Νέα

Την πάτησα μάγκες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ironman1979
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
Εγώ όμως τη θέλω. Τί κανω; (βρίστε άφοβα/ανωνυμία του φόρουμ)
Το να  την γραψεις κανονικα και να την στειλεις , δεν παιζει ε ?

Αν ξερεις οτι αντεχεις ψυχολογικα κανε παιχνιδι και οσο κρατησει
Αν ομως κρινεις οτι δεν αντεχεις τοτε φυγε αμεσως, ΑΜΕΣΩΣ, [size=20pt]ΑΜΕΣΩΣ !!!!![/size]


Διαφορετικα...

[size=20pt]ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ......
[/size]








Υγ. Ξερεις σε αυτην την ζωη ποτε δεν μπορεις να τα εχεις ολα.....
Η κοπελα παρτολα και μια εδω μια εκει....
η κοπελα βραχο πλαι σου σε καθε δυσκολια....

Για σκεψου το λιγο  ;)
ΕΣΥ επιλεγεις !!!!!
 

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Μηνύματα
26.557
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Καθόλου δύσκολο να πάρω το τηλ της κοπέλας λοιπόν στη γιορτή και βγαίνουμε έξω την αμέσως επόμενη για ποτάκι.....εκεί άρχισαν όλα:(περιγράφω με ώρες γνωριμίας)
Τί κανω; (βρίστε άφοβα/ανωνυμία του φόρουμ)
ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!

μην την αφήσεις σε χλωρό κλαρί...
στενό μαρκάρισμα για ικανό χρονικό διάστημα αλλά μετά "αμόλα καλούμπα"
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Γνωρίζω ότι είναι το πλέον ακατάλληλο forum που θα μπορούσα να αναρτήσω κάτι τέτοιο καθώς ο χλευασμός και οι χαζομάρες που θα ακούσω θα μετριούνται με τις σελίδες και όχι με τα post.
H ιστορία μου, νορμάλ παιδι σε εμφνάνιση και ζωή, σπουδες κλπ. από τα 16 με γκόμενες σε μικρές  και σε μεγάλες σχέσεις, πουτάνες κλπ, χώρισα υστερα από σχέση 4 χρόνων και συγκατοίκισης από αρραβωνιαστικιά τον Σεπτέμβριο καθώς υπήρχαν σημαντικότατες διαφορες. Μου πήρε κανα 3μηνο να συνέλθω και να μπω ξανα στην "αγορά". Μετά από παιχνίδι 2-3 μηνών με διάφορα κορίτσια και γυναικες, ct, μετάξι, studio και γενικά ότι φορούσε φούστα γνωρίζω σε γιορτή ξαδέρφης κοπέλα στην ηλικία μου 32 την οποία βλέποντας την είπα "μέτρια κατάσταση, καλό σωματάκι, ας τον ρίξουμε να βγάλουμε και το Πασχα και μετά βλεπουμε" (είχα ήδη εντοπίσει και μίλαγα με ομορφη και σοβαρή κοπέλα από το χώρο της δουλειάς, σοβαρό κομμάτι και πολύ σέξι.) Καθόλου δύσκολο να πάρω το τηλ της κοπέλας λοιπόν στη γιορτή και βγαίνουμε έξω την αμέσως επόμενη για ποτάκι.....εκεί άρχισαν όλα:(περιγράφω με ώρες γνωριμίας)
μέσα  λοιπόν σε  2 ώρες κουβέντας-γνωριμίας την πιάνω κυριολεκτικά από το γιακά της ζακέτας της και τη φιλάω-συνεχίζουμε μπαλαμούτι στο δρόμο, σε  4 ώρες γνωριμίας το κάνουμε για 3 ώρες σερί, σε 6 ώρες μου λες ότι είναι "αλλού" και διακόπτουμε να βλεπόμαστε, σε 8 ώρες την ξαναπαίρνω τηλ. και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο και σε σεξ οπώς τη πρώτη φορά, σε 10 ώρες την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα κανονικά και για να προστατέψω τον εαυτό μου της λέω εγώ "δεν μπορώ να σε ξαναδω" έχουν περάσει ήδη 7 μέρες, σε 14 ώρες και αφού με πήρε τηλ. να βρεθούμε (ευτυχώς είχε αδιαθετήσει κιολας) της λέω ότι την ερωτευτεί, σε 16 ώρες το κάνουμε πάλι για 2-3 ώρες και άρχισαν τα περίεργα γλύψε πόδια-χαστούκια γρατζουνιές, σε 20 ώρες περνάμε ολόκληρη μέρα μαζί παρέα με τη θάλασσα και τη βροχή πίνοντας κρασιά και καταλήγουμε πάλι στο κρεβάτι όπου σταματάμε από τον πόνο (έχουνε περάσει περίπου 2,5 εβδομάδες από την αρχή).
Της ζητάω σχέση τη Παρασκευή που πέρασε ενώ έκανε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα το βράδυ καιμου λεει οτι δεν μπορεί και να σταματησουμε να βρισκόμαστε. Σαββατο βρισκόμαστε το κανουμε και μετά μου λεει Τελος, Κυριακή τα ίδια, δευτέρα τα ίδια όπου πλέον και εγω δεν αντέχω την ταλαιπωρία και το παίρνω απόφαση, Περνάει όλη η Τρίτη σαν βασανηστήριο χωρίς καμία επικοινωνία και Τετάρτη με παίρνει αυτή τηλ. βγαίνουμε το παίζω κουλ αλλά μετά από4 ώρες καφέ και ποτό, καταλήγουμε σε πάρκινγκ σουπερμαρκετ μεσα στο αμαξι.
Η διαφορά είναι ότι μου είπε ότι υστερα από μια μακροχρονια σχεση που ξεμπλέκει αυτη τη περίοδο και διάφορα υπαρξιακά της δεν μπορεί να με δει σοβαρά. Εγώ από την άλλη έχω τρελαθεί, δεν έχω γνωρίσει άλλη γυναίκα να με ανεβάζει έτσι και να μου βγάζει τόση καυλα, καψούρα και αισθήματα, να περναω τοσο καλα μαζι της. Επίσης δεν μπορώ να παιξω το παιχνίδι της, δηλαδή να την γράψω 2-3 μέρες και να την αφήσω να με πάρει εκείνη τηλ. σκυλιασμένη. Δεν ξέρω τι κάνω, σκέφτομαι μόνο αυτη (εχει περάσει 1 μήνας γνωριμίας).
Τώρα είμαστε σε κατάσταση όπου απλά θα περνάμε καλά. δηλαδή 1-2 φορρες την εβδομαδα καμια εξοδο και γαμισακι. Εγώ όμως τη θέλω. Τί κανω; (βρίστε άφοβα/ανωνυμία του φόρουμ)
τυπε εσυ εισαι γρηγορο πιστολι :grin:
το κακο ειναι οτι εμπλεξες με ελλεεινιδα
ξεκοψε την δικε μου,θα γλυτωσεις και χρονο και χρημα και κερατο
στειλτην θα νοιωσεις καλυτερα
 
OP
OP
ironman1979

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Μηνύματα
179
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
κατσε ρε φιλε ποτε εγιναν ολα αυτα σε 10 ωρες  Knockin' Boots και 5 καφεδες Hmmm....
στο σύνολο, τώρα δεν κάθομαι με το ρολόι και ούτε μετράω τις ώρες του σεξ, μόνο της προσωπικής διεπαφής. Σημασία έχει και η ένταση.

...
Μουνοδουλίαση, το φοβάμαι, το έχω ζυγίσει και ακόμα δεν ειναι καθώς ούτε 10 ευρώ δεν έχω χαλάσει παραπάνω από αυτή ούτε δώρα της έχω πάρει (ακόμα..επιφυλάσσομαι...ειπα) το θέμα είναι εγκεφαλικό-ερωτικό και σίγουρα σύμπτωση.

τυπε εσυ εισαι γρηγορο πιστολι Grin
το κακο ειναι οτι εμπλεξες με ελλεεινιδα
ξεκοψε την δικε μου,θα γλυτωσεις και χρονο και χρημα και κερατο
στειλτην θα νοιωσεις καλυτερα
γιατί βρε αρσενικό να το κόψω; Ξέρεις πόσο γλυκό είναι το άτιμο;μα πόσο γλυκό;

το καλό είναι ότι με κάνετε να βλέπω τη κατασταση πιο ωμά και με χιούμορ.
 

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
394
Like
1
Πόντοι
1
Μεγαλε ολα στο μυαλο ειναι.Απλα ειναι καυλιαρα η τυπισσα και δεν σου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση.Αυτη ξερει το οπλο της και το εκμεταλευετε.Ξερει οτι ειναι διαφορετικη απο τις περισσοτερες.Μην την πιστεψεις οτι με εσενα την ειδε ετσι.Ειναι απλα ετσι με οποιον γουσταρει.Σε γουσταρει,γαμιετε καλα μαζι σου και εσυ την ερωτευτηκες.Πολυ ομορφα πραγματα ειναι αυτα αλλα θελουν προσοχη γιατι εχει και πονο το εργο εαν το αφησεις στην τυχη του.Ολοι που νταραβεριζομαστε με γκομενες εχουμε περασει απο 1-2 τετοιες περιπτωσεις το λιγοτερο.Μην την πιστεψεις ευκολα και απλα μην την σκεφτεσε πολυ.Ολα τα αλλα ειναι ομορφα και δεν χρειαζετε να βλεπεις κατι το αρνητικο.Γνωρισες μια καυλιαρα που σου εκατσε στο ευκολο,γαμας καλα και η γκομενα το ξερει το αθλημα.

ΑΞΙΟΣ!!!!! :rockon: :rockon:
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
17
Πόντοι
166
Γνωρίζω ότι είναι το πλέον ακατάλληλο forum που θα μπορούσα να αναρτήσω κάτι τέτοιο καθώς ο χλευασμός και οι χαζομάρες που θα ακούσω θα μετριούνται με τις σελίδες και όχι με τα post.
H ιστορία μου, νορμάλ παιδι σε εμφνάνιση και ζωή, σπουδες κλπ. από τα 16 με γκόμενες σε μικρές  και σε μεγάλες σχέσεις, πουτάνες κλπ, χώρισα υστερα από σχέση 4 χρόνων και συγκατοίκισης από αρραβωνιαστικιά τον Σεπτέμβριο καθώς υπήρχαν σημαντικότατες διαφορες. Μου πήρε κανα 3μηνο να συνέλθω και να μπω ξανα στην "αγορά". Μετά από παιχνίδι 2-3 μηνών με διάφορα κορίτσια και γυναικες, ct, μετάξι, studio και γενικά ότι φορούσε φούστα γνωρίζω σε γιορτή ξαδέρφης κοπέλα στην ηλικία μου 32 την οποία βλέποντας την είπα "μέτρια κατάσταση, καλό σωματάκι, ας τον ρίξουμε να βγάλουμε και το Πασχα και μετά βλεπουμε" (είχα ήδη εντοπίσει και μίλαγα με ομορφη και σοβαρή κοπέλα από το χώρο της δουλειάς, σοβαρό κομμάτι και πολύ σέξι.) Καθόλου δύσκολο να πάρω το τηλ της κοπέλας λοιπόν στη γιορτή και βγαίνουμε έξω την αμέσως επόμενη για ποτάκι.....εκεί άρχισαν όλα:(περιγράφω με ώρες γνωριμίας)
μέσα  λοιπόν σε  2 ώρες κουβέντας-γνωριμίας την πιάνω κυριολεκτικά από το γιακά της ζακέτας της και τη φιλάω-συνεχίζουμε μπαλαμούτι στο δρόμο, σε  4 ώρες γνωριμίας το κάνουμε για 3 ώρες σερί, σε 6 ώρες μου λες ότι είναι "αλλού" και διακόπτουμε να βλεπόμαστε, σε 8 ώρες την ξαναπαίρνω τηλ. και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο και σε σεξ οπώς τη πρώτη φορά, σε 10 ώρες την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα κανονικά και για να προστατέψω τον εαυτό μου της λέω εγώ "δεν μπορώ να σε ξαναδω" έχουν περάσει ήδη 7 μέρες, σε 14 ώρες και αφού με πήρε τηλ. να βρεθούμε (ευτυχώς είχε αδιαθετήσει κιολας) της λέω ότι την ερωτευτεί, σε 16 ώρες το κάνουμε πάλι για 2-3 ώρες και άρχισαν τα περίεργα γλύψε πόδια-χαστούκια γρατζουνιές, σε 20 ώρες περνάμε ολόκληρη μέρα μαζί παρέα με τη θάλασσα και τη βροχή πίνοντας κρασιά και καταλήγουμε πάλι στο κρεβάτι όπου σταματάμε από τον πόνο (έχουνε περάσει περίπου 2,5 εβδομάδες από την αρχή).
Της ζητάω σχέση τη Παρασκευή που πέρασε ενώ έκανε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα το βράδυ καιμου λεει οτι δεν μπορεί και να σταματησουμε να βρισκόμαστε. Σαββατο βρισκόμαστε το κανουμε και μετά μου λεει Τελος, Κυριακή τα ίδια, δευτέρα τα ίδια όπου πλέον και εγω δεν αντέχω την ταλαιπωρία και το παίρνω απόφαση, Περνάει όλη η Τρίτη σαν βασανηστήριο χωρίς καμία επικοινωνία και Τετάρτη με παίρνει αυτή τηλ. βγαίνουμε το παίζω κουλ αλλά μετά από4 ώρες καφέ και ποτό, καταλήγουμε σε πάρκινγκ σουπερμαρκετ μεσα στο αμαξι.
Η διαφορά είναι ότι μου είπε ότι υστερα από μια μακροχρονια σχεση που ξεμπλέκει αυτη τη περίοδο και διάφορα υπαρξιακά της δεν μπορεί να με δει σοβαρά. Εγώ από την άλλη έχω τρελαθεί, δεν έχω γνωρίσει άλλη γυναίκα να με ανεβάζει έτσι και να μου βγάζει τόση καυλα, καψούρα και αισθήματα, να περναω τοσο καλα μαζι της. Επίσης δεν μπορώ να παιξω το παιχνίδι της, δηλαδή να την γράψω 2-3 μέρες και να την αφήσω να με πάρει εκείνη τηλ. σκυλιασμένη. Δεν ξέρω τι κάνω, σκέφτομαι μόνο αυτη (εχει περάσει 1 μήνας γνωριμίας).
Τώρα είμαστε σε κατάσταση όπου απλά θα περνάμε καλά. δηλαδή 1-2 φορρες την εβδομαδα καμια εξοδο και γαμισακι. Εγώ όμως τη θέλω. Τί κανω; (βρίστε άφοβα/ανωνυμία του φόρουμ)
TΥπε μου σαν να διαβαζω αυτο που μου ετυχε περσυ τον μαρτιο....ιδιο ακριβως...και η γκομενα οτι ειχε βγει απο σχεση....τραβηξα πολλα....Ο μαλακας παντα εφαρμοζω το θα κλεισω τα ματια και οπου με βγαλει.....
Αν το επιδιωξεις ετοιμασου για ενα ταξιδη χωρις κανονες και ορια στο αγνωστο....enjoy the ride.... :grin:
 

Επισκέπτης
στο σύνολο, τώρα δεν κάθομαι με το ρολόι και ούτε μετράω τις ώρες του σεξ, μόνο της προσωπικής διεπαφής. Σημασία έχει και η ένταση.
...
Μουνοδουλίαση, το φοβάμαι, το έχω ζυγίσει και ακόμα δεν ειναι καθώς ούτε 10 ευρώ δεν έχω χαλάσει παραπάνω από αυτή ούτε δώρα της έχω πάρει (ακόμα..επιφυλάσσομαι...ειπα) το θέμα είναι εγκεφαλικό-ερωτικό και σίγουρα σύμπτωση.
σου ειπα και πριν μην ανακατευεις καυλα ενθουσιασμο και καψουρα, περνα καλα ζυγησε τις καταστασεις, κοιτα τα σημαδια ψυχραιμα και βλεπεις τι κανεις παρακατω. Τωρα απλα ηρεμησε και απολαυσε τη στιγμη
 

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Μηνύματα
1.965
Like
1
Πόντοι
16
μέσα  λοιπόν σε  2 ώρες κουβέντας-γνωριμίας την πιάνω κυριολεκτικά από το γιακά της ζακέτας της και τη φιλάω-συνεχίζουμε μπαλαμούτι στο δρόμο, σε  4 ώρες γνωριμίας το κάνουμε για 3 ώρες σερί, σε 6 ώρες μου λες ότι είναι "αλλού" και διακόπτουμε να βλεπόμαστε, σε 8 ώρες την ξαναπαίρνω τηλ. και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο και σε σεξ οπώς τη πρώτη φορά, σε 10 ώρες την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα κανονικά και για να προστατέψω τον εαυτό μου της λέω εγώ "δεν μπορώ να σε ξαναδω" έχουν περάσει ήδη 7 μέρες, σε 14 ώρες και αφού με πήρε τηλ. να βρεθούμε (ευτυχώς είχε αδιαθετήσει κιολας) της λέω ότι την ερωτευτεί, σε 16 ώρες το κάνουμε πάλι για 2-3 ώρες και άρχισαν τα περίεργα γλύψε πόδια-χαστούκια γρατζουνιές, σε 20 ώρες περνάμε ολόκληρη μέρα μαζί παρέα με τη θάλασσα και τη βροχή πίνοντας κρασιά και καταλήγουμε πάλι στο κρεβάτι όπου σταματάμε από τον πόνο (έχουνε περάσει περίπου 2,5 εβδομάδες από την αρχή).

Ομολογώ ότι έχασα την μπάλα με την περιγραφή σου φίλτατε, μία μέρες μία ώρες μας λες...  :2funny: Γμστ.. Επίσης πρόκειται για γκόμενα που το παίζει αφέντρα? Γιατί από ότι γράφεις σε έβαλε να της γλείφεις τα πόδια και σε άρχισε στα χαστούκια..Πρόσεχε μην πέσει και κάνα στραπόνιασμα γιατί σε κόβω ανύμπορο να αντιδράσεις!  :grin:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.363
Κριτικές
61
Like
42.403
Πόντοι
22.785
ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ! ΜΠΡΑΒΟ!

μην την αφήσεις σε χλωρό κλαρί...
στενό μαρκάρισμα για ικανό χρονικό διάστημα αλλά μετά "αμόλα καλούμπα"

Άγαπημένε TYRAEL θα μού πείτε πώς ό κ.συναγωνιστής  χρησιμοποίησε ,
τήν χυδαία λαϊκή έκφραση.........

Έχω όμως τήν έντύπωση ότι τό έπραξε αύτό γιά νά γίνει εύκολότερα κατανοητός
άπό τόν χύδην όχλο , τουτέστιν τήν μεγάλη πλειοψηφία....
 
OP
OP
ironman1979

ironman1979

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Μηνύματα
179
Κριτικές
7
Like
27
Πόντοι
1
γιατί βρε αρσενικό να το κόψω; Ξέρεις πόσο γλυκό είναι το άτιμο;μα πόσο γλυκό;

το καλό είναι ότι με κάνετε να βλέπω τη κατασταση πιο ωμά και με χιούμορ.
 
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Μηνύματα
18.666
Like
17
Πόντοι
166
γιατί βρε αρσενικό να το κόψω; Ξέρεις πόσο γλυκό είναι το άτιμο;μα πόσο γλυκό;

το καλό είναι ότι με κάνετε να βλέπω τη κατασταση πιο ωμά και με χιούμορ.


Εγω σου οεω συνεχισε και οπου σε βγαλει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
σου ειπα και πριν μην ανακατευεις καυλα ενθουσιασμο και καψουρα, περνα καλα ζυγησε τις καταστασεις, κοιτα τα σημαδια ψυχραιμα και βλεπεις τι κανεις παρακατω. Τωρα απλα ηρεμησε και απολαυσε τη στιγμη
Σωστη η αποψη σου....
 

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
394
Like
1
Πόντοι
1
Καλα ολοι ξερουμε που θα βγαλει αλλα σημασια εχει το ταξιδι vilma...
 

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Μηνύματα
275
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Γνωρίζω ότι είναι το πλέον ακατάλληλο forum που θα μπορούσα να αναρτήσω κάτι τέτοιο καθώς ο χλευασμός και οι χαζομάρες που θα ακούσω θα μετριούνται με τις σελίδες και όχι με τα post.
H ιστορία μου, νορμάλ παιδι σε εμφνάνιση και ζωή, σπουδες κλπ. από τα 16 με γκόμενες σε μικρές  και σε μεγάλες σχέσεις, πουτάνες κλπ, χώρισα υστερα από σχέση 4 χρόνων και συγκατοίκισης από αρραβωνιαστικιά τον Σεπτέμβριο καθώς υπήρχαν σημαντικότατες διαφορες. Μου πήρε κανα 3μηνο να συνέλθω και να μπω ξανα στην "αγορά". Μετά από παιχνίδι 2-3 μηνών με διάφορα κορίτσια και γυναικες, ct, μετάξι, studio και γενικά ότι φορούσε φούστα γνωρίζω σε γιορτή ξαδέρφης κοπέλα στην ηλικία μου 32 την οποία βλέποντας την είπα "μέτρια κατάσταση, καλό σωματάκι, ας τον ρίξουμε να βγάλουμε και το Πασχα και μετά βλεπουμε" (είχα ήδη εντοπίσει και μίλαγα με ομορφη και σοβαρή κοπέλα από το χώρο της δουλειάς, σοβαρό κομμάτι και πολύ σέξι.) Καθόλου δύσκολο να πάρω το τηλ της κοπέλας λοιπόν στη γιορτή και βγαίνουμε έξω την αμέσως επόμενη για ποτάκι.....εκεί άρχισαν όλα:(περιγράφω με ώρες γνωριμίας)
μέσα  λοιπόν σε  2 ώρες κουβέντας-γνωριμίας την πιάνω κυριολεκτικά από το γιακά της ζακέτας της και τη φιλάω-συνεχίζουμε μπαλαμούτι στο δρόμο, σε  4 ώρες γνωριμίας το κάνουμε για 3 ώρες σερί, σε 6 ώρες μου λες ότι είναι "αλλού" και διακόπτουμε να βλεπόμαστε, σε 8 ώρες την ξαναπαίρνω τηλ. και καταλήγουμε σε ξενοδοχείο και σε σεξ οπώς τη πρώτη φορά, σε 10 ώρες την έχω δαγκώσει τη λαμαρίνα κανονικά και για να προστατέψω τον εαυτό μου της λέω εγώ "δεν μπορώ να σε ξαναδω" έχουν περάσει ήδη 7 μέρες, σε 14 ώρες και αφού με πήρε τηλ. να βρεθούμε (ευτυχώς είχε αδιαθετήσει κιολας) της λέω ότι την ερωτευτεί, σε 16 ώρες το κάνουμε πάλι για 2-3 ώρες και άρχισαν τα περίεργα γλύψε πόδια-χαστούκια γρατζουνιές, σε 20 ώρες περνάμε ολόκληρη μέρα μαζί παρέα με τη θάλασσα και τη βροχή πίνοντας κρασιά και καταλήγουμε πάλι στο κρεβάτι όπου σταματάμε από τον πόνο (έχουνε περάσει περίπου 2,5 εβδομάδες από την αρχή).
Της ζητάω σχέση τη Παρασκευή που πέρασε ενώ έκανε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα το βράδυ καιμου λεει οτι δεν μπορεί και να σταματησουμε να βρισκόμαστε. Σαββατο βρισκόμαστε το κανουμε και μετά μου λεει Τελος, Κυριακή τα ίδια, δευτέρα τα ίδια όπου πλέον και εγω δεν αντέχω την ταλαιπωρία και το παίρνω απόφαση, Περνάει όλη η Τρίτη σαν βασανηστήριο χωρίς καμία επικοινωνία και Τετάρτη με παίρνει αυτή τηλ. βγαίνουμε το παίζω κουλ αλλά μετά από4 ώρες καφέ και ποτό, καταλήγουμε σε πάρκινγκ σουπερμαρκετ μεσα στο αμαξι.
Η διαφορά είναι ότι μου είπε ότι υστερα από μια μακροχρονια σχεση που ξεμπλέκει αυτη τη περίοδο και διάφορα υπαρξιακά της δεν μπορεί να με δει σοβαρά. Εγώ από την άλλη έχω τρελαθεί, δεν έχω γνωρίσει άλλη γυναίκα να με ανεβάζει έτσι και να μου βγάζει τόση καυλα, καψούρα και αισθήματα, να περναω τοσο καλα μαζι της. Επίσης δεν μπορώ να παιξω το παιχνίδι της, δηλαδή να την γράψω 2-3 μέρες και να την αφήσω να με πάρει εκείνη τηλ. σκυλιασμένη. Δεν ξέρω τι κάνω, σκέφτομαι μόνο αυτη (εχει περάσει 1 μήνας γνωριμίας).
Τώρα είμαστε σε κατάσταση όπου απλά θα περνάμε καλά. δηλαδή 1-2 φορρες την εβδομαδα καμια εξοδο και γαμισακι. Εγώ όμως τη θέλω. Τί κανω; (βρίστε άφοβα/ανωνυμία του φόρουμ)

ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ;

Όχι φίλε, δεν θα σε βρίσω...

Απλά θα σου πω ότι έπεσες στην κλασσική και χειρότερη παγίδα.

ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ!

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ξεφύγεις, ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΗ. Αλλιώς θα είσαι για πάντα σ' αυτό το λούκι.

Και όταν λέω να βρεις άλλη, εννοώ άλλη σχέση που να σου κάνει και κλικ - αν όχι ίδιο (δύσκολο), τουλάχιστον αρκετό!

Ούτε τα στούντιο και τα cg θα σε σώσουν, πίστεψέ με...
 

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Μηνύματα
1.076
Like
0
Πόντοι
16
συνεΧΥΣΕ..ισα ισα ειναι καλυτερα που δεν επεσες σε γκομενα που θελει αποδειξεις ''αγαπης'' και να εισαι στο πρεσαρισμα...
cool...και καλα ξεσκισματα... τα χαλαρα ως συνηθως εχουν την καλυτερη ληξη και λιγοτερες νευρωτικες συμπεριφορες.
 

Επισκέπτης
Γάμα την πολύ, μόνο αυτό θα σου μείνει. Αν τα χαλάσατε μία δυό φορές σ ένα μήνα, δεν υπάρχει μέλλον. Ξέχνα καψούρες και μαλακίες και προσγειώσου όσο είναι νωρίτερα. Η γκόμενα είναι πορνίδιο και θα είναι για πάντα έτσι. Θα βάλει λίγο μυαλό όταν κάνει παιδί, αλλά η πουτανιά θα της μείνει και θα ξενογαμιέται ασύστολα. Αν το αντέχεις προχώρα το για σοβαρά.
Αν δεν εχει πορτοφόλι η ίδια, θα θέλει και φράγκα οπότε αν δεν έχεις ξέχνα το για γάμο.
Να ξέρεις ότι στο μέλλον θα έχετε πολλές εντάσεις. Όταν η σ΄χεση σας φθάσει στη συνθήκη:
Δυσφορία από εντάσεις >= Ικανοποίηση από πηδήματα, χάλα τα.
Κάντην να σε διώξει αυτή, γιατί αν σε καψουρευτεί, και έχεις και φράγκα, θα σε κάνει μάγια, θα παίρνει τηλ στην επόμενή σου και τέτοια.
Αυτές οι γκόμενες είναι τοκογλύφοι στον έρωτα, δίνουν 100 για να πάρουν 1000
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom