wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εξαρση γαστρεντεριτιδας στο μπου!!!
Ωραια σειρα.Πριν χαζευα deadly women παρεπιμπτοντως. 0
Θα το εχω υπόψηΩραια σειρα.
Το αγαπημενο μου επεισοδιο ειναι εκεινο που στην αρχη του αιωνα ενα ζευγαρι βασανιζε τις μικρες ορφανες υπηρετριες που του εμπιστευοταν η εκκλησια και εξοντωσαν μια απο αυτες με βασανιστηρια οκτω μηνων.
Εξαρση γαστρεντεριτιδας στο μπου!!!
Καλημέρα Μαξούλη, μονο να χαρεις αυτο το κυρια μου καθεται καπως βαρυ....προτιμοτερο το Ροζουλα ακομη από χθες!!! ;)Ειναι απο το πολυ το αγχος, στομαχικες διαταραχες, "θα προλαβω να ποσταρω αναμεσα τους,δε θα προλαβω?"....ειναι ενα αγχος και αυτο, να το λεμε!!!
Καλησπερα σας κυρια Ροουζ!
Καλημέρα Μαξούλη, μονο να χαρεις αυτο το κυρια μου καθεται καπως βαρυ....προτιμοτερο το Ροζουλα ακομη από χθες!!! ;)
Καλημέρα Μαξούλη, μονο να χαρεις αυτο το κυρια μου καθεται καπως βαρυ....προτιμοτερο το Ροζουλα ακομη από χθες!!! ;)
Το "κυρια" μετα το γαμο, ειχε καποιο νοημα οταν η γυναικα επαιρνε το επωνυμο του συζυγου.Εχω μια εκ γενετης εναντιωση στη θεωρια οτι οι δεσποινιδες προσφωνουνται "κυριες" μονο μετα το γαμηλιο μυστηριο, επιμενω οτι κυριες ειναι ολες, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου βεβαιως βεβαιως......
Αλλα εαν το προτιμας, γιατι οχι, Ροζουλα λοιπον!!! ;)
Το ζητημα μου δεν ηταν αναμεσα στο δεσποινις και στο κυρια. Προτιμω το πιο προσωπικο υφος γενικα, αλλα κυρίως από ατομα που συμπαθω!!!To ''δεσποινις'' πως θα σου φαινοταν?
Το ζητημα μου δεν ηταν αναμεσα στο δεσποινις και στο κυρια. Προτιμω το πιο προσωπικο υφος γενικα, αλλα κυρίως από ατομα που συμπαθω!!!
Το ζητημα μου δεν ηταν αναμεσα στο δεσποινις και στο κυρια. Προτιμω το πιο προσωπικο υφος γενικα, αλλα κυρίως από ατομα που συμπαθω!!!
Σαφώς καλύτερα Μαξούλη!!Εχω μια εκ γενετης εναντιωση στη θεωρια οτι οι δεσποινιδες προσφωνουνται "κυριες" μονο μετα το γαμηλιο μυστηριο, επιμενω οτι κυριες ειναι ολες, μεχρι αποδειξεως του αντιθετου βεβαιως βεβαιως......
Αλλα εαν το προτιμας, γιατι οχι, Ροζουλα λοιπον!!! ;)
Ωωωωωω, τιμη μου!!! :-* :-* :-*
(Σκυψε Ροζυ, σκυψε, βλεπω να ερχεται ο Εμετοticon)
Εσυ πολλή συμπαθεια δειχνεις για το "ζευγος" και δεν θα σου το συγχωρησουν καποιοι.
Δεν ειναι ανεκτό αυτό για καποιους.
Μεχρι να φτασω στο γτ να σκυψω ομολογω οτι προβληματιστηκα...(Σκυψε Ροζυ, σκυψε, βλεπω να ερχεται ο Εμετοticon)
Μεχρι να φτασω στο γτ να σκυψω ομολογω οτι προβληματιστηκα...
Για μενα το πιο απιστευτο της ιστοριας εκει εντοπιζεται.
Στο οτι η ελλεεινιδα ειπε "αντε κοιμισου με τη φιλη μου".
Γιώτα δεν εχει ο λίλας?Έτσι!
Καμία σαύρα σε αυτό το αδήλωτο μπουρδέλο, δεν θα το επέτρεπε στον φιδέμπορα-συγγραφέα μας.
εκτός κι αν ήταν η Μαρία του Λίλα, όπου και πάλι δεν θα υπήρχε άλλη γυναίκα στο σκηνικό.
Γιώτα δεν εχει ο λίλας?