπνοβατης τρυπωσες στο αλλο τροχοσπιτο και εριξες ενα μανικι σε οτι κωλαρακι βρηκες διαθεσιμο.  :S :S :S  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
F

fang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
1.094
Πόντοι
201
11 εχεις  :2funny:

Τι έγινε;Το βράδυ που πέρασε κοιμηθηκες με τον φιλο και στην ακουμπησε;Για αυτό δεν μας γραφεις την συνέχεια;

Και τι είμαι εγώ πουστ@ρ@ σαν εσενα ρε τρύπιε;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Θα ήθελα να μου πέιτε την άποψή σας σχετικά με κάτι που συνέβη στις φετινές μου διακοπές.
Καταρχήν να πω ότι δεν είναι τίποτα από τα παρακάτω φίδια.

Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή. Πήγαμε διακοπές με τη γυναίκα μου, ακόμα ένα ζευγάρι και 2 φίλους (άντρα - γυναίκα).
Με 2 διαφορετικά τροχόσπιτα. Εξ αρχής κοιμόμασταν εγώ με τη γυναίκα μου στο τροχόσπιτό μας στο μεγάλο κρεβάτι και η φίλη μας στο μονό (δικό μας τροχόσπιτο) και το άλλο το ζευγάρι με τον φίλο μας στο άλλο τροχόσπιτο. Έλα όμως που με είχε πιάσει η μαλακία εξ αρχής στις διακοπές. Και μάλιστα η κοπέλα είναι πολλά χρόνια φίλη μας και γνωριζόμαστε υπερβολικά καλά (παρεμπιπτόντως είναι αρκετά ανωμαλιάρα και γαμιέται αβέρτα, χωρίς να είναι καμιά μουνάρα, ίσα ίσα έχει τα κιλάκια της και τον κώλο της). Ένα βράδυ λοιπόν ενώ καθόμαστε και πίνουμε μπύρες και ψήνουμε, η γυναίκα μου πήγε για ύπνο, αλλά ξάπλωσε στο μονό κρεβάτι. Όταν ήρθε η ώρα να πάμε για ύπνο και εγώ και η φίλη μας (ας την ονομάσουμε Α για ευκολία), ξύπνησα τη γυναίκα μου και βαριόταν να σηκωθεί και μου λέει ξάπλωσε με την Α στο άλλο το κρεβάτι δεν πειράζει. Πάμε ξαπλώνουμε και βγάζω και το σορτσάκι μου και μένω με το σώβρακο. Πργαματικά έχουμε τόση οικειότητα με την Α που δεν ήταν παράξενο, γιατί και σπίτι όταν έρχεται πολλές φορές έχει τύχει να είμαι μ΄νο με το σώβρακο. Όλο το βράδυ τα πράματα ήρεμα, ο καθένας στη μεριά του. Το πρωί όταν άνοιξα τα μάτια μου, η γυναίκα μου ήταν ήδη έξω και έπινε καφέ, ενώ η Α ακόμα κοιμόταν. Αλλά η τσαπού μου θα έσπαγε από την καύλα (μπορεί να ήταν και κατουρόκαυλες χαχαχα). Οπότε την πετάω έξω από το σώβρακο από το αριστερό μπατζάκι να ξεπροβάλλει το τσαπουκέφαλο και λίγο από τον κορμό. Εννοείται ότι έκανα τον ψόφιο κοριό. Δεν άργησε να ξυπνήσει η Α και όντως μέσα σε ένα 10λεπτο σηκώθηκε. Αυτή ξάπλωνε από τη μέσα τη μεριά, οπότε έπρεπε να με περάσει όπως και να είχε. Έτσι λοιπόν, σηκώνεται και κάθεται στην κάτω μεριά του κρεβατιού (εγώ έχω κλειστά μάτια, αλλα είμαι ανάσκελα και όλες οι αισθήσεις μου προσπαθούν να καταλάβουν τι κάνει η Α. Έκατσε 1-2 λεπτά εκεί και μετά πήρε την απόφαση να περάσει από πάνω μου. Χωρίς να με ακουμπήσει καθόλου. Παρεπιπτόντως μετά από 10 λεπτά που βγήκα έξω όλα φυσιολογικά και νορμάλ.

1) Έκανα καλά που την πέταξα έξω; Εγώ πάντως καύλωσα τόσο πολύ που τον έπαιξα 3 φορές εκείνη τη μέρα βλέποντας την κωλάρα της στη θάλασσα.
2) Επειδή δεν πιστεύω να υπάρχει περίπτωση να μην είδε την τσαπού μου, τι πιστεύετε ότι σκέφτηκε;
3) Πιστεύετε θα το αναφέρει σε εμένα ή στη γυναίκα μου ποτέ;

Πέιτε τις απόψεις σας σας παρακαλώ και αν έχετε καμιά σοβαρή πρόταση για την κατάσταση παραθέστε την.

τυπε εκανες πολυ καλα που την πεταξες εξω και πολυ κακως που δεν την εχωσες :S :rockon:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και τι είμαι εγώ πουστ@ρ@ σαν εσενα ρε τρύπιε;
Πουσταρα;Ελα σε παρακαλω λιγο σοβαρότητα!!! :2funny:

Μαλακα ,αντε να ξεκινησουν τα δημοτικά σχολεία να γυρισεις στο θρανιο γιατι πολύ θάρρος πήρες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom